Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Fura, nekem szintén ez volt az első meccsem amit láttam, de akkor a Giantsnek drukkoltam, mert szimpi volt a fiatal Manning meg Plaxico Burress 😀 Ennyit Favre-ról 😊Ha valakinek nincs meg esetleg a 2007-es NFC döntő, most fent van a teljes meccs. Nem mintha olyan szép emlék lenne, de azért klasszikus meccs volt.sok fórumozó ekkor lett Packers fan (köztük én is) 😊MarioAna
www.youtube.com/watch?v=7AZ52zYRiJQOld Green Bay
Rodgers kezdő QB-s első meccsétől kezdve viszont már egyértelműen a Packers volt a favorit 😊
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Ha valakinek nincs meg esetleg a 2007-es NFC döntő, most fent van a teljes meccs. Nem mintha olyan szép emlék lenne, de azért klasszikus meccs volt.www.youtube.com/watch?v=7AZ52zYRiJQ
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
McCarthy a Super Bowlról: mmqb.si.com/2014/01/30/super-bowl-48-mike-mccarthy-advice/Zseniális írás!
(Y)MaG1Xx
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
www.packers.com/media-center/videos/Packers-WR-Randall-Cobb-makes-his-Broadway-debut/306e8b56-0094-4320-a65a-0e9835e99728Örülök, hogy Cobb teljesen felépült. Remek fickó!
Headbanger😀😀
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
McCarthy a Super Bowlról: mmqb.si.com/2014/01/30/super-bowl-48-mike-mccarthy-advice/(Y)
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
nem kell hozzá semmi extra. nyilván ne betárcsázós nettel akard nézni de ez gondolom nem probléma 😀 egyébként: gamepass.support.nfl.com/ViewArticle.dbml?SPSID=363224&SPID=44867&ATCLID=205437540&DB_OEM_ID=22900
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
bocs,h ideszpemelek, talán itt választ kapok a kérdésemre 😊 gamepass előfizetésénél kell vmire figyelni? simán megy Mo-ról, kell hozzá vmi plusz porgi PC-re, kell vmire figyelni? Most nézem h csak 10 dolcsi a Superbowl és inkább az otthoni meccsnézést választanánk, mintsem egy krimót. Köszi előre is és bocs az offért!
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Két éves, $930000 szerződést kapott. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy Kuhn menni fog.Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...JayBIna Liaina-t szerződtettük (FB). Nagyon remélem hogy ez nem azt jelenti hogy Kuhn-t elengedjük majd... rossz lenne lángokban lánti a Lambeau Field-et...balazs799
több mint 10 éve
Azt a fali zászlót baromira irigylem most tőled 😀 Bár a 12es mez sincs még meg sajnos.volt Seattle is most sokáig. A szívem az a Packers/Cincinnati párosé 😊.Kuhn-nak voltak fellángolásai, igazi Packer!eddig nem a Cinci volt kirakva kedvenc csapatnak? 😀 beteljesedett az átváltozás? 😊balazs799
Ettől függetlenül 2,5M-ért nem éri meg megtartani, bármennyire is szeretjük.
draftról hozzuk csak J.C. Copeland-et hátsó körben, én örülnék neki 😛 (mint minden LSU playernek, egy Landry-vel is pótolhatnánk James Jones távozását 😍 ).MarioAna
de talán ez elég bizonyíték 😛MarioAna
Tudom én egyébként, csak ebben a témamentes időszakban gondoltam hülyülünk egy kicsit! 😀
Go Pack Go
(ám még egy meccs erejéig hajrá Seahawks)
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kuhn-nak voltak fellángolásai, igazi Packer!eddig nem a Cinci volt kirakva kedvenc csapatnak? 😀 beteljesedett az átváltozás? 😊
Ettől függetlenül 2,5M-ért nem éri meg megtartani, bármennyire is szeretjük.
draftról hozzuk csak J.C. Copeland-et hátsó körben, én örülnék neki 😛 (mint minden LSU playernek, egy Landry-vel is pótolhatnánk James Jones távozását 😍 ).MarioAna
Liverpool Fc
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Kuhn-nak voltak fellángolásai, igazi Packer! Ettől függetlenül 2,5M-ért nem éri meg megtartani, bármennyire is szeretjük.
draftról hozzuk csak J.C. Copeland-et hátsó körben, én örülnék neki 😛 (mint minden LSU playernek, egy Landry-vel is pótolhatnánk James Jones távozását 😍 ).
