Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 4 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Urban nagy edző igaz Iktriad
VvAlekosz
Ez az állítás csak Urban legend jelenleg.
iktriad
 twitter.com/wooklife1/status/1457458914568646665

Szerkesztette: winston
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 813 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
VvAlekosz
Ez az állítás csak Urban legend jelenleg.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 813 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valaki csípjen meg, mert álmodom!

mondtam én, hogy nyertek 😊
Löfli
Treadwell felé 1 labda ment - 0 elkapás. De egye fene megadjuk neki, hogy amióta az 53-ban van, veretlen a jags. 😊
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
A buli folytatódik: Josh Allen picket lop Josh Allentől!!! Ez volt Josh Allen 1. NFL INT-je, amit szerzett.

iktriad
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 537 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mondtam én, hogy nyertek 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ma a mi Josh Allenünk volt jobb! Sack+Int+Fumble a másik Joshtól, plusz egyszer ha jól rémlik megállította futóként is.
több mint 4 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 218 — Duvááááál
Ez kb a 2017es wildcard meccs replaye volt 😀

Made... Laid... Paid
több mint 4 éve
A buli folytatódik: Josh Allen picket lop Josh Allentől!!! Ez volt Josh Allen 1. NFL INT-je, amit szerzett.
több mint 4 éve
Egy kis győzelmet már arattunk - Josh Allen sackelte Josh Allent.

Nagy kár volt azért a red zone fumbliért. De nagyon bízunk Carlos Hydeban, ugye Urban és Bevell...
több mint 4 éve
Ha már WR-ek, Laquon Treadwell az 53-ban, így most már nincs kiadó roster hely. Vele is csak többen vagyunk, jobbak nem.
iktriad
ő fogja elkapni ma a meccsnyerő tédét, higgy nekem! #boldprediction
Löfli
J-Rob nem játszik, szóval a minimális győzelmi esélyeink is elszáltak. De legyen igazad. Szerinted már az is nagy szó lesz, ha hozzuk a spreadet. Ami 14,5 pontos. Otthon.
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 537 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már WR-ek, Laquon Treadwell az 53-ban, így most már nincs kiadó roster hely. Vele is csak többen vagyunk, jobbak nem.
iktriad
ő fogja elkapni ma a meccsnyerő tédét, higgy nekem! #boldprediction

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
OBJr nem akarna itt játszani, egy diadnosztizálhatatlan hátfájással kiülné a szezont, aminek a végén szabadügynök lenne. Felesleges ide hozni, az öltözői hangulaton nem segítene, a rájátszáshoz nem ő az utolsó építőkocka.
Legviccesebb a Tampában lenne WR4-nek. 😀
több mint 4 éve
Tetszik Chris Long (igen a pass rusher, Superbowl győztes Chris Long) gondolatmenete. 😊

4. helyen claimelünk jelenleg, a Lions, Phins, Texans trió van elöttünk. A Houstonnál van elég cap space is OBJ-re. De azért ne csodálkozzunk ha netán mégis ez lesz... Ne felejtsük el a Jaguarsról beszélünk!
több mint 4 éve
J-Rob játéka kérdéses vasárnapra. Szerintem, ha nincs 80%-nál jobb állapotban, ne erőltessük.

Remek írás a Bill meccs elé:

Az megvan, hogy vezetjük a ligát 3rd down szituációs dropokban 9-el? 1 Trevor nem csinál nyarat. És ha már elkapók

Beckhamre nem akarunk rárepülni? Vagy túl mély már így is a WR depth chartunk? 😀
Ppistike
Én örülnék, abban nem vagyok biztos, hogy ő örülne-e.. megértem, ha inkább a Packerst vagy a Chargerst választja.
winston
Waiverre került, szóval nem ő választ. Nem tudom ki claimel előbb, mi vagy a Texans, de ez a 2 csapat tudja jelenleg befogadni a fizuját az 1 győzelmesek közül.
Itt a lista. Beckham fizuja minimum 5 milliós cap spacet igyényel jelenleg.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Beckhamre nem akarunk rárepülni? Vagy túl mély már így is a WR depth chartunk? 😀
Ppistike
Én örülnék, abban nem vagyok biztos, hogy ő örülne-e.. megértem, ha inkább a Packerst vagy a Chargerst választja.
több mint 4 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 821 — i'm batman
több mint 4 éve
Tartok tőle, most az azonos nevű támadó csapata fog nyerni...

