Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 912 — secret level
A tegnapi meccset el kell felejteni, Ricsiék ámokfutásával együtt! GO PACK GO!!!hegedusggergo
Hú én nem láttam a magyar közvetítést. Mit nyomatott Ricsu, és kivel?
Köszi elöre is
több mint 10 éve
hegedusggergo Green Bay Packers 105
A tegnapi meccset el kell felejteni, Ricsiék ámokfutásával együtt! GO PACK GO!!!

On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 10 éve
Gyuri34 Chicago Bears 101
4-1 eknek neki kell menni, egyiik tutti meglett volna 2ből. ellenfél térfelén. Ezeknek konzervativ hivásoknak ideje lejárt. kár Rodgers sérülésére fogni,jol játszott. Lacey is jol futott.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Este én se leszek az eredménykövetőbe, amúgy is PO meccseken lehetetlen követni, úgy szét van offolva, és közösen nézem meg egy hawksos ismerősömmel egy kocsmába.
Megbeszéltük, ha valaki TD-t szenved el fizet egy sört, mivel már 7re odaérünk alapozás is lesz, remélem éjféltájt örömmámoros órdítás hatására keltem majd fel a környéken lakókat. 😀

Green and Gold till I'm Dead and Cold! balazs799
gondolom azért ordítottál hazafeléOld Green Bay
Sajnos magamba meredve, csöndesen sétáltam haza 😕

Liverpool Fc
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mióta GB drukker vagyok a legfájóbb vereségen vagyok túl, pedig láttam még Farvot is játszani 1-2 évig, szóval volt bőven meccs. Esküszöm, visszasírom a Kap-es read option alázást, mert ennél az is jobb lett volna.

DE!

A D óriásit játszott, 3 negyed alatt pontot nem engedett egy NFC döntőben idegenben. Az, hogy ők is elfáradtak-elengedtek nagy és kulcs játékokat sajnos benne van, nem egy D csapat vagyunk. Lynch nagyot játszott, de alapvetően a lehetőségekhez képest nem is fogtuk rosszul, az hogy egy állat az más kérdés.
A védelem 22 pontot engedett összességében. Tegyük a szívünkre a kezünk, bőven gondoltunk ennyit a meccs előtt, és nem is vagyunk az a csapat, ami 22 pontot szerezve nyerni szokott. (az alapszakaszban csak a Tampa ellen sikerült ennél kevesebb pontot szerezve (20) nyerni). Nem mondom, hogy a védelem a végén nem hibás abba, hogy 5p alatt 15pontot kaptak, de addigra már rég el kellett volna dönteni.

És ez a legfájóbb az egész meccsbe, hogy egy egészséges Rodgersel az első félidőben bucira verhettük volna a hawks-t. Sajnos nagyon látszott a játékán a sérülés. Aki nem látja hétről hétre ezt lehet nem veszi annyira észre, de ez egy nagyon limitált AR volt, aki nem tudott a sérülése miatt egy jó ütemet felvenni a meccsen, amiből csak úgy szórta volna a yardokat.
A pontjaink többségét TO-ek után értük el, magunktól semmi O teljesítményünk nem volt. A pass prot ma is jó volt, nem volt konstansan nyomás Aaronon, az hogy a Seattle coverage jó lesz arra számítottunk, de egy egészséges Rodgers szét tudta volna azt szedni ennyi lehetőségből, mint amennyit kaptunk.
Sajnos tudjuk mi is, ez a csapat Rodgersé nem bűnbakként állítom fel, csak egyszerűen nélküle, vagy egy ilyen limitált teljesítménnyel tőle mi egy középszintű csapat vagyunk, amit nagyszerűen példázott a tavalyi szezon is.

Túl kell ezen tenni magunk, mert a meccs végén annyi, de annyi kulcs szituációban jöttünk ki rosszul az adott szituációból, hogy az egy szezonra elég lett volna. Én se húznám rá 1 ember hibájára ezt az egészet, a csapat kapott ki. És egy Offense beállítottságú csapatnál ilyen gyenge O teljesítménnyel nem lehet egy nagy csapat ellen nyerni, az utolsó 5p-en belüli balfaszkodások ide-oda.

