Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Ross és Franklin egy-egy hibáján ment el sajnos. 😕
több mint 11 éve
jobbkor nem is jöhetne a bye week.gamerkrahogy haladunk a 8.héten is kéne egy bye
több mint 11 éve
jobbkor nem is jöhetne a bye week.
több mint 11 éve
könyvkötő úr
16
Köszi. 😊 Akkor Lang 100%? A két secet én is néztem, légiháború is lehet. Ők egy Leon Hallnyival előrébb járnak... Futni ma sem fogunk, csak a Cincy-játékosokba bele. Az viszont biztos hogy Antwan Odom nem fogja ötször lenyomni Rodgerst 😀😀
több mint 11 éve
Tán visszamegy Sitton a jobb oldalra? vagy a megszokás urak? 😊'stét.Tudtommal rendben vagyunk, Bakhtiari-Lang-EDS-Sitton-BarclaySzobi22
Nem nagyon követtem a híreket a héten; O-line hogyan áll fel várhatóan?könyvkötő úr
Ami érdekesebb lesz, az az, hogy a 2 sec mit fog művelni. Tőlünk Hayward és Burnett hiányzik, odaát pedig Kirkpatrik és Ghee, valamint Jones sincs 100% rendben.
több mint 11 éve
'stét.Tudtommal rendben vagyunk, Bakhtiari-Lang-EDS-Sitton-Barclay
Nem nagyon követtem a híreket a héten; O-line hogyan áll fel várhatóan?könyvkötő úr
több mint 11 éve
'stét.balról jobba, elvileg
Bakhtiari, Sitton, EDS, Lang, Barclay
több mint 11 éve
könyvkötő úr
16
'stét. Nem nagyon követtem a híreket a héten; O-line hogyan áll fel várhatóan?
több mint 11 éve
James007
1 854
Hát ez szuper. Neki is állok azonnal, de kb jövő december lesz, mire elérek a vasárnapi meccsig, mert vannak egyéb kötelezettségeim is...ott a pont.Irigylem azokat, akik ennyire átlátják a játékot. Én örülök, ha az adott snapben Rodgerst és a futónkat kiszúrom 😊James007idő kérdése minden 😊 plusz nem árt visszanézni a meccset, ha ilyen apróságokat keresel.gamerkr
2007 óta minden szezon meccs megvan, plusz rájátszások.LN
több mint 11 éve
ott a pont.Irigylem azokat, akik ennyire átlátják a játékot. Én örülök, ha az adott snapben Rodgerst és a futónkat kiszúrom 😊James007idő kérdése minden 😊 plusz nem árt visszanézni a meccset, ha ilyen apróságokat keresel.gamerkr
2007 óta minden szezon meccs megvan, plusz rájátszások.
több mint 11 éve
idő kérdése minden 😊 plusz nem árt visszanézni a meccset, ha ilyen apróságokat keresel.Irigylem azokat, akik ennyire átlátják a játékot. Én örülök, ha az adott snapben Rodgerst és a futónkat kiszúrom 😊James007Azt hittem azon kívül. 9:14-től már a pályán volt, ketten Neal-el voltak a fal közepén 2 play erejéig, aztán bejött helyette Daniels. No és persze később is fent volt a kétpontosnál.LNBiztos, hogy szenvedett valamilyen sérülést, mert az ápolása miatt állt a játék is.SancoAkkor lehet, hogy vmit elnéztem, de nekem úgy tűnt, mint aki megsérült, sőt, ha jól emlékszem, akkor az eredménykövetőn is sajnálkoztak néhányan. Most megnéztem az nfl.com on-line közvetítését és ott is azt írták, hogy a 4. negyedben12:17-nél megsérült.James007Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Nem tudom mire gondolsz, abban a drive-ban, amikor az utolsó TD-t kaptuk, fentvolt, utána már nem volt pályán a D.LN
több mint 11 éve
Irigylem azokat, akik ennyire átlátják a játékot. Én örülök, ha az adott snapben Rodgerst és a futónkat kiszúrom James007majd átlátod te is, ne félj 😊
több mint 11 éve
James007
1 854
Irigylem azokat, akik ennyire átlátják a játékot. Én örülök, ha az adott snapben Rodgerst és a futónkat kiszúrom 😊Azt hittem azon kívül. 9:14-től már a pályán volt, ketten Neal-el voltak a fal közepén 2 play erejéig, aztán bejött helyette Daniels. No és persze később is fent volt a kétpontosnál.LNBiztos, hogy szenvedett valamilyen sérülést, mert az ápolása miatt állt a játék is.SancoAkkor lehet, hogy vmit elnéztem, de nekem úgy tűnt, mint aki megsérült, sőt, ha jól emlékszem, akkor az eredménykövetőn is sajnálkoztak néhányan. Most megnéztem az nfl.com on-line közvetítését és ott is azt írták, hogy a 4. negyedben12:17-nél megsérült.James007Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Nem tudom mire gondolsz, abban a drive-ban, amikor az utolsó TD-t kaptuk, fentvolt, utána már nem volt pályán a D.LN
több mint 11 éve
Azt hittem azon kívül. 9:14-től már a pályán volt, ketten Neal-el voltak a fal közepén 2 play erejéig, aztán bejött helyette Daniels. No és persze később is fent volt a kétpontosnál.Biztos, hogy szenvedett valamilyen sérülést, mert az ápolása miatt állt a játék is.SancoAkkor lehet, hogy vmit elnéztem, de nekem úgy tűnt, mint aki megsérült, sőt, ha jól emlékszem, akkor az eredménykövetőn is sajnálkoztak néhányan. Most megnéztem az nfl.com on-line közvetítését és ott is azt írták, hogy a 4. negyedben12:17-nél megsérült.James007Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Nem tudom mire gondolsz, abban a drive-ban, amikor az utolsó TD-t kaptuk, fentvolt, utána már nem volt pályán a D.LN
több mint 11 éve
Biztos, hogy szenvedett valamilyen sérülést, mert az ápolása miatt állt a játék is.Akkor lehet, hogy vmit elnéztem, de nekem úgy tűnt, mint aki megsérült, sőt, ha jól emlékszem, akkor az eredménykövetőn is sajnálkoztak néhányan. Most megnéztem az nfl.com on-line közvetítését és ott is azt írták, hogy a 4. negyedben12:17-nél megsérült.James007Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Nem tudom mire gondolsz, abban a drive-ban, amikor az utolsó TD-t kaptuk, fentvolt, utána már nem volt pályán a D.LN
több mint 11 éve
James007
1 854
Akkor lehet, hogy vmit elnéztem, de nekem úgy tűnt, mint aki megsérült, sőt, ha jól emlékszem, akkor az eredménykövetőn is sajnálkoztak néhányan. Most megnéztem az nfl.com on-line közvetítését és ott is azt írták, hogy a 4. negyedben12:17-nél megsérült.Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Nem tudom mire gondolsz, abban a drive-ban, amikor az utolsó TD-t kaptuk, fentvolt, utána már nem volt pályán a D.LN
több mint 11 éve
Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Nem tudom mire gondolsz, abban a drive-ban, amikor az utolsó TD-t kaptuk, fentvolt, utána már nem volt pályán a D.
A Bengals ellen kicsit agresszívebb D kell, a falban szerintem nem 3 nagy ember lesz, próbálunk több nyomást helyezni majd Daltonra. Amit az elmúlt 2 meccsen játszottunk az talán az Eagles és a Vikings ellen lesz még bevetve, esetleg a Lions ellen. Idén az alapszakaszban már csak Vick lesz ilyen jellegű QB,
több mint 11 éve
Lang is csatlakozott a listához, limitáltan edzett a háta miatt.Még így is jobban állunk, mint a Bengals, bár még sok idő van hátra a meccsig. Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.James007Apa kezdődik?Szerintem semmi újdonság, Burnett pihenje csak ki, Bush mindegy, Finley múlt héten is alig edzett, aztán láttuk mi volt. Kuhn nem sok szerepet kap úgyse, Lacy is hadd pihenjen, Haywardról is tudtuk, hogy nem játszik. Szóval ugyanúgy tudunk kiállni, minta Skins ellen, aztán lesz két hetük felépülni.Szobi22
Injury Report
Burnett, Morgan S Hamstring LP - - -
Bush, Jarrett CB Hamstring DNP - - -
Finley, Jermichael TE Toe DNP - - -
Hayward, Casey CB Hamstring Out - - -
Jolly, Johnny DT Neck FP - - -
Kuhn, John FB Hamstring DNP - - -
Lacy, Eddie RB Concussion DNP - - -LN
több mint 11 éve
James007
1 854
Még így is jobban állunk, mint a Bengals, bár még sok idő van hátra a meccsig. Amúgy Datone Jonesnak ezek szerint semmi baja? Mert a meccs végén nem nézett ki túl jól.Apa kezdődik?Szerintem semmi újdonság, Burnett pihenje csak ki, Bush mindegy, Finley múlt héten is alig edzett, aztán láttuk mi volt. Kuhn nem sok szerepet kap úgyse, Lacy is hadd pihenjen, Haywardról is tudtuk, hogy nem játszik. Szóval ugyanúgy tudunk kiállni, minta Skins ellen, aztán lesz két hetük felépülni.Szobi22
Injury Report
több mint 11 éve
Hát most hétvégén bizonyíthat. Ennél jobb front 4-al talán csak a Detrioit ellen fogunk találkozni (velük viszont kétszer is). "Főpróbának" jó lesz, azért írtam idézőjelben mert a meccsnek is nagy tétje van, a Detroiti viszont csoportmeccs, az talán fontosabb lesz. Amellett meg hogy Atkins egy állat, Zimmer szívesen blitzel középen linebackerekkel, szóval EDS-éknek belül fel lesz adva a lecke.Szobi22MM-ék sem érzik 100% biztosan, hogy EDS lenne a tökéletes megoldás.LN
több mint 11 éve
Apa kezdődik?Szerintem semmi újdonság, Burnett pihenje csak ki, Bush mindegy, Finley múlt héten is alig edzett, aztán láttuk mi volt. Kuhn nem sok szerepet kap úgyse, Lacy is hadd pihenjen, Haywardról is tudtuk, hogy nem játszik. Szóval ugyanúgy tudunk kiállni, minta Skins ellen, aztán lesz két hetük felépülni.
Injury Report
több mint 11 éve
Laci mennyire fejbekólintott? Jáccik majd, vagy van esélye Franklin-nek snap-re?CollapoPéntekre biztos kiderül. De ha nem is játszik, akkor is kérdés lehet Franklin, hiszen a Skins elleni meccs végén sem kapott labdát, amikor mindegy lett volna. Lehet MM még úgy érzi nincs kész...
több mint 11 éve
Laci mennyire fejbekólintott? Jáccik majd, vagy van esélye Franklin-nek snap-re?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Apa kezdődik?Injury Report
Lacy, Eddie RB Concussion DNP - - -
több mint 11 éve
Meriwather 42k büntit kapott Lacy "kifejeléséért"...Szerintem a Bengals elleni idegenbeli meccs jó mérce lehet a továbbiakra nézve. A SF elleni szoros eredmény engem meglepett. A 2 engedett sack és a futás elleni védekezés minősége egy SF ellen kifejezetten jó. Az már nem, hogy szétpasszoltak. A Redskins ellen engem ez utóbbi húzott fel a végére. Nyilván nehéz összpontosítani ilyen állásnál, de azért RGIII csak 300 passzolt yard fölé jutott.Nyomás biztos lesz Daltonon. A Bengals (és persze Dalton) messze nem fut annyit és úgy, mint a 49ers és a Skins.. A szétpasszoláshoz annyit lehet mondani, hogy McMillian és Jennings messze nem Burnett.. Hyde sem az igazi még, nem véletlen, hogy Williams volt slotban a Skins ellen pl. a harmadik negyed végétől, House és Shields meg kint a vonal mellett..
Jó lenne 2-1-el menni a pihenőre. Gondolom Starks-ra felkészülnek, az OL "felemelkedőben". Nekünk meg nyomni kell össze a zsebet Dalton körül.Old Green Bay