NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 627
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok.Oo ne hülyéskedj már, de irtó gyenge TE class-ban volt ő az első , még a tavalyi gyenge TE classból is reach lett volna a 4. körben. Az , hogy idén nem volt jobb ,attól ő nem lesz jobb prospect.
empty taxi
több mint 9 éve
Tuerk reach viszont legalább needre jött. Henry teljesen ok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Még 3/3-ra is biztos lesz csúszó így...Így is túl sok OLB-nk volt draft előtt is megvoltunk, jött még Bosa, nem kell ide még több.
Lehet most BPA-t kéne, ott van Noah Spence, vagy Ogbah pl...Doddról nem is beszélve, bár nem tudom, mennyire illene a rendszerbe utóbbi.
Csak azért, mert jó DT-t lehetne majd 3/3-nál húzni... egy Ridgeway, Sheldon Day biztos bent lesz.
2/4-re szerintem vagy OL-be kell, vagy BPA félét... mert jó DT lesz 3/3-nál, mivel szinte mindenki bent maradt a posztról, fordítva viszont tuti nem sikerül, és 3/3-ra meg húzhatnánk valami amúgy is 3. körös még nem kezdő kaliber playát... legalább is ilyen Ogbah, Spence, és jó G-ok már nem lesznek bent
Chargers LT
több mint 9 éve
Empty, majd a felvezetőben majd fejtsd ki, hogy Bosa választásáról mit gondolsz... vagy itt 😊 Nem Ramsey lett, de gondolom nem dőlsz a kardodba : DEmpty nem jön ma, még mindig extázisban van.
Chargers LT
több mint 9 éve
Empty, majd a felvezetőben majd fejtsd ki, hogy Bosa választásáról mit gondolsz... vagy itt 😊 Nem Ramsey lett, de gondolom nem dőlsz a kardodba : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Még 3/3-ra is biztos lesz csúszó így...Lehet most BPA-t kéne, ott van Noah Spence, vagy Ogbah pl...Doddról nem is beszélve, bár nem tudom, mennyire illene a rendszerbe utóbbi.
Csak azért, mert jó DT-t lehetne majd 3/3-nál húzni... egy Ridgeway, Sheldon Day biztos bent lesz.
2/4-re szerintem vagy OL-be kell, vagy BPA félét... mert jó DT lesz 3/3-nál, mivel szinte mindenki bent maradt a posztról, fordítva viszont tuti nem sikerül, és 3/3-ra meg húzhatnánk valami amúgy is 3. körös még nem kezdő kaliber playát... legalább is ilyen Ogbah, Spence, és jó G-ok már nem lesznek bent
több mint 9 éve
Köszönöm de nem kell egyik crimson tide-os sem, se a két DT, se Ragland, se Henry.
több mint 9 éve
Maradtak bent bőven jó arcok a DL-be (a két Bamás, Bullard, Chris Jones), én most lehet odaválasztanék.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Azért nagyon sok jó játékos van még bent...Jack hihetetlen, hogy még nem kelt el, de most a falba Le'Raven Clarkot is el lehet vinni, Vagy igen, Whitehairt...
több mint 9 éve
Á, de megörültem, mikor láttam reggel Bosa nevét 😊 Telesco megint kihúzta 1. körben a kedvenc játékosomat, mint anno Verrettet 😊Nagyon jó hatással lesz a védelemre, annyi biztos!
több mint 9 éve
2/4-re nem nagyon találok értelmes pick-et. Esetleg Whitehair, vagy ha Bosa-t kint tesszünk akkor egy DT aki nem Billings. Hunter Henry-től isten mentsen, Kendall Fuller -nek viszont örülnék , esetleg egy Vonn Bell.
több mint 9 éve
Ha Flowers olyan "jó" lesz a továbbiakban is, mint volt tavaly, akk CB need is akad. Mondjuk Magerből nem sokat láttunk még.Tunsil-t utálom, Ramsey meg szerintem CB-nek lenne igazán jó, nálunk meg FS lenne, az nálam kérdéses.Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Sixo
Chargers LT
Sixo

