Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát sajnos már hivatalos, hogy nem játszhat többé 😕 több mint 10 éve
Remélhetőleg nem lesz ekkora a baj. Tavaly Ahmad Bradshaw-ról terjengett, hogy esetleg nem folytathatja, mert annyira veszélyes módon/helyen/mittudomén sérült meg a nyakán - pedig még a sérülés után befejezte a meccset! -, aztán szerencsére rendbejött, ott is van a rosteren.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Basszus! Az borzasztó lenne, ha abba kellene hagynia.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/06/18/packers-worried-about-status-of-johnathan-franklins-neck/Reméljük a legjobbakat!
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
blog.packers.com/2014/06/16/behind-the-scenes-packers-take-2014-season-headshots/Hozzászólás:
'Headshots, without a helmet? I thought the NFL was working to reduce cranial injuries.'😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
metaxa17
306
Leigazoltuk Shaun Lewis az Oklahomai egyetemről, lábon elég gyenge de van benne potenciál. ILB-ként lehet bevethető a Packersnél.
több mint 10 éve
úgy néz ki , Barclay lesz az új TJ Lang a falban. 😊ESPN Packers blogger Rob Demovsky believes OL Don Barclay could be the team's top reserve lineman at "several positions."
Barclay filled in for Bryan Bulaga at right tackle last season, but was ineffective. "Donny has the ability to potentially play five positions on the offensive line," coach Mike McCarthy said Tuesday. "I don't know how many guys you can say that about." Barclay has seen time at both guard and tackle this spring, and may even take reps at center.
több mint 10 éve
casaubon
2 417
Patriots volt a "rejtélyes csapat", ahol járt, ennél többet nem tudni. mindenesetre a Seahawks-nál közölték, hogy nekik nem kell, ami szintén utalás lehet arra, hogy, bármit is mond az orvosa, nincs ő teljesen rendben. szerintem ezt az évet kihagyja.Finley-vel is mi lesz? Orvosa szerint rendben van, a csapat szerint nem. Érdekes ez így, még a végén a Patriotsban köt ki.Old Green BaySzuper nagy meglepetés lenne, ha visszatérne. Ahogy nézegettem sehol nem számolnak vele.
E szerint a bulvár szerint a gerincét helyrerakó orvos engedné játszani és állítólag látogatáson volt valahol. GNG
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Kár lenne érte, akárcsak Collinsért volt.Finley-vel is mi lesz? Orvosa szerint rendben van, a csapat szerint nem. Érdekes ez így, még a végén a Patriotsban köt ki.Old Green BaySzuper nagy meglepetés lenne, ha visszatérne. Ahogy nézegettem sehol nem számolnak vele.GNG
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
GNG
241
Finley-vel is mi lesz? Orvosa szerint rendben van, a csapat szerint nem. Érdekes ez így, még a végén a Patriotsban köt ki.Old Green BaySzuper nagy meglepetés lenne, ha visszatérne. Ahogy nézegettem sehol nem számolnak vele.
