Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy kisebb törése van, meccsekre kidőlt, az tuti. Legalább nem a dobóválla, de hát így is benyaltuk..Most kell megszerezni azokat a csúnya győzelmeket, mint pl a Ravens ellen.Azért nem lesz ez olyan sima 3-2.. Ebből az 5 csapatból csak 1 passzol gyengén, igaz a Falconsnak is van sok hiányzója.
köv 5 meccs: Eagles, @Giants, Vikings, @Lions, Falcons. jó esetben egy 3-2 lehet belőle, Lions és Eagles/Giants ellen számoltam vereséggel. Bízni kell benne, hogy a Lions és a Bears csoporton kívül szenvedni fog, aztán meglátjuk mikor tud visszatérni A-Rod és a végén valahogy becsúszni a PO-ba.
Lionsnak: @Bears, @Steelers, Bucs, Packers, @Eagles
Bears: Lions, Ravens, @Rams, @Vikings, Cowboys
Ha sikerülne 2őt nyerni a következő 5ből, akkor még versenyben lehetünk, ha nem, akkor tényleg nagy a baj.
Lang, Mulumba sérülése reméljük nem komoly, nem fér már bele egyszerűen több sérült.Hall Of Green
Lang agyrázkódás miatt ült le, abból lehet egy hét pihi, Mulumbáról csak annyit tudok, amit láttunk, gondolom szerdán lesz friss injury report, abból megtudjuk.
CM, ha minden igaz már visszatér, ennyi pozitívum lehet
több mint 11 éve
Egy kisebb törése van, meccsekre kidőlt, az tuti. Legalább nem a dobóválla, de hát így is benyaltuk..Most kell megszerezni azokat a csúnya győzelmeket, mint pl a Ravens ellen. köv 5 meccs: Eagles, @Giants, Vikings, @Lions, Falcons. jó esetben egy 3-2 lehet belőle, Lions és Eagles/Giants ellen számoltam vereséggel. Bízni kell benne, hogy a Lions és a Bears csoporton kívül szenvedni fog, aztán meglátjuk mikor tud visszatérni A-Rod és a végén valahogy becsúszni a PO-ba.
Lionsnak: @Bears, @Steelers, Bucs, Packers, @Eagles
Bears: Lions, Ravens, @Rams, @Vikings, Cowboys
Ha sikerülne 2őt nyerni a következő 5ből, akkor még versenyben lehetünk, ha nem, akkor tényleg nagy a baj.
Lang, Mulumba sérülése reméljük nem komoly, nem fér már bele egyszerűen több sérült.
több mint 11 éve
Vasárnap közös meccsnézést szervezünk a Draft sportbárban . Ha van kedvetek jó hangulatban, közösen végigizgulni ezt a találkozót akkor csatlakozzatok a társaságunkhoz : www.facebook.com/events/663189563713129/
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem veszi fel 😕Valaki tudja Favre számát ? 😊Drip#4LN
több mint 11 éve
James007
1 854
Ez a nap már csak ilyen. Kezdődött a hajnali szenvedéssel, aztán behalt a laptopom, sőt a telóm sem akarja felismerni a netet reggel óta. Közben az ablakosok is összebaszták a laminált parkettát szerelés közben (persze akkor vettem csak észre, miután fizettem és elmentek) és erre most az asszony is étcsokis almaszirmot hoz, mikor a tejcsokisat szeretem. El van ez b@szva kérem, a kezdetektől! 😕Azt hiszem, ma már nem csinálok semmit, úgyis van mit bepótolnom alvás terén..
Amúgy Áron az elmúlt egy évben ennél csak nagyobbakat kapott. Pont most jött ez ilyen szerencsétlenül össze.. 😕 Mindegy, jöjjön Brett apó, ha már lehet a tétet emelni 😊 Viccet félretéve, remélem Flynn már Wisconsin felé tart.
A secondarynek meg lófütty a fenekébe! Ha csak egy kicsit játszanak jobban (nem jól, csak kevésbé rosszul), akkor ez a meccs megvan...
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 878
Majd kiszurkoljuk valahogy!Hát meg lennék lepve ha 3 hét múlva Rodgers játszana.Old Green BayHa lesz épkézláb QB játék, elég ha az utolsó 1-2 meccsre visszajön PO előtt.. ha még lesz értelme perszeLN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Hát meg lennék lepve ha 3 hét múlva Rodgers játszana.Old Green BayHa lesz épkézláb QB játék, elég ha az utolsó 1-2 meccsre visszajön PO előtt.. ha még lesz értelme persze
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Tehát Hálaadásra tér vissza.From former Packers VP Andrew Brandt: Team doctor Pat McKenzie will be conservative with Aaron Rodgers, putting long-term interest above short-term need.
