Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 10 éve
Jordy Nelson, Packers agree to $39M extensionA source close to the negotiation process has confirmed that Jordy Nelson is seeking a contract extension in the neighborhood of $10 million a season.Nem sz@rral gurigázik. 😕) jó lenne finomítani rajta de meg kell tartani!MaG1Xx
Ian Rapoport reports the wide receiver gets a four-year extension with $14.2M guaranteed.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
A source close to the negotiation process has confirmed that Jordy Nelson is seeking a contract extension in the neighborhood of $10 million a season.Nem sz@rral gurigázik. 😕) jó lenne finomítani rajta de meg kell tartani!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
@RobDemovsky 30 pMurphy anticipates the #Packers will play in London in the coming years, but it will be a road game.
több mint 10 éve
Finley a Steelersnél járt és az orvosuk nagyon bizakodó volt. Ki tudja mi lesz még ebből.Old Green BayFelveszi a 10 millió dollárt amit visszavonulásakor kapna és utána él mint hal a vízben
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 880
Finley a Steelersnél járt és az orvosuk nagyon bizakodó volt. Ki tudja mi lesz még ebből.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
GNG
241
Tombol az uborkaszezon. A-Rodg-t 11.-nek sorolták az NFL játéksok 2013-ban, ami egyrészt érthető, mert a fele szezont kihagyta. Másrészt viszont valakinek az értékéről a legtöbbet talán az árul el, hogy mennyire hiányzik és boy... hát Green Bay-ben nagyon hiányzott. Talán nem nagy túlzás azt állítani, hogy AR nélkül az elmúlt négy évben nem, hogy SB és 3 zsinórban szerzett North bajnokság nem lett volna, de szerintem legjobb esetben is a liga középmezőnyéhez tartoztunk volna. Szerintem talán ha 3 csapat van, aki nem adná oda a legjobb játékosát Aaron-ért, de lehet sokat mondtam. Az meg végképp elmond mindent ennek a rangsornak az értékéről, hogy 3 futót is AR elé rangsoroltak, ami nagyon meglepő egy olyan ligában, ahol épp játszik egy Adrian Peterson, aki talán a valaha volt legjobb futó és a Vikings mégse ostromolja még a csoport elsőséget sem. Ráadásul a draft első körében egy darab futót nem húztak. A GM-ek most ennyire tartják fontosnak ezt a pozíciót. Na mindegy, ezek a listák csak arra jók, hogy offseasonben is legyen valami show. Viszont elgondolkoztatott, hogy milyen sérülési veszélyzónák vannak a csapatban. Megint posztonként megyek végig. Mindegyikre adok egy értékelést, hogy a legjobb játékos kidőlése 8+ meccsre milyen súlyosan érintené a csapatot. 1 - szinte semennyire, sorban állnak a jobbnál jobb cserék 5 - katasztrófa, a zakók méretének a menedzselése a további feladatQB: Úgy néz ki a Rodgers/Flynn/Tolzian kombó indul neki a szezonnak. Flynn tapasztalt veterán, nem lenne akkora összeomlás idén mint tavaly, ha esetleg Rodgers kidőlne, de komoly Rodgers sérülés esetén a címekről biztosan el lehet felejtkezni, maximum a tisztes helytállás lehet a cél esetleg a második helyen becsúszás. 4/5
RB: Lacy ikonikus futó lehet, de a játéka extrém sérülés veszélyes, mert sokat ütközik, sokat esik. Szinte mindig benne van a bokasérülés veszélye, hogy súlyosabbat már ne is mondjak. Stark most kapott új szerződést, gyors, robbanékony, jó cseréje lehet Lacy-nek. Sajnos Franklin karrierje nagyon rövidre sikerült, de DuJuan Harris tapasztalt 3. számú futó lehet. Én erősnek érzem ezt a rotációt. Rodgers futó játék nélkül is tud hozni meccseket, ha ő egészséges egy jó Starks-szal, de még akár Harris-szel is le lehet hozni meccseket. 3/5
T: A mai NFL-ben az LT pozíció kulcsfontosságú. Bakhtiari jó rookie évet futott, ha erre fejlődik akár a jövőben liga elit is lehet. Sherrod talán megmutathat idén magából valamit, Bulaga is bevethető ezen az oldalon. Az eddigi éveknél jobban kell ezt a pozíciót vinni, erre most Bakhtiaritól van remény, de ha ő kidől, akkor egy közepes játékos tud állni a helyre. Don Barcley meg egy olyan jolly joker, aki a jobb oldalt tudja vállalni. 3/5
