NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 1 éve
Rubens
830
Ha jól láttam 1 tetves yard hiányzott jogy az ellenfél térfelen legyen játékunk😅
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ebben a játékban is van öngól?ja csak itt draft-nak hívják
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
SBL
2 213
ebben a játékban is van öngól?
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Arod szelleme...
több mint 1 éve
Az összes ebben a driveban volt. Már, ha szerzett first downjainkra gondoltál.Most értem haza. Mennyi volt már?Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???Nyugi, jön az INT.
PatrickSKOL
nagylaza, főpohárnok
SBL
több mint 1 éve
Speciel az még nem volt. De lehetett volna itt is, ott is.Most értem haza. Mennyi volt már?Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???Nyugi, jön az INT.
PatrickSKOL
nagylaza, főpohárnok
SBL
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
A paralimpiai hirdetest a szünetben célzásnak vettem!
több mint 1 éve
gerappa
107
Van mite szerénynek lennünk!2 first down.
jossbeaumont
Most kell szerénynek lenni, most van mire. 😀
több mint 1 éve
Meg még a denver. De ahhoz szerencse is kell.Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???mi, leszámítva a 10 pontot
PatrickSKOL
Tactful Cactus
több mint 1 éve
SBL
2 213
Most értem haza. Mennyi volt már?Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???Nyugi, jön az INT.
PatrickSKOL
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???Nyugi, jön az INT.
PatrickSKOL
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???mi, leszámítva a 10 pontot
PatrickSKOL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
PatrickSKOL
395
Gondoljátok, hogy van még csapat a jelenlgi NFL-ben, aki rajtunk kívül képes lenne 4 punt után kemény 10 pontot összerakni, majd visszaengedni titeket a meccsbe???
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Van mite szerénynek lennünk!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
hogy a jóégbe vertük a Bears-t, Saints-t?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Első félidős first down!
több mint 1 éve
First down!!!
több mint 1 éve
Emberek! Elkapás!!!4 yarrdal a LOS mögött. Kiidegelnek ezekkel a játékokkal
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
na tényleg labdaeladásunk még nincs is
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Emberek! Elkapás!!!
több mint 1 éve
Egyszer bejön, már megérte.Az elmúlt hetek legkreatívabb hívása volt ez a fair catch utáni visszahordás. XD Kabarépróbálkozunk, próbálkozunk. 😀
twitch(4thline)
gamerkr
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Az elmúlt hetek legkreatívabb hívása volt ez a fair catch utáni visszahordás. XD Kabaréde a sas józsi fajtából...
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Az elmúlt hetek legkreatívabb hívása volt ez a fair catch utáni visszahordás. XD Kabarépróbálkozunk, próbálkozunk. 😀
twitch(4thline)
több mint 1 éve
Az elmúlt hetek legkreatívabb hívása volt ez a fair catch utáni visszahordás. XD Kabaré
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
akkor most jöhetne egy 1st down, durva kérés tudoma védelem kezd megérkezni😀
mégsem
Tactful Cactus
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!