Jacksonville Jaguars
Lambo elvesztette a hét közepén a Matt Wright elleni kicker csatát. És mivel nem lehet 3-szor egymás után aktiválni valakit a practice squadból, lehet ez a Lambo éra vége.
CB poszton elég vékonyak leszünk...
Jay Tufele először aktív mióta draftoltuk.
Quincy Williamst meg úgy látszik, csak mi nem tudtuk jól használni. Meglepő. Ja nem.
Szerkesztette: iktriad
Ja és Anthony Miller, a Bears 2018-as 2. körös WR pickje, akit idén a Texansba cseréltek, de 3 napja onnan is elküldték egy ilyet rakott ki nemrég twitterre.
DUVAL 🖤
— Anthony Miller (@AnthonyMiller_3) October 9, 2021
Sanszosan aláírt hozzánk.
Happy Belated Birthday, @Trevorlawrencee
— Noah (@NoahxThomas) October 8, 2021
Duval, we have our quarterback #Jaguars #DUUUVAL pic.twitter.com/g2gK8tYlFz
Holnap Teal Túltengés lesz.
1. körös bustjaink sorozatunk mai részében a BOAT vitorlázik felénk. Féluton van Jason Kidd és Matt Jones között. 😊
Blake of the Year, Blake Bortles, in the house getting inducted to the #UCF hall of fame tonight pic.twitter.com/2pfD98K3hk
— Zach Maskavich WESH (@ZachMaskavich) October 8, 2021
Jihad Ward szerint meg a Meyer körüli cirkusz nem lesz hatással a vasárnapi eredményre.Már eleve vereséggel számoltak? 😊
"If we lose this game, he is not going to be the blame of this mess that we got going on. He is not going to be the blame of it. And I won't allow that to happen. This is not a defend my head coach situation. This is a "we're not worried about this bullshit" -- Ward on Meyer https://t.co/hxqbSXFKZ5
— John Shipley (@_John_Shipley) October 7, 2021
iktriad
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Az ok? Jones még QB volt az Arkansasban és ő és Eli egy 7 OTs meccset játszottak, (Baggio most elmorzsolt valahol egy könnycseppet). Itt van róla archív felvétel is.
“With a 6 o’clock start, everyone was tailgating with a good buzz going. By the end, everyone was just hungover.” 😂
— Hogs Plus (@HogsPlus) October 6, 2021
Watch @EliManning and Matt Jones reminisce about @RazorbackFB’s 7OT win over Ole Miss at @LRTouchdownClub!
ONLY ON HOGS+ ⤵️https://t.co/y3VROFnviq pic.twitter.com/Uh7b0WVQJd
Vissza a jelenbe - sérült helyzet:
Meyer saga - a felesége, Shelley nyilvánosan is megvédte a férjét. (És hamarosan elmenekül a twitterről.)
THANK YOU friends, followers, fans, supporters for all your love, fun, laughs over the years. God Bless🙏🏻 and God bless America 🇺🇸Peace out ✌️🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🦩🥰😍😍😍 pic.twitter.com/fToARSc0ci
— Shelley ❌eyer (@spinnershells) October 7, 2021
Jihad Ward szerint meg a Meyer körüli cirkusz nem lesz hatással a vasárnapi eredményre.
"If we lose this game, he is not going to be the blame of this mess that we got going on. He is not going to be the blame of it. And I won't allow that to happen. This is not a defend my head coach situation. This is a "we're not worried about this bullshit" -- Ward on Meyer https://t.co/hxqbSXFKZ5
— John Shipley (@_John_Shipley) October 7, 2021
Miközben mindenki Meyerrel van elfoglalva, Trevor és Marissa ilyet küldött Charknak, hogy megédesítse a gyógyulását.Teljesítményfokozók?
Let’s cleanse the #Jaguars TL some more: @Trevorlawrencee + Marissa sent @DJChark82 a get-well package 🥰 pic.twitter.com/TYnWEKSMZB
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) October 6, 2021
Mondjuk hosszú hajú, szőke 22 évesként nem életbiztosítás Meyer környékén lenni a jelek szerint.Szerencsére van blokkoló TE-je(Manhertz), aki segít blokkolni hogy Urban hozzáférjen az ő hogy is mondjam csak... tight endjéhez. 😊
somoskovig
iktriad
A lenyeg, hogy a vezetoseg ne engedje meg, hogy Lorenzo massziroztatni menjen. Mint tudjuk, a 2-0 utan az a legveszelyesebb.Lehet hogy Trevor környékén se az, csak arról még nem tudunk.Ez egyszerre szomorú és reménykeltő is egyben.Mondjuk hosszú hajú, szőke 22 évesként nem életbiztosítás Meyer környékén lenni a jelek szerint.
