Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
UDFA Joe Thomas LB SC State
Chase Rettig QB Boston College
Rajion Neal RB Tennessee
Ryan White CB Auburn
Jake Daughty LB Utah State
John Fullington OG Washington State
Carlos Gray DL NC State
Justin Perillo TE Maine
Demetruce McNeal DB Auburn
Tanner Miller S Iowa
Bronson Irwin OL Oklahoma
Jayrone Elliot DE Toledo
Jordan Stanton LB James Madison (Tryout)
Jamal Ellis OL Newbury (Tryout)
több mint 10 éve
2-3. körtől hátrafelé szerintem tökmindegy hogy valaki 4. körös vagy UDFA. Teljes zsákbamacska, vagy bejön vagy nem.JayBnem feltétlen.
Janis példának okáért future HOF 😊 majd meglátjátok 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
2-3. körtől hátrafelé szerintem tökmindegy hogy valaki 4. körös vagy UDFA. Teljes zsákbamacska, vagy bejön vagy nem.
több mint 10 éve
metaxa17
306
mondjuk azért mert túl korán lett draftolva, jöhetett volna később isMiért? Őt nem egyáltalán nem ismeremHall Of GreenLinsley viszont nagyon nem tetszik :/Dripneki nagyon örülök, remélem 53-ba kerül!Hall Of GreenCarl Bradford OLBmetaxa17(Y)
R5:
C Corey Linsley (Y)
WR Jared Abbrederis (Y)MaG1Xx
több mint 10 éve
Miért? Őt nem egyáltalán nem ismeremLinsley viszont nagyon nem tetszik :/Dripneki nagyon örülök, remélem 53-ba kerül!Hall Of GreenCarl Bradford OLBmetaxa17(Y)
R5:
C Corey Linsley (Y)
több mint 10 éve
Linsley viszont nagyon nem tetszik :/neki nagyon örülök, remélem 53-ba kerül!Hall Of GreenCarl Bradford OLBmetaxa17(Y)
R5:
C Corey Linsley (Y)
több mint 10 éve
James007
1 855
Linsley: My childhood team!! Dream come true! So excited to start this journey and work to become a member of the Packers!És nem csak szöveg, gyerekkorában egyszer Favre-nak öltözött Halloweenkor 😊
több mint 10 éve
neki nagyon örülök, remélem 53-ba kerül!Carl Bradford OLBmetaxa17(Y)
R5:
C Corey Linsley (Y)
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Carl Bradford OLBmetaxa17(Y)
R5:
C Corey Linsley (Y)
WR Jared Abbrederis (Y)
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
metaxa17
306
Carl Bradford OLB
több mint 10 éve
hahaha, Adamsről micsoda szakszerű elemzést találtam:Szakértő 😀
Very Good possession receiver that Aaron Rodgers will make into a star receiver. Prediction first year 30-40 rec. 3-5 tds. 2nd year 60-80 rec. 10-15 tds. 3 years pro bowl 80-100 rec. 15-20 tds. 4th year salary package, 5 years $40 million. Then the Vikings will try to take him for more.😀
szerintem lehetett számítani WR pickre, a hagyományokat tekintve a második körben pláne. kellett, almúlt két szezonban 3 kezdő célpontját vesztette el Rodgers..brk
Az első két kör szerintem remek volt, Thornton szerintem inkább DE lesz, mint NT. A méretei szinte azonosak Worthy méreteivel. Sőt, a keretbe is DE-ként került. Rodgers meg gondolom egy projekt. Kíváncsi vagyok, hogyan blokkol majd, az hiányzott szerintem futásnál.
több mint 10 éve
.brk
1 890
hahaha, Adamsről micsoda szakszerű elemzést találtam: Very Good possession receiver that Aaron Rodgers will make into a star receiver. Prediction first year 30-40 rec. 3-5 tds. 2nd year 60-80 rec. 10-15 tds. 3 years pro bowl 80-100 rec. 15-20 tds. 4th year salary package, 5 years $40 million. Then the Vikings will try to take him for more.😀
szerintem lehetett számítani WR pickre, a hagyományokat tekintve a második körben pláne. kellett, almúlt két szezonban 3 kezdő célpontját vesztette el Rodgers.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Kicsit reach szaga van a dolognak, de ám legyen. Adams viszont király, elkapókkal egyébként is ritkán lövünk mellé.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Davante Adamsből akármi is lehet, a harmadik körben viszont jó lett volna egy LB-t elhozni. Remélhetőleg TT-ék találtak egy (vagy négy 😀 ) csiszolatlan gyémántot ma estére.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
GNG
241
Davante Adams jónak tűnik, James és Finley kiesése után kell egy szolid elkapó. A 3. körös választásokat látva viszont enyhén szólva is meg vagyok lepődve. Mind a két harmadik körösönk 5-6 körre volt jelezve, ami azt jelenti, hogy ha őket néztük ki, akkor a 3/21-et egészen nyugodtan le lehetett volna tradelni. Nem tudom, hogy hogyan jön a BPA választásba, hogy húzunk egy olyat, amitől mindenkinek kerekedik a szeme... Erre van a letrade. Név alapján viszont zseniális 😊 Rodgers passzolhat majd Rodgersnek 😊 Ezt én egy közepes második napnak érzem.
több mint 10 éve
egy Niklas, Borland, Abbrederis triónak örülnék.LNhát Abbrederis már nem nagyon jön, behúztuk 2/21 Davante Adamst. Boykinnal mehet a harc a 3. számú elkapó posztért.
Nix meg csúszik mint az állat, ha nem vittük el 2. körben sem akkor ott valami komoly gond van a térdével.
több mint 10 éve
egy Niklas, Borland, Abbrederis triónak örülnék.
több mint 10 éve
casaubon
2 417
inkább nem tippelek nevet, de ILB-nek és TE-nek örülnék
több mint 10 éve
2.kör.: Austin Seferian-Jenkins, TE3.kör.: Chris Borland, ILB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jace Amaro!
több mint 10 éve
deyell
11 702
a hét tweetje:josh sitton @jsitton71
I bet Monica Lewinski likes our draft pick
choose life
több mint 10 éve
Ki mit tippel ma estére?R2: Jeremiah Attaochu, OLB
R2: DT Stephon Tuitt
R3: TE C.J. Fiedorowicz / LB Trevor ReillyMaG1Xx
R3: Borland
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Ki mit tippel ma estére?R2: DT Stephon Tuitt
R3: TE C.J. Fiedorowicz / LB Trevor Reilly