Dr.Suh és Prof.Fairley biztos teszteli a vállizületeket majd.
(vicc volt, nagyon sajnálom a sérülését)Bazzani
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 878
Hát meg lennék lepve ha 3 hét múlva Rodgers játszana.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
From ESPN's Adam Schefter: Initial tests showed a small fracture in Aaron Rodgers' collarbone that could sideline him for about 3 weeks. But Packers don't want to make any determination until Rodgers undergoes more testing today.JayBlehet felkarolni Flynnt waiverről ha akarunk PO-t...
több mint 11 éve
várnék azzal a három hét kihagyással.kulcscsont vicces tud lenni. nem úgy.
Antoniónak is volt ez: www.youtube.com/watch?v=K_FNVkntALA
vissza akart menni a meccsbe, aztán következő szezonban játszott legközelebb.
több mint 11 éve
Tehát Hálaadásra tér vissza.Dr.Suh és Prof.Fairley biztos teszteli a vállizületeket majd.
(vicc volt, nagyon sajnálom a sérülését)
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 878
espn.go.com/nfl/story/_/id/9929515/aaron-rodgers-green-bay-packers-miss-three-weeks
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
JéBé
7 035
From ESPN's Adam Schefter: Initial tests showed a small fracture in Aaron Rodgers' collarbone that could sideline him for about 3 weeks. But Packers don't want to make any determination until Rodgers undergoes more testing today.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Wallace idehozatala már önmagában a hibás nyári backup mizéria beismerése volt. Playbook tartónak és a gatorades palack őrzőjének hozták nem azért hogy MNF-en beállva meccset nyerjen. Bradynek, Manningnek és Breesnek sem volt soha értelmes backupja. 1 hét edzés és McCarthyzás után jobb lesz ez nem kérdés de akkor is kurva nehéz lesz vele bármi. Imádkozzunk hogy A-rod max 2 meccset hagyjon ki, ha ki is kapunk onnan még vele lenne visszaút.
több mint 11 éve
Aztán újabb 3 éven keresztül arról szólnának a hírek, hogy most akkor tényleg visszavonul. Vagyis mégsem... vagy de... ááá inkább nem... ja de, mégis... stb 😀
"4 hétre... Rendben."Old Green Bay
több mint 11 éve
Breaking News: Bencsics Márkot kereste meg a Packers az irányító kérdés megoldására! Esküszöm Wallace teljesítményét biztos tudná hozni. 😊
viccet félretéve nagyon remelem, hogy jön a hír, hogy Flynn visszatér.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
Tactful Cactus
13 878
Úgy van.De a Raiders már egy hónappal ezelőtt kirakta és akkor már túl voltunk Youngon, Harrellen és Colemanon, mégis kitartottak a mindössze 1 hónapot a Packers-szel töltő Wallace mellett.Sanco1 hónapja szerintem eszükbe sem jutott, hogy AR lesérül. Most pedig az is kiderült mennyire nem megy Wallace-nak.
De lássunk tisztán, jöjjenek az orvosi eredmények.LN
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
De a Raiders már egy hónappal ezelőtt kirakta és akkor már túl voltunk Youngon, Harrellen és Colemanon, mégis kitartottak a mindössze 1 hónapot a Packers-szel töltő Wallace mellett.Sanco1 hónapja szerintem eszükbe sem jutott, hogy AR lesérül. Most pedig az is kiderült mennyire nem megy Wallace-nak.
De lássunk tisztán, jöjjenek az orvosi eredmények.
több mint 11 éve
Feribali
48
...nem az a Bears-nál ...balazs799Tényleg, a végén kérték ki az időket.
