NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
11
5
2:15, ARENA4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Jól olvasom hogy Cobbot az egyik playoff kapitánnyá választották?Azért ha kicsi is rá az esély, de van olyan forgatókönyv, ahol be sem jutunk....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Szerdai sérülés jelentés:Bulaga, Bryan----T--------Concussion---DNP
House, Davon----CB------Shoulder------DNP
Lacy, Eddie-------RB------Eye-------------LP
Lang, T.J.---------G--------Ankle----------LP
Matthews, Clay--LB-------Biceps---------LP
Neal, Mike--------LB/DE--Abdomen-----LP
Perry, Nick--------LB------Shoulder------LP
Sitton, Josh-------G-------Toe-------------DNP
House az alapszakaszban már nem játszhat
Bulaga agyrázkódása az enyhébb kategóriába sorolható, valószínűleg ott lesz Tampaba.
Sitton-Lang kettős hetek óta résztvevője a listának, és minden meccsen, csak reménykedem, hogy ne sérüljenek rá komolyabba, pont a rájátszás kapujában.
Claynek húzódása van, Eddie-nek pedig egy játékon kívüli nyavajája.
A Buccaneers-t minden képen le kell győzni, akár ha kell 1-1 kulcsember pihentetésével is, elkerülendő a későbbi nagyobb bajt.
Bár azért most már az alapszakasz vége felé jönnek a kulcs emberek kisebb sérülései, kulcsjátékosunk hosszútávon még mindig nem eset ki. kopp - kopp (fán alulról balkézzel).

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Cobb még csak 24 éves, óriási packer karrier áll előtte Rodgerssel. VÉTEK lenne elengedni.JayBSzerintem nem is fogják. A következő évek jó szereplése (SB?) múlhat azon, hogy marad e. Adams tehetséges, de még nincs kész. Janisban is látnak némi lehetőséget gondolom, Abbrederis detto. Lacy-vel ez a csoport így pont az a potenciál, amire szükség van, egy botladozó D mellett.
több mint 11 éve
Cobb még csak 24 éves, óriási packer karrier áll előtte Rodgerssel. VÉTEK lenne elengedni.
több mint 11 éve
10 millával lesz kb több. Cobb nem érdekel mennyiért de maradjon.JayBValahogy én is így vagyok vele, és ne felejtsük el, hogy jövőre nem lesz egy cirka 9.5M-oval a capot terhelő Tramon. Vagy ha lesz is biztosan nem ennyiért. Cobbon kívül pedig Bulaga, backup QB akikért kicsivel többet kell költeni majd. Nyilván lesznek még akikre költeni kell de ezt majd OFF seasonba. 😊
Túl sok elkapót vesztett el Rodgers, a Nelson-Cobb 2-őssel hosszútávra terveznek remélem a klubnál is.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
10 millával lesz kb több. Cobb nem érdekel mennyiért de maradjon.
több mint 11 éve
Aaron Rodgers is calling for the Packers to re-sign impending free agent Randall Cobb.Tudja valaki mi lesz a helyzet a fizetési sapkával jövőre? Kérdés mennyi szabad pénz lesz megtartani a FA-eket. (Esetleg hozni egy ILB-t).
szegény TT, nehéz ügy. Ugye vannak fiatal elkapóink, Cobb meg vinné a bank egy részét....gamerkr
Az biztos, hogy Cobb az egyik leginkább ittartandó FA. Remélem 1-2 millióért plusszért nem megy el egy olyan csapathoz, ahol aztán látáványosan leesik a teljesítménye lsd. Jennings, Jones. Tudja ő is, nem mindegy ki hajigálja a labdát felé.
Ha már a fiatal elkapóknál tartunk, nem értem miért nem kap legalább néhány lehetőséget Janis. Az a srác a gyorsasága és a felépítése miat a Nelson utáni időszak Nelsonja lehet.
több mint 11 éve
Aaron Rodgers is calling for the Packers to re-sign impending free agent Randall Cobb.szegény TT, nehéz ügy. Ugye vannak fiatal elkapóink, Cobb meg vinné a bank egy részét....
több mint 11 éve
SB MVP legyen, akkor már nagy baj nem lehet

