Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
A Skins ellen jön a no-huddleJames007Hát ha már az up-tempoval bemelegítettek 😛
több mint 11 éve
James007
1 854
A Skins ellen jön a no-huddle
több mint 11 éve
Ha jól rémlik az első 6 meccsen, amikor volt, Perry csinált 2 sacket, CM pedig 8-at, míg a 10 meccsen, amikor Perry nem volt, akkor a maradékot, ami talán 5Perry sem tűnt ki igazán.Perry-vel kapcsolatban mondták valahol, hogy azokon meccseken amiken pályára lép, akkor Matthews lényegesen jobb statokat tud csinálni. A SF ellen is nagyot tudott villantani a Claymaker. Lehet, hogy Perry-től nem is érdemes nagy játékokat várni, csak a puszta jelenléte is elég, hogy rakni kelljen rá egy embert, így Matthews-ra ne két ember jusson.GNG
Gergőbácsi
több mint 11 éve
Nem is tudom viszont, hogy Sittont mikor láttam ilyen indiszponáltan játszani, GergőbácsiSitton a főiskola óta RG ha jól tudom, talán neki a legnehezebb az átállás.
több mint 11 éve
ha jól rémlik, Áronnal még nem nyertünk a Redskins ellen, egyedüliként az NFC-ben.
több mint 11 éve
GNG
241
Perry sem tűnt ki igazán.Perry-vel kapcsolatban mondták valahol, hogy azokon meccseken amiken pályára lép, akkor Matthews lényegesen jobb statokat tud csinálni. A SF ellen is nagyot tudott villantani a Claymaker. Lehet, hogy Perry-től nem is érdemes nagy játékokat várni, csak a puszta jelenléte is elég, hogy rakni kelljen rá egy embert, így Matthews-ra ne két ember jusson.
Gergőbácsi
több mint 11 éve
A lényeget (foghíjas secondary, javuló run D, turnoverek, stb.) már sokan leírtátok előttem. Ami számomra nagyon kellemes meglepetés, az Bakhtiari jó szereplése, Finley és Lacy felülemelkedése a szar kezdeteken. Jó csapat ez, eddig is tudtuk, bárkivel meccsben tudunk lenni, és ezt is hozni lehetett, kellett volna. Nem is tudom viszont, hogy Sittont mikor láttam ilyen indiszponáltan játszani, Perry sem tűnt ki igazán. Remélem Jolly és Pickett egészségesek.Matthews szabálytalansága Kap-pel szemben hülyeség volt, ki kellett volna zárni, de marhára tetszett 😊 (nem az, hogy esetleg sérülést okozhatott volna, hanem maga az energikus, kemény hozzáállás. Harbaugh viszont már kicsit sok kezd lenni nekem 😊 ). Remélem ezt az agresszív hozzáállást látjuk végig a D-től.
Természetesen óriási grat a 49ersnek, ők a legjobbak.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Legtöbb irányító csak a látszat kedvéért kocog ilyenkor hátra, Rodgers végigsprintelt 70 yardot és kőkeményen vállalta az ütközést, ez respect!Ezt a meccset lehetett volna hozni. Túl sok volt az elején a szabálytalanság, emiatt nagyon nehéz helyzetekből kellett indítani a drive-okat. A vége az már lutri volt és nekik jött ki jobban a lépés.igen, le a kalappal Rodgers elött, szerintem a legnyugodtabb arc a pályán akire nem lehet készülni, tehát Gb ellen 2 pass TD-vel kalkulálhat bárki... viszont a kellett szereltnél mire gondolsz? amikor elnyalt és Reid átesett rajta? 😀Josszi
Áron igazi vezér volt, amikor kellett, akkor szerelt, amikor meg a yardokra volt nagy szükség, akkor nem csúszkált, hanem keményen beleállt a pofonba.
A csapat is nagyon egységesnek és erősnek tűnt, csak a sec nem változott tavaly óta semmit.
