Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem kevés. Ugyancsak a blogon olvastam ezt is:Az első információk szerint 4 évre 39 millió dollárt kapott Shields az első igazán komoly gondolkozásra okot adó szerződés keretében. A szerződésből 15 millió dollár garantált, az aláírási bónusz 12,5 millió dollár.The business of football blogMarioAna
"NFL-hez közeli információk szerint a fizetési sapka összege a tavalyi 123 millió dollárról 133 millióra nő idénre. 2015-ben a sapka becsült értéke elérheti a 145 millió dollárt, 2016-ra pedig a 155 milliót."
Ezek alapján beleférhetne 1-2 komolyabb FA is. De persze amíg ezek nem hivatalos infok.....
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Az első információk szerint 4 évre 39 millió dollárt kapott Shields az első igazán komoly gondolkozásra okot adó szerződés keretében. A szerződésből 15 millió dollár garantált, az aláírási bónusz 12,5 millió dollár.The business of football blog
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Ha tényleg elfogadja a 4 milkacsokit akkor az elég nagy üzlet. (Y) Mondjuk gyorsan lejjebb adta 8 millióról. Lehet megnézte a statjait. 😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
az úgy zseniális, ha igaz.Nem hiszem:Packers and B.J. Raji are close to completing a 1-year deal that will keep the DT in Green Bay and off the free-agent market, per sources.Adam Schefterhááááááááát....biztosan túlfizetjükMarioAna
Sources tell the Milwaukee Journal-Sentinel that the one-year deal the Packers have offered free agent B.J. Raji is worth $4 million.Sanco
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/06/report-packers-offer-to-raji-was-one-year-for-4-million/
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
1év? Elmondhatná valaki, hogy ez kinek jó. Olyan játékosoknál szokták ezt alkalmazni akik komoly sérülésből térnek vissza.BazzaniHasonló a szitu, csak ő nem egy sérülés, hanem egy bűnrossz év után kap egy évet a bizonyításra.
több mint 10 éve
Nem hiszem:Packers and B.J. Raji are close to completing a 1-year deal that will keep the DT in Green Bay and off the free-agent market, per sources.Adam Schefterhááááááááát....biztosan túlfizetjükMarioAna
Sources tell the Milwaukee Journal-Sentinel that the one-year deal the Packers have offered free agent B.J. Raji is worth $4 million.
több mint 10 éve
1év? Elmondhatná valaki, hogy ez kinek jó. Olyan játékosoknál szokták ezt alkalmazni akik komoly sérülésből térnek vissza.
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Packers and B.J. Raji are close to completing a 1-year deal that will keep the DT in Green Bay and off the free-agent market, per sources.Adam Schefterhááááááááát....biztosan túlfizetjük
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Az öreg nagyon ráér mostanában. 😀😀😀 " Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ha Shields nem marad GB-ben szívjon le mindenki, egy inkompetens WR/CB volt akinek megadtuk a lehetőséget, pénzt időt. Mire elkészült a csiszolt gyémánt meg elengedjük? Na ne már.JayBEgy Rosenhaus félét ez cseppet sem hat meg.
több mint 10 éve
Ha Shields nem marad GB-ben szívjon le mindenki, egy inkompetens WR/CB volt akinek megadtuk a lehetőséget, pénzt időt. Mire elkészült a csiszolt gyémánt meg elengedjük? Na ne már.JayBMivel az idei sapka 133 millió lesz, még átsruktúrálások nélkül is majd 35 millióval garázdálkodhatnak TT-ék.
Emellett valahol olvastam, már nem tudom hol, hogy a Cards érdeklődik Neal után. Szóval OLB draft mindenképp kell/lesz, hacsak nem lesz FA valahonnan.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ha Shields nem marad GB-ben szívjon le mindenki, egy inkompetens WR/CB volt akinek megadtuk a lehetőséget, pénzt időt. Mire elkészült a csiszolt gyémánt meg elengedjük? Na ne már.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Hát nem tudom, ennyi FA mellett pont az így is hadilábon álló secondaryből kell FA piacra kiengedni embert. Mindenesetre merész. Bár ki tudja miben gondolkoznak TT-ék.Úgy tűnik nem akarjuk megtartani Shieldset. Nem túl jó hír.MaG1XxEzt honnan? Azért mert még nem kötöttek vele szerződést? Szerintem csak nem akarják túlfizetni (meglepő húzás TT-től 😊 ) és hagyják, hogy a piac "beárazza" őt.
