Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Out: LB Jamari Lattimore, CB Davon House Probable: RB Eddie Lacy, G Sitton, G Lang, DL Gaston, OLB Perry
Shields-et nem látom a listán. 😊
több mint 11 éve
Szerintem sem kell a múlt alapján megítélni mi lehet a playoffban, tavaly a hideg ellenére a 49ers volt az esélyes, előtte meg a Giants ellen a rájátszásra elfogyott a lendület. Nagyon sok pluszt adhat a Lambeau ez idén látszik is. Ha már a playoff-ot az alapszakasszal akarjuk összehasonlítani jobb kiinduló pont a Patriots elleni meccs, annak a felvezetése jobban hasonlított a PO-ra és az ellenfél erőssége is (nem lenézve az Atlantát, de az 1. félidő megmutatta ott is a csapatok közötti különbséget).
több mint 11 éve
Attól, hogy egyszer rosszul jöttünk ki egy ilyen kiemeléses, pihenő hétből, és a Lambeaun kaptunk ki még nem jelenti, hogy ez eredendően rossz dolog lenne. Amit tehetünk az alapszakaszba, hogy minden meccset meg akarunk nyerni, és utána abból főzünk ami kijött. Én örülnék ha a PO ba is úgy jönne ki a lépés, akkor az összes meccset otthon játszhatnánk.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Playoff a Lambeaun számomra nagyobb dolog mint a Super Bowl, valahogy nekem az az igazi futballünnep. De úgy összeségében is sokkal jobban szeretem a konferencia döntőket, sokkal inkább a fociról szól mint a SB. -20 fok, Lambeau, egyenes kiesés, hmmmmm nincs annál jobb. 😊
több mint 11 éve
Oké, legyen prioritás a hazai pálya. Meg legyen pihenő hetünk! Csak aztán ne úgy járjunk mint legutóbb amikor ilyen helyzetben voltunk. Akkor a Giants, NFC utolsó kiemeltjeként lemosott a Lambeau-n. Pedig az időjárás is "velünk" volt. Szóval nem tudom mi lenne a jó.FrozNTundRane is emlegesd azt a meccset, az a beszopott hail mary a félidő vége előtt...
több mint 11 éve
Oké, legyen prioritás a hazai pálya. Meg legyen pihenő hetünk! Csak aztán ne úgy járjunk mint legutóbb amikor ilyen helyzetben voltunk. Akkor a Giants, NFC utolsó kiemeltjeként lemosott a Lambeau-n. Pedig az időjárás is "velünk" volt. Szóval nem tudom mi lenne a jó.
több mint 11 éve
Aludva egyet a hétfői meccsre, igazából szerintem inkább úgy kell értékelni ezt a mérkőzést, hogy ez volt a papírforma. A mi támadó egységünk nagyon erős (a ligát vezetjük a pontok tekintetében és yardokban is a TOP 10-ben vagyunk) a defence-ünk meg a liga alsó harmada, legjobb esetben is középmezőny. Az Atlantának egy kicsit gyengébb az offence és gyengébb a defence. Tulajdonképpen a shootout annyira papírforma volt, hogy Shawnka is ezt jósolta a beharangozóban.Igazából most azért érezzük magunkat csalódottnak, mert már gyakorlatilag az első félidő végére sikerült eldönteni a meccset és onnantól kezdve csökkent a motiváció, ami a védelemben ütközik ki élesebben. Ha a Peppers-Daniels-D. Jones-Neal játékoskombinációból valaki érdemben hozzá tud tenni Matthews teljesítményéhez akkor az nagyon jó. Pl.: ez volt a Pats ellen. Szerintem megvolt az ébresztő. Ennek a védelemnek soha nem szabad félgőzön játszania, mert akkor egy negyed alatt kapunk 21 pontot. Viszont ha pörögnek a srácok, bárki ellen képesek 7 ponttal lehozni egy félidőt. Ezt a motivációs szintet kell megtartani a playoffra. A hazai pálya meg nem kérdés, hogy top prioritás.
több mint 11 éve
Szerintem is az lenne a legjobb ha meglenne hazai pálya a PO-ban. Főleg úgy, hogy a defense nem tündökölt úgy, mint az előző meccseken. Remélem a majdnem elbukott mérkőzésből is tudnak tanulni a fiúk, nem kell egy tényleges vereség. Főleg a secondarynek kellene átgondolni mit csináljanak másképp. 259 yard egy elkapótól nagyon sok!
több mint 11 éve
www.playoffstatus.com/nfl/packersstandings.htmlNem tudom, mennyire pontos ez. Egyetértettem először azzal, hogy lehet, hogy egy vereség jót tenne, de egyből visszaesnénk a 6. kiemelt helyre kb. Onnan meg... elég egy botlás Tampában és lehet, hogy kint vagyunk a képből. Fene tudja. Lesz itt még Watkins, F. Jackson, Evans és Megatron. Azt mondom, éledjen fel a pass rush, akkor már nyugodtabb leszek.
Jó kis videó: espn.go.com/video/clip?id=12000745
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Majdnem comeback ide vagy oda, ti érdemeltétek a W-t, grat 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Üdv srácok!Jöttem nektek szurkolni,ahogy azt említettem is a 9ers topicban.
Megnéztem a meccset,és ahogy előttem is írtátok,ez a leolvadás akár a csapat hasznára is válhat.House jól dolgozott Julio ellen,de ha más volt ráállítva egyből jöttek a gondok.Shields mentsége lehet a kisebb sérülése de Tramon néha elég homály volt.
Az offense-re nem találok szavakat,Nelson 60 yardosánál még fel is ordítottam😊,de amit a földön Lacy és Starks művelt az is ligaelit szint.