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
casaubon
2 414
jó eséllyel ő a gyakorlócsapatba kerül. nem elsőszámú FB kaliber, tartaléknak megteszi.Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...JayBIna Liaina-t szerződtettük (FB). Nagyon remélem hogy ez nem azt jelenti hogy Kuhn-t elengedjük majd... rossz lenne lángokban lánti a Lambeau Field-et...balazs799
több mint 10 éve
Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...JayBIna Liaina-t szerződtettük (FB). Nagyon remélem hogy ez nem azt jelenti hogy Kuhn-t elengedjük majd... rossz lenne lángokban lánti a Lambeau Field-et...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Sok sikert és jó kikapcsolódást Lacy-nek a PB-on!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
.brk
1 890
nagyon nagy meglepetés lenne, mivel ha Saturdayt nem nézzük, szerintem Woodson volt a legutóbbi nagy név FA piacon. hahaha az meg már vagy 8 éveA kérdésem az lenne, hogy esetleg annak látjátok-e értelmét, hogy egy prémium szabadügynök safety-t elhozni (például T. J. Ward) Raji elengedésével és egy első körös DE választással?GNGnagyon jó safetyk lesznek szabadügynökök... úgyhogy én még kicsit bízom benne, hogy hátha végre egyszer sikerül szakítani a hagyománnyal, és itt szerezni valakit, tekintve, hogy nem lesz túl sok normális játékos erre a pozícióra a drafton, azt a kettőt meg simán elvihetik korábban. ezzel együtt meglepetés lenne, ha szabadügynök érkezne.
egyébként UFA lesz pl. Nate Allen, Ryan Clark, James Ihedigbo, Malcolm Jenkins, Kendrick Lewis, Bernard Pollard és a már emlegetett TJ Ward, meg persze Byrd, bár ő amúgy se férne be a fizetési sapka alá.
ha valaki szeret ilyet böngészgetni, itt van egy lista, posztonkénti bontásban: www.nfl.com/news/story/0ap2000000316567/article/2014-nfl-free-agents-positioncasaubon
több mint 10 éve
casaubon
2 414
A kérdésem az lenne, hogy esetleg annak látjátok-e értelmét, hogy egy prémium szabadügynök safety-t elhozni (például T. J. Ward) Raji elengedésével és egy első körös DE választással?GNGnagyon jó safetyk lesznek szabadügynökök... úgyhogy én még kicsit bízom benne, hogy hátha végre egyszer sikerül szakítani a hagyománnyal, és itt szerezni valakit, tekintve, hogy nem lesz túl sok normális játékos erre a pozícióra a drafton, azt a kettőt meg simán elvihetik korábban. ezzel együtt meglepetés lenne, ha szabadügynök érkezne.
egyébként UFA lesz pl. Nate Allen, Ryan Clark, James Ihedigbo, Malcolm Jenkins, Kendrick Lewis, Bernard Pollard és a már emlegetett TJ Ward, meg persze Byrd, bár ő amúgy se férne be a fizetési sapka alá.
ha valaki szeret ilyet böngészgetni, itt van egy lista, posztonkénti bontásban:
több mint 10 éve
Megvannak a pro bowl végső keretei és csapatai, bár sokan mondták vissza, végül egyedül Laci lesz ott sárga sisakban. Sajnálom, hogy Jordy esetleg Shields nem lehet ott. Talán tényleg sokat elmond az idényünkről, hogy bár PO-ba jutottunk 1 játékosunk került be, és ő se egyenes úton. Nagyot küzdött idén a csapat legfőképp a sérüléssel, ahol a kulcsjátékosok sorra dőltek ki. Go Lacy!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Quote of the day: "Let's roll, yo"--Ted Thompson to his scouts. I'm dead serious, that happened. It was glorious.😀😀
több mint 10 éve
Szerintem a TJ Ward dolog ott bukik meg először, hogy ő is strong safety, akárcsak Burnett, aki ugyebár csak kényszerből lett free safety és sajnos az elmúlt két éve elég dadogósra sikeredett az új posztján. Úgyhogy ha már top safety, akkor a másik kiskacsa, Byrd lenne az ideális, de őt meg nem fogja szabadon engedni a Bills. És akkor még ott van TT, úgyhogy abszolút hamvába holt ötlet az egész. 😀 Marad a draft.Revis trade xD Egy Bucs szurkoló utópisztikus ötlete, ami csak az ő szempontjukat tartja szem előtt.