E szerint a bulvár szerint a gerincét helyrerakó orvos engedné játszani és állítólag látogatáson volt valahol. bleacherreport.com/articles/2080358-time-for-the-new-york-giants-to-reach-out-to-jermichael-finley
Szerintem nem lesz egy olyan csapat, aki megkockáztatná, hogy náluk kerüljön tolókocsiba. Collins se érdekli a kutyát se, pedig elvileg ő is tiszta. Ne ugyanaz a kettő, de szerintem szemlélteti a csapatok a csapatok attitűdjét a komoly sérült játékosok irányába.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Finley-vel is mi lesz? Orvosa szerint rendben van, a csapat szerint nem. Érdekes ez így, még a végén a Patriotsban köt ki.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Hát igen a szezon felében Wallace, Tolzien, Flynn veretes trió dobált Nelsonnak és így sikerült összehoznia 85 elkapást 126 passzból, míg Gordonnak ez a mutatója 87/159, ami jelentős különbség és azt sem lehet mondani, hogy az említett trió nem gyengébb, mint a Hoyer Campbell duó. Vagy tán Flynn is elit, mert volt két jó meccse? És ne érts félre én nem Nelson elitsége mellett kampányolok, mert nem az (de nagyon ott van az elitek nyomában), csak egyszerűen érthetetlen, hogy hogyan lehet valakit elitnek nevezni és példaként felhozni ennyi droppal és mindössze két NFL-ben eltöltött év után.Többek között az a különbség Nelson és Gordon között, hogy Nelsonnak valami Aaron Rodgers dobál, Gordonnak pedig Weeden, Campbell vagy Hoyer. Kíváncsi lennék, ha Rodgers passzolna Gordonnak és Weeden, Campbell vagy Hoyer Nelsonnak, hogy látnád a helyzetet.Egy top5 az top5 az adott évben, egy elit pedig mindig elit. Bevallom nem sok Browns meccset láttam tavaly, de amikor fel kellett vennem Campbell-t fantasyban, akkor "rá voltam kényszerítve". Ha jól emlékszem a Jets elleni meccsükön ment felé vagy 10-12 passz, amiből sikerült csinálnia kb. 3 elkapást, aztán az utolsó negyedben még egy párat hozzátett, de így is bőven 50% alatt maradt. Nem az a tipikus elit labdamágnes, mint a fent említettek. Az, hogy tömik labdával és ha elkapja utána szépen termeli a yardokat az nem teszi őt elit játékossá szerintem.SancoAzért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).SancoMiért, egy top5 WR nem elit? 😊 No offense, de ha Gordon attól, hogy hülye, még nagyon jó WR. | Ahogy Blackmon is. |
Nálam az tavalyi top5: Megatron, Dez Bryant, Green, Gordon és Marshall fér be.
Gordon a pályán egy állat, normális QB nélkül csinálta azt amit Fitz évekig. Simán elit a pályán nyújtott teljesítménye alapján, ilyen értékelésnél meg az számít.MarioAna
Edit: Jogos, az előző szezonban Rodgers sérült volt.mustaine
több mint 10 éve
Többek között az a különbség Nelson és Gordon között, hogy Nelsonnak valami Aaron Rodgers dobál, Gordonnak pedig Weeden, Campbell vagy Hoyer. Kíváncsi lennék, ha Rodgers passzolna Gordonnak és Weeden, Campbell vagy Hoyer Nelsonnak, hogy látnád a helyzetet.Egy top5 az top5 az adott évben, egy elit pedig mindig elit. Bevallom nem sok Browns meccset láttam tavaly, de amikor fel kellett vennem Campbell-t fantasyban, akkor "rá voltam kényszerítve". Ha jól emlékszem a Jets elleni meccsükön ment felé vagy 10-12 passz, amiből sikerült csinálnia kb. 3 elkapást, aztán az utolsó negyedben még egy párat hozzátett, de így is bőven 50% alatt maradt. Nem az a tipikus elit labdamágnes, mint a fent említettek. Az, hogy tömik labdával és ha elkapja utána szépen termeli a yardokat az nem teszi őt elit játékossá szerintem.SancoAzért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).SancoMiért, egy top5 WR nem elit? 😊 No offense, de ha Gordon attól, hogy hülye, még nagyon jó WR. | Ahogy Blackmon is. |
Gordon a pályán egy állat, normális QB nélkül csinálta azt amit Fitz évekig. Simán elit a pályán nyújtott teljesítménye alapján, ilyen értékelésnél meg az számít.MarioAna
Edit: Jogos, az előző szezonban Rodgers sérült volt.
több mint 10 éve
Egy top5 az top5 az adott évben, egy elit pedig mindig elit. Bevallom nem sok Browns meccset láttam tavaly, de amikor fel kellett vennem Campbell-t fantasyban, akkor "rá voltam kényszerítve". Ha jól emlékszem a Jets elleni meccsükön ment felé vagy 10-12 passz, amiből sikerült csinálnia kb. 3 elkapást, aztán az utolsó negyedben még egy párat hozzátett, de így is bőven 50% alatt maradt. Nem az a tipikus elit labdamágnes, mint a fent említettek. Az, hogy tömik labdával és ha elkapja utána szépen termeli a yardokat az nem teszi őt elit játékossá szerintem.Azért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).SancoMiért, egy top5 WR nem elit? 😊 No offense, de ha Gordon attól, hogy hülye, még nagyon jó WR. | Ahogy Blackmon is. |
több mint 10 éve
Például. Vagy Fitz... vagy Jordy 😛Helyette lehet Brandon Marshall 😀TomcsikAzért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).SancoNelson nem elit? Sitton elit? Elég érdekes.MaG1XxNelson biztosan nem elit. Ha összehasonlítod a valóban elit WR-ekkel (Megatron, Josh Gordon, AJ Green), láthatod a különbséget.mustaine
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Azért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).SancoMiért, egy top5 WR nem elit? 😊 No offense, de ha Gordon attól, hogy hülye, még nagyon jó WR. | Ahogy Blackmon is. |
Gordon a pályán egy állat, normális QB nélkül csinálta azt amit Fitz évekig. Simán elit a pályán nyújtott teljesítménye alapján, ilyen értékelésnél meg az számít.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
ProFootballFocus idei csapatértékeléseNéztem a Bearsnél is ilyen táblázatot...Hát inkább hagyjuk. Jared Alen szerintük avarage starter. Az O falunkban még csak good starter sem volt ami azért érdeke Matt Forte asssem el volt intéz e egy good starterrel...Szovalnlehet nézegetni ilyeneket, csak épp értelme nincs....
Szerintem alulértékelték Bakhtiarit, aki bőven megüti a középszintet, 1 évében rögtön blind side tackle, és szerintem nem hozott rossz szezont. Raji-nak ez az utolsó éve volt csak középszer de azért ő nálom egy közép vagy jó játékos. HAWK érthetetlen... a védelem vezére volt (jó vannak hiányosságai (futás ellen) de CMIII hiányában egyértelműen a csapat vezére volt, minimum közép szer, de akár good starter is lehetne...
Mr. Shutdown értékelése viszont baromira tetszik 😊
Cobb pedig szerintem csak a tavalyi hosszú sérülése miatt nem lett HQ. Boykin pedig ha ott folytatja ahol abbahagyta GS-ter minimum lesz belőle.
Persze egy ilyen táblázat a világon semmit se mond el, csak érdekesség képen belinkeltem. 😊balazs799
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Helyette lehet Brandon Marshall 😀Azért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).SancoNelson nem elit? Sitton elit? Elég érdekes.MaG1XxNelson biztosan nem elit. Ha összehasonlítod a valóban elit WR-ekkel (Megatron, Josh Gordon, AJ Green), láthatod a különbséget.mustaine
több mint 10 éve
Azért egy Josh Gordon ne legyen már elit. o_o Esetleg 3-4 év múlva (ha még a ligában lesz).Nelson nem elit? Sitton elit? Elég érdekes.MaG1XxNelson biztosan nem elit. Ha összehasonlítod a valóban elit WR-ekkel (Megatron, Josh Gordon, AJ Green), láthatod a különbséget.mustaine
több mint 10 éve
Nelson nem elit? Sitton elit? Elég érdekes.MaG1XxNelson biztosan nem elit. Ha összehasonlítod a valóban elit WR-ekkel (Megatron, Josh Gordon, AJ Green), láthatod a különbséget.
több mint 10 éve
A. Rodgers ledobott öt kilót és elkezdett jógázni az offseason alatt. 😊
több mint 10 éve
Nelson nem elit? Sitton elit? Elég érdekes.MaG1XxSitton az 1-2 holding büntit leszámítva szerintem egyértelműen a legjobb faltagunk. Ligaszinten a legjobb G között van szerintem is. Most hogy elig vagy HQ az már nüansznyi különbség. Nelson is csak azért nem Elit, mert Rodgers rajta kívül mindig 2-3-4 játékosnak tudja dobálni a tojás labdát. Nekem az egyik személyes kedvencem, imádom Nelson-t. De mint írtam is ezek a táblázatok azért elég semmitmondóak.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Nelson nem elit? Sitton elit? Elég érdekes.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi