Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Én azért elmorzsoltam 1 könnycseppet, szép szezon volt ez, és az hogy PO-ba jutottunk már engem elégedetté tesz. 😊 Jövőre ismét új úton lehet indulni remélhetőleg a SB-ig és Lombardi-ig.player.vimeo.com/video/87187112
Liverpool Fc
több mint 10 éve
zolten
230
Hozzuk el Byrd-t😀 persze lehet franchise taget tesznek rá.
több mint 10 éve
Azért írtam most ezt ide mert én nem értek annyira az NCAA focizhoz, sajnos nem tudom követni időhiány miatt. Én csak posztot tudtam itt figyelni azt hogy az adott játékos a posztján milyen sajnos nemtudom. Annyit tudok hogy én Safety-t hoznék, Ha ha vagy Pyror nekem mindegy de nagyon örülnék nekik. DL 1. körös pick érdekes lenne látva hogy mi van a Sacondary-ban... Raji valszeg elmegy mostmár mindenhonnan ez folyik, Picket is elég valószínű elvileg. Daniels-D.Jones idén nem volt sztem rossz, én 2. kört várok max vagy FA-t.Most olvastam el 4 NFL szakértő Mock Draftját, érdekes, hogy a 4szakértő 4 különböző posztra draftolna hozzánk. Gondoltam kicsit beszélhetnénk erről hogy ők hogyláthatták és miért. Én FS-s szemmel olvasgatom ezeket a mock-okat, szóval lesznek megjegyzéseim a választás után.A Roby pick felesleges. 2. körben is bent lesz.
Charles Davis: Bradley Roby (CB) (Ohio St.). Itt bennlenne még Pryor (és utánunk a Phili ki is húzná).
Daniel Jeremiah: Ha ha Clinton-Dix (FS) (Alabama). Én őt látnám legszívesebben.
Bucly Brooks: Louis Nix III (DT) (Notre Dame). Ittis bennlenne még Pyror és ittis kihúzná rögtön utánunk a Phili.
Matt Smith: Austin Steferian (TE) (Wasington). Itt kivitték már elöttünk mind Pryor-t mind Clinton-Dix-et.balazs799
Haha jöhetne, bár most mondom, hogy Calvin Pryor állatabb lesz, szóval ha esetleg Pryor és Dix is bent van, Pryort választanám. De az alabama safetyjének nagyobb lesz a hype-ja(remélem) aztán őt hamarabb ki is viszik.
Nix III csak akkor ha nincs Raji. De akkor nagyon !
ASJ is fasza TE, de ha már első körben akarjuk Finley utódját kiválasztani akkor Amaro. és csakis ő 😀Drip
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Most olvastam el 4 NFL szakértő Mock Draftját, érdekes, hogy a 4szakértő 4 különböző posztra draftolna hozzánk. Gondoltam kicsit beszélhetnénk erről hogy ők hogyláthatták és miért. Én FS-s szemmel olvasgatom ezeket a mock-okat, szóval lesznek megjegyzéseim a választás után.A Roby pick felesleges. 2. körben is bent lesz.
Charles Davis: Bradley Roby (CB) (Ohio St.). Itt bennlenne még Pryor (és utánunk a Phili ki is húzná).
Bucly Brooks: Louis Nix III (DT) (Notre Dame). Ittis bennlenne még Pyror és ittis kihúzná rögtön utánunk a Phili.
Matt Smith: Austin Steferian (TE) (Wasington). Itt kivitték már elöttünk mind Pryor-t mind Clinton-Dix-et.balazs799
Haha jöhetne, bár most mondom, hogy Calvin Pryor állatabb lesz, szóval ha esetleg Pryor és Dix is bent van, Pryort választanám. De az alabama safetyjének nagyobb lesz a hype-ja(remélem) aztán őt hamarabb ki is viszik.
Nix III csak akkor ha nincs Raji. De akkor nagyon !
ASJ is fasza TE, de ha már első körben akarjuk Finley utódját kiválasztani akkor Amaro. és csakis ő 😀
több mint 10 éve
Most olvastam el 4 NFL szakértő Mock Draftját, érdekes, hogy a 4szakértő 4 különböző posztra draftolna hozzánk. Gondoltam kicsit beszélhetnénk erről hogy ők hogyláthatták és miért. Én FS-s szemmel olvasgatom ezeket a mock-okat, szóval lesznek megjegyzéseim a választás után.Charles Davis: Bradley Roby (CB) (Ohio St.). Itt bennlenne még Pryor (és utánunk a Phili ki is húzná).
Matt Smith: Austin Steferian (TE) (Wasington). Itt kivitték már elöttünk mind Pryor-t mind Clinton-Dix-et.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
casaubon
2 416
Leigazoltuk Greg van Rotent. Mit kell tudni a srácról? Csak guard, vagy tackle-t is tud játszani?nem hinném, hogy ősszel is az aktív keret tagja lesz ott, itt sem váltotta meg a világot. 😊
Előre is köszi a választ.BigBaltazar
több mint 10 éve
TE Raymond Webber is kapott egy két éves, 930000 dolláros szerződést. Nagyon sanszos, hogy Finley nem nálunk folytatja, ha vissza is tér a játékhoz. Kíváncsi vagyok mit tudnak ezek a noname emberek, ha már ilyen korán szerződéssel tömjük őket.Szerintem az ilyen szerződésekben semmi (vagy jelentéktelen) garantált tartalom van, úgyhogy bármi anyagi maradvány nélkül ki tudják vágni. Ha Finley nem marad akkor sem ezek miatt a szerződések miatt.