Strange, isn't it, that Trevor Lawrence is 22 and Urban Meyer is 57. From a maturity standpoint, you would think it's the other way around. #Jaguars
— Eugene Frenette (@GeneFrenette) October 7, 2021
iktriad
somoskovig
Matthew99
Lehet hogy Trevor környékén se az, csak arról még nem tudunk.Ez egyszerre szomorú és reménykeltő is egyben.Mondjuk hosszú hajú, szőke 22 évesként nem életbiztosítás Meyer környékén lenni a jelek szerint.
Strange, isn't it, that Trevor Lawrence is 22 and Urban Meyer is 57. From a maturity standpoint, you would think it's the other way around. #Jaguars
iktriad
somoskovig
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Let’s cleanse the #Jaguars TL some more: @Trevorlawrencee + Marissa sent @DJChark82 a get-well package 🥰 pic.twitter.com/TYnWEKSMZB
Mondjuk hosszú hajú, szőke 22 évesként nem életbiztosítás Meyer környékén lenni a jelek szerint.Szerencsére van blokkoló TE-je(Manhertz), aki segít blokkolni hogy Urban hozzáférjen az ő hogy is mondjam csak... tight endjéhez. 😊
somoskovig
Ez egyszerre szomorú és reménykeltő is egyben.Mondjuk hosszú hajú, szőke 22 évesként nem életbiztosítás Meyer környékén lenni a jelek szerint.
iktriad
Az új főnök Meyerről.Azért az mutat valamit, haviccelődnek a dologgal. Lehet szerintük belefér, de ha én edző lennék, sülne a pofámról a bőr, és abban sem lennék bizos, hogy a tiszteletem csorba nélkül villog...
“He’s still my head coach. We’re a team and we’ll work through this”
— Trevor Lawrence on Urban Meyer saga
Said appreciated full-team meeting today, provided some closure #Jaguars | @FCN2go pic.twitter.com/wZiB94fn7Y
Ma 22 éves amúgy.
Jött az RB Wendell Smallwood a practice squadba.
iktriad
dailysnark.com/2021/10/06/jaguars-players-hilariously-troll-urban-meyer-by-breaking-huddle-to-end-practice-with-grind/
Szerkesztette: Ppistike
“He’s still my head coach. We’re a team and we’ll work through this”
— Trevor Lawrence on Urban Meyer saga
Said appreciated full-team meeting today, provided some closure #Jaguars | @FCN2go pic.twitter.com/wZiB94fn7Y
Ma 22 éves amúgy.
Jött az RB Wendell Smallwood a practice squadba.
Ebben is van igazság, ugyanakkor egy feltörekvő, nyerni akaró edző szerintem nem ezt nézi, hanem hogy ő mit tudna főzni ilyen alapanyagból. És egy 1/1 generációs QB, valamint az addigra agyonhájpolt szupersztár védő/OT (akit a Lions és a Texans miatt akár 1/3-on is simán megkaphatnak) sokkal szebb látványt fog nyújtani a tulaj, kultúra adta negatívumokkal is, mint sok más jobb, de gyengébb pickkel és irányítóval rendelkező csapat. A Browns is addig addig kóklerkedett, amíg ki nem dobta nekik a gép a nfl jelenlegi talán legjobb pass rusherét és egy Mayfieldet akivel lehet meccseket nyerni. A Jagsszel is ez fog történni szvsz, annyi jó pickjük lesz hogy nem fogják tudni elkerülni a szintlépést hiába dolgoznak látszólag ellene.Azért ez elég erős leegyszerűsítése a dolgoknak és nem is feltétlenül igaz 😊 Ha ilyen egyszerű lenne... Előtte is bőven volt top pickünk, semmire se mentünk velük.
Cruyffista
Haslam Stefanski előtt elfogyasztott 7 év alatt 4 HC-t (most az interimet bele se számoltam), volt rengeteg balhé, nulla kultúra. Aztán jött DePo aki nem hagyta h Haslam belepofázzon, de így is csak a 3. próbálkozásra jött össze a megfelelő HC-GM kombó.
