Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Peppers a Bearsből a Packersbe, Allen a Vikestól a Bearsbe - szerintem kezdhettek félni CM miatt nehogy teljes legyen a passrush-keringő a csoportban 😊davemayerMi már letudtuk a részünkről tavaly Jennings-szel. Mert ugye mint tudjuk ő passrush-ban is kiváló csak mi nem éltünk vele... Legyenek vele boldogok.😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Peppers a Bearsből a Packersbe, Allen a Vikestól a Bearsbe - szerintem kezdhettek félni CM miatt nehogy teljes legyen a passrush-keringő a csoportban 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
GNG
241
Olvasnivaló:Mennyire van ezekben a nyilatkozatokban taktika? Úgy értem ha rákérdeznek például a safety kérdésre és nem azt mondja, hogy Hyde lesz a kezdő, azzal gyakorlatilag elárulja a draft taktikát. Ugyanez Finley esete, vagy a támadósoré...
www.packers.com/news-and-events/article-1/Mike-McCarthy-talks-of-plans-for-Julius-Peppers/3cc0308f-8a88-4712-a193-02b206716ab0LN
több mint 10 éve
Rob Demovsky szerint Barclay fog megküzdeni Tretterrel a Center posztért:adott egy jó névsor, lássuk is őket egyszerre a pályán sokáig. Ami jobban izgat, hogy ki lesz a tight end, illetve milyen húzásaink lesznek a védelemben, és hova.
Coach Mike McCarthy said Bryan Bulaga will move back to right tackle in 2014, leaving David Bakhtiari at left tackle.
Bulaga was going to be the Packers' left tackle last season before tearing his ACL in August. Rookie Bakhtiari stepped in on Aaron Rodgers' blind side and handled himself adequately. Don Barclay, the right tackle in 2013, could compete with J.C. Tretter for center duties. The Packers' line from left to right: LT Bakhtiari, LG Josh Sitton, C Tretter/Barclay, RG T.J. Lang, and RT Bulaga. Sanco
több mint 10 éve
Rob Demovsky szerint Barclay fog megküzdeni Tretterrel a Center posztért:Coach Mike McCarthy said Bryan Bulaga will move back to right tackle in 2014, leaving David Bakhtiari at left tackle.
Bulaga was going to be the Packers' left tackle last season before tearing his ACL in August. Rookie Bakhtiari stepped in on Aaron Rodgers' blind side and handled himself adequately. Don Barclay, the right tackle in 2013, could compete with J.C. Tretter for center duties. The Packers' line from left to right: LT Bakhtiari, LG Josh Sitton, C Tretter/Barclay, RG T.J. Lang, and RT Bulaga.
több mint 10 éve
deyell
11 702
3. és 5. körös kompenzációs pick került kiosztásra a csapatnak.
choose life
több mint 10 éve
agyfaszt kapok ha pont előttünk kihúzzátok Pryort
több mint 10 éve
Örülök, hogy nem csak én látnám szívesen Wardot 😊 Ellenben Mosley nálam ér 1. körtS húzás szerintem nem lesz, erről beszéltünk már korábban. ILB kellene nagyon, pont azért, amit te is írsz, hogy egy kezdő szintű van csak. jó TE lehet 2. körben is (vagy jön 1-2 évre Daniels, ez még nem dőlt el), később szerintem lesz OL és WR is. de ne feledkezzünk meg White-ról és Dorsey-ról sem.casaubonCJ Mosley lehetne jó ILB 1. körben, de annyit nem ér (szigorúan nálam 😀 ). Akkor már inkább 2.körbne Chris Borland (aki mellesleg helyi srác! )...vagy Barrow😍, aki semmivel sem rosszabb mint Mosley, és ugyanazon a szinten edződött.
1 körben Pryor lenne nálam a n1 kiszemelt, de letrade után Jimmy Ward is jöhetne, ő az a hard hitter slot CB/SS hibrid, amit Woodson játszott nálunk.MarioAna
több mint 10 éve
casaubon
2 417
én kiegyezem azzal, ha csak a 2. körben jön egy jó linebacker, de örülnék neki, ha idén mi találnánk meg az új Luke Kuechlyt vagy Kiko Alonsót 😊S húzás szerintem nem lesz, erről beszéltünk már korábban. ILB kellene nagyon, pont azért, amit te is írsz, hogy egy kezdő szintű van csak. jó TE lehet 2. körben is (vagy jön 1-2 évre Daniels, ez még nem dőlt el), később szerintem lesz OL és WR is. de ne feledkezzünk meg White-ról és Dorsey-ról sem.casaubonCJ Mosley lehetne jó ILB 1. körben, de annyit nem ér (szigorúan nálam 😀 ). Akkor már inkább 2.körbne Chris Borland (aki mellesleg helyi srác! )...vagy Barrow😍, aki semmivel sem rosszabb mint Mosley, és ugyanazon a szinten edződött.