G: Sitton - Lang páros jó teljesít itt. Barcley itt is bevethető, bizonyított csere. 3/5
C: EDS távozásával megint új center kezd itt, ráadásul Tretter lesz az, akinek egy rookie cseréje van. Szóval gyakorlatilag két újoncról van szó. Hát ez nem tűnik életbiztosításnak. A szerencse talán annyi, hogy a center nem annyira (kiemelve az annyira) kritikus pozíció, csak tudja snappelni a labdát és ne legyen annyira kutyaütő blokkoló. Tretter talán csak nem dől ki megint. 3/5
TE: Finley karrierjének most lett vége. A hiánya nem volt elviselhetetlen. Quarless-é talán még kevésbé lenne az. Jöttek ígéretes újoncok. 2/5
WR: Cobb nagyon fájó sérülés volt tavaly, Jones távozott. Emiatt is (na meg a lejárók miatt) feltankoltak a drafton WR-ből. Közeleg a generációváltás Green Bayben? Nelson - Cobb páros itt a legerősebb, de talán most nem tűnek pótolhatatlannak. 3/5
DL: Értékelve a tavalyi évet a GB vezetés nagyon helyesen úgy látta, hogy itt komoly lépeseket kell tenni és elhozták a veterán Peppers-t. Egyenlőre még pontosan nem látni, de egy hibrid DE/OLB pozíciót szánnak neki. Talán nem ő fogja szállítani a nagy számokat, de egyértelmű elvárás tőle, hogy húzza fel az egész front seven-t. Alapozzon meg Matthews sackjeinek. Teremtse meg a lehetőséget, hogy Raji középre húzodhasson. Egy fontos vezéralkat szerepet szánnak neki. Úgy gondolom, ha kidől akkor akkor az egész terv megy a levesbe és kábé ugyan ott leszünk mint tavaly, egy lista végén kullogó védelemmel, ami egy Kaepernick típusú játékos számára januárban már átjáróház. A hatékony Peppers-re épülő védelemből pont ő kiesik, akkor az végzetes, főleg, hogy nélküle Jones és Daniels is mentor nélkül marad, pedig kéne nekik. 5/5
LB: Ha a QB a legfontosabb támadó, a pass-rusher a legfontosabb védő. Matthews játéka és ráadásul jó játéka nagyon kell a GB sikeréhez. Nélküle nagyon nehéz lenne bárkit is 20 pont alatt tartani. Perry nem egy kaliberű játékos vele. Hawk jó szezont hozott, egy szimpatikus fickó, de ha AJ Hawk a legjobb védője a csapatodnak, akkor nagy a baj. Az ILB pozíció maradt leginkább megválaszolatlan az off-seasonban. 4/5
CB: nagyon sok játékost húztak a drafton első körben a secondary-be. Mi Shieldsnek adtunk egy vaskos kontraktot. Így Williams mellett már két sztárgázsi játszik a pályán. Williams a szezon végére hozta a számokat, de teljesítménye közel se megnyugtató. Erős a secondary, de eszméletlen elkapó tornyok vannak a Northban. Hayward ígéretes beugró és van egy draftolt is. Meglátjuk. Egyenlőre hihető, hogy akár Tramon kidőlése se roppantaná össze a csapatot. 3/5
S: A safety játék ligaszinttel hasonlítva nagyon gyenge volt. Nagyon-nagyon gyenge. Burnett itt a legjobb, de 0 interceptiont 13 meccsen még nagyon sok más safety is tudna produkálni. Draftoltunk is ide egy lecsúszó játékost a Bamaból (Lacy után szabadon). Ha azonban Clinton-Dix komolyan megsérül az azért végzetes, mert szerintem senkiből nem lehet úgy bajnok csapat, hogy zsinórban 4 draftból jöjjenek ki úgy, hogy az első körösük rookie sérülés miatt még egy stabil kezdő szintet se üssön meg. Hyde-ot akarják erre a posztra átnevelni. Az ilyesmi mindig lutri. 5/5
Összefoglalva tehát én szerintem most mélyebb a csapat, mint tavaly ilyenkor volt. A rookie-k feléről természetesen ki fog derülni, hogy nem lesz belőlük semmi, de Ha-Ha egyszerűen nem lehet bust sérülés miatt. Nehéz megmagyarázni, hogy egy draft & develop csapat vagyunk, ha nem tudunk az első körösökkel élni. Peppers pedig muszáj, hogy valamit lendítsen ezen a védelmen, mert ez a kábé liga 20. védelem kevés ahhoz, hogy újra az ígéretek földjére jussunk.