több mint 10 éve
.brk
1 890
én is, bár amit GNG ír (akár TJ Ward) lenne benne fantázia, sőt még ráció is, de ahogy ő is írtad TT draft orientált. Clinton-Dix mondjuk nem fog lecsúszni hozzánk, hacsak nem feltrade, ami mondjuk nem lenne teljesen szokatlan.Darrelle Revis 100%-osan ki van zárva. Egy olyan FA piacon notoriusan inaktív draft orientélt csapat és GM, mint TT, biztos hogy nem fog top cetli hegyeket beáldozni egy megkérdőjelezhető jövőjű címlapsztárért. Pláne úgy, hogy már van egy gigafizetésű underachiever CB a sapka alatt. Főleg, úgy hogy Shields FA lesz. Ő most jön fel, óriási hiba lenne elengedni egy gigaszerződésű Ravisért, pláne, hogy a CB nem is top need.Minden évben téma ez és mindig az a vége hogy nem jön senki. Ez nem feltétlen baj. Én inkább a Raji és első körös Safety mellett vagyok. Elég jól sülnek el ezek a top safety draftok mostanában, nekünk is juthatna már egy 😊JayB
A kérdésem az lenne, hogy esetleg annak látjátok-e értelmét, hogy egy prémium szabadügynök safety-t elhozni (például T. J. Ward) Raji elengedésével és egy első körös DE választással?GNG
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Darrelle Revis 100%-osan ki van zárva. Egy olyan FA piacon notoriusan inaktív draft orientélt csapat és GM, mint TT, biztos hogy nem fog top cetli hegyeket beáldozni egy megkérdőjelezhető jövőjű címlapsztárért. Pláne úgy, hogy már van egy gigafizetésű underachiever CB a sapka alatt. Főleg, úgy hogy Shields FA lesz. Ő most jön fel, óriási hiba lenne elengedni egy gigaszerződésű Ravisért, pláne, hogy a CB nem is top need.Minden évben téma ez és mindig az a vége hogy nem jön senki. Ez nem feltétlen baj. Én inkább a Raji és első körös Safety mellett vagyok. Elég jól sülnek el ezek a top safety draftok mostanában, nekünk is juthatna már egy 😊
A kérdésem az lenne, hogy esetleg annak látjátok-e értelmét, hogy egy prémium szabadügynök safety-t elhozni (például T. J. Ward) Raji elengedésével és egy első körös DE választással?GNG
több mint 10 éve
GNG
241
Darrelle Revis 100%-osan ki van zárva. Egy olyan FA piacon notoriusan inaktív draft orientélt csapat és GM, mint TT, biztos hogy nem fog top cetli hegyeket beáldozni egy megkérdőjelezhető jövőjű címlapsztárért. Pláne úgy, hogy már van egy gigafizetésű underachiever CB a sapka alatt. Főleg, úgy hogy Shields FA lesz. Ő most jön fel, óriási hiba lenne elengedni egy gigaszerződésű Ravisért, pláne, hogy a CB nem is top need.A kérdésem az lenne, hogy esetleg annak látjátok-e értelmét, hogy egy prémium szabadügynök safety-t elhozni (például T. J. Ward) Raji elengedésével és egy első körös DE választással?
több mint 10 éve
természetesen voltak, sőt egy ponton nyilvánvalóan a liga legjobbja volt. én csak arra kívántam rávilágítani, hogy nagyon megy itt általános Shutdown fikázása (leginkább az idei teljesítménye alapján), majd felhozzuk Revist. remélem, így érthető 😊Nem akarok erről pont egy cornerrel vitába keveredni, de korábban azért voltak jó évei...James007ja, ő tényleg sokkal meggyőzőbb volt idén Tramonnál (nem)Szobi22www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.James007
Proposed Deal: To GB: Darrelle Revis, To TB: GB 1st Round Pick (21st overall), GB 3rd RD pick (75th overall), GB 2015 3rd round pick.xD hell no!MaG1Xx
több mint 10 éve
James007
1 855
Nem akarok erről pont egy cornerrel vitába keveredni, de korábban azért voltak jó évei...ja, ő tényleg sokkal meggyőzőbb volt idén Tramonnál (nem)Szobi22www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.James007
Proposed Deal: To GB: Darrelle Revis, To TB: GB 1st Round Pick (21st overall), GB 3rd RD pick (75th overall), GB 2015 3rd round pick.xD hell no!MaG1Xx