Jövőre új szezon, elkérjük az adamantiumozó gépet Strykertől, és egy egészséges Rodgersel végigverünk mindenkit, mert a csapat képes rá, főleg ilyen jó D teljesítménnyel.

Idén benne voltunk az NFL legjobb 4 csapatába, szép szezon volt. Kár hogy a hab hiányzik a tortáról, de ettől a torta még finom volt.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
Este én se leszek az eredménykövetőbe, amúgy is PO meccseken lehetetlen követni, úgy szét van offolva, és közösen nézem meg egy hawksos ismerősömmel egy kocsmába.
Megbeszéltük, ha valaki TD-t szenved el fizet egy sört, mivel már 7re odaérünk alapozás is lesz, remélem éjféltájt örömmámoros órdítás hatására keltem majd fel a környéken lakókat. 😀

Green and Gold till I'm Dead and Cold! balazs799
gondolom azért ordítottál hazafelé

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
@waynelarrivee
One of the toughest losses I have ever broadcast involving a team I am broadcasting for.

több mint 10 éve
SBL Green Bay Packers 2 606
Remélem Bostickot meg Burnettet fel sem engedik a repülőre!! Bostick mehet amerre lát! Burnett meg az idióta fekvésével kidobta az idei évét a kukába.... A csapatéval együttRubens
Burnett azért maradhatOld Green Bay
A cutot Csak Bostickra értettem. Egy TE aki nem tud elkapni egy onside kicket édes istenem... Burnett meg gyalogoljon Green Bayig gondolkozzon csak mi a fasznak feküdt leRubens
Amúgy sem sokat tett hozzá ehhez az évhez. Nem lesz nagy veszteség. Bár az is igaz, hogy nem ezen ment el a meccs. Már sokkal korábban le kellett volna zárni. Igaz, ha el kapja a labdát akkor ott nagyjából vége is lett volna. Azért sajnálom is a szerencsétlen. Nagyon szar érzés lehet most Bosticknak lenni. Nyílván sokaknak az ő neve fog beugrani, hogy ki miatt estünk ki.
több mint 10 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Szörnyű szezonzárás lett ez így, egy agyonnyert meccset ilyen amatőr módon elbukni. Wilson a Carolina ellen is a "kiemelt" labdákkal tudott sikeres lenni és sajnos az utolsó negyedben is ezek a passzok jöttek be neki. Sose szerettem ha zónázott a csapat, mert általában csúnya vége lett, ahogy most is. Az utolsó negyedet leszámítva azért nagyot játszott a csapat, (bár az O inkább csak küzdött) szóval le a kalappal a csapat előtt. Kár, hogy megint egyéni hibák döntöttek.

Ryan-nek mekkora elégtétel lehetett már az a TD passz Slocum ST-jének, azok után, hogy annak idején ő lett a bűnbak és ő vitte el Slocum helyett a balhét. 😀
több mint 10 éve
Az hogy a packers.com-on ilyen kérdés felmerülhet Rodgers neve nélkül azért sokat elárul a meccsről

Who was the player of the Packers-Seahawks game?
S Ha Ha Clinton-Dix50%
WR Randall Cobb1%
K Mason Crosby47%
CB Sam Shields1%Old Green Bay