Chaissont elboltolhatták volna, ha lehet játékosért inkább és nem egy ötödik körért.
Húsrágó
Ahogy a Hendo-Dan Arnold trade egyelőre kinéz (kaptunk egy remek TE-t és egy 3. körös picket egy nagy kérdőjelért), lehet meg kellett volna húzni. 😊
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Chaissont elboltolhatták volna, ha lehet játékosért inkább és nem egy ötödik körért.
több mint 4 éve
Legalább Smoot úgy játszik, mint egy magasan draftolt pass rusher.

Ha már magasan draftolt pass rusherek - LOLOLOLOLOL

Csodálom, hogy nem mentünk bele. Jövő ilyenkor, mikor majd Jordan Smith végre pályára kerül, és beleakad 1,5 sackbe már vihető lesz...
több mint 4 éve
J-Rob ma sem edzett és Bevell megpedzegette, hogy nagyon bízunk a Carlos Hyde - Dare Ogunbowale RB duóban... Jaj.

több mint 4 éve
J-Rob nem edzett, de Meyer azt mondta kedden nagyon jó hírek jöttek felőle. Ja meg még ezt is mondta szerdán (ezt is megéltük, a Bills a követendő példa!).

Bár az erre való törekvést látnám tőle és Balféktől, ehelyett csak hibát hibára halmozást látok az esetek 90%-ában.

több mint 4 éve
Nanana, el a kezekkel Trevortól 😀 ha már minden is szar, legalább a jó QB miatt legyen már értelme nézni a meccseket.

És szép csöndben Laviska is kezd egyre jobban beleállni a földbe. Király draft volt az is...
iktriad
Ez sajnos nagyon látszik, folyamatosan droppol el könnyű labdákat. Nem tudom mivel magyarázhatóak az ilyen visszaesések, eddig el tudta kapni.. Remélem az öltözőben lévő általános frusztráció teszi, még mindig ez az, ami könnyebben orvosolható (lenne egy rendes csapatnál), minthogy a Durungdombiak ellopták a tehetségét.
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 239 — Keep pounding
Inkább, mint hogy lehúzza a karrierjét a klotyón, már bocsánat.
4 éves újonc szerződés, 5. éves opció, franchise tag, ha úgy van elég sokáig ide van kötve.
És hát finoman fogalmazva sem látszik fényesen a jövő, Khan konkrétan sztem még nem hozott jó döntést, mióta ő a tulaj. Bízzon abban, hogy ez majd megváltozik, vagy, hogy egymaga megfordítja a franchise szekerét?
És lehet a franchise is jól járna vele, mert hiába buknak egy korszakos tehetséget, legalább változásra kényszerítené a vezetést, mert látszik, hogy ez az út nem járható, amin az elmúlt x évben haladt a csapat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mondjuk amig Shao a gore, felesleges tulfuteni a remenyeket.
undisputedly
Tulajdonos váltás pedig nem lesz. Hülye lenne leadni egy ekkora üzletet. Az eredmény tök mindegy ha pénz van.
TL pár éven belül nagyon jó QB lesz, csak ki kell várnia, hogy eligazolhasson #nemvicces
Ppistike
En amugy Trevor helyeben toltam volna egy Eli Manninget. Akkora nev volt o, hogy korunk nfl klimajaban siman megtehette volna, hogy megmondja hova akar menni.
undisputedly
Ezt a szezon után még mindig megteheti...
gabokocka
Igen, ez is igaz. Mondjuk az mar kicsit furan venne ki magat talan a fanbase fele. Nem tudom volt-e mar ilyenre pelda, hogy valaki 1 szezon utan tolja el a biciklit.