Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
sztem toronymagas favorit innen a Pats, szted nem, ennyi, szubjektív vélemény mindkettő.
gabokocka
Objektíven viszont a végső győzelemre a valószínűségek:
Pats 40%
Jax 20%
Eagles 20%
Vikes 20%

Tehát 40%, hogy a Pats nyer, 60%, hogy nem.
Vagyis ha egyenként nézed akkor a legvalószínűbb, hogy a Pats nyer, de nemhogy nem toronymagas favorit (az mondjuk 70-80%-tól lenne), hanem egyáltalán nem favorit, mert összességében valószínűbb, hogy nem ő nyeri a SB-t, minthogy igen.
De ez csak valószínűségszámítás, nem szentírás.

/Ahogy egy AA sem favorit egy 4way preflop allinben egy 78s, JTs, KQs ellen. (48-19-18-14%)/

több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
engem az lepett meg, hogy AB első TD-je után nem cserélt helyet Bouye és Ramsey. Megnéztem volna AB-n Ramseyt
eaglesmcnabb
Volt rajta. Konstans cserélgettek. Róla is volt egy-két hosszabb elkapása.
Maka
szerintem a 2. TD után már végig Ramsey volt Brownon
braxa88
Ugyanezt vettem én is észre. Pl. Egyik túldobott passznál End Zone-ban róla csinált majdnem egy INT-t
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
engem az lepett meg, hogy AB első TD-je után nem cserélt helyet Bouye és Ramsey. Megnéztem volna AB-n Ramseyt
eaglesmcnabb
Maka
szerintem a 2. TD után már végig Ramsey volt Brownon
több mint 8 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Gronkra mi lesz a terv?
én simán rátenném Ramseyt. Benjamint dominálta fizikálisan, Gronk nyílván mindenkinél feljebb van, de Ramseynek szerintem van ellene sansza.
braxa88
Myles Jack.
empty taxi
szerintem is ez lesz, ő az aki sebességben és erőben is képes felvenni Gronkot, magasságban meg a CB-k sem lennének jobb opciók
eaglesmcnabb
igen valszeg ez lesz, de én Ramseyt megnézném rajta.
braxa88
#nohomo

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 8 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Gronkra mi lesz a terv?
én simán rátenném Ramseyt. Benjamint dominálta fizikálisan, Gronk nyílván mindenkinél feljebb van, de Ramseynek szerintem van ellene sansza.
braxa88
Myles Jack.
empty taxi
szerintem is ez lesz, ő az aki sebességben és erőben is képes felvenni Gronkot, magasságban meg a CB-k sem lennének jobb opciók
eaglesmcnabb
braxa88
Na ez lenne az, ami tuti bunyó.
több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
eaglesmcnabb

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 135 — je suis poloska
Gronkra mi lesz a terv?
braxa88
Myles Jack.
empty taxi
eaglesmcnabb
braxa88

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Gronkra mi lesz a terv?
braxa88
Myles Jack.
empty taxi
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 135 — je suis poloska
Gronkra mi lesz a terv?
braxa88
Myles Jack.
empty taxi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
És akkor ugye ott tartunk, hogy Gronkra mehet Jalen,
undisputedly
Miért ne tehetnék rá Jacket?

Az meg vicces, hogy kb a liga 3 legjobb, csupa elit védelme jutott be (ami kicsit más kaliber mint a TEN volt), és máris mindenki egyből azt vizionálja, hogy itt mekkora Pats dominancia lesz..
Igor
Én azt nem látom, hogy Bortles/Keenum/Foles meccset nyer Belichick ellen a PO-ban. Tényleg fasza D-k, meg minden, ezen offense-ek közül egyedül a Vikes-ban látom a potenciált, de valahogy azt se tudom elképzelni...

Áh, mindegy, sztem minden Jax szurkoló előre aláírta volna ezt a forgatókönyvet a szezon előtt, most meg jön a bónusz 2.0, reméljük lesz harmadik is.
gabokocka
Arra sem gondolt senki h anno Szancsíta PO meccset nyer a Pats ellen. Még is megtörtént.
mascherano
Egyszer volt a Jetsnek kutyavásár. Az is már jó régen.
vpi
Lehet pont itt az ideje a következőnek...
Kenji
Kár, hogy már offseason van New Yorkban...
vpi
A Jags-re gondoltam, hogy méretes underdog-ként elkaphatja a Pats-et. Reméltem, hogy ezt nem kell elmagyaráznom. 😀
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Nem akarok vitákat gerjeszteni, mert habár a Jaxnek drukkoltam, tegnapig úgy voltam vele, hogy a Steelers a jobb csapat, és még most sem igazán tudom hová elhelyezni ezt a meccset az NFL erőtérben, de azért ha egy év alatt 2x is legyőzöl valakit a saját pályáján, akkor lehet, hogy te vagy a jobb 😀
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
Gronkra mi lesz a terv?
braxa88
Myles Jack.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
Mondjuk az jó, hogy Ramsey már az esetlegesen 3 hét múlva következő meccsről fantáziál. A Steelersnek is bejött.
vpi
Picit szerintem más az, hogy saját szurkolóidat próbálod gerjeszteni azzal, hogy azt kiabálod nekik, hogy megnyerjük a Super Bowlt, meg más az, hogy a sajtónak lenyilatkozod/kitweeteled, hogy már várod a következő körös ellenfeledet.
Maka
Nyilván más...hiszen az egyiket kedvenc csapatod játékosa teszi, a másikat meg az ellenfeled csapatának játékosa. Ez utóbbi sokkal rosszabb...pfuj 😊 😉
Klaci79
Őőő...