több mint 11 éve
De a Raiders már egy hónappal ezelőtt kirakta és akkor már túl voltunk Youngon, Harrellen és Colemanon, mégis kitartottak a mindössze 1 hónapot a Packers-szel töltő Wallace mellett.Flynnt nem hozhatták, az év elején a Raiders tagja volt, a holtszezonban nem volt szabadügynök.Én is azt gondolom, hogy ha valakit hozunk, az csak Flynn lehet, mást kizártnak tartok. Viszont ha ezt meglépnék MM-ék, az érdekes lenne, mert egyfelől beismernék, hogy hibáztak, amikor Flynn helyett Seneca kapott bizalmat, másrészt nyilván volt valami nyomós oka, hogy Wallace mellett döntöttek egy olyan QB-val szemben, aki ismeri és szerepelt a rendszerében és ez az ok nyilván továbbra is fenn áll. Crosby esetéből azt is tudjuk, hogy ha valaki bekerül a "bizalom körébe" 😊 , akkor onnan nem esik ki egykönnyen, szóval szerintem minden marad úgy, ahogy most van.SancoEzért lenne a legjobb opció Flynn. Remélem MM is erre jut holnapra.LNHa nem jön Flynn vagy Young. még az is lehet, hogy Tolzien felkerül és elkezdjük "game manager"-ként használni a QB-kat.Wallace nem képes, ezt láthattuk éjszaka is, Tolzien meg gyakorlatilag ezt csinálta egyetemen: átadta a labdát a futóknak, vagy passzolt a TE-nek. Persze más szinten, de tőle ott sem várta senki, hogy megnyerje a meccset.Sanco
Elvileg a futójáték már-már adott hozzá. Szerintem Lacy-Starks-Franklin trió erre megfelelne, csak az a kérdés, hogy a fal tud blokkolni, vagy hogy Wallace/Tolzien képes e arra, hogy stabilan hozzon egy 5-6 yardos átlagot passzonként.
LN
Az első alkalom kb most van, amikor rájöhettek, hogy Wallace erre nem képes. Főleg, ha tényleg hetekig nem lesz ARLN
több mint 11 éve
Flynnt nem hozhatták, az év elején a Raiders tagja volt, a holtszezonban nem volt szabadügynök.Én is azt gondolom, hogy ha valakit hozunk, az csak Flynn lehet, mást kizártnak tartok. Viszont ha ezt meglépnék MM-ék, az érdekes lenne, mert egyfelől beismernék, hogy hibáztak, amikor Flynn helyett Seneca kapott bizalmat, másrészt nyilván volt valami nyomós oka, hogy Wallace mellett döntöttek egy olyan QB-val szemben, aki ismeri és szerepelt a rendszerében és ez az ok nyilván továbbra is fenn áll. Crosby esetéből azt is tudjuk, hogy ha valaki bekerül a "bizalom körébe" 😊 , akkor onnan nem esik ki egykönnyen, szóval szerintem minden marad úgy, ahogy most van.SancoEzért lenne a legjobb opció Flynn. Remélem MM is erre jut holnapra.LNHa nem jön Flynn vagy Young. még az is lehet, hogy Tolzien felkerül és elkezdjük "game manager"-ként használni a QB-kat.Wallace nem képes, ezt láthattuk éjszaka is, Tolzien meg gyakorlatilag ezt csinálta egyetemen: átadta a labdát a futóknak, vagy passzolt a TE-nek. Persze más szinten, de tőle ott sem várta senki, hogy megnyerje a meccset.Sanco
Elvileg a futójáték már-már adott hozzá. Szerintem Lacy-Starks-Franklin trió erre megfelelne, csak az a kérdés, hogy a fal tud blokkolni, vagy hogy Wallace/Tolzien képes e arra, hogy stabilan hozzon egy 5-6 yardos átlagot passzonként.
LN
Az első alkalom kb most van, amikor rájöhettek, hogy Wallace erre nem képes. Főleg, ha tényleg hetekig nem lesz AR
több mint 11 éve
Én is azt gondolom, hogy ha valakit hozunk, az csak Flynn lehet, mást kizártnak tartok. Viszont ha ezt meglépnék MM-ék, az érdekes lenne, mert egyfelől beismernék, hogy hibáztak, amikor Flynn helyett Seneca kapott bizalmat, másrészt nyilván volt valami nyomós oka, hogy Wallace mellett döntöttek egy olyan QB-val szemben, aki ismeri és szerepelt a rendszerében és ez az ok nyilván továbbra is fenn áll. Crosby esetéből azt is tudjuk, hogy ha valaki bekerül a "bizalom körébe" 😊 , akkor onnan nem esik ki egykönnyen, szóval szerintem minden marad úgy, ahogy most van.Ezért lenne a legjobb opció Flynn. Remélem MM is erre jut holnapra.LNHa nem jön Flynn vagy Young. még az is lehet, hogy Tolzien felkerül és elkezdjük "game manager"-ként használni a QB-kat.Wallace nem képes, ezt láthattuk éjszaka is, Tolzien meg gyakorlatilag ezt csinálta egyetemen: átadta a labdát a futóknak, vagy passzolt a TE-nek. Persze más szinten, de tőle ott sem várta senki, hogy megnyerje a meccset.Sanco
LN