Jó lesz ez!James007
több mint 11 éve
Josszi
3 366
Ezt a meccset lehetett volna hozni. Túl sok volt az elején a szabálytalanság, emiatt nagyon nehéz helyzetekből kellett indítani a drive-okat. A vége az már lutri volt és nekik jött ki jobban a lépés.igen, le a kalappal Rodgers elött, szerintem a legnyugodtabb arc a pályán akire nem lehet készülni, tehát Gb ellen 2 pass TD-vel kalkulálhat bárki... viszont a kellett szereltnél mire gondolsz? amikor elnyalt és Reid átesett rajta? 😀
Áron igazi vezér volt, amikor kellett, akkor szerelt, amikor meg a yardokra volt nagy szükség, akkor nem csúszkált, hanem keményen beleállt a pofonba.
A csapat is nagyon egységesnek és erősnek tűnt, csak a sec nem változott tavaly óta semmit.
Jó lesz ez!James007
The Amazing Racoon
több mint 11 éve
Most azt játsszuk, ki a rosszabb?füligjimmynem látom, ez mennyiben volt itt releváns, de persze innen lehet tudni, hogy elkezdődött a szezon, egy jó kis random komment füligjimmytől 😊
Amúgy én is azt gondolom, hogy nincs min pánikolni. A secondaryben két nagyon fontos kezdő nem tudott játszani. A siralmas futás elleni D javulni látszik, Matthews ott folytatja, ahol a sérülés előtt abbahagyta. Aaron és az elkapók dettó. Finleynek megvolt a hibája (nagy), de kimondottan összeszedettnek tűnt nekem, nagy szerepe lehet.
Bakhitiari meg reményt keltő volt így első meccsén. Lacy darál, csak jó lenne már egy futóplayt látni holding nélkül..
Összességében szerintem egyáltalán nem rossz a helyzet, ami tavaly működött, az nem romlott el, és mellé látszottak jelek javulásra. Persze ez egy meccs volt, de temetni a csoportelsőséget azért elég merésznek érzem..
több mint 11 éve
Azért komolyan finomítani kéne a personal fault büntiket.füligjimmyaz NCAA-ben az ütés (már maga a szándék is) automatikus kizárás, egyszerűen érthetetlen volt számomra, hogy ez miért nincs így az NFL-ben...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Harlequin
332
49ers funként gratulálni szeretnék a tegnapi ellenfélnek. Szép munka volt , izgalmas meccs , és egy labdabirtokláson belüli különbség. Olvasgattam itt a kommenteket , szerintem nincs okotok panaszra. A secondery-ben voltak hibák ez tény , de a szezon első meccse volt. Futást szépen megölte a Green Bay , lesz ez még jobb is. A Lacy gyerek nagy nyereség , érdemes lesz figyelni. Mégegyszer grat a csapatnak , és sok sikert a továbbiakban.
