Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
GNG
241
Darrelle Revis 100%-osan ki van zárva. Egy olyan FA piacon notoriusan inaktív draft orientélt csapat és GM, mint TT, biztos hogy nem fog top cetli hegyeket beáldozni egy megkérdőjelezhető jövőjű címlapsztárért. Pláne úgy, hogy már van egy gigafizetésű underachiever CB a sapka alatt. Főleg, úgy hogy Shields FA lesz. Ő most jön fel, óriási hiba lenne elengedni egy gigaszerződésű Ravisért, pláne, hogy a CB nem is top need.A kérdésem az lenne, hogy esetleg annak látjátok-e értelmét, hogy egy prémium szabadügynök safety-t elhozni (például T. J. Ward) Raji elengedésével és egy első körös DE választással?
több mint 10 éve
természetesen voltak, sőt egy ponton nyilvánvalóan a liga legjobbja volt. én csak arra kívántam rávilágítani, hogy nagyon megy itt általános Shutdown fikázása (leginkább az idei teljesítménye alapján), majd felhozzuk Revist. remélem, így érthető 😊Nem akarok erről pont egy cornerrel vitába keveredni, de korábban azért voltak jó évei...James007ja, ő tényleg sokkal meggyőzőbb volt idén Tramonnál (nem)Szobi22www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.James007
Proposed Deal: To GB: Darrelle Revis, To TB: GB 1st Round Pick (21st overall), GB 3rd RD pick (75th overall), GB 2015 3rd round pick.xD hell no!MaG1Xx
több mint 10 éve
James007
1 855
Nem akarok erről pont egy cornerrel vitába keveredni, de korábban azért voltak jó évei...ja, ő tényleg sokkal meggyőzőbb volt idén Tramonnál (nem)Szobi22www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.James007
Proposed Deal: To GB: Darrelle Revis, To TB: GB 1st Round Pick (21st overall), GB 3rd RD pick (75th overall), GB 2015 3rd round pick.xD hell no!MaG1Xx
több mint 10 éve
ja, ő tényleg sokkal meggyőzőbb volt idén Tramonnál (nem)www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.James007
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
elég rendesen beindult az uborkaszezon azért nálunk 😕
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
casaubon
2 415
nemcsak Lacyre lehet még szavazni, mint az év újoncára, hanem Rodgers és Cobb chicagói TD-jére is, mint a legjobb soha ne mondd, hogy soha-pillanatra (hogy ez milyen hülyén hangzik magyarul 😊)www.nfl.com/voting/never-say-never/2013/YEAR/0#
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Vitathatatlan 😀www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.James007
több mint 10 éve
James007
1 855
www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-number"Kicsit" drága lenne így... egyébként elférne nálunk.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
www.bucsnation.com/2014/1/16/5315770/revis-repo-options-for-the-buccaneers-if-they-decide-his-cap-numberProposed Deal: To GB: Darrelle Revis, To TB: GB 1st Round Pick (21st overall), GB 3rd RD pick (75th overall), GB 2015 3rd round pick.xD hell no!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Mulamba-ék értékelhető játékossá faragása mellett nem volt ideje a 21. század legbrutálisabb védelmi sémájának kidolgozására, majd most megcsinálja és jön vissza! 😊
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy elment. Lehet, hogy Moss lesz az OLB-k edzője.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Lehet hogy kicsit már az is közrejátszott ebben, hogy nem tudott feljebb lépni. Bírtam nagyon, ahogy együtt élt a játékkal. Jó volna pár év múlva viszont látni majd.Greene távozik. Több időt akar tölteni a családjával, ezért a döntése.www.packers.com/news-and-events/article-1/Kevin-Greene-to-step-away-from-coaching/2520a95f-cd9d-435a-9bf0-7024b5cfc88c
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/17/packers-announce-kevin-greenes-leaving-coaching-staff/kishaszi
Most olvasom, és eléggé váratlanul ért. Nagy egyéniségevoltennek a sportnak játékosként és edzőként is.
Sok boldogságot kívánunk neki a családja körében, aztán meg ha kirepültek a gyerekek várjuk vissza DC posztra.
