KondásTibi

Green Bay Packers

KondásTibi
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
több mint 8 éve
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
33



Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 8 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Sziasztok!
Lesz idén is Packers tábor! Tudtok róla valamit?
Állítólag az előző nagyon jól sikerült!
 packersclub.hu/tabor/

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
örülnék egy havas meccsnek jövő hétre ..😊nando89
Várom azt a meccset, igen jónak ígérkezik 😊 Havas időjárás csak még jobbá tenné.winston
Hát ha már hó akkor csak a pályán legyen és ne essen a meccs alatt mert az egyik irányítónak sem jó. Amelyik csapat nyer az nagyot lép a PO vagy inkább a konferencia első helye felé

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Ennyire azért ne kiabáld el. Pont annyival van több bennük, hogy egy szoros meccsen is képesek győzelmet szerezni. Ez az idei szezonunkra kifejezetten igaz. Bár New England otthon esélyesebb a Lions-nál de egy nagyon szoros meccset képzelek el így látatlanba.
Nekünk pedig egy Vikings kell legyűrnünk, hogy továbbra is partiban legyünk a Detroit-al. Ez sem lesz egyszerű meccs, csoport rivális ellen mindig nehezebb jól játszani. De részünkről csak a győzelem elfogadható illetve hozzuk le sérülés nélkül. Kell a plusz a Pats ellen majd a Lambeaun de az még odébb van. Csakis az aktuális ellenfélre kell koncentrálni és a földön maradni.FrozNTundRa
Nem akarom elkiabálni de egyszerűen én most ( látva sok Lions meccset is ) nem tudom elképzelni h nyernének idegenben ott ahol a Denvert is agyonverték..de meglátjuk , magunk részéről lehet nehéz meccs is a vikingek ellen ..de ha megvan ...akkor Van még az atlanta otthon ,Bills és a Tampa idegenben ahol győzelmeket várok. Két nehéz meccs otthon Pats-Lions amiből 1et min behúzunk , nálam 12-4 az alapszakasz vége, de meglátjuk igazam lesz-e ..nando89
Az Oakland - Kansas meccs pont kellő ok arra, hogy óvatosak legyünk, mi is és a csapat is.
A Lions egyet biztosan tud: nyerni kiélezett helyzetben. Viszont egyre inkább úgy érzem, hogy kezd előjönni nekik a szokásos év végi szerencsétlenkedésük. Nekünk mindenesetre csak magunkkal kell törődnünk, mert a múlt hét óta ismét csak saját kezünkben van a sorsunk.James007
Minden meccsét láttam a Lionsnak és azt azért messze cáfolnám, hogy "tudnak kiélezett helyzetben nyerni"! Sokkal inkább közelebb állnak ezek a győzelmek a mázli kategóriához mint a tudáshoz. A Patriots pedig igen jó formában van szóval pénzt semmiképp nem tennék a Lions győzelmére.

Nekünk nem lesz könnyű dolgunk hiszen csoportmeccset játszunk és az ilyen "kötelező" győzelmek sokszor nagyon nyögvenyelősek tudnak lenni. De sikerülni fog!!!

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Ha már sérülés: Starksszal mi a helyzet?
Volt még rajta kívül valaki, aki tegnap összeszedett valamit?James007
House ujja volt még, de az is minor.

Egyébként ezt észrevette valaki élőben?
http://packersclub.hu/2014/10/dom-capers-bemutatja-a-nascar-formacio/

Kemény....Halfkey
Hát ez érdekes...
Nem vettem észre. Azért ezzel lehet egy kis káoszt okozni és remélem okozunk is.
Ez lehet az védelmi felállás amit már nyáron emlegettek?

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
főleg egy Panthers ellenFrozNTundRa
Remélhetőleg nem fut majd még Newton. Rivera elmondása alapján csak akkor fogják majd engedni hogy fusson ha már teljesen egészséges. És ugye tudjuk, hogy a jól futó és egészen jól passzoló QB-k ellen nem vagyunk túl fényesek. Azt hiszem tudjátok kire utaltam...balazs799
Hát a múlt héten 107 yardot futott szóval szerintem már engedik futni...