Bushnál ugyanez volt pár éve, ő még turnézni is elment, aztán sajnos TT "meccselte" a Titans ajánlatát és a jó öreg Bush maradt GB-ben. Úgy érzem Shields is hasonló utat fog bejárni, persze ő nem RFA. De ott van szegény, átvert Jennings is, sokáig nála is úgy volt, hogy visszajön, aztán egy irreálisan magas ajánlat után mégse. De Jones szintén tesztelte a piacot és ő mégis visszajött. Reméljük a legjobbakat.Sanco
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Cirka 20 milla.Az mondjuk nem kevés, viszont van nálatok is szép számmal van FA, plusz ugye CB mellett nem feltétlen (csak a) draftról lesz megoldva Delmas pótlása, meg valami WR-szerűség is érkezik gondolom, az újoncok is elvisznek néhány milliót, szóval lesz hová tenni azt a kis megtakarítást. Ha Shields nem marad GB-ben, akkor annak sokmillió oka lesz, meglátjuk hová veti sors.
Valóban semmi info nem támasztja alá az elméletem, sőt Graham-re nagyobb a sansz CB poszton, de valami mégis ezt mondatja velem.Bazzani
több mint 10 éve
Cirka 20 milla.Valóban semmi info nem támasztja alá az elméletem, sőt Graham-re nagyobb a sansz CB poszton, de valami mégis ezt mondatja velem.
több mint 10 éve
Szerintem Shields nálunk köt ki.Szerintem maradni fog.
(megérzés)Bazzani
(megérzés)
Őt Green Bayben akarják tartani TT-ék, viszont (jelentősen) túlfizetni biztosan nem fogják. Némi segítség lehet ehhez a megemelkedett cap, így talán hajlandó kicsit nagyobb szerződéssel megkínálni őt TT, mint amennyit szánt volna rá egyébként. Ha egy shut-up-ra van 7 millió, akkor elég furcsa lenne, ha egy Shields-re nem jutna hasonló összeg.
Azt nem tudom, hogy az átstrukturálások után mekkora mozgástere lesz a Lionsnak, de nem hiszem, hogy lesz akkora, hogy a piac által felvert áron megszerezze Shieldset.
több mint 10 éve
Úgy tűnik nem akarjuk megtartani Shieldset. Nem túl jó hír.MaG1XxEzt honnan? Azért mert még nem kötöttek vele szerződést? Szerintem csak nem akarják túlfizetni (meglepő húzás TT-től 😊 ) és hagyják, hogy a piac "beárazza" őt.
Bushnál ugyanez volt pár éve, ő még turnézni is elment, aztán sajnos TT "meccselte" a Titans ajánlatát és a jó öreg Bush maradt GB-ben. Úgy érzem Shields is hasonló utat fog bejárni, persze ő nem RFA. De ott van szegény, átvert Jennings is, sokáig nála is úgy volt, hogy visszajön, aztán egy irreálisan magas ajánlat után mégse. De Jones szintén tesztelte a piacot és ő mégis visszajött. Reméljük a legjobbakat.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Úgy tűnik nem akarjuk megtartani Shieldset. Nem túl jó hír.
több mint 10 éve
Az 1. körben egyetértek GNG-vel. Hiába lesz need ha lemegy az a 300+ kiló a DL-ből és Hawk mellet lesz lyuk, ha Pryor vagy Ha ha C-D elérhető KI KELL HÚZNI. Nálam nincs nagyobb lyuk a csapatban. (Byrd-ről (Bills) lehet olvasni itt ott, és persze bármiféle FA mozgás visszaigazolás változtathat ezeken). De nálam ha nem megoldott addig a S ügy kell a 2 srác közül valaki. (M.D. Jenning-set meg elv biztosos h nem lesz visszaigazolva, nemmintha bánnám de kell a jó S!).2. Kör-t meghatározza a DL-ben lévő visszaigazolások és a TE helyzet. Ha megy Raji és Pickett nagyon égető lenne valóban ide húzni. Quarless-t én megtartanám és egy 3. 4. körös jobb TE-el kiegészíteném a rendszert.
OLB, hát igen Hawk idén élete formályában volt és a 2 ILB a szélen adott. DE bentre Hawk mellég kéne egy kezdő. Ide 3. körben várok húzást. Csak is azért mert remélem hogy a S,TE,DE,OLB 4 needből legalább az 1-iket megoldjuk FA-val és szerintem ez inkább a TE,DE lesz. De kiderül majd ha kinyit az FA piac. (((((Hátsó 5. - 6. körben Gallon kihúzásának nagyon örülnék 😀 láttam pont 1 Michigan meccset tavaly és a srác barom jó volt. Hátsó körbe várják de sztem az a játékos akiből Rodgers egy jó kis WR-t tudna faragni, jó húzás lenne. Tavaly u.i. érzésem volt draft előtt Lacy-vel kapcs. nem kell mondani hogy bejött-e 😀. ))))))
Liverpool Fc
több mint 10 éve
TE pickről: Szerintem a harmadik napig fölösleges TE-t draftolni, amikor ilyen lyukak vannak a védelemben. Én elképzelhetőnek tartom hogy komolyabban számolnak Quarlessel és inkább egy project TE jön későbbi körökben. Amíg Rodgers out volt Flynn egyik kedvenc célpontja volt, az év végén élete formájában játszott szinte. Ha látnak benne még fejlődési lehetőséget és úgy gondolják, hogy az idei lehet a kiugró éve nem gondolom hogy az első két napon húzunk egy TE-t.Persze ha valaki lecsúszik hozzánk és hatalmas steal lenne az más kérdés, akkor el kell vinni
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Backup futó a legritkább esetben kap veterán minimumnál több pénzt, Starks sem fog sokkal többet, Flynn pedig nem lesz olcsó, top backup QB fizuk 3 milliónál kezdődnek.
több mint 10 éve
Sziasztok! Elég kihalt a topic, de ez nem is meglepő, így a off-seasonban. Én már nagyon várom a draftot. Most olvastam végig a bowl.hu-s draftot és személy szerint nagyon csalódott lennék ha az első két körben DT-TE kombinációt hoznánk. Ebben a szezonban sikerült szupersztár TE és NT teljesítmény nélkül is behúzni az NFC Northot és bemenni a playoff-ba. Ha az első két pickkel Finley és Raji helyére húzunk akkor tulajdonképpen aláírtuk, hogy nem leszünk jobbak mint idén (ha csak nem teszünk mellé egy blockbuster free agent igazolást, ami nem valószínű).A DT-TE pick szerintem elfogadható, bár szerintem inkább DT-ILB kellene az első 2 körben. Lehet bármilyen Safety-d, ha az irányító elteázgat, mert nyomás az nincs... Hawk mellé is kellene valaki, aki használható, Brad Jones elkaristolt, de csak jó közepes (cserének maradhatna, OLB-t is tud, plusz 2 milka halott pénz maradna utána).. Hawk amióta levágatta a haját és picit leadott, gyorsult, szerintem kettőjük közül Ő a jobb (gondolom a hajával ez nincs összefüggésben 😊 ).
Az én álomdraftom most úgy nézne ki, hogy:
1. kör Pryor vagy Clinton-Dix, az egyik szerintem biztos elérhető lesz, ha valamelyikük elérhető lesz és nem húzok akkor nagyon mérges leszek kivéve a húzásunk Mosley
2. kör ide nevet már nem mondok, mert szerintem már a második kör is megtippelhetetlen, de DT húzás kell. Második körben szerintem még mindig teljesen felesleges TE-t hozni.
3. kör itt már lehet TE-t, hozni de inkább LB, de ha korábban nem jött DT akkor itt kell.
TT azt mondta nem needekre kell draftolni. Hát ezt szerintem azért ő sem gondolta komolyan, egyébként az utóbbi évek draftjai sem ezt igazolták. De lennék légy a falon a DRAFT előkészítő megbeszéléseken...
Szerintetek kit mennyiért lehet visszaigazolni?
Finley szerintem most óriási kockázat két komoly sérülés után. 4-5 milliónál többel ha GM lennék biztos nem kínálnám meg sehol, ha egyáltalán. Túl rizikós, de az is igaz, hogy vannak nagy szerencsejátékos GM-ek ligaszerte.
Pickett 34 szerintem 3-4 milliónál többet ő sem kapna máshol. Vagy igen?
Raji Hát 8-ra nemet mondott. Szerintem nem ér annyit, de biztos vagyok, hogy van olyan "okos" franchise, amelyik fizet neki egy vagon pénzt és viszi, de az szerintem ilyen Jacksonville jellegű sereghajtó lehet. Régebben úgy voltam hogy kell, de nincs realitása a megtartásának.
J Jones Kemény dió, mert voltak nagy pillanatai, de van hogy meccsekre eltűnt. Ha valaki Rogers mellett sem lett első számú elkapó úgy hogy egyébként nem Megatronok, Dez Bryantek, AJ Greenek játszanak mellette, akkor az nekem egy elég erős jelzés arról, hogy nem egy első számú elkapóval van dolgunk és szerintem akár még meg is lehet tartani hasonló pénzért mint amit most kap. Jones-nak elég komoly háttérsztorija is van, értelmesen is nyilatkozik, szerintem csak akkor megy, ha hasonló pénzért mondjuk a New England vinné vagy a Denver 3., 4. számú elkapónak. Szerintem megtartható és nem is olyan nagyon sokkal többért.