Madden hates me.
több mint 9 éve
Tunsil-t utálom, Ramsey meg szerintem CB-nek lenne igazán jó, nálunk meg FS lenne, az nálam kérdéses.Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Sixo
Chargers LT
több mint 9 éve
Én Bosa-ban vagy Buckner-ben reménykedem.Igen, miattuk sem lennék zabos...Bosa nálam top volt ősszel, de alapból favorit most is. A helyzet viszont úgy áll, hogy Tunsil és Ramsey is elérhető lett.
Sixo
több mint 9 éve
Egyre erősebbek azok a hangok , hogy Ronnie Stanley-t akarjuk, mert futás blokkolásban Tunsil előtt jár. Letradenek jobban örülnék .Érdekes szerintem pont hogy Stanley pass protban erősebb és futásoknál gyengébb... Nem hiszem hogy bárki is Tunsil elé tenné Stanleyt... Aztán voltak már csodák...
Sixo
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
Az a fura, hogy a smokescreennek meg semmi értelme, mert kb 1/1-re húzhatunk, aki jólesik... de kivágom a bútort az ablakon, ha Stanleyt húzzuk ki....van legalább 5 játékos, akit inkább kéne... Ha Jacket húzzuk, se érdekel, de most komolyan... Tunsil, vagy Ramsey! Ennyire egyszerű. Ki nem szarja le a futásblokkolást, ha elviheted a draft legjobbját?!
több mint 9 éve
Remélem csak smokescreenel Teleszkóp, ha nem Tunsil akk ink Ramsey.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Egyre erősebbek azok a hangok , hogy Ronnie Stanley-t akarjuk, mert futás blokkolásban Tunsil előtt jár. Letradenek jobban örülnék .
több mint 9 éve
Játszottam a Fanspeakes Mock Draft Simulatoron néhány boarddal (értsd: BPA-ztam orrba szájba), az eredmények:Fanspeak:
3: R1P3
OT LAREMY TUNSIL
OLE MISS
35: R2P4
OLB LEONARD FLOYD
GEORGIA
66: R3P3
DT CHRIS JONES
MISSISSIPPI STATE
102: R4P4
WR PHAROH COOPER
SOUTH CAROLINA
175: R5P36
OT WILLIE BEAVERS
WESTERN MICHIGAN
179: R6P4
OT JOE DAHL
WASHINGTON STATE
198: R6P23
TE BEN BRAUNECKER
HARVARD
224: R7P3
QB JACOBY BRISSETT
NC STATE
Drattek:
OT LAREMY TUNSIL
OLE MISS
OLB LEONARD FLOYD
GEORGIA
DT CHRIS JONES
MISSISSIPPI ST
DT HASSAN RIDGEWAY
TEXAS
OT WILLIE BEAVERS
W MICHIGAN
WR KEYARRIS GARRETT
TULSA
S K.J. DILLON
WEST VIRGINIA
OT CALEB BENENOCH
UCLA
CBS:
OT LAREMY TUNSIL
OLE MISS
ILB REGGIE RAGLAND
ALABAMA
TE HUNTER HENRY
ARKANSAS
DT JIHAD WARD
ILLINOIS
S TYVIS POWELL
OHIO STATE
WR TAJAE SHARPE
MASSACHUSETTS
CB JAMES BRADBERRY
SAMFORD
OLB DADI LHOMME NICOLAS
VIRGINIA TECH

Madden hates me.
több mint 9 éve
Denverben még szeptemberben is fagyhat ha szarul jön ki a lépés... a havat sem zárnám ki (még ha nem is 40 centis). 😊Rivers decemberi mojojából azért van még 😊Jó hír, hogy idén végre nem télen megyünk DenverbeEmlékszem még, amikor mi paráztunk télen játszani ellenetek
empty taxi
Black_Adder
Pont ezért jó h nem kell 40 centis hóban futballozni, úgy jobban kijön 😊
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
www.chargers.com/galleries/2016/04/21/first-look-proposed-stadium-and-convention-center?sf24796897=1#388891Na ez nem gyenge 😊 Nem néztem mélyebben utána, de most ez hogy jött nálunk? Eddig nagyon nem így állt a szénánk, most meg egy ilyen stadion terv... gyönyörű!
több mint 9 éve
Rivers decemberi mojojából azért van még 😊Jó hír, hogy idén végre nem télen megyünk DenverbeEmlékszem még, amikor mi paráztunk télen játszani ellenetek
empty taxi
Black_Adder
Pont ezért jó h nem kell 40 centis hóban futballozni, úgy jobban kijön 😊

Madden hates me.