Szóval akkor Go Pack Go!
több mint 11 éve
A Bills, Bucs meccsek közül az egyik szerintem símán lehet szopóállarc. És tényleg nem is biztos hogy baj lenne.Akkor legyen itt a teljes:
QB Aaron Rodgers started his 100th career regular-season game on Monday night. He ranks No. 1 in NFL history for TD passes (222), passing yards (27,520), zero-INT games (58), 100-plus passer rating games (60), passer rating (107.3) and TD/INT ratio (4.11, 222-54) in a quarterback’s first 100 starts.EPIC
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset csak a végeredményt. Az mindenképp megsüvegelendő Falcons részről, hogy ennyire szorossá tudták tenni a végét. Főleg ilyen első félidő után. Második félidő gyenge játékáról egyelőre nem tudok mit nyilatkozni. Lehet tudatos volt és tartalékoltak. Vagy pedig már elhitték (ami nagy hiba), hogy ez már megvan. Lehet jól jönne egy vereség még PO elött!
több mint 11 éve
Kéne még egy wake up verés PO előtt, túl régóta vagyunk jók, ennek láthattuk az enyhébb következményeit a második félidőben.
több mint 11 éve
And Rodgers’ touchdown-to-interception ratio (219-54, 4.06) is nearly twice as good as anyone else’s in NFL history in their first 100 starts.Old Green Bayés immáron neki van a legtöbb passzolt yardja is az első 100 meccsen.
meccs utáni kedvenc nyilatkozatom:
McCarthy... "Maybe I need to go back and look at what was said at halftime, but we haven't played four quarters here in a while."
több mint 11 éve
A tegnapi meccs vegyes érzelmekkel zárult. Jövőhéten Kyle Orton és Sammy Watkins ellen azért minden bizonnyal jobban fog menni a védelemnek. Az egy jóval egydimenziósabb duó. Az lesz az érdekes, hogy m ivan akkor, ha nem szerzünk 3 pozíciós előnyt az első negyedben.GNGNem láttam a Denver elleni meccsüket, de hogy Manningnek nem volt TD passza és összesen 20 dobási kísérlete volt elég érdekes számomra.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
And Rodgers’ touchdown-to-interception ratio (219-54, 4.06) is nearly twice as good as anyone else’s in NFL history in their first 100 starts.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
A tegnapi meccs vegyes érzelmekkel zárult. Jövőhéten Kyle Orton és Sammy Watkins ellen azért minden bizonnyal jobban fog menni a védelemnek. Az egy jóval egydimenziósabb duó. Az lesz az érdekes, hogy m ivan akkor, ha nem szerzünk 3 pozíciós előnyt az első negyedben.
több mint 11 éve
Favre és Rodgers első száz meccses összevetésében az INT-ek arány a durva. 104-54. Aaron tényleg vigyáz a labdára.A támadófallal ma nem volt semmi gond, egy-két playben meginogtak, de jól muzsikáltak. Futás parádés volt. Starks meghálálta az első driveban kapott TD-t.
Nem tudnék nagy következtetéseket levonni a védelem játékából. Szerintem ha megfogják a 2. félidő első játékát a Falcons sem kap szárnyra. House jobban levédekezte Jonest mint Shields, de ma nem lehetett őt tartani.
Crosynak 50 yard környékéről kellene az extra pontokat rúgni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Jó támadójáték és egyetértve mindenkivel, ébresztőnek kiváló volt a második félidő. Remélhetőleg ez lesz a mélypont a védelemnél, innen már illene kicsit koncentráltabbnak lenni. Külön gratula Aaron Charles Rodgers századosnak.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Ebből a második félidei leolvadásból nem kéne rendszert csinálni.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
"Kis" hiányérzetem van a pass rush, pass D miatt, de azért jó volt ez.Remélem, tényleg csak belealudtunk a szünetbe. Mondjuk Matty Ice nem egy futottak még kategória, de a végén már idegesített, hogy nem férünk a közelébe, ő meg hajigálja a szebbnél szebb dolgokat.
Az offensünk viszont ismét hatalmasat játszott.
több mint 11 éve
szerintem még jól is jött a bealvás a 2. félidőben, csak tanulni kell belőle.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Azért az idei 9ers elég sértő egy lapon emlegetni a GBvel...Sziasztok!Én nem vagyok pesszimista , én győzelmet várok ami lehet sima is , sztm min lesz közte egy Td , igaz ez gondoltam tegnap az Sf-Oklandre is, lett is csak nem úgy ahogy vártam .
Bocs, hogy első hozzászólásomban kicsit lecseszem a törzsgárdát, de nem értem mi ez a borulátás?
Olvasva ez itteni és a falconos hozzászólásokat úgy érzem mintha mi lennénk 5-7-en és ők 9-3-on és mi mennénk az Atlantához, aki az idén még nem kapott ki otthon.
Ráadásul ők jönnek a melegből a fagyba, ami még egy nagy handikep nekik,
Ennek ellenére ott nagyobb az önbizalom mint nálunk.
Persze tudom minden meccs kemény, de szerintem csak akkor veszthetjük el ezt a meccset ha a csapat nem veszi komolyan és azt hiszik elég lesz beküldeni a sisakot a győzelemhez. Erre remélem figyel majd MM és nem esünk ebbe a csapdába!
Egyébként tök jó a fórum. Féléve követem. Az egyik legszimpatikusabb az GB szurkolói csapata. Nem csak a csapat miatt volt jó választás annak idején a Packerst választani. 😊mozsár
Azért ez az Nfl , bármi lehet de nyerni kell 😊nando89
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 11 éve
Lambeaun, prime time-ban nem kapunk ki ettől az Atlantától pedig ez annyira beleilene a pofára esős biztosra vett meccsek sorába hogy csak na 😀