Miami Dolphins

29 feliratkozó

4 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 666 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Tamadófalban melyik poszt ami megvan oldva és fix kezdő és hova kéne erősíteni a drafton szerintetek?
FloresR
Mindig lehet erősíteni..... eddig fix kezdő és mondjuk,h kezdő kaliber: LT és C. A RT hullámzó és sérülékeny, idén jött RG, de nem tudni mit sikerül teljesítenie, LG újoncként tavaly a liga legalja volt. Sok múlik az OL edzőn és a használt blokkolási sémán....
DM13
ha jól emlékszem, a press conference-n az monták JES-ék, hogy belülről építenének kifelé haladva, azaz a center-től. nos, brewer személyében ez meg van, azonban valamiét úgy emlékszem sérülékenynek van titulalva, szóval egy minőségi csere kell. a második legjobb center volt 2025-ben creed humphrey mögött összességében és a legjobb futás blokkoló, ami azért is jó, mert a futás orientáltak leszünk.

"Brewer earned a career-high 87.4 PFF overall grade in his second season in Miami. The 28-year-old was the position’s best run blocker in 2025 (91.5 PFF run-blocking grade) and also ranked 10th in pass protection (71.2).

Brewer is a versatile run blocker, placing in the top two in zone (87.3) and gap (90.0) PFF run-blocking grade while also generating the highest impact-block rate on this list (22.6%).

Penalties were a big issue for Brewer, who led the position with six in 2025, but he allowed only 12 pressures at a rate of 2.3% (seventh best).

The Texas State product transitioned from left guard to center in 2023 and has developed into one of the best offensive linemen in the league. He ranks as PFF’s fourth-highest-graded center in that span (84.6)."

LT paul személyében egy fantasztikus falemberünk van, imádom a nyilatkozatait, intelligens nagyon, viszont van még hova fejlődnie. run block-ban 58.5 grade-t kapott a pff-től ami a 63-k helyre elég:

"The second-year tackle out of Houston delivered in his first full season as a starter for the Dolphins. After allowing pressure on 6.6% of pass plays as a rookie, Paul cut that down to 4.3% in 2025, ranking fourth among all left tackles. That improvement also led him to lead Miami’s offense, with a 74.4 PFF pass-blocking grade."

illetve ne feledjük, hogy tagovailoa-nak az RT volt a vakoldala. a pff alapján a miami OL a liga egyik leggyengébbje volt a 29. helyével, köztük grier második körös draft választottjával, az LG savainaea:

"Even though he played the most snaps among Miami's offensive linemen, rookie Jonah Savaiinaea never got going in his first NFL season. Miami’s left guard earned a 14.1 PFF pass-blocking grade, which ranked dead last among all guards this season."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

4 napja
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 437 — Dolphins fan
Tamadófalban melyik poszt ami megvan oldva és fix kezdő és hova kéne erősíteni a drafton szerintetek?
FloresR
Mindig lehet erősíteni..... eddig fix kezdő és mondjuk,h kezdő kaliber: LT és C. A RT hullámzó és sérülékeny, idén jött RG, de nem tudni mit sikerül teljesítenie, LG újoncként tavaly a liga legalja volt. Sok múlik az OL edzőn és a használt blokkolási sémán....

5 napja
FloresR 361
5 napja
Ahogy várható volt átáll a védelem 4-3 frontra.

5 napja
Nehéz elképzelni , h ennyi deadmoney-val lesz nálunk gyengébb csapat....
DM13
Szerintem Cardinals esélyes.
KeyG
Kizárt.....
DM13
Sztem az all-time DM rekord cap%-ban a 2012-es Raiders, abból 1/3 lett.
empty taxi
1. Chicago Bears, 2022

Dead money: $91.8 million
Biggest cap charge: Khalil Mack, $24 million

2. Atlanta Falcons, 2022

Dead money: $87.6 million
Biggest cap charge: Matt Ryan, $40.5 million

3. Houston Texans, 2022

Dead money: $81.3 million
Biggest cap charge: Deshaun Watson, $16.2 million

4. Los Angeles Rams, 2023

Dead money: $79.6 million
Biggest cap charge: Allen Robinson II, $21.4 million

5. Tampa Bay Buccaneers, 2023

Biggest cap charge: Tom Brady, $35.1 million
DM13
Nyilván az aktuális caphez kell mérni
Janek
Százalékosan mennyi volt? Idén majdnem 50 % lesz nálunk a dead money... csak kíváncsiságból kérdem.

5 napja
Dolphins have signed former 49ers long snapper Taybor Pepper.
KeyG
Volt már nálunk 19-ben.

5 napja
KeyG Baltimore Ravens 14 092
Dolphins have signed former 49ers long snapper Taybor Pepper.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
6 napja
Broncos are trading for Miami WR Jaylen Waddle, per source.

Denver receives: Waddle and Dolphins’ 4th-round pick (11th in round) in this year’s draft.

Miami receives: Broncos’ 1st round pick (30th overall) along with their late 3rd and 4th round picks (30th in each round) in this year’s draft.
KeyG
nagyon szomorú voltam, mikor jarvis landry-t elengedtük. az érzésekk feltörtek, mikor megláttam a waddle trade-t, habár kevésbé volt rám hatással, mert fel voltam készülve rá és az irányt JES-ék kiadták: draft tőke halmozás és pénzügy rendbe rakása.

a denver nagyon jó játékost kapott, s hogy ez végül is mennyire kötöttünk jó üzletet, meglátjuk. Talan legtobbunk úgy latta, hogy inkább no. 2 wr. Nemileg sérülékenyebb is. 50-50 labdakkal is gondja akadt. Mