Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Pfffffffff ez valami hoax tuti, veterán minimumért se érteném de ennyiért....
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Hát ennek kb. semmi értelme nem volt.Nagyon adom! Ez igazi facepalm húzás volt.
Drága, öreg és igazából posztja sincs.Sanco
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Hát ennek kb. semmi értelme nem volt.Én is így látom, főleg ha a tavalyi teljesítményét nézem. Nem hiszem, hogy jobb lenne már...Nagy kedvencem volt, de eljárt felette sz idő. Kucsit túl fizettétek szerintem...
több mint 10 éve
Most már sehova.Érdekes lenne. Erős vagy gyenge oldalra képzelnéd el? Perry és Neal lenne a backup? Erős csere páros szerintem. Capers tuti matekolt ezen nem keveset.LNha Shaughnessy is tud 34OLBt jázszano, akkor Peppers isbraxa88Ha jól rémlik, mielőtt Peppers a Bears-be került kacérkodott a 3-4 es OLB poszt-tal is. Akkor minden további nélkül el tudtam volna képzelni őt azon a poszton, de akkor még nem is 34 éves volt.Sanco
több mint 10 éve
Érdekes lenne. Erős vagy gyenge oldalra képzelnéd el? Perry és Neal lenne a backup? Erős csere páros szerintem. Capers tuti matekolt ezen nem keveset.ha Shaughnessy is tud 34OLBt jázszano, akkor Peppers isbraxa88Ha jól rémlik, mielőtt Peppers a Bears-be került kacérkodott a 3-4 es OLB poszt-tal is. Akkor minden további nélkül el tudtam volna képzelni őt azon a poszton, de akkor még nem is 34 éves volt.Sanco
több mint 10 éve
ha Shaughnessy is tud 34OLBt jázszano, akkor Peppers isbraxa88Ha jól rémlik, mielőtt Peppers a Bears-be került kacérkodott a 3-4 es OLB poszt-tal is. Akkor minden további nélkül el tudtam volna képzelni őt azon a poszton, de akkor még nem is 34 éves volt.
több mint 10 éve
Ahogy nézem, magasabb, mint Neal és a súlya csak épphogy több. A kérdés tényleg a sebessége lesz.Mást úgysem tehetünk. 😀Azért ha CM mellé tervezik odatenni erős oldalra, jó kis páros lehetnek, remek számokkal. Plusz azért a fiatalok tanulhatnak is tőle, nem keveset.Tavaly sem volt már az igazi abban a rendszerben, amiben világéletében játszott. Most, 34 évesen vált egy másik posztra 3-4-es DE lesz - vagy OLB ? -. Szvsz DE-nek kicsi a tömege, főleg, hogy már a sebességével sem tudja ezt ellensúlyozni, OLB-nek szintén lassú. Ha meg szituációs pass-rusher lesz, annak durván túl van fizetve.SancoHát ennek kb. semmi értelme nem volt.Ezzel nem feltétlen értek egyet. Az alkata kb megfelel egy 3-4-es DE-hez. Oké, a sebessége megkopott már kívül, de amikor inside volt nálunk sokszor galibát csinált. A pass rush repertoárja széles, futás ellen a jobb 4-3-as DE-k közt volt. Nyilván már nem az a játékos, aki volt, de még hasznos lehet. Szerintem a 7,5 M garantált sem sok. Kb ennyit ér, picit tán kevesebbet.tüsi91
A tömege pedig: Datone Jones 6-4, 285 font, Peppers 6-7, 287 font. A különbség nem olyan nagy szerintem.
Várjuk ki a végét.LN
De fenntartom a véleményem. :-/Sanco
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ha Shaughnessy is tud 34OLBt jázszano, akkor Peppers is
több mint 10 éve
Mást úgysem tehetünk. 😀Azért ha CM mellé tervezik odatenni erős oldalra, jó kis páros lehetnek, remek számokkal. Plusz azért a fiatalok tanulhatnak is tőle, nem keveset.Tavaly sem volt már az igazi abban a rendszerben, amiben világéletében játszott. Most, 34 évesen vált egy másik posztra 3-4-es DE lesz - vagy OLB ? -. Szvsz DE-nek kicsi a tömege, főleg, hogy már a sebességével sem tudja ezt ellensúlyozni, OLB-nek szintén lassú. Ha meg szituációs pass-rusher lesz, annak durván túl van fizetve.SancoHát ennek kb. semmi értelme nem volt.Ezzel nem feltétlen értek egyet. Az alkata kb megfelel egy 3-4-es DE-hez. Oké, a sebessége megkopott már kívül, de amikor inside volt nálunk sokszor galibát csinált. A pass rush repertoárja széles, futás ellen a jobb 4-3-as DE-k közt volt. Nyilván már nem az a játékos, aki volt, de még hasznos lehet. Szerintem a 7,5 M garantált sem sok. Kb ennyit ér, picit tán kevesebbet.tüsi91
A tömege pedig: Datone Jones 6-4, 285 font, Peppers 6-7, 287 font. A különbség nem olyan nagy szerintem.