több mint 10 éve
A nemrég visszavonult Johnathan Franklin edzőjével beszélgettem a RB lehetőségeiről és terveiről: insidehandoff.com/2014/07/07/jonathan-franklin-packers-retirement/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Én indítottam is az órát...Gyanúsan nagy a csend. Furcsa érzés lenne úgy elkezdeni a szezont hogy minden kezdőnk es fő csereembereink egészségesek. Nem is lenne az az igazi Green Bay.Jogos, csóró Franklin. 😕 De már lezajlottak az OTA-k és még minden kezdőnk épp, érthetetlen.JayBJó ideje nem jártam erre de mi az hogy még senki nem szenvedett season ending sérülsét????? Ez a packers topic?JayBEgy career ending egy holt szezonra nem elég?Wyatt
Liverpool Fc
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jogos, csóró Franklin. 😕 De már lezajlottak az OTA-k és még minden kezdőnk épp, érthetetlen.Jó ideje nem jártam erre de mi az hogy még senki nem szenvedett season ending sérülsét????? Ez a packers topic?JayBEgy career ending egy holt szezonra nem elég?Wyatt
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Jó ideje nem jártam erre de mi az hogy még senki nem szenvedett season ending sérülsét????? Ez a packers topic?JayBEgy career ending egy holt szezonra nem elég?
több mint 10 éve
Jó ideje nem jártam erre de mi az hogy még senki nem szenvedett season ending sérülsét????? Ez a packers topic?JayBÓvatosan. Volt már Family Night? Majd utána... 😀
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jó ideje nem jártam erre de mi az hogy még senki nem szenvedett season ending sérülsét????? Ez a packers topic?
több mint 10 éve
LnB
79
Én is így gondolom, de elsőre nekem is fail-nek tűnt. Egyébként jó nagy, és remek állapotban van. Igaz nem Packers szurkoló vagyok, de kedvelem a csapatot. Nekem Favre volt a kedvenc irányítóm míg játszott. Szóval becses kis ereklye 😊Szerintem ez azon kegytárgyak egyike lehet, amit előre elkészítenek arra az esetre, ha a csapat megnyeri a superbowlt, hogy azonnal árulni lehessen a meccs után. Aztán ha nem jön be, akkor vagy megy jótékonyságra, vagy ha kis számról van szó (egy szőnyegnél lehet, hogy kis széria) akkor eladják, mint különlegesség (amiben éppen az a különleges, hogy fail 😊).peterk2005Ez szerintem nem is fail, mert nem azt írja, hogy a Packers a bajnok, hanem azt, hogy a bajnokok (NFC, AFC) superbowljában a Packers a Broncos csapatával játszik. A back to back pedig visszautal az előző évi döntőre, ahol szintén érintett volt a Packers.James007
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
James007
1 857
Szerintem ez azon kegytárgyak egyike lehet, amit előre elkészítenek arra az esetre, ha a csapat megnyeri a superbowlt, hogy azonnal árulni lehessen a meccs után. Aztán ha nem jön be, akkor vagy megy jótékonyságra, vagy ha kis számról van szó (egy szőnyegnél lehet, hogy kis széria) akkor eladják, mint különlegesség (amiben éppen az a különleges, hogy fail 😊).peterk2005Ez szerintem nem is fail, mert nem azt írja, hogy a Packers a bajnok, hanem azt, hogy a bajnokok (NFC, AFC) superbowljában a Packers a Broncos csapatával játszik. A back to back pedig visszautal az előző évi döntőre, ahol szintén érintett volt a Packers.