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Őszintén szólva engem teljesen hidegen hagy, h A-Rod lesz-e az MVP 😊 Az egész semmit nem ér, ha kiesünk a playoffban.
több mint 11 éve
nem egy ember nyeri a címeket, ahhoz egy komplett csapat kell. tehát ha Aaron MVP lesz, az az egész csapat érdeme is.
több mint 11 éve
legyőzzük a Lionst, szerintem MVP.Sajnos ezzel a legutolsó meccsel sokat rontott az esélyein.😕mozsárígy van, 122.5, 2011-ből.'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayMennyi most az egy szezonra vonatkozó passer rating record? Nekem 113 körüli érték van a fejemben, de nem biztos hogy jól emlékszem. Az biztos, hogy Rodgers tartja.mozsár
MVP - MVP - MVP!!!gamerkr
több mint 11 éve
Sajnos ezzel a legutolsó meccsel sokat rontott az esélyein.😕így van, 122.5, 2011-ből.'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayMennyi most az egy szezonra vonatkozó passer rating record? Nekem 113 körüli érték van a fejemben, de nem biztos hogy jól emlékszem. Az biztos, hogy Rodgers tartja.mozsár
MVP - MVP - MVP!!!gamerkr
több mint 11 éve
így van, 122.5, 2011-ből.'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayMennyi most az egy szezonra vonatkozó passer rating record? Nekem 113 körüli érték van a fejemben, de nem biztos hogy jól emlékszem. Az biztos, hogy Rodgers tartja.mozsár
MVP - MVP - MVP!!!
több mint 11 éve
'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayMennyi most az egy szezonra vonatkozó passer rating record? Nekem 113 körüli érték van a fejemben, de nem biztos hogy jól emlékszem. Az biztos, hogy Rodgers tartja.
több mint 11 éve
meg mint Brees!!!Kiégett..Mint Brady.. 😀kyobalu'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayLeszállóág, megfontolandó a cut 😊GNG
több mint 11 éve
Hatévente belefér'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayLeszállóág, megfontolandó a cut 😊GNG
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Kiégett..Mint Brady.. 😀'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayLeszállóág, megfontolandó a cut 😊GNG
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 11 éve
'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'Old Green BayLeszállóág, megfontolandó a cut 😊
több mint 11 éve
'One loss to Buffalo dropped Rodgers' season passer rating from 119.0 to 111.2. Completing 64% of passes on year, actually lowest since '08.'
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Rodgers: This is an important time for us to see what kind of character we have.Gondolom hivatalos majd a szerdai - csütörtöki injury reportban lesz csak
Ez a beszéd. Lássuk akkor a megfelelő teljesítményt a következő két meccsen, és remény szerint utána is. Baluh-Bulu-Lagáról van valami fejlemény?Gergőbácsi

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Rodgers: This is an important time for us to see what kind of character we have.Ez a beszéd. Lássuk akkor a megfelelő teljesítményt a következő két meccsen, és remény szerint utána is. Baluh-Bulu-Lagáról van valami fejlemény?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Nem volt ez úgymond kilátástalan...egyszerűen ma minden az ellenkezőjére sült el...Nelson dropok (és ha az a nagyon látványos megvan, akkor most valszeg egy nehezen kiizzadt Bills elleni sikerről beszélünk - és nem mellesleg biztosan döntős lennék a fantasy ligánkban 😀 ) szóval szerintem, ha ezt a meccset ma is lejátszanánk nyerne a brigád!Speciel mindegy hol játszik a csapat sztem. A legnagyobb gond az hogy a Top 5ös védelmekkel szemben az O kilátástalan játékot nyújt... Közelítsük onnan a dolgot hogy 12 pontot engedett ma a D... No commentRubensMegkaptuk amit akartunk innentől irány Arizona!!!Old Green Bayhát ez long road lehet csak. Nem hinném hogy a hazai pálya ennyit jelentene jelenleg ennek a csapatnak, de ennyi hibát tuti nem bír el. Szegény MM majd felrobbant néha, és Slocum vakarózását is láthattuk hosszasan.
Bulaga remélem rendben lesz!gamerkr
több mint 11 éve
Ez az. Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem is a packers.com-on az egyik kommentelő gondolata ugrott be tegnap: olyan volt, mintt amit tavaly a Cowboys csinált Flynn és a Pack ellen. Ment Murray-nek, aztán mégis hanyagolták, meg is lett az eredménye.A legfontosabb tanulság nekem az volt, hogy ha megy a futás, erőltesd. Az első negyedben megfutottuk több mint a felét a teljes meccsen futott yardoknak. Értem én, hogy passzoló csapat vagyunk, de ha 3-4:1 arányban kell futni/passzolni, akkor azt kell. Főleg, ha a QB ilyen rossz napot fog ki, rengeteg elé/mögé dobással.LNAz offense kulcsjátékosai életük egyik ha nem a legszarabb napjukat fogták ki. (Nelsonnal is mi volt te jóég?) Jó hír: Ezektől a játékosoktól ilyen produkciót elvárni szökőévente lehet, seedek szempontjából kurvára nem jött jól de annyira benne volt már ez, hónapokig nem lehet olyan csúcsrajáratva játszani ahogy azt mi tettük. Most összeomlott minden és mindenki. Most szépen miindenki hazamegy, elgongoldkodik kicsit aztán jövő héttől megkezdjük a csúcsok ostomlását. Nem biztos hogy nem jön majd jól hogy utolsó hétre nem kávézni megyünk csak.JayBMost legalább találkoztunk egy masszív def-fel is, tanulságos lesz a későbbiekre nézve az biztos. Csalóka a meccsenkénti 40-50 pontos szerzett átlag. Ahogy már mások is írták, sokkal inkább most, mint a playoffban jöjjön szembe egy ilyen meccs. Még örülök is neki, h kaptunk egy ekkora pofont. Ebből csak tanulni lehet.bebop
több mint 11 éve
Ez a Bills egy normális támadó sorral mindenkit ütne.