Várjuk ki a végét.LN
De fenntartom a véleményem. :-/
több mint 10 éve
Azért ha CM mellé tervezik odatenni erős oldalra, jó kis páros lehetnek, remek számokkal. Plusz azért a fiatalok tanulhatnak is tőle, nem keveset.Tavaly sem volt már az igazi abban a rendszerben, amiben világéletében játszott. Most, 34 évesen vált egy másik posztra 3-4-es DE lesz - vagy OLB ? -. Szvsz DE-nek kicsi a tömege, főleg, hogy már a sebességével sem tudja ezt ellensúlyozni, OLB-nek szintén lassú. Ha meg szituációs pass-rusher lesz, annak durván túl van fizetve.SancoHát ennek kb. semmi értelme nem volt.Ezzel nem feltétlen értek egyet. Az alkata kb megfelel egy 3-4-es DE-hez. Oké, a sebessége megkopott már kívül, de amikor inside volt nálunk sokszor galibát csinált. A pass rush repertoárja széles, futás ellen a jobb 4-3-as DE-k közt volt. Nyilván már nem az a játékos, aki volt, de még hasznos lehet. Szerintem a 7,5 M garantált sem sok. Kb ennyit ér, picit tán kevesebbet.tüsi91
Várjuk ki a végét.
több mint 10 éve
Tavaly sem volt már az igazi abban a rendszerben, amiben világéletében játszott. Most, 34 évesen vált egy másik posztra 3-4-es DE lesz - vagy OLB ? -. Szvsz DE-nek kicsi a tömege, főleg, hogy már a sebességével sem tudja ezt ellensúlyozni, OLB-nek szintén lassú. Ha meg szituációs pass-rusher lesz, annak durván túl van fizetve.Hát ennek kb. semmi értelme nem volt.Ezzel nem feltétlen értek egyet. Az alkata kb megfelel egy 3-4-es DE-hez. Oké, a sebessége megkopott már kívül, de amikor inside volt nálunk sokszor galibát csinált. A pass rush repertoárja széles, futás ellen a jobb 4-3-as DE-k közt volt. Nyilván már nem az a játékos, aki volt, de még hasznos lehet. Szerintem a 7,5 M garantált sem sok. Kb ennyit ér, picit tán kevesebbet.tüsi91
több mint 10 éve
szaba
10 550
Hát ennek kb. semmi értelme nem volt.Top 5 3-4 DE lehet jövőre, most szólok.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Hát ennek kb. semmi értelme nem volt.Ezzel nem feltétlen értek egyet. Az alkata kb megfelel egy 3-4-es DE-hez. Oké, a sebessége megkopott már kívül, de amikor inside volt nálunk sokszor galibát csinált. A pass rush repertoárja széles, futás ellen a jobb 4-3-as DE-k közt volt. Nyilván már nem az a játékos, aki volt, de még hasznos lehet. Szerintem a 7,5 M garantált sem sok. Kb ennyit ér, picit tán kevesebbet.
több mint 10 éve
Hát ennek kb. semmi értelme nem volt.Drága, öreg és igazából posztja sincs.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
na, most tányleg nem tudom mit gondoljak. TT meghalt vagy puccs történt? DE vagy OLB lesz?Gergőbácsi290 fontos OLB elég meredek. Sztem tuti DE.
több mint 10 éve
na, most tányleg nem tudom mit gondoljak. TT meghalt vagy puccs történt? DE vagy OLB lesz?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Source: Julius Peppers has agreed to terms with the Green Bay Packers on a 3-year deal.Filed to ESPN: Agent Carl Carey adds Julius Peppers' 3-year deal to Green Bay is "for $30M max, $7.5M guaranteed & $8.5M in tot 1st yr sal."
több mint 10 éve
GreenNGold
86
Hát igen, nem kiárusítani kéne hanem embereket hozni. A fórum kihaltságán is látszik, mennyire vagyunk aktívak a játékospiacon. Eddig is voltak lyukak erre most a centerposzt is ilyen. Kicsit elkeserítő...
több mint 10 éve
casaubon
2 417
jelen pillanatban így állunk:kell még kezdő kaliberű S, TE, C (hacsak Tretter nem lesz a szezon meglepetése), DE, ILB
tartalék D- és O-falember se ártana.
azért ez nem kevés 😕
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Ó bázz...most honnan akasztunk le egy épkézláb centert?
Azért Raji milyen fejet vághat most, hogy nem írta alá néhány hónapja a 8 milliós szerződést (szerencsére 😀 )? Csak a felét bukta.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
JéBé
7 035
EDC viszont ment a Bucs-ba 😕
több mint 10 éve
Úgy tűnik Raji is marad.MaG1XxNagyon helyes. 😊
És ha a Bostonból elszabadul (szvsz 100%), akkor Green Bayben tiszteletét teszi egy nagyágyú: Letroy Guion. Természetesen ő is FA nem pedig UDFA. :cool:
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Úgy tűnik Raji is marad.
több mint 10 éve
Nem is mondtam, hogy szar volt, persze jól tolta. De Daniels ha egészséges Finley számait is bőven képes hozniAz a második keresztnevem.😕) Na de komolyan, Quaress szerintem teljesen jól tolta a szezon második felében. Jó is hogy maradt.Azért ez merész ...DripOwen Daniels egyáltalán nem rossz TE.brkEgy az, amit Sanco mond, a másik, hogy én nem látok benne több fantáziát mint egy Quaress-ben például.MaG1Xx
Neal 8 millás szerződést kapott. 3.75 millióval terheli az idei sapkát és 4.25 millióval a 2015-öst.MaG1Xx
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Az a második keresztnevem.😕) Na de komolyan, Quaress szerintem teljesen jól tolta a szezon második felében. Jó is hogy maradt.Azért ez merész ...DripOwen Daniels egyáltalán nem rossz TE.brkEgy az, amit Sanco mond, a másik, hogy én nem látok benne több fantáziát mint egy Quaress-ben például.MaG1Xx
Neal 8 millás szerződést kapott. 3.75 millióval terheli az idei sapkát és 4.25 millióval a 2015-öst.