Azt viszont ne felejtsük el, hogy náluk is vannak sérültek szép számmal. Jonathan Stewart vállalja a játékot, de a kezdő futójuk DeAngelo Williams nem játszik. Kevin Benjamin agyrázkódás miatt a héten több edzést kihagyott, az orvosok döntenek, hogy játszhat e. Amini Silatolu G és Charles Johnson DE játéka is kérdéses.

A CB poszt nálunk szerintem nem lesz probléma, viszont Lattimore igazán jó lenne, ha pályára léphetne...

Nem lesz egyszerű, de szerintem behúzzuk a győzelmet!

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Sziasztok!
Úgy gondoltam a Vasárnapi játékunkat (mint mindet) visszanézem hét közben, de most tollat és papírt is ragadok, és kicsit jegyzetelek, hogy mit is láttam. Tegnap és ma mikor volt egy kis szabadidőm újra átpörgettem a meccset.
Remélem sikerült összeírnom pár gondolatot:
- ILB: Lattimore a sérülése előtt is vétet hibáka (1. Miami-i támadásban rögtön egy miss tackle-je, a blockolt puntnál is ő engedte rá Masthay-ra az embert). 4. negyedben már Jones-nak is 2 miss tackle-je. Egyértelműen a védelem leggyengébb része az ILB poszt, jövőre vagy FA vagy egy nagyon jó draft kell ide (akár mind 2)...

- Fal futás blockolása: Kitérek majd külön a pass protectionra is, itt csak azt akarom megemlíteni, hogy nyilván azt is látja mindenki, hogy Lacy visszafogottabb idén mint a rookie szezonjában, de a legtöbbször nincs is sok esélye. Nem tudunk réseket nyitni, a blockolási sémában többször láttam, hogy ugyan az emberek jól vették fel a fal játékosok, de hamar engedték el emberüket és léptek fel a LB sorba tovább blockolni, így az eddig tartott ember azonnal ott is van a futón. De még így is a fal bal oldala felé vagyunk eredményesebbek. Elsőre úgy gondolom Sitton a legmegbízhatóbb itt is. (4. negyedben is futás ment jobbra, de Sitton jött át és osztott ki kulcs blockot Starksnak egy 8-9 yardos futása lett belőle, emlékezzünk a winning drive-ban 2.04-nél elsőre futást hívtunk, ott is Sitton helyén tudott előre törni Starks kb 13 yardért.

- Akkor nézzük a pass protection-t: Nem olyan vészes ez a fal. Amikor viszont jön a nyomás majd minden alkalommal Bulaga felől érkezik! (1.-1. sack Wake Bulagat veri meg, 2.-az elején Starks elejtett passzánál Aaron megint nyomás alatt volt, Wake újra megverte Bulagat, 3.-Intentional grounding-nál is Bulaga miatt nem volt 1,5 mp-nél több ideje Rodgersnek, Bulaga egyszerűen blockolatlanúl hagyta hogy átjöjjön Wake (persze lehet, hogy direkt így volt hívva, de kétlem hogy a liga egyik legjobb pass rush-erére ennyire ne figyelnénk) 4.- Emlékezzünk arra a Fumble-ra a winning drive-ban ismét Bulagáról jött a nyomas! Szerencsénkre Lang összeszedte a lasztit). Eddig tehát 4 kulcs hiba Bulaganál, és ezek csak a fontosabbak voltak, volt még 1-2. A többiek: Lindsleyt a 4. negyedben verték meg először, úgy hogy abból konkrétan buktunk egy down-t, Misi jött át. Blind side-ról egy sack: Vernon verte meg Bakhtiarit, de vagy Offside volt, vagy olyan pontosan kapta el a snap-et Vernon, hogy 0.2 mp nél nem volt több (ez az átlagnál már jóval jobb maximális reakcióidő). Tehát a protectionban szerintem nem olyan vészes a csapat (Hyde hudinis returnje után mikor feljött az O Rodgers nem talált célpontot, ezért futott egyett, de futás előtt 10 az az 10! mp-ig tartotta a fal a Miamit (aztán végül zászló is lett, a Miami sec-re)).

- Safety: A Clinton-Dix Burnett páros ligaszinten is a felső harmadban van! Nagyon jó kis kettős lett belőlük Hyde-al kiegészülve. Ha ha egyre pontosabban és keményebben ütközik. 2. negyeben is a oktató filmbe illően ért oda egy passzkísérletnél az elkapóhoz, és futás ellen is remekül lép fel, az érkezése pedig nagyon sokat javított Burnett játékán! Öröm látni, hogy Collins elvesztése után ismét van safety játék Green Bayben.

- OLB: Peppers mindenhol ott van, hajt, darál, sosem áll le. Raji elvesztése után ebben a hibrid D-ben egyértelműen a legjobb ember a LB sorban. Perrynek is jót tett az érkezése, kisebb rajta a nyomás, kevesebbet várnak tőle, de mikor pályára lép nem nyújt rossz teljesítményt. Aki viszont nagyon megszenvedte ezt az új felállást egyértelműen Matthews. Az első és majd egyetlen nagy játéka a 4. negyedben jött egy leütött passzal (3-4be álltunk éppen fel). De a 4. negyed elején is Miller futott TD-je előtt nagy 2 futás is az ő oldalára ment (4-3ban), ő fellépet blitzre és a közte és a fal között maradt résbe jött be Miller és szerzett 2szer 10-15yardot (1.-t Ha ha, 2.-at Burnett állította meg). A győztes drive előtti védekezésben a második szép CMIII játék: végig 3-4ben álltunk fel és ott is a 2.down-nál Matthews siettette Tannehillt aki már félig a a zsákban volt, mikor már elengedett egy passzt ami rossz is lett.

- Egy pillantást vessünk erre a liga utolsó run D-re is! Gondolom sokan emlékeztek az 1. negyedben a kivédekezett 4 down-ra kb 5-6 yardra az end zoneunk tól. Daniels, Guion 1. re és 2. ra Burnett pedig 4. re fogta meg a Miami futást 0 yard köröl mind a 3 szor. (3. down-nál Shields védekezett nagyot egy passznál). 4 negyedben is Daniels egy 0 yardos futás, és a győztes drive előtti védekezésben is az 1.down-nál hívott futást 0 yardon fogtuk meg, majd a már említett Matthews blitz után a 3.down-ra is csak egy 2 yardos futás jött nekik össze. A legrosszabb a futás elleni D-nk, de nem lehet azt mondani, hogy nem tudnak nagy pillanatokat okozni.

- Spec teamunk a védekezésben borzalmas volt a meccsen, Returnoknál már voltak szebb pillanatok. (Hyde hudinis visszahordása, és a győztes drive előtt is 40 yardra hordott vissza).

- O: A futást már néztük. A passzban is lehetett látni, hogy Rodgers nem dobta el néha a labdát holott voltak üresen elkapói. Erre csak annyi a reakcióm, hogy 15-1 ez Aaron TD/INT aránya. A legkomplettebb QB a ligában, a kiélezett szituációban is tudja, hogy ha nem biztosa a dobásban, akkor nem szabad elengedni, inkább kidobja oldalra/földre, vagy épp felveszi a sack-et, de a labdát ne veszítsük el. Első számú célpontja egyértelműen Nelson, szorult szituációkban mindig őt keresi (szerencsére majd mindig sikeresen 😉, de azért figyelni kell, mert erre egyre jobban fognak figyelni ellenünk. De nem féltem se Aaront se Nelsont, aki remekül játsza magát üresbe. Cobb remek 2. számú célpont, és remek a red zone-ban (7TD)! Nagyon jó látni, hogy Adams is már most elérte, hogy Rodgers bízik benne, most vasárnap 6szor kapott el, ezzel a Nelson 9 után a 2. lett a csapatban. Emlékezzünk csak a fake spike-ra! TE játékunk viszont nagyon gyenge, Quarless TD- persze most nagyon fontos volt, de a 6 meccsen 12 elkapás Quarlesstől és 2 R. Rodgerstől elég kevés. Andrew hozott ugyan 2 TD-t, de itt fejlődni kell!

Nos nagy győzelem volt, az idei legnagyobb, persze örülnék, ha minden héten olyan meccsünk lenne mint a Vikins ellen, de hát ilyet nem lehet sajnos. És az ilyen meccsek kellenek, hogy a csapat majd felpörögjön a PO-ra!

Remélem írtam pár érdekes dolgot.
Go Pack Go!balazs799
Érdekes írás, köszi szépen! 😊
Az ILB poszt valóban kritikus nálunk, de ha már választanom kellene akkor inkább Lattimore mint Brad Jones. A héten viszont több helyről lehetett olvasni (persze lehet csak az AllGPB.com hozta és mindenki más átvette), hogy Matthews esetleg átkerülne ILB posztra. Hmmm...
A S poszt idén engem is megnyugtatott végre 😊
A falakban van mit javítani, de komoly, megoldhatatlan problémát nem látok és Tretter visszatérése is erősítés lehet majd.
Te posztról alkotott véleményeddel nem feltétlen értek egyet. Lehet, hogy kevesebb az elkapás és a TD a részükről, de ezen nem is igazán lepődök meg, ha sokszor együtt van a pályán Nelson, Cobb és Adams. Viszont a blokkolásokban kiveszik a részüket.

Hétvégén állítólag lesz valami közös meccsnézés Packers szurkolóknak. Hallottatok róla? Megy valaki?
 packersclub.hu/merkozesek/hol-nezzem-a-merkozest/

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Balázs az a dúrva, hogy 2 éve ez megy tavaly az egész D kiesett kb...Az O-val mákunk volt ott minden top playa épp maradt. Idén sajnos mind a 2 oldalról meghatározó emberek dőlnek ki. Mindenki mást is hátráltatnak sérülések, de ami nállunk megy az már borzalom...Allen pont egy ilyem meccs előtt kap tüdőgyuszit...Ráadásul nem tudom milyen tüdőgyuszi ez, nekem is volt de nem fogytam 15 kilót egy hét alatt...Tomcsik
Hidd el, mi tudjuk mi az amikor sok a sérült! Ha megnézed az elmúlt 5 év statisztikáját a Packersnek volt messze a legtöbb sérültje a csoportban. Idén is van vezéráldozat, de most talán ez a szezon kicsit "szeremcsésebb" mint az előzőek. (kopp-kopp-kopp) Megérdemelnénk már egy kevés sérültes szezont mi isKondásTibi
Messze a legtöbb sérült ez közel sem igaz, a decemberi meccseket nem számolva nektek 49, nekünk 48 ember volt IR-en. (a Bearsnél 26, a Vikignsnél 18).valakis
1. oszlop Packers Total Games Missed
2. oszlop Bears Total Games Missed
3. oszlop Vikings Total Games Missed
4. oszlop Lions Total Games Missed

2013 314 103 137 130
2012 317 117 84 173
2011 143 115 73 171
2010 328 72 109 233
2009 209 119 39 224