Kuhn. Szerintem marad hasonló vagy alacsonyabb szerződért. Ha az ő helyébe lennék én legalább 2-szer akkor szerződésért mennék bárhova is. Ő egy intézmény egy olyan ligában, ami finoman szólva sem az FB-kről szól. Szerintem hasznos is. Lacy szerintem nem igényli hogy elit FB törje neki az utat. Kuhn Kuhn Kuhn!!! Maradjon ugyanannyiért vagy kevesebbért.
Shields: amennyit most keres Raji annyiért megtartható, 5-7 milla között szerintem
Quarless: szerintem pótolható hátsókörös TE pickkel is és sok szerencsét kívánnék neki, ha 1,5 milláért nem ír alá.
Newhouse: könyörgöm ne adjanak neki szerződést!!!
EDS: szerintem érdemes zsebbe nyúlni érte akár 4 milla is lehet (Finley pénzének egy része)
Neal: adnék neki még egy évet ugyanannyiért
Jolly: Jól játszott, de azért túlzásokba sem kell esni, még egy év ugyanannyiért
Wilson: Ha kell valami értelmesebbre a pénz (például Shields szerződés) a pénz akkor elengedhető
Starks: 2-3 milla, jó back-up, de szerintem az FA piacon nem szednék szét
Wallace: bye-bye
Flynn: 2 milláért 3 évre megtartani, Ahova kell QB azok feltankolnak majd a draftról, megpróbálta, nem sikerült neki a GB kispadján a helyen, a szerződésébe remélem beírnak egy bónusz padmelegítőt.
Lattimore, Jennings: szerintem ilyen játékosokat draftolni is lehet, meg szerintem ők utólag telefonon is behívhatók az autókereskedésből...
Akinek többet adnék: Flynn, Starks, Shield, EDS
Akit ugyanannyiért megtartanék (vagy kicsit kevesebbért): Quarless, Kuhn, Jolly, Neal, J Jones
Akit megtartanék komolyabb csökkentés mellett: Finley, Pickett
Akinek menni kell/fog: Raji, Newhouse, Wilson, valószínűleg Finley is ide fog tartozni
Nem számolgattam végig, de szerintem így még azért tudunk finomhangolással a kereteken belül mozogni.
Mi a véleményetek?GNG
Ha jól sejtem, lesz még egy 3. kör komp. pick is, szóval az első 3 körben meg lehetne oldani az NT-DE-FS-ILB kérdést, utána meg BPA.
Finley érdekesebb kérdés. Papíron rendben lesz, de... (mi van, ha ütközik még egy ilyet és ott a baj?)... Olyan szerződést lehet kötni, hogy szinte (vagy teljesen) nulla a garantált, de egy TE akkor is kell mellé (én megtartanám Quarlesst is, kb. a legjobban blokkoló TE a keretben). Ráadásul nem biztos, hogy aláírná.
A 2 legfontosabb mégis EDS és Shields.
Kuhn, Flynn, Neal, Quarless a megtartandó kategória.
Jollyt meg kéne, ha lehet, 31 lesz, még belefér.
Pickett a kora miatt el lesz engedve szerintem. Raji pedig az igényei miatt.
Newhouse nem fog hiányozni. Wilson pedig majdnem egész évben csere volt úgy is, hogy Worthy szinte végig inaktív volt.
Starks azon múlik, mit gondol a vezetőség.
Ha Flynn marad (miért ne?), akkor a backup is megoldott, de az is lehet, hogy Tolzien is kap még egy évet.
J. Jones szerintem menni fog. Nelson-Cobb-Boykin nem egy gyenge kezdő hármas, White mutatott szép dolgokat, Dorsey-t csak választották valamiért, plusz ott a draft.
több mint 10 éve
GNG
241
Sziasztok! Elég kihalt a topic, de ez nem is meglepő, így a off-seasonban. Én már nagyon várom a draftot. Most olvastam végig a bowl.hu-s draftot és személy szerint nagyon csalódott lennék ha az első két körben DT-TE kombinációt hoznánk. Ebben a szezonban sikerült szupersztár TE és NT teljesítmény nélkül is behúzni az NFC Northot és bemenni a playoff-ba. Ha az első két pickkel Finley és Raji helyére húzunk akkor tulajdonképpen aláírtuk, hogy nem leszünk jobbak mint idén (ha csak nem teszünk mellé egy blockbuster free agent igazolást, ami nem valószínű).Az én álomdraftom most úgy nézne ki, hogy:
1. kör Pryor vagy Clinton-Dix, az egyik szerintem biztos elérhető lesz, ha valamelyikük elérhető lesz és nem húzok akkor nagyon mérges leszek kivéve a húzásunk Mosley
2. kör ide nevet már nem mondok, mert szerintem már a második kör is megtippelhetetlen, de DT húzás kell. Második körben szerintem még mindig teljesen felesleges TE-t hozni.