"It is time!" klasszikus pillanat volt.Old Green Bay
Liverpool Fc
több mint 10 éve
nem épp erre a változásra gondolhattunk, de nyilván a család az első. Hiányozni fog az oldalvonalról.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
A szakértelméről nem tudok nyilatkozni, tudjuk hogy az LB sor évek óta a szar de hozott anyagból dolgozott ami szintén szar volt. A mentalitása és a karaktere baromira hiányozni fog 😕
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Azt hiszem erre senki nem számított. Ha lehet, még borusabban látom most a védelem jövőjét. :/
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
hmm...ezért ez igen csak földhöz fogja szerintem csapni a védelmet. Jobban, mint várjuk. Ki lesz az utód?
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Greene távozik. Több időt akar tölteni a családjával, ezért a döntése.www.packers.com/news-and-events/article-1/Kevin-Greene-to-step-away-from-coaching/2520a95f-cd9d-435a-9bf0-7024b5cfc88c
profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/17/packers-announce-kevin-greenes-leaving-coaching-staff/kishaszi
Most olvasom, és eléggé váratlanul ért. Nagy egyénisége
Sok boldogságot kívánunk neki a családja körében, aztán meg ha kirepültek a gyerekek várjuk vissza DC posztra.
"It is time!" klasszikus pillanat volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Greene távozik. Több időt akar tölteni a családjával, ezért a döntése.profootballtalk.nbcsports.com/2014/01/17/packers-announce-kevin-greenes-leaving-coaching-staff/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
casaubon
2 415
Soha semmilyen körülmények közt nem fogják a 31 éves Williams-t Shields rovására preferálni.B verzió a legkevésbé valószínű, a pénzügyek miatt. ha mégis az jön be, akkor szerintem Raji megy. Shields szerintem 3-4M-nél többet kérne (és kapna akár máshol) évente.
A. Új Shields contract, Williams paycut
B: Új Shields contract, Williams kitölti a szerződését
C: Új Shields contract és Williamstől elköszönünk
Más verzió szerintem nincs.JayB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Soha semmilyen körülmények közt nem fogják a 31 éves Williams-t Shields rovására preferálni. A. Új Shields contract, Williams paycut
B: Új Shields contract, Williams kitölti a szerződését
C: Új Shields contract és Williamstől elköszönünk
Más verzió szerintem nincs.
több mint 10 éve
Add uram hogy Shields! Az hogy ha elmegy Williams, akkor Shields aláírjon egy 3-4M körüli szerződést reális? Mint a csapat mind a játékos szempontjából szerintetek?egy évig érvényes még a szerződése, 9 és fél millióval terheli jövőre a sapkát. ha cut lesz, akkor a "dead money" csak kétmillió. az ESPN egy bloggere már hetekkel ezelőtt azt írta, szerinte simán lehet, hogy elküldik. a kérdést lehet, hogy úgy kell feltenni: ő marad vagy Shields?casaubon95% hogy marad, szerintem.MaG1Xxha így lesz, átstrukturált szerződés mellett, remélem.Gergőbácsi
Liverpool Fc
több mint 10 éve
casaubon
2 415
egy évig érvényes még a szerződése, 9 és fél millióval terheli jövőre a sapkát. ha cut lesz, akkor a "dead money" csak kétmillió. az ESPN egy bloggere már hetekkel ezelőtt azt írta, szerinte simán lehet, hogy elküldik. a kérdést lehet, hogy úgy kell feltenni: ő marad vagy Shields?95% hogy marad, szerintem.MaG1Xxha így lesz, átstrukturált szerződés mellett, remélem.Gergőbácsi
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
Szokásos:www.packers.com/media-center/photo-gallery/Captains-photos-of-2013/0cde20f6-c4cb-4d5c-8e1c-b79cecd62e4e#start
Ezt a találékonyságot kéne hozni néhány játékhívásnál és minden klappolna.😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
95% hogy marad, szerintem.MaG1Xxha így lesz, átstrukturált szerződés mellett, remélem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
95% hogy marad, szerintem.