Közben jött egy csomó segédedző is az elmúlt hetekben.MaG1Xx
több mint 10 éve
Leigazoltuk Greg van Rotent. Mit kell tudni a srácról? Csak guard, vagy tackle-t is tud játszani?Előre is köszi a választ.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
TE Raymond Webber is kapott egy két éves, 930000 dolláros szerződést. Nagyon sanszos, hogy Finley nem nálunk folytatja, ha vissza is tér a játékhoz. Kíváncsi vagyok mit tudnak ezek a noname emberek, ha már ilyen korán szerződéssel tömjük őket. Közben jött egy csomó segédedző is az elmúlt hetekben.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Nem lennék meglepve, ha igaz lenne a hír. Tekintve,hogy 2x egymás után vetett véget a szezonotoknak egy scrambler Qb vezette csapat, jogosnak tűnhet,hogy egy gyorsabb, agilisebb védelmet akartok összerakni.Várható volt (persze még nem hivatalos). Nem hullajtok krokodilkönnyeket, bár kedveltem a srácot de ahogy korábban is írtam, 8+ milla nagyon sok érte, főleg az utóbbi két szezonos teljesítménye után.
...undisputedly
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Egyik kedves (Seahawks) drukker ismerősöm elkészített az aláírásomhoz a képet. Nagyon köszönöm neki! Remélem legalább az 1-ik FA-t a képről megtartjuk, ha már Raji nagyon távozófélben is van :S
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem lennék meglepve, ha igaz lenne a hír. Tekintve,hogy 2x egymás után vetett véget a szezonotoknak egy scrambler Qb vezette csapat, jogosnak tűnhet,hogy egy gyorsabb, agilisebb védelmet akartok összerakni.Speaking on NFL Total Access, NFL Network's Ian Rapoport said the Packers may let free agent DT B.J. Raji walk as they look to become more agile along the defensive front.
Rapoport said he expects the Packers to spend big in free agency in order to remake Green Bay's defense into the quicker, more agile unit DC Dom Capers envisions, and the 335-pound Raji is unlikely to fit into those plans. (Spending "big" in free agency, of course, has never been GM Ted Thompson's thing.) Raji reportedly turned down an $8 million-a-year offer from the Packers last season, and the feeling was Raji is looking to leave Green Bay anyway. Raji is our No. 3 free agent defensive tackle.
több mint 10 éve
casaubon
2 416
egyhónapos cikk, de csak most találtam rá, összességében értékeli a csapatot, aztán egyesével a játékosokat. mit szóltok hozzá?www.jsonline.com/sports/packers/packers-2013-team-report-card-b99180635z1-239781911.html
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/20140210-johnny-quinn-most-a-liftbe-szorult-be.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec#az ajtó nem játszott az ellenfeleknél, nem jött elő a tehetsége 😀
Mondom megnézem már ezt a fickót, mert tuti volt közünk hozzá, és tényleg...
2008-ban játszott nálunk az előszezonban 4 elkapás 34 yard, mi meg elengedtük😊Old Green Bay
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 879
www.origo.hu/sport/20140210-johnny-quinn-most-a-liftbe-szorult-be.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-4&utm_campaign=sec#Mondom megnézem már ezt a fickót, mert tuti volt közünk hozzá, és tényleg...
2008-ban játszott nálunk az előszezonban 4 elkapás 34 yard, mi meg elengedtük😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
www.jsonline.com/sports/packers/drafting-philosophy-leaves-packers-far-under-salary-cap-b99201576z1-244659151.htmlEzt nagyjából egy hónapja tudni lehet. Ebbe kellene beleférnie a tizenvalahány FA-nak (ami persze nem lesz meg). Lesz 1-2 fájdalmas elengedés. sőt szerintem paycut is. Utóbbi főleg akkor, ha ragaszkodunk Rajihoz.
~27,5 millió költőpénzünk van jelenleg.gamerkr
több mint 10 éve
www.jsonline.com/sports/packers/drafting-philosophy-leaves-packers-far-under-salary-cap-b99201576z1-244659151.html~27,5 millió költőpénzünk van jelenleg.
több mint 10 éve
GreenNGold
86
Jó lenne egy szezont végre úgy játszani amikor nem esik ki ennyi alapember a csapatból. Mert ezt egyik csapat sem bírná megoldani. Érdekes módon a Green Bay évek óta megoldja. A PO az utóbbi években mindig sikerült. Más kérdés az hogy a SB óta ott már nem vagyunk versenyképesek. Most mindenki a Seahawks-tól van elájulva, lehet. Mert minden összejött nekik és jobban is jöttek ki minden helyzetből. Egyszer fent - egyszer lent. Ha abból indulunk ki, hogy az NFC főcsoport döntőn, kicsit lehet elfogult vagyok de ott szerintem a 49ers dominált. Balszerencséjükre azonban mégsem nyertek, és ha kicsit visszamegyünk korábbra, pl: a PO első meccsére. Akkor szerintem okkal reménykedhetünk mert a csapatban benne van a jó szereplés.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ők szerintem nem sztár csapat, az inkább a Denver. Mind az SF mind a Seattle lassan de tudatosan felépített, baromi fiatal brigád, nem one year wonder csapatok. Dinasztiáról persze korán van még beszélni de 2-3 kellemetlen év mindenképpen bennük van.na azért láttunk mi jó pár sztárcsapatot darabokra hullani. A Hawks most jogosan nyerte el az SB-t, magasan ők voltak a legjobbak idén, de jövőre minden kezdődik elölről.MarioAnaNagyon jó lenne 2-3 éven belül megismételni a döntőbeli szereplést! Aztán ott bármi megtörténhet 😊 Csak valahogy kerüljük már el a 49ers-t a rájátszásban, kezd kikerekedni, hogy ami Cutlernek a Green Bay, az Rodgers-nek a Frisco... 😕balazs799Elkerülhetjük de a Seattle szerintem még rosszabb matchup 😀 Kevés esély van rá hogy valamelyik nélkül bármit is lehet a következő években kezdeni NFC téren. Fell kell kötni a gatyát, nincs mese.JayB
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
na azért láttunk mi jó pár sztárcsapatot darabokra hullani. A Hawks most jogosan nyerte el az SB-t, magasan ők voltak a legjobbak idén, de jövőre minden kezdődik elölről.Nagyon jó lenne 2-3 éven belül megismételni a döntőbeli szereplést! Aztán ott bármi megtörténhet 😊 Csak valahogy kerüljük már el a 49ers-t a rájátszásban, kezd kikerekedni, hogy ami Cutlernek a Green Bay, az Rodgers-nek a Frisco... 😕balazs799Elkerülhetjük de a Seattle szerintem még rosszabb matchup 😀 Kevés esély van rá hogy valamelyik nélkül bármit is lehet a következő években kezdeni NFC téren. Fell kell kötni a gatyát, nincs mese.JayB
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Elkerülhetjük de a Seattle szerintem még rosszabb matchup 😀 Kevés esély van rá hogy valamelyik nélkül bármit is lehet a következő években kezdeni NFC téren. Fell kell kötni a gatyát, nincs mese.Nagyon jó lenne 2-3 éven belül megismételni a döntőbeli szereplést! Aztán ott bármi megtörténhet 😊 Csak valahogy kerüljük már el a 49ers-t a rájátszásban, kezd kikerekedni, hogy ami Cutlernek a Green Bay, az Rodgers-nek a Frisco... 😕balazs799Pontosan 3 éve ezen a napon lett meg a 13. bajnoki címünk. Szerencsére a mia délelőttöm szabad volt így meg tudtam nézni újra a meccset. Hát még most is megható minden pillanata! Még ugye a döntőben is: kórház a város szélén... Driver, Woodson. De meglett és ez volt a lényeg.oh igen, és a special team 'ACE' Bush is mekkorát tolt 😀
Go Pack Go!balazs799
Na meg Clifton térde 😊gamerkr
több mint 10 éve
Nagyon jó lenne 2-3 éven belül megismételni a döntőbeli szereplést! Aztán ott bármi megtörténhet 😊 Csak valahogy kerüljük már el a 49ers-t a rájátszásban, kezd kikerekedni, hogy ami Cutlernek a Green Bay, az Rodgers-nek a Frisco... 😕Pontosan 3 éve ezen a napon lett meg a 13. bajnoki címünk. Szerencsére a mia délelőttöm szabad volt így meg tudtam nézni újra a meccset. Hát még most is megható minden pillanata! Még ugye a döntőben is: kórház a város szélén... Driver, Woodson. De meglett és ez volt a lényeg.oh igen, és a special team 'ACE' Bush is mekkorát tolt 😀
Go Pack Go!balazs799
Na meg Clifton térde 😊gamerkr
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Pontosan 3 éve ezen a napon lett meg a 13. bajnoki címünk. Szerencsére a mia délelőttöm szabad volt így meg tudtam nézni újra a meccset. Hát még most is megható minden pillanata! Még ugye a döntőben is: kórház a város szélén... Driver, Woodson. De meglett és ez volt a lényeg.oh igen, és a special team 'ACE' Bush is mekkorát tolt 😀
Go Pack Go!balazs799
Na meg Clifton térde 😊
több mint 10 éve
Pontosan 3 éve ezen a napon lett meg a 13. bajnoki címünk. Szerencsére a mia délelőttöm szabad volt így meg tudtam nézni újra a meccset. Hát még most is megható minden pillanata! Még ugye a döntőben is: kórház a város szélén... Driver, Woodson. De meglett és ez volt a lényeg.Go Pack Go!
Liverpool Fc