LN

Green Bay Packers

LN
Lakhely
Üllő
Utoljára láttuk
3 hónapja
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
3 119


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Kezd elegem lenni a drámatagozatból..

Ti, | ha valaki magára veszi, az vegye, mások pedig olvassák többesszám harmadik személyben | akik tavaly még GB szurkolóként is néhány FK-kibiccel kánonban nyomtátok a Rodgers haterkedést (nagyképű, nem csapatjátékos, csak magára gondol. túlfizetett, nemmerközépredobni, inkábbkidobjaoldalra, pontatlan, primadonna, stb) hirtelen benne látjátok a kizárólagos megváltót.

Ez az ember másfél éve eltörte a dobó vállát. Tavaly láthattuk, hogy összeforrt valahogy, de nem pont olyan lett.. A mobilitása sem olyan már, mint 10 éve. Mindezek ellenére még mindig egy zseni, csak már fizikai korlátokal is kell küzdenie. Ebben az esetben szerintem alapvetően jó döntés az, ha levesszük a felesleges terhet róla, olyan támadósémát dolgozunk ki, és olyan playbookot próbálunk készíteni, amiben csak az legtutibb dolgokat kell megcsinálnia, és nem rajta áll, vagy bukik egy meccs.
A futás+PA pont ilyen, amiben szerintem lubickolni fog, ha sikerül jól összerakni.

A futás elleni védekezés engem is aggaszt, de remélem, lesz még oda valami értelmes megoldás a piacról.

Peace 😉
James007
Pont most iratkoztam le az értesítésekről a drámatagozat miatt. 😊
Unalmas állandóan nézni, hogy most miről jött értesítés, s hát semmiről...
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Spec a GB eseteben ez meg cifra attol, h MLF egyszeruen csak masolni akar pl. Titeket
jossbeaumont
Komolyan, honnan a francból lehet ezt tényként közölni? Honnan tudod, hogy mi a koncepciója? Honnan tudod, hogy mik voltak a tényleges lehetőségei?
James007
Nézd, ha feltradelt első körben Love-ért, akkor ennyi erővel feltradelhetett volna Jeudy-ért/Lambért is, még akár jóval többet (akár 2-3. kört és jövő évi picket is) is feladva, mert akkor azt mondanátok, hogy megadta az esélyt a fr QB-nak, hogy győzzön és legyen egy értelmes célpontja.
Fast Willie
Feljebb akart menni, de a Vikes pl nem adta sem a 22. sem a 25. picket, ezekről a próbálkozásokról legalábbis van hír.
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Gyoker Rodgers 🤷‍♂️

"Hiába a történelmi mélységű elkapó class, hiába volt óriási need, a Packers egyetlen elkapót sem draftolt. Ez már csak azért is rossz döntés, mert tavaly a Packers WR-einek a dropjaiból minimum 648 yardot szerzett volna még a csapat, ami magasan a legtöbb volt a ligában (az átlag 282 yard volt)"
JéBé
Na, ezért fogunk futni.. 😀
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Vajon lesz e undrafted WR vagy akkor már izomból végigcsináljuk amit elkezdtünk? Mint amikor a gyereknek azt mondják ne csináld és csak azért is csinálja. Nem hiszem el, hogy valami faluvégi elkapógyerek annyi se tetszett meg a FO-nak, komolyan nem értem.
amaru
Funchesst leigazoltuk (2. kör)
Kukáztunk tavaly szezon közben egy Lazardot, aki sima 3-4 körös wr-nek felel meg a teljesítménye alapján.
Lehet, hogy volt wr terv, de azok kimentek, akiket szerettünk volna, viszont csak azért nem ültünk fel a wr bandwagonra, hogy egy faluvégit kihúzzunk a fanok kedvéért.

James007
És Gutekunst kb. pont ezt nyilatkozta:

 www.espn.com/espn/now?nowId=21-41094456-4

Akiket azonnali impact playernek tartottak, azokért nem tudtak felmenni, egy elkapónak 2-3 év míg felveszi a liga ritmusát, szóval erre a szezonra nem lettünk volna kisegítve. Have a little faith, boys.

A falember húzások meg már a szezon végén szabadügynökké váló játékosokra gondolva történtek szvsz...
Indubitably
Taylor így akár már most is mehetne. Nem sok, 4.5m szabadulna fel talán de csak el lehetne költeni értelmesen.
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Nézzétek kicsit pozitívabban a dolgokat. Nagy eséllyel, a 4. körben húzott játékosra senkinek sem lesz egy rossz szava sem.
Sanco
Azért James Lynch nekem megfelelő DE lett volna az 5. körben.
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Nézzétek kicsit pozitívabban a dolgokat. Nagy eséllyel, a 4. körben húzott játékosra senkinek sem lesz egy rossz szava sem.
Sanco
Nevenincs egy egyetemről jött 😀

Szerkesztette: LN
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Addig folyik itten a tippelgetés, amíg 1. körben behúzunk egy QB-t, csak azért, hogy mindenki jól meglepődjön.😊
Amit kérdezni szeretnék (a járvány kicsit bekavart, nem vagyok teljesen képben): a TE felhozatal tényleg annyira gyenge idén, amennyire több helyen is olvasni lehet? Nekem fixa ideám, hogy jön egy TE, és azt már - ugyebár - tudjuk, hogy nem Hooper lesz az.
nagylaza
és bejött 😀
3 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Hagyjuk már ezt a TE dolgot, amikor kellene WR, OT, ILB és CB is sokkal inkább.
gbol
Nálam a DT/DE előrébb van, mint a WR, mert Clark mellett DL csak Lowry, M. Adams, Keke és Lancester van, ez így vékony. Beszélhetünk mindenféle skill posztokról, ha közben Kirksey (vagy akárki más) 4-5-9-10 yardon fogja meg a futást, mert Clark egyedül kevés.
4 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Ervin 1 évre visszaigazolva
4 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Nagyon kíváncsi vagyok az árra.
Alapvetően Kirksey ára is nagyon tetszetős, csak legyen ugye egészséges mert 2 év alatt kevesebb mint 10 meccset játszott.
Wagner lehet, hogy kicsit downgrade alapból de sokkal kevésbé sérülékeny. Ha ezek mellé még olcsóbb is lenne mint Bulaga lett volna akkor végülis jó deal.
alatriste
2 év / 11millió
LN
Ha igaz az mega deal!

Továbbá mivel Wagner és Kirksey is kivágott játékos volt, ezek nem számítanak bele a comp pick osztásba. Szóval ha Martinez és Bulaga nagy összegért mennek el akkor még comp pickekre is jók vagyunk. 😊

Eddig emelem a kalapom Gut!
alatriste
$11M total over two years base pay with $2.25M base salaries each year, plus $1M third day 2021 league year roster bonus, $250K workout bonus annual, up to $750K total annual workout bonus, plus $2.75M playtime base escalator in 2021, $500K incentive 2020

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
"Jaguars 2018 offense with Hackett: 17.9 points per game
Jaguars after Hackett's firing: 9.6 points per game"

Mondjuk mindkettő siralmas lenne itt. 😀
Gergőbácsi
Felesleges ilyenekből kiindulni. Ott bortles van, itt meg rodgers. Almát a körtével esete 😊
peach
Mondja a Barack 😀
több mint 6 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Valaki tudja Favre számát ? 😊Drip
#4
9 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Ezek a bírói hibák nem a Packers mellett vagy a Detroit ellen vannak ebben biztos vagyok. Ezek bírói hibák amikből minden meccsen sok van, az hogy csóró Lions ezeknek a faszoknak mindig a rosszabbik végén van az csak szerencsétlenség, nem illuminati, gyíkemberek vagy soros... Egyáltalán nem biztos hogy a sors visszaadja, vagy tőlünk elveszi, ezek emberi döntések akkor abban az adott másodpercben amik sokszor döntően befolyásolnak egy 3 órás meccset, sajnos ez a sport ilyen és nem tudom mikor tudják ezeket a hibafaktorokat kivenni belőle, de szándékosságot ne keressünk már mögötte.
JayB
Csak az a gond itt hogy a Lionsnak és a szurkolóknak elég frusztráló hogy valahogy mindig úgy jön ki a bìrói ténykedés hogy a mecsükbe kerül. Persze előfordulnak bìrói bakik mert vannak azért bőven de már a vak is látja hogy vmi nem kerek a Lions zebrák kapcsolatában, mert ennyit hibázni a kárukra közel sem gondolom véletlennek
ParadSEC
Én személy szerint 2009 NFC Wild Card meccs óta nem bírózok, mert minek. Akkor úgy kaptunk ki hosszabbításban, hogy ugyan Rodgers kezéből kiverték a labdát, amit Dansby összeszedett, de közben facemask volt. Egyszerűen nem látom értelmét.
Egyébként a saját meccseinken kb. egálra jön ki a tévedés szezon szinten.

Értem én, hogy frusztrált, csak tegye a saját fórumában, mondjuk a 2. hsz-től kezdve. Elsőre is értem a véleményét, onnantól felesleges szájtépés, főleg, hogy egyetértünk abban, hogy 2 rossz hívás volt.
6 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Első blikkre azt mondom, hogy hiába tolunk minden picket es fa-t a védelembe, az továbbra is életképtelen a legfontosabb meccsen. Azt csináltak, amit akartak, Martinez kevés, mellette Goodson rotációba maximum.
pecsi92
Az LB és a DL poszt továbbra is hiány. Clark egyedül kevés, Lowry, ha jó napja van jó, ha nem, csak átlagos, vagy gyengébb. Lancester UDFA és sajnos kevés. Mon. Adamsról ne is beszéljünk, Keke hozta azt kb. amit egy újonc 5. körös hozhat. Ennyi a keret...
Egy ilyen DL fal mögött 1 szem LB futás ellen, mint migrénre a vizes borogatás..

WR poszton egy 2. számú kell, a többit megoldja a keret. TE kérdés, mert ha Graham cut, Lewis meg visszavonul (szerintem esélyes sajnos), akkor marad Sternberger és Tonyan. Az sem sok.

A-Rod meg.. lehet kritizálni, de szerintem nincs vele különösebb gond. Azért este a 31/39 nem olyan rossz, még ha az első INT az övé (rövid volt), a második már majdnem mindegy volt. A rendszer nem azt kéri tőle, mint eddig. MLF rendszerében nem voltak meg azok a mélyebb útvonalak, amiket megszoktunk MM-nél, igaz Lazard feltűnéséig nem is volt Adams-en kívül senki, aki egy rendes 10-15+ útvonalat megfusson. mert MVS szinte csak fly-ban jó. Nekem az TE játék alapból hiányzott egész évben, alig volt olyan play, amiben akár a 2.-3. opció TE lett volna.
több mint 1 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Amióta nézem a meccset 18 pontot kaptunk... Szívesen 😀
Kamaj
Nagy cucc
Mi 38-at, amióta nézem 😀
több mint 1 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Player
Tim Boyle
Kenny Clark
Randall Cobb
Kendall Donnerson
Allen Lazard
Nico Siragusa
Jason Spriggs

Nincs Cobb.
Mondjuk Spriggs sem, az kicsit legalább jó.
LN
Azert azt ismerjuk el, hogy Spriggs a mult heten sokkal tobbet mutatott, mint amit barki vart tole. Nehany playben ugy nezett ki, mintha egy tackle lenne Mackkel szemben. (Lehet, hogy ezek elott lett valamikor agyrazkodasa?)
casaubon
Azt ismételgette a szünetben a tükör előtt: "Bulaga vagyok, Bulaga vagyok"
Meg is sérült....
több mint 2 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Azért ha meglenne a PO, erősen emlékeztetne a 2010 évre.. Sérüléshullám, végig idegenben kellene nyomni, még az RT is csere (Tauscher helyett Bulaga akkor).
Vasárnap okosabbak leszünk.
Az legalább jó, hogy van futójáték, nem mindent AR-nek kell megoldani, azzal a csavarozott vállal.
4 hónapja
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Ervin 1 évre visszaigazolva
több mint 2 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Most olvastam egy cikket az éppen aktuális témában Rodgers-el kapcsolatban.
Azt tudjuk, hogy neki lesz meg a 300 TD a legkevesebb (73) INT mellett (jelenleg..).
Amin megakadt szemem még, hogy a 73 INT-ből csak egyet hordtak vissza TD-re (plusz a hétvégén, de hát..).
Ami még durva, hogy 4699 sikeres passza van eddig, Manning 300. TD-je az 5305, Bradyé meg 5321 passzból lett meg.
több mint 3 éve
LN Green Bay Packers 3 119 — Packers fan
Hmm,elhozhattuk volna T.J Wattot,de TT letradelt,így mienk a 2. és a 4. kör első pickje.
Izgalmas lesz a 2. nap,azt meg kell hagyni.
Nelson87
Innen is hátrébb mozgunk egy picit 😊
LN-nek gratula a halálpontos tippért 😀
Gergőbácsi
Pár csapatot már érdekel a 33....
LN
Akkor ne is álmodjunk arról, hogy a 4. kör előtt, húzni fogunk?😊
SBL
Addig cserél hátra, míg minden 7. kör a miénk lesz 😀