több mint 11 éve
Most azt játsszuk, ki a rosszabb?egy nagyon erős Bengalst sikerült megvernetek, kis szerencsével. Cutler nem volt a szokásos pánikolós, a védelem elég jó volt (még így is!). Futás ellen igen jó volt a D-tek, bár a pass rush még nem állt össze nálatok sem, és vagy a Cinci DL teljesítménye esett nagyon vissza, vagy a ti OL-etek fejlődött 😊. Jeffery úgy nézett ki mint egy igazi WR, Bennett sem volt rossz, Marshall meg elit továbbra is. Ha a futójátékotok is beindul, nem tudom ki állíthat meg benneteket. 😊MarioAnaLátva a Bears mai meccsét a csoportelsőség is távoli, szerencsére a Wild Card hely meglehet.Ezt kifejtenéd? 😀 A D úgy nyelte a yardokat mint a huzat, az offense részéről meg egyelőre futás nincs. Persze ez még csak egy meccs volt, de azért ne legyél olyan biztos ebben a Bears játékban. Annyi biztos, hogy az NFC North idén is kőkemény lesz... 😊dcsicsak
MarioAna
Mivel vagy hatszor mutatták az ominózus elrontott ítéletet, már nagyon böki a csőrömet. Egy védő vállon löki Geno Smitht, akinek a bal lába még a pályán van, a jobb lába még a levegőben, 15 yard. Matthews a nyakánál fogva leviszi az irányítót, a falember megfogja a mezénél, erre ő könyökkel/alkarral arcon üti. Ez nemhogy piros zászló, offsetting bünti. És még ezt is meg tudták a bírók fejelni. Amit Matthews művelt, az leléptetés, és 1 meccses eltiltás. Mindenki az elrontott ítéletet mantrázza, a csávó arcon ütött valakit!!! A dulakodás, lökdösődés minden meccsen tucatszámba megy, de az ütés? Azért komolyan finomítani kéne a personal fault büntiket.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Szerintem jó volt ez. Nem vártam győzelmet, a 49ers brutál erős, abszolút #1. Teljesen paliban voltunk velük idegenben két fontos sérülttel (ez meg is látszott, főleg Burnett). Az Offense továbbra is működik, Bakhthiari egész jól elvolt Kovácsékkal, ennél szinte csak könnyebb Front 7 lesz. Passz D idén sem lesz top de minden nem működhet. Összeségében szerintem jobb csapat vagyunk mint tavaly
több mint 11 éve
grat srácok, sokkal lyukasabb védelemre számítottam futás ellen, de amikor ment a snap a run blitz betömte a gapeket, és nem tudtunk futni. kicsit ilyen régi szovjet filmekre emlékeztetett a meccs, nem töltünk csak lövünk 😊Lacika jó kis back lesz, ha megmarad egészségesben.
ezt a bírói segédletet meg felejtsük el gyorsan 😊 ne mvolt egy top vezetett meccs, de ordas hibák nem voltak. sok sikert a továbbiakban!
több mint 11 éve
GNG
241
Az a szomorú, hogy igazából 1db bravúros elkapása volt Boldinnak (legalábbis én egyre emlékszem), és sokszor teljesen üresen állt(!), amikor kapta a labdát. Az pedig nem tehetség és ügyesség kérdése.SancoLemaradtak, elváltottak, mozgásban megverte őket Boldin. El se jutottak addig, hogy bravúrra kellett volna kényszeríteni. Reméljük igazad lesz és lehet ezt az összhang javításával lehet fejleszteni.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
egy nagyon erős Bengalst sikerült megvernetek, kis szerencsével. Cutler nem volt a szokásos pánikolós, a védelem elég jó volt (még így is!). Futás ellen igen jó volt a D-tek, bár a pass rush még nem állt össze nálatok sem, és vagy a Cinci DL teljesítménye esett nagyon vissza, vagy a ti OL-etek fejlődött 😊. Jeffery úgy nézett ki mint egy igazi WR, Bennett sem volt rossz, Marshall meg elit továbbra is. Ha a futójátékotok is beindul, nem tudom ki állíthat meg benneteket. 😊Látva a Bears mai meccsét a csoportelsőség is távoli, szerencsére a Wild Card hely meglehet.Ezt kifejtenéd? 😀 A D úgy nyelte a yardokat mint a huzat, az offense részéről meg egyelőre futás nincs. Persze ez még csak egy meccs volt, de azért ne legyél olyan biztos ebben a Bears játékban. Annyi biztos, hogy az NFC North idén is kőkemény lesz... 😊dcsicsak
MarioAna
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Meghallgattam a nyilatkozatokat. Sajnos McMillan szavaiból nekem az jött le, amit a meccs közben éreztem. Ők tehetségben nem ütik meg azt a szintet, ami ahhoz kell, hogy egy Boldint megfogjanak. Szerencsére azért nincs minden csapatban egy Boldin. Hayward kell nagyon.Az a szomorú, hogy igazából 1db bravúros elkapása volt Boldinnak (legalábbis én egyre emlékszem), és sokszor teljesen üresen állt(!), amikor kapta a labdát. Az pedig nem tehetség és ügyesség kérdése.