Sok összetevős ez, a sok top pick jól hangzik, de könnyebb elb@szni, mint nem.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
de nélküle sokkal nehezebb lenne minden random meccsen felsorolni h x player mit és hogy csinált amikor a jagsben volt, azért ez is szempont.A Tom Coughlin besült mondat erős szerintem. Utoljára akkor volt itt nézhető futball, amikor ő ténykedett a franchisenál.Pocsék GM volt, mikor visszajött. Elüldözte Ngakouet, leigazolta Folest(a QB szituáció kezelése neki is borzalmasan sikerült), hagyta elmenni Allen Robinsont túlfizetve Marqise Leet cserébe, aki alig játszott és a ligában is alig van, miközben A-Rob azóta is elit, benne volt a keze, hogy Ramsey most a Ramsben van, Fournette draft 1/4-en, Taven 1/29-en, Marcedes Lewis teljesen értelmetlen kivágása, a liga többször büntette a Jagst, mert nem volt képes megérteni, hogy már nem úgy működik minden, mint 20 éve és csak az első dolgok, amik bevillantak vele kapcsolatban. Bocsi, hogy nem sírom vissza.
Amadeus
iktriad
na mindegy megyek a sarokba magasztalni fuller signt h mekkora húzás volt az is
A Tom Coughlin besült mondat erős szerintem. Utoljára akkor volt itt nézhető futball, amikor ő ténykedett a franchisenál.Pocsék GM volt, mikor visszajött. Elüldözte Ngakouet, leigazolta Folest(a QB szituáció kezelése neki is borzalmasan sikerült), hagyta elmenni Allen Robinsont túlfizetve Marqise Leet cserébe, aki alig játszott és a ligában is alig van, miközben A-Rob azóta is elit, benne volt a keze, hogy Ramsey most a Ramsben van, Fournette draft 1/4-en, Taven 1/29-en, Marcedes Lewis teljesen értelmetlen kivágása, a liga többször büntette a Jagst, mert nem volt képes megérteni, hogy már nem úgy működik minden, mint 20 éve és csak az első dolgok, amik bevillantak vele kapcsolatban. Bocsi, hogy nem sírom vissza.
Amadeus
Én imádtam a Patricia igazolást.
Aztán az első előszezon meccsen látszott, hogy kuka az egész projekt.
Néztem és elfogott az érzés, hogy újabb 3-4 év szenvedés jön.
Viszon abban igazatok van, hogy egy edző nem a winning culture-t keresi.
Csak számomra egyértelmű, hogy ide meg oda bukni járnak. Ez olyan mint amikor te vagy a 12.aki pizzériát nyit arra a helyre ahol már 11szer megbuktak vele.
Aztán csak nézel, hogy neked sem sikerül.
Ettől még biztos fog jönni valaki.
Bazza! Kölcsönös, mondanod sem kell, és nekem sem.Tudod, hogy szeretlekimádlak de ha valaki elmegy egymás után az NFL két legnagyobb szeméttelepére edzősködni arra nekem ne mondja senki, hogy karriert akar építeni meg az álmait éli meg....vagy szeretett volna UM-el dolgozni, mert parádésan tudott Carrollal is mondjuk 16-ig. Lehet ezt kereste. Bevellt nem Carroll rúgta ki, hanem a Seattlei közvélemény, ami annyira akarta hinni, hogy Russell Wilson a legjobb irányító, csak az a fránya OC. Azóta lement még egy a budin. Ja hát hiszen itt van...Csak az a kurva dollár, az meg kell nagyon.Már nálatok sem akart vezetőedző lenni...Nem az volt a hiba, hogy Bevellt lecserélték.Ja, csak ő nem akar vezetőedző lenni. Túl sok alkalommal ültették fel.Bevell lenne a legértelmesebb.Ki johetne szoba stabon belul, mint interim HC?A legvszínűbb 2 jelölt szvsz az OC Bevell, ugye tavaly ő vette át szezon közben a Lionst is, ill. az AHC/ILB-edző Charlie Strong, akinek csak van 10 teljes éve mint college HC.
Borbinho
empty taxi
Amadeus
Vikongs, Jets, Russell Wilson, de azért látjuk azt is, hogy az ann-arbori tanárnéni kire cserélte a Lionsnál...
Amúgy meg nem szép szőke herceg az a játékos, akivel ő szeret dolgozni.
Helmut Zimmer
Az igen, hogy erre a nagyarcú szakmailag totál nulla baromra.
Ezt a két franchise-t tényleg el kéne ásni, vagy átnevezni a CFL-be.