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Rubens Green Bay Packers 900
Remélem Bostickot meg Burnettet fel sem engedik a repülőre!! Bostick mehet amerre lát! Burnett meg az idióta fekvésével kidobta az idei évét a kukába.... A csapatéval együttRubens
Burnett azért maradhatOld Green Bay
A cutot Csak Bostickra értettem. Egy TE aki nem tud elkapni egy onside kicket édes istenem... Burnett meg gyalogoljon Green Bayig gondolkozzon csak mi a fasznak feküdt le
több mint 10 éve
GNG Green Bay Packers 241
Két alapszakasz meccst hagytam ki egész szezonban. Kiváló érzés volt végigszurkolni ezt az évet. Nagyon sok élményt adott. Többek között ezt is. Ma nem nekünk volt szerencsénk. Ott voltunk egy NFC döntőben, ami hosszabbításban dőlt el. Kiváló fiatal játékosaink vannak. Rodgers-t látványosan hátráltatta a sérülés. Majdnem végig a szezonban izgulhattunk a csapatért, amit másik 28 csapat szurkolói nem mondhatnak el.
Megnyertük az NFC Northot, a playoffban ennyi jutott. Go Pack Go!!!
több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
jó, azért erre nincs szükség, tény hogy elbaszta a szitut, 20 yard alapból benne lehetett volna... Biztos lesz majd másik kamera állás, amivel csak forgatják a kést bennünk. Na mindegy, sokáig nem fogjuk megemészteni a meccset, az biztos.

Rettentő sok balfaszkodás volt, másik oldalon meg megpattanó labdák... Ez van. Valóban hány helyen megnyerhettük volna igen.. ? áááh inkább vertek volna 20+ ponttal.

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 717
Egy-egy ember hibázhat, még ilyenkor is. Hibázott Burnett, Haha, Bostick is. De itt aki a legnagyobb hibázta az McCharty az utolsó 5 perces alibizással.
több mint 10 éve
Rodgers arca furcsa volt az egész meccsen, nagyon be lehetett gyógyszerezve. Ti is így láttátok?bcsarli
Hát nem volt az a laza arc mint szokott, tuti voltak fájdalmai. Ahogy nekünk is most.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Rodgers arca furcsa volt az egész meccsen, nagyon be lehetett gyógyszerezve. Ti is így láttátok?

több mint 10 éve
Amúgy tényleg hihetetlen hányszor megfoghattuk volna ezt a meccset. Döbbenet.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
hát Burnett azzal az akciójával sima full kretént nyomott, nem is értem

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ha ez egy jó csapat jó edzőkkel akkor most ők jobban utalják magukat mint én őket, pedig elég magas a szint. Szavak nincsenek, komolyan. Sok éve nézem már a meccseket, sok palyoff vereségünket láttam, de ennyire egy sem keserített még el.JayB
ugyan ez itt is, sajna ez sokáig mély seb lesz 😕

kicsit offseasonre is tekintve egy ILB-DT draft mindenképp kell

óó igen és Tramont elküldeni ( teljesen független az utolsó játéktól)

több mint 10 éve
Burnett azért maradhat

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Inkább kaptunk volna ki 50+ pontal, ez így a lehető legszarabb.

Viszont annak örüljünk, hogy JayB meggazdagodott. 😀MaG1Xx
ehh tényleg, kösz hogy szólsz 😀 Az összeget egy sima zakóra löttem be, nem ilyenre. Ehhez jóval több kellett volna...
több mint 10 éve
SBL Green Bay Packers 2 606
Tragédia! Valóban megvertük magunkat. Ezen nincs mit szépteni. Így nem játszhat egy profi csapat! Nagyon ki vagyok akadva és el vagyok keseredve. Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.mozsár
Még egy adalék ehhez. Jó csapat vagyunk, néhány ligaelit jétákossal, az edzői stáb sem rossz. Csak néha egyszerűen elhagyjuk a tökeinket. Jó lenne megkeresni és úgy felvarrni, hogy mindig a helyén legyen! Anélkül nem fogunk SB-ba menni.
több mint 10 éve
Rubens Green Bay Packers 900
Remélem Bostickot meg Burnettet fel sem engedik a repülőre!! Bostick mehet amerre lát! Burnett meg az idióta fekvésével kidobta az idei évét a kukába.... A csapatéval együtt
több mint 10 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Inkább kaptunk volna ki 50+ pontal, ez így a lehető legszarabb.

Viszont annak örüljünk, hogy JayB meggazdagodott. 😀

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Ha ez egy jó csapat jó edzőkkel akkor most ők jobban utalják magukat mint én őket, pedig elég magas a szint. Szavak nincsenek, komolyan. Sok éve nézem már a meccseket, sok palyoff vereségünket láttam, de ennyire egy sem keserített még el.