Bakhtiarihoz mit szóltatok? Én szerintem Newhouse után megváltás. Szerintem akár elit LT is lehet belőle.GNG
több mint 11 éve
GNG
241
Meghallgattam a nyilatkozatokat. Sajnos McMillan szavaiból nekem az jött le, amit a meccs közben éreztem. Ők tehetségben nem ütik meg azt a szintet, ami ahhoz kell, hogy egy Boldint megfogjanak. Szerencsére azért nincs minden csapatban egy Boldin. Hayward kell nagyon.Bakhtiarihoz mit szóltatok? Én szerintem Newhouse után megváltás. Szerintem akár elit LT is lehet belőle.
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Látva a Bears mai meccsét a csoportelsőség is távoli, szerencsére a Wild Card hely meglehet.Ezt kifejtenéd? 😀 A D úgy nyelte a yardokat mint a huzat, az offense részéről meg egyelőre futás nincs. Persze ez még csak egy meccs volt, de azért ne legyél olyan biztos ebben a Bears játékban. Annyi biztos, hogy az NFC North idén is kőkemény lesz... 😊
MarioAna
több mint 11 éve
James007
1 854
Korai még, de a D megér egy misét. Nem képes egy stabil alapot hozni a játék minden szegmensében. Páros évben futás ellen, páratlanban meg passz ellen gyatra.LNAzért tavaly sem volt épp a topon a passz elleni védekezés. Szinte az összes underdog irányító Montana-féle statisztikákat produkált ellenünk. Főleg a hosszú passzokat ettük nagykanállal. A 49-es ellen idegenben ez még akár bele is férhetne, de majd ha a Ponder (Cassel) is így szétdobál minket, akkor kezdjünk el aggódni.
A futás elleni játék viszont nagyon biztató, főleg a tavalyi szenvedéshez képest.
több mint 11 éve
Burnett nagyon kell vissza. Sajnos Hayward is hiányzott nagyon. Ha ilyen "ügyes" marad Jennings és McMillian akkor amint Hayward visszatér, szerintem el lehet azon gondolkozni, hogy Hyde milyen S lenne. Korai még, de a D megér egy misét. Nem képes egy stabil alapot hozni a játék minden szegmensében. Páros évben futás ellen, páratlanban meg passz ellen gyatra.
több mint 11 éve
James007
1 854
Ezt a meccset lehetett volna hozni. Túl sok volt az elején a szabálytalanság, emiatt nagyon nehéz helyzetekből kellett indítani a drive-okat. A vége az már lutri volt és nekik jött ki jobban a lépés.Áron igazi vezér volt, amikor kellett, akkor szerelt, amikor meg a yardokra volt nagy szükség, akkor nem csúszkált, hanem keményen beleállt a pofonba.
Jó lesz ez!
több mint 11 éve
.brk
1 890
majd kb egy het mulva utazom haza, akkor ismet aktiv leszek, de a mai elmenyemet muszaj megosztanom itt. ugyan kikapott a csapat de ezt a vereseget volt szerencsem new yorkban megtekinteni egy packersos kocsmaban (kettle of fish). leirhatatlan elmny volt, folyamatosan mnt a go pack go, illtve a the bears still suck cimu dalt is lejatszottak azert a biztonsag kedveert. fun fact, az amcsik is szivinfarktust kaptak kis hijjan bush latvanyatol a palyan. beszelgettem par emberrel, az eddigi almom, hogy megnezzek a lambeaun egy meccset uj ertelmet nyert, oda menni kell! amit elkepzeltem eddig a szurkolokrol es a franchiserol megerositest nyert, ez tenyleg a legszerethetobb csapat es a legjobb szurkolok (akik kivetel nelkul megkereeztek, hogy megis hogy az istenbe lettem packers szurkolo magyaorszagon)csinaltam kepet es videot is, majd felteszem ha hazaertem.