Bazzani
Ma már nem divat az, amihez Bevell ért. Ma az van, hogy 2 év alatt legyen FR QB. arra az ilyen Greg Olson meg hasonló egy playbookos csávók alkalmasak, aztán amikor jól besül a mutatvány és kiderül:
-Plumerről, Cutlerről, RG 2.5I-ről, Bortlesről, Garoppoloról, Goff-ról, Folesról, és a sor végtelen, hogy csak az adott rendszerben képesek játszani, akkor mossák a kezüket, hogy ja hát alattuk milyen prímán teljesített a játékos... és ezt a sok hülye meg el is hiszi.
Szerintem Bevell szíve szerint egy gimiben foglalkozna tizenéves irányítókkal, annyira tele van a fasza.
Helmut Zimmer
Bazzani
Bizonyos szinten túl bizonyos szellemi képességeket feltételezve a dollár annyira nem tényező... 😊
Helmut Zimmer
Még talán egy Jets lenne a dísz az egészre.
Bazzani
Figyimár, ezt írtad, anno.
@mlombardiNFL: Hearing the Lions get their coach in the next day or so. Won't be a surprise either.És, ha visszaolvasod, tele voltál bizakodással Patricia kapcsán, ahogy mindenki.
1. Ha nem meglepetés akkor Patricia.
2. Bejelenthetjük e már most? (Úgy emlékszem a 49ers is bejelentette már Shanny-t a SB előtt.)
3. Ha nem jelenthetjük be akkor nem Patricia hanem Vrabel? De az meg meglepetés. :/
Ez az én véleményem is:
@PhinsiderRadio: @mlombardiNFL Matt Patricia was going to the Detroit Lions the day Bob Quinn was hired as GM.
Caldwell elvitte az építkezés részt most Szakáll felteszi rá a koronát (reméljük).
Bazzani
Ne mond, hogy 19-ben, mikor már köpőcsésze lett a neved, nem volt vonzó ajánlat egy akkor használható kerethez, és Matyi mellé leszerződni (és itt Matyi személyisége külön faktor).
Meyer egy szupersztár. Mellé és az utóbbi évek legnagyobb tehetsége mellé szerződni komoly presztízs. Ha itt eredményt lehet elérni, az igenis új lendületet adhat egy karriernek. Eddig, nem ez lett belőle.
Amúgy volt a Jetsnél interjún, de sikerült Todd Bowlst sikerült kiválasztani. 😊
Brian Daboll miért ment el 5 gyűrűvel az ujján Saban mellé tanulni? Az a Daboll, akit nagyjából mindenki lesajnált, mert a Brownsban voltak nehézségek.
Ma a csávó az egyik legnagyobb támadóguru.
Szóval szerintem ez árnyaltabb dolog. Mindegy, abban igazad van, hogy Bevell nem lenne jó HC, és ahogy tudjuk nem is akar az lenni.
A Jax nyerni fog idén meccseket.Ebben is van igazság, ugyanakkor egy feltörekvő, nyerni akaró edző szerintem nem ezt nézi, hanem hogy ő mit tudna főzni ilyen alapanyagból. És egy 1/1 generációs QB, valamint az addigra agyonhájpolt szupersztár védő/OT (akit a Lions és a Texans miatt akár 1/3-on is simán megkaphatnak) sokkal szebb látványt fog nyújtani a tulaj, kultúra adta negatívumokkal is, mint sok más jobb, de gyengébb pickkel és irányítóval rendelkező csapat. A Browns is addig addig kóklerkedett, amíg ki nem dobta nekik a gép a nfl jelenlegi talán legjobb pass rusherét és egy Mayfieldet akivel lehet meccseket nyerni. A Jagsszel is ez fog történni szvsz, annyi jó pickjük lesz hogy nem fogják tudni elkerülni a szintlépést hiába dolgoznak látszólag ellene.Jaja.Szerintem amúgy újabb 1/1 reménnyel és Trevorral simán a Jax lesz az egyik, hanem legvonzóbb célpont télen az edzőpiacnak. Simán el tudom képzelni, hogy mondjuk egy Joe Brady Trevort választaná, mintsem mondjuk egy éppenhogy PO lemaradó kevésbé vonzó QB-val rendelkező csapatot.Cseréljen helyet Meyer és Caroll és mindenki boldog lesz 😛 😉Nem tudom ki lesz az a marha aki ebben a szituban elvállalná ezt.
dande
Kevés karriergyilkosabb hely van ennél, egyet tudok csak ami rosszabb.
