Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Annyi mindent lehetne felhozni meg elemezgetni hogy hol és miként basztuk el.Szép szezon volt nagy meccsekkel, fordítással, Lambeau Field magic-kel de ez a vége siralmas és éeletre szóló szar emlék lesz. Egyre fájdalmasabb vereségeket kapunk a PO-ban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Tragédia! Valóban megvertük magunkat. Ezen nincs mit szépteni. Így nem játszhat egy profi csapat! Nagyon ki vagyok akadva és el vagyok keseredve. Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.
több mint 10 éve
A 4&1-eket nem megpróbálni az elején az súlyos hiba volt. Érezhető volt végig a meccsen, hogy nem használjuk ki a lehetőségeket. Az O volt gyenge. Nem is értem, hogy miért nem a félkarú Shermanre mentek a játékok?GNGMeg a futást erőltetni Lacyvel, 5 percel a vége előtt, mikor egész meccsen látványosan vergődött.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Vállalom a felelősséget túlságosan drukkoltam nektek 😉 😕
több mint 10 éve
Holnap vagy valamikor megpróbálok úgy visszatekinteni a szezonra, hogy nem gondolok a mai meccs utolsó pár percére. Talán menni fog.
több mint 10 éve
Most egy pár hétig nem vagyok kíváncsi a csapatra, majd valamikor márciusban újra Go PACK!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Erről a meccsről a Monty Pithon jutott eszembe. A Brian életéből az elit öngyilkos judeai népfront... Elit öngyilkos alakulat TÁMADÁS 😀 😀 😀
több mint 10 éve
A 4&1-eket nem megpróbálni az elején az súlyos hiba volt. Érezhető volt végig a meccsen, hogy nem használjuk ki a lehetőségeket. Az O volt gyenge. Nem is értem, hogy miért nem a félkarú Shermanre mentek a játékok?
több mint 10 éve
nem néztem ki ilyesmit a csapatból.bebopÉn sem, MM meg Aron mintha nem is önmaguk lettek volna ma, ezekkel a töketelen playhívásokkal. D#-t sajnálom azért, rajtuk látszott az akarás.
több mint 10 éve
El sem tudom képzelni mit éreztek. Ennyire megverni magatokat! Tiétek volt a meccs. Sajnálom nagyon. Ettől függetlenül gratula a szezonotokhoz!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
ezt a meccset kb 4-szer megnyerhettük volna
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Ezt megérdemeltük. Ilyen kritikán aluli O játékkal nem lehet PO meccset nyerni. Tálcán kínált győzelmet így elkúrni, hihetetlen.
több mint 10 éve
teljesen megérdemeltük
több mint 10 éve
Én mindjárt befosok az izgalomtól. Remélem odab@szunk!
Go Packs
több mint 10 éve
Na végre egy két hang, azt hittem, elmarad a meccs. A követés esetleges lesz, a játékunk remélem nem.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
felpattanok ide ma 😀 ha már JayB is megtette nálunk tavaly, tavalyelőtt meg azelőtt 😊
több mint 10 éve
Ó bázz, mostmár én is ideges vagyok. Majd ránézek követőre de úgyis követhetetlen lesz.😀 Nah GO PACK!
több mint 10 éve
Srácok, a legjobbakat. (remélem azért a seahawksot legyőzitek)xD
több mint 10 éve
A rohadt életbe, de ideges vagyok már! Kezdődjön már végre, aztán mindent bele.Az eredménykövető hanyagolva lesz részemről is.
GO PACK GOOOOO!!!
több mint 10 éve
Emlékezetes meccsre számítok. 20-18-as győzelmet álmodtam, de ha kisebb arányban nyerünk sem zavar.Rogers nem is sérült , csak fél lábbal már a döntőben van! 😀
Simán benne van, hogy Rodgers 5 perc után rásérül a lábára. Én ettől tartok a legjobban.
Kb. minden leírtatok én csak annyit tennék hozzá, hogy szükség lesz 2-3 "play of the week"-re, hogy megzavarjuk az ellent.
Jó szurkolást mindenkinek!Old Green Bay
Nyomjátok keményen ma!! 😉
több mint 10 éve
biztos ebben bízik, inkább mint a hosszú field goalokban 😊Faszányos szelek várhatóak az eső mellé, ez "kedvez" a féllábú passzjátéknak, de sebaj, így is jó lesz! Crosby vajon mire gondolhat?Gergőbácsihogy sok-sok extrát kell majd bevágnia 😀gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Faszányos szelek várhatóak az eső mellé, ez "kedvez" a féllábú passzjátéknak, de sebaj, így is jó lesz! Crosby vajon mire gondolhat?Gergőbácsihogy sok-sok extrát kell majd bevágnia 😀