1 körben Pryor lenne nálam a n1 kiszemelt, de letrade után Jimmy Ward is jöhetne, ő az a hard hitter slot CB/SS hibrid, amit Woodson játszott nálunk.MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
S húzás szerintem nem lesz, erről beszéltünk már korábban. ILB kellene nagyon, pont azért, amit te is írsz, hogy egy kezdő szintű van csak. jó TE lehet 2. körben is (vagy jön 1-2 évre Daniels, ez még nem dőlt el), később szerintem lesz OL és WR is. de ne feledkezzünk meg White-ról és Dorsey-ról sem.casaubonCJ Mosley lehetne jó ILB 1. körben, de annyit nem ér (szigorúan nálam 😀 ). Akkor már inkább 2.körbne Chris Borland (aki mellesleg helyi srác! )...vagy Barrow😍, aki semmivel sem rosszabb mint Mosley, és ugyanazon a szinten edződött.
1 körben Pryor lenne nálam a n1 kiszemelt, de letrade után Jimmy Ward is jöhetne, ő az a hard hitter slot CB/SS hibrid, amit Woodson játszott nálunk.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
bowl.hu/forum/nflncaa_-_divizioforumok/nfc_north_csevegoÍrtam ide egy kis elemzést, lehet jönni vitázni. 😊
több mint 10 éve
Egy kis cikk Peppers szerződéséről (nekem, laikusnak megfelelt)jerseyal.com/GBP/2014/03/21/what-to-make-of-julius-peppers-contract/
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Newhouse ment is Bengalsba 'hálistennek.Gondolom mindenki látta de azért legyen meg itt is Starks fizetése: 3,165 milliót kap két évre + 725,000 signing bonus. Idén 1.369 milliót vesz ki a sapkából, jövőre 1.796 milliót.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Finley elvileg megbukott a fizikai teszten Seattle-ben...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jones szerintem rendesen fel lett húzva Rodgers által. Boykin tökéletes #3. Nem sokat beszéltünk róla, de nagyon komoly szezont nyomott.
több mint 10 éve
casaubon
2 417
S húzás szerintem nem lesz, erről beszéltünk már korábban. ILB kellene nagyon, pont azért, amit te is írsz, hogy egy kezdő szintű van csak. jó TE lehet 2. körben is (vagy jön 1-2 évre Daniels, ez még nem dőlt el), később szerintem lesz OL és WR is. de ne feledkezzünk meg White-ról és Dorsey-ról sem.Reméltem, hogy látjátok majd benne az a "CSEPPNYI" iróniát! 😀nemkéne lemondani ilyen könnyen Newhouse-ról... kishijján ligaelit T! Hiba lenne elengednibalazs799😀😀😀 Ezen egy napja nevetek.
Más: Így hogy James elment várjátok, hogy esetleg magas helyen (1-2. kör) WR-t húzunk? Asszem pont NFL.com-on mockoltak nekünk elkapót. Szerintem Boykin meg tudja oldani a 3. számú elkapó szerepkörét, de lehet, hogy hosszabb távra kell gondolkodni. Tegyük fel hogy az első körben a BPA egy WR, kihúznátok?GNG
WR-t? Húznék, de max! 4. körben...
S, TE, ILB a 3 legnagyobb needünk amit egyre jobban látszik, hogy a drafton kell megoldani. (Kb ebben a sorrendben)
Ha bent lesz Ha ha Clinton-Dix v. Pyror 1.körben ki kell vinni amelyik maradt. Ha nem akkor a legjobb elérhető TE-et. és 2. körben S-t. 3. körre pedig jöhet Hawk mellé valaki. Jones jó 3. számú ILB de valakit a kezdőbe kéne húzni. Aztán onnantól a többi pick lehet BPA köztük várok WR-t is.balazs799
több mint 10 éve
Reméltem, hogy látjátok majd benne az a "CSEPPNYI" iróniát! 😀nemkéne lemondani ilyen könnyen Newhouse-ról... kishijján ligaelit T! Hiba lenne elengednibalazs799😀😀😀 Ezen egy napja nevetek.