Nekem igazából azzal se volt bajom, amit a Steelers játékosok csináltak. De ezt miért kell magyarázni, hogy van különbség nagyképűzni a sajtónak, meg feltüzelni saját szurkolóidat?
Maka
Én meg nem értem az egészet. Miért ne lehetne nagyképűzni a sajtónak? Mert nem illik? Szerintem pont leszarják....nagyon nagy belemagyarázás kell ahhoz, hogy bárki azt higgye ezen bármi is múlik. A Steelers f7 tagjai közül senki nem a Pecc meccsel foglalkozott a twitteren, aztán csináltak 0 db negatív yardos szerelést. Bell meg ezek szerint azzal foglalkozott, aztán mégse rajta múlt a L.
Na mindegy ezzel már nem kell foglalkozni...meg kell verni a Peccet. Nagyon tisztelem őket, de ideje lenne már egy kis változásnak. A JAX talán képes lehet rá, mert van ember Gronkra, van passrush és még az RB-kre is oda lehet érni. Közel sem verhetetlen csapat ez a Boston, csak az O-nak úgy kell játszania, mint tegnap. Minden nagyképűség nélkül (mert nem is lenne rá okom) de AB szintű elkapó nem ugrándozik nyúinglendben, úgyhogy Bouye is visszatalál az elkezdett útra. 😊
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
most azért fel kell kötni a gatyát rendesen...
Tomlinék megint hozták a formát ezzel nagyban segítve a W-t, na BB-ék ezt tuti nem fogják!
jöhet tényleg a Coughlin Magic!
több mint 8 éve
Mondjuk az jó, hogy Ramsey már az esetlegesen 3 hét múlva következő meccsről fantáziál. A Steelersnek is bejött.
vpi
Picit szerintem más az, hogy saját szurkolóidat próbálod gerjeszteni azzal, hogy azt kiabálod nekik, hogy megnyerjük a Super Bowlt, meg más az, hogy a sajtónak lenyilatkozod/kitweeteled, hogy már várod a következő körös ellenfeledet.
Maka
Nyilván más...hiszen az egyiket kedvenc csapatod játékosa teszi, a másikat meg az ellenfeled csapatának játékosa. Ez utóbbi sokkal rosszabb...pfuj 😊 😉
Klaci79
Őőő...

Nekem igazából azzal se volt bajom, amit a Steelers játékosok csináltak. De ezt miért kell magyarázni, hogy van különbség nagyképűzni a sajtónak, meg feltüzelni saját szurkolóidat?

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
vpi
Maka
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mondjuk most jut eszembe, hogy Coughlin nálunk van. Gond egy szál se.

Így visszagondolva, mennyire van benne szerintetek a keze a sikertörténetünkben? Vagy az idei keret nélküle is hozta volna ezt?
Maka
Giants 2.0 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Coughlin tudja receptet Brady és Co kinyírására....
2007 és 2011-ben megtette és szerintem most is van olyan Defense minden pozícióban, hogy alaposan megtréfáljon bennünket....
én 50-50-re mondom az esélyeket...
Nálunk a rutin és BB , Jagsnél sikeréhség + Coughlin
Érdekes meccs lesz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mondjuk most jut eszembe, hogy Coughlin nálunk van. Gond egy szál se.

Így visszagondolva, mennyire van benne szerintetek a keze a sikertörténetünkben? Vagy az idei keret nélküle is hozta volna ezt?

több mint 8 éve
vpi

több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 258 — Keep pounding
Ha el kell magyarázzam, miért más egy divízió rivális ellen játszani, mint egy szimpla csapat ellen, akkor régen rossz. A Dolphins ellen is kikaptatok, elég rossz a mérleg velük szemben, még sincsenek sehol sem. Mindegy, sztem toronymagas favorit innen a Pats, szted nem, ennyi, szubjektív vélemény mindkettő.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
Eli azért egy 1/1-es QB, Sanchez pedig a Jets/Rex miatt teljesen más kávéház. Mindegy, legyen igazad 😊
gabokocka
és akkor mi van ha 1/1-es, az adott évben nyújtott teljesítmény azért csak mérvadóbb ennél, ebben meg Keenum messze jobb

miért lenne más kávéház? jól összerakott védelem, jó gameplannel, ami limitálja az adott QB hiányosságait, ez van mind az Eagles-nél, Jax-nél és Keenumnál talán nem is kell nagyon limitálni
(+ ha egymás mellé teszed, akkor én a mostani három csapat védelmét jobbnak mondom az akkori Jets-énél)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 547 — Patriot
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 547 — Patriot
undisputedly

Az meg vicces, hogy kb a liga 3 legjobb, csupa elit védelme jutott be (ami kicsit más kaliber mint a TEN volt), és máris mindenki egyből azt vizionálja, hogy itt mekkora Pats dominancia lesz..
Igor
Én azt nem látom, hogy Bortles/Keenum/Foles meccset nyer Belichick ellen a PO-ban. Tényleg fasza D-k, meg minden, ezen offense-ek közül egyedül a Vikes-ban látom a potenciált, de valahogy azt se tudom elképzelni...

Áh, mindegy, sztem minden Jax szurkoló előre aláírta volna ezt a forgatókönyvet a szezon előtt, most meg jön a bónusz 2.0, reméljük lesz harmadik is.
gabokocka
Arra sem gondolt senki h anno Szancsíta PO meccset nyer a Pats ellen. Még is megtörtént.
mascherano
vpi
Kenji
Kár, hogy már offseason van New Yorkban...
több mint 8 éve
undisputedly

Igor

gabokocka
mascherano
vpi