Mondjuk mindig van egy amcsi Supka Attila aki be tud ugrani.
Bazzani
Cruyffista
Marha vonzó az 1/1remény.
Nálunk is 50éve van top5 pick remény.
Mondjuk valóban jött mindig valami szerencselovag.
Ha végigsorolom magamban a neveket akkor legszivesebben beugranék egy vonat elé.
Aki el akarja ásni a karrierjét az legyen Jax, Lions, Jets edző. Pár év és egyenes út vezet valami pozíciós edzői segéd melóhoz.
Bazzani
Cruyffista
Egyszerűen olyan fos a csoport, hogy be fog csúszni pár W.
A Lions nem.
Ettől még mindkettő vesztes kultúra.
Igazából eljutott oda a két csapat, hogy a szurkolók már csak legyintenek az egészre.
A rosterek meg olyanok mint egy hajó amin van 8 lyuk. 2-t befogsz a többin meg ömlik be a víz. A végén úgyis elsüllyedsz.
Iktriad örök optimista, de szerintem lassan ő is eljut arra a szintre amin én vagyok.
Könnyed mozdulattal nyomom ki a streamet akár egy negyed után.
Ebben is van igazság, ugyanakkor egy feltörekvő, nyerni akaró edző szerintem nem ezt nézi, hanem hogy ő mit tudna főzni ilyen alapanyagból. És egy 1/1 generációs QB, valamint az addigra agyonhájpolt szupersztár védő/OT (akit a Lions és a Texans miatt akár 1/3-on is simán megkaphatnak) sokkal szebb látványt fog nyújtani a tulaj, kultúra adta negatívumokkal is, mint sok más jobb, de gyengébb pickkel és irányítóval rendelkező csapat. A Browns is addig addig kóklerkedett, amíg ki nem dobta nekik a gép a nfl jelenlegi talán legjobb pass rusherét és egy Mayfieldet akivel lehet meccseket nyerni. A Jagsszel is ez fog történni szvsz, annyi jó pickjük lesz hogy nem fogják tudni elkerülni a szintlépést hiába dolgoznak látszólag ellene.Jaja.Szerintem amúgy újabb 1/1 reménnyel és Trevorral simán a Jax lesz az egyik, hanem legvonzóbb célpont télen az edzőpiacnak. Simán el tudom képzelni, hogy mondjuk egy Joe Brady Trevort választaná, mintsem mondjuk egy éppenhogy PO lemaradó kevésbé vonzó QB-val rendelkező csapatot.Cseréljen helyet Meyer és Caroll és mindenki boldog lesz 😛 😉Nem tudom ki lesz az a marha aki ebben a szituban elvállalná ezt.
dande
Bazzani
Cruyffista
Ha végigsorolom magamban a neveket akkor legszivesebben beugranék egy vonat elé.
Aki el akarja ásni a karrierjét az legyen Jax, Lions, Jets edző. Pár év és egyenes út vezet valami pozíciós edzői segéd melóhoz.
Bazzani
Jaja.Szerintem amúgy újabb 1/1 reménnyel és Trevorral simán a Jax lesz az egyik, hanem legvonzóbb célpont télen az edzőpiacnak. Simán el tudom képzelni, hogy mondjuk egy Joe Brady Trevort választaná, mintsem mondjuk egy éppenhogy PO lemaradó kevésbé vonzó QB-val rendelkező csapatot.Cseréljen helyet Meyer és Caroll és mindenki boldog lesz 😛 😉Nem tudom ki lesz az a marha aki ebben a szituban elvállalná ezt.
dande
Bazzani
Cruyffista
Szerintem amúgy újabb 1/1 reménnyel és Trevorral simán a Jax lesz az egyik, hanem legvonzóbb célpont télen az edzőpiacnak. Simán el tudom képzelni, hogy mondjuk egy Joe Brady Trevort választaná, mintsem mondjuk egy éppenhogy PO lemaradó kevésbé vonzó QB-val rendelkező csapatot.Cseréljen helyet Meyer és Caroll és mindenki boldog lesz 😛 😉Nem tudom ki lesz az a marha aki ebben a szituban elvállalná ezt.
dande
Bazzani
Dajka László!Cseréljen helyet Meyer és Caroll és mindenki boldog lesz 😛 😉Nem tudom ki lesz az a marha aki ebben a szituban elvállalná ezt.
dande
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?