3. kör itt már lehet TE-t, hozni de inkább LB, de ha korábban nem jött DT akkor itt kell.
TT azt mondta nem needekre kell draftolni. Hát ezt szerintem azért ő sem gondolta komolyan, egyébként az utóbbi évek draftjai sem ezt igazolták. De lennék légy a falon a DRAFT előkészítő megbeszéléseken...
Szerintetek kit mennyiért lehet visszaigazolni?
Finley szerintem most óriási kockázat két komoly sérülés után. 4-5 milliónál többel ha GM lennék biztos nem kínálnám meg sehol, ha egyáltalán. Túl rizikós, de az is igaz, hogy vannak nagy szerencsejátékos GM-ek ligaszerte.
Pickett 34 szerintem 3-4 milliónál többet ő sem kapna máshol. Vagy igen?
Raji Hát 8-ra nemet mondott. Szerintem nem ér annyit, de biztos vagyok, hogy van olyan "okos" franchise, amelyik fizet neki egy vagon pénzt és viszi, de az szerintem ilyen Jacksonville jellegű sereghajtó lehet. Régebben úgy voltam hogy kell, de nincs realitása a megtartásának.
J Jones Kemény dió, mert voltak nagy pillanatai, de van hogy meccsekre eltűnt. Ha valaki Rogers mellett sem lett első számú elkapó úgy hogy egyébként nem Megatronok, Dez Bryantek, AJ Greenek játszanak mellette, akkor az nekem egy elég erős jelzés arról, hogy nem egy első számú elkapóval van dolgunk és szerintem akár még meg is lehet tartani hasonló pénzért mint amit most kap. Jones-nak elég komoly háttérsztorija is van, értelmesen is nyilatkozik, szerintem csak akkor megy, ha hasonló pénzért mondjuk a New England vinné vagy a Denver 3., 4. számú elkapónak. Szerintem megtartható és nem is olyan nagyon sokkal többért.
Kuhn. Szerintem marad hasonló vagy alacsonyabb szerződért. Ha az ő helyébe lennék én legalább 2-szer akkor szerződésért mennék bárhova is. Ő egy intézmény egy olyan ligában, ami finoman szólva sem az FB-kről szól. Szerintem hasznos is. Lacy szerintem nem igényli hogy elit FB törje neki az utat. Kuhn Kuhn Kuhn!!! Maradjon ugyanannyiért vagy kevesebbért.
Shields: amennyit most keres Raji annyiért megtartható, 5-7 milla között szerintem
Quarless: szerintem pótolható hátsókörös TE pickkel is és sok szerencsét kívánnék neki, ha 1,5 milláért nem ír alá.
Newhouse: könyörgöm ne adjanak neki szerződést!!!
EDS: szerintem érdemes zsebbe nyúlni érte akár 4 milla is lehet (Finley pénzének egy része)
Neal: adnék neki még egy évet ugyanannyiért
Jolly: Jól játszott, de azért túlzásokba sem kell esni, még egy év ugyanannyiért
Wilson: Ha kell valami értelmesebbre a pénz (például Shields szerződés) a pénz akkor elengedhető
Starks: 2-3 milla, jó back-up, de szerintem az FA piacon nem szednék szét
Wallace: bye-bye
Flynn: 2 milláért 3 évre megtartani, Ahova kell QB azok feltankolnak majd a draftról, megpróbálta, nem sikerült neki a GB kispadján a helyen, a szerződésébe remélem beírnak egy bónusz padmelegítőt.
Lattimore, Jennings: szerintem ilyen játékosokat draftolni is lehet, meg szerintem ők utólag telefonon is behívhatók az autókereskedésből...
Akinek többet adnék: Flynn, Starks, Shield, EDS
Akit ugyanannyiért megtartanék (vagy kicsit kevesebbért): Quarless, Kuhn, Jolly, Neal, J Jones
Akit megtartanék komolyabb csökkentés mellett: Finley, Pickett
Akinek menni kell/fog: Raji, Newhouse, Wilson, valószínűleg Finley is ide fog tartozni
Nem számolgattam végig, de szerintem így még azért tudunk finomhangolással a kereteken belül mozogni.
Mi a véleményetek?