több mint 10 éve
Szerintem ez azon kegytárgyak egyike lehet, amit előre elkészítenek arra az esetre, ha a csapat megnyeri a superbowlt, hogy azonnal árulni lehessen a meccs után. Aztán ha nem jön be, akkor vagy megy jótékonyságra, vagy ha kis számról van szó (egy szőnyegnél lehet, hogy kis széria) akkor eladják, mint különlegesség (amiben éppen az a különleges, hogy fail 😊).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
LnB
79
Sziasztok,A segítségeteket szeretnék kérni, vagy is a véleményeteket. Tesómék szereztek nekem egy GB-es faliszőnyeget. Ami marha jól néz ki. De sajnos én nem tudom eldönteni, hogy most ez mi is pontosan.
Ugye 1998-ban nem a GB nyerte a SB-t. És én elsőre úgy értelmeztem ezt a szőnyeget, hogy ez a győzelmükre készült. Ugye ez nem újdonság, hogy előre legyártanak relikviákat, majd utólag kiderül, hogy a történelem még sem úgy alakult.
A másik ötletem az, hogy ez csak a SB-re készült, jelezvén, hogy back to back döntőbe jutott a csapat. Ami végülis logikusnak tűnik, és legalább igaz is. 😊 A champions felirat lehet a döntő talán, mert ha arra készült volna, hogy ők a bajnokok, akkor csak Champion lenne odaírva nem?
Szóval szerintetek mi a helyzet?
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 10 éve
A Browns világuralomra tör. 😀én tájékozatlan, így már világos. köszönöm
NFL Rookie Symposium volt Clevelandben.MaG1Xx
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
A Browns világuralomra tör. 😀 NFL Rookie Symposium volt Clevelandben.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
mi az a Browns alkotmány a háttérben? 😀😥Collins, Finley, és most Franklin....mindhárman nyak sérülés ami a karrierbe került? 😕MarioAnacsak hogy ne csak én liba-bőrözzek!
0:29....
gamerkr
kis hangulatjavítónak: az idei draft-class
MaG1Xx
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
😥Collins, Finley, és most Franklin....mindhárman nyak sérülés ami a karrierbe került? 😕MarioAnacsak hogy ne csak én liba-bőrözzek!
gamerkr
kis hangulatjavítónak: az idei draft-class
több mint 10 éve
Collins, Finley, és most Franklin....mindhárman nyak sérülés ami a karrierbe került? 😕MarioAnacsak hogy ne csak én liba-bőrözzek!
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Kis technológiai újítás: az edzéseken GPS-ekkel mérik a játékosokat terhelését. Ettől várják, hogy csökkentsék a sérülések számát, ne hajszolják őket agyon.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
James007
1 857
Áh, mikor már kezdtem bizakodni a szezonban rögtön beüt valami. Mindenesetre jobbulást és sok sikert a továbbiakban neki!Azért ennél nagyobb baj ne üssön be - mármint a csapat szempontjából.
Talán már láthatták előre, ezért is tartottuk meg Starksot?MaG1Xx
Nagyon sajnálom Franklint, mert amikor lehetőséget kapott, akkor nagyon jól nyomta, rengeteg lehetőség volt benne, de next man up, van két nagyon jó futónk és még ott van Dujuan Harris is.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Áh, mikor már kezdtem bizakodni a szezonban rögtön beüt valami. Mindenesetre jobbulást és sok sikert a továbbiakban neki!Talán már láthatták előre, ezért is tartottuk meg Starksot?
több mint 10 éve
A fenébe, nagyon sajnálom.... jó lehetett volna itt. Sok erőt, remélem meggyógyul és boldog életet élhet.