Más: Így hogy James elment várjátok, hogy esetleg magas helyen (1-2. kör) WR-t húzunk? Asszem pont NFL.com-on mockoltak nekünk elkapót. Szerintem Boykin meg tudja oldani a 3. számú elkapó szerepkörét, de lehet, hogy hosszabb távra kell gondolkodni. Tegyük fel hogy az első körben a BPA egy WR, kihúznátok?GNG
WR-t? Húznék, de max! 4. körben...
S, TE, ILB a 3 legnagyobb needünk amit egyre jobban látszik, hogy a drafton kell megoldani. (Kb ebben a sorrendben)
Ha bent lesz Ha ha Clinton-Dix v. Pyror 1.körben ki kell vinni amelyik maradt. Ha nem akkor a legjobb elérhető TE-et. és 2. körben S-t. 3. körre pedig jöhet Hawk mellé valaki. Jones jó 3. számú ILB de valakit a kezdőbe kéne húzni. Aztán onnantól a többi pick lehet BPA köztük várok WR-t is.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
GNG
241
nemkéne lemondani ilyen könnyen Newhouse-ról... kishijján ligaelit T! Hiba lenne elengednibalazs799😀😀😀 Ezen egy napja nevetek.
Más: Így hogy James elment várjátok, hogy esetleg magas helyen (1-2. kör) WR-t húzunk? Asszem pont NFL.com-on mockoltak nekünk elkapót. Szerintem Boykin meg tudja oldani a 3. számú elkapó szerepkörét, de lehet, hogy hosszabb távra kell gondolkodni. Tegyük fel hogy az első körben a BPA egy WR, kihúznátok?
több mint 10 éve
nemkéne lemondani ilyen könnyen Newhouse-ról... kishijján ligaelit T! Hiba lenne elengedniÚjházi legyen bengáli, hajrá!Gergőbácsiinkább ne, kedvelem őket is 😊casaubon
Liverpool Fc
több mint 10 éve
casaubon
2 417
Újházi legyen bengáli, hajrá!Gergőbácsiinkább ne, kedvelem őket is 😊
több mint 10 éve
Raji 500k $ garantált pénzt kap csak. (Y) Így még inkább brutál jó a szerződése.Azért mekkora pofáraesés Raji esetében, a 8 mill/évhez képest. Kíváncsi vagyok, most újra nose-ként jól fogja-e tolni. Újházi legyen bengáli, hajrá!
Letroy Guion 985000 $ kap, 100000 $ garantálttal.
Újházi a Bengalsnál volt látogatóban tegnap.MaG1Xx
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Raji 500k $ garantált pénzt kap csak. (Y) Így még inkább brutál jó a szerződése.Letroy Guion 985000 $ kap, 100000 $ garantálttal.
Újházi a Bengalsnál volt látogatóban tegnap.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
casaubon
2 417
most így 7 DL van a keretben, ennél nem hiszem, hogy több lesz (Raji, Peppers, Jones, Daniels, Guion, Boyd és Worthy). Kuhn még jó lenne, ha aláírna, centerként valószínűleg Tretter kezd majd, safetyben, ahogy írtam korábban is, szerintem Burnett és Hyde, ha lesz rendes pass rush, lehet, hogy megoldják ők is. tight end kellene még és egy kezdő szintű ILB Hawk mellé, ők már akár a draftról. és akkor nem lehetünk elégedetlenek. draft hátsóbb köreiben meg szerintem is lesz WR, de OL is.
több mint 10 éve
Jonesnak sok sikert, ahogy balazs írta, szimpatikus csapathoz ment. Jó kis harc lesz futófronton, lehet, hogy Kuhn nélkül? Kíváncsi vagyok, D hogy alakul. Pickett, Jolly és Wilson hármasból csak egy maradhat maximum, és ez Jolly. HA.Ja és korán fogunk WR-t húzni 😊 (2-3 kör eléggé TT területe), látva a költekezést és azt, hogy netán a Nelson-Cobb duóból valaki kemény dió lesz hosszabbítás szempontból.