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Balázs az a dúrva, hogy 2 éve ez megy tavaly az egész D kiesett kb...Az O-val mákunk volt ott minden top playa épp maradt. Idén sajnos mind a 2 oldalról meghatározó emberek dőlnek ki. Mindenki mást is hátráltatnak sérülések, de ami nállunk megy az már borzalom...Allen pont egy ilyem meccs előtt kap tüdőgyuszit...Ráadásul nem tudom milyen tüdőgyuszi ez, nekem is volt de nem fogytam 15 kilót egy hét alatt...Tomcsik
Hidd el, mi tudjuk mi az amikor sok a sérült! Ha megnézed az elmúlt 5 év statisztikáját a Packersnek volt messze a legtöbb sérültje a csoportban. Idén is van vezéráldozat, de most talán ez a szezon kicsit "szeremcsésebb" mint az előzőek. (kopp-kopp-kopp) Megérdemelnénk már egy kevés sérültes szezont mi isKondásTibi
Relatív, hogy szerencsésebb e vagy sem. Pont Raji esett ki, részben emiatt lett megkavarva a védelem és játszunk inkább 4-3-at. Emiatt lett CM hátrébb vonva és van alig nyomás az ellen irányítóin. Na és persze emiatt is tök utolsó a futás elleni védekezés.LN
Ez nem feltétlenül igaz, mert egész nyáron azt beszélték az edzők, hogy valami más védelmi sémát fogunk játszani, valami újat amit jól titkoltunk is az előszezon meccsek alatt. Hát mást játszunk, de kétlem, hogy ennek Raji lenne az oka. Amikor egészséges volt akkor is mást akartunk játszani

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Na ja de nem csak a sérültek száma hanem fontossága számít. Idén pl a 49ers ellen volt hogy 6 rookie volt fennt a pályán a D-ben...Ha kulcs embereket számolunk szerintem mi szívtuk a legtöbbet...Persze ez relatív...Mindenkinek vokt vezér áldozata, dd egyszerre ennyi...A jó okdala monfjuk az hogy a rookiek gyorsan mélyvízbe lettek dobva és használhatónak is tűnnek...Tomcsik
Az elmúlt 5 évről beszélek és abban nem ti szívtátok a legtöbbet hidd el hanem mi! Idén rátok jár a rúd, ránk kevésbé! Kb ennyi! A sérülés együtt jár a focival

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Balázs az a dúrva, hogy 2 éve ez megy tavaly az egész D kiesett kb...Az O-val mákunk volt ott minden top playa épp maradt. Idén sajnos mind a 2 oldalról meghatározó emberek dőlnek ki. Mindenki mást is hátráltatnak sérülések, de ami nállunk megy az már borzalom...Allen pont egy ilyem meccs előtt kap tüdőgyuszit...Ráadásul nem tudom milyen tüdőgyuszi ez, nekem is volt de nem fogytam 15 kilót egy hét alatt...Tomcsik
Hidd el, mi tudjuk mi az amikor sok a sérült! Ha megnézed az elmúlt 5 év statisztikáját a Packersnek volt messze a legtöbb sérültje a csoportban. Idén is van vezéráldozat, de most talán ez a szezon kicsit "szeremcsésebb" mint az előzőek. (kopp-kopp-kopp) Megérdemelnénk már egy kevés sérültes szezont mi is

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
Sziasztok!
Egy érdekes írásba akadtam a Bears-Packers rivalizálásról. Szerintem Bears drukkerek is élvezettel olvashatják!
 packersclub.hu/tudastar/packers/se-veled-se-nelkuled/

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
A hétvégi nagy csata előtt egy érdekes cikkbe botlottam, ajánlom mindenkinek :
 packersclub.hu/tudastar/packers/se-veled-se-nelkuled/

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
örülnék egy havas meccsnek jövő hétre ..😊nando89
Várom azt a meccset, igen jónak ígérkezik 😊 Havas időjárás csak még jobbá tenné.winston
Hát ha már hó akkor csak a pályán legyen és ne essen a meccs alatt mert az egyik irányítónak sem jó. Amelyik csapat nyer az nagyot lép a PO vagy inkább a konferencia első helye felé

több mint 9 éve
KondásTibi Green Bay Packers 33
úgy néz ki, felkészül: J. Lattimoregamerkr
Lattimorenak itt a lehetőség az előrelépésre! Brad Jones elég halovány volt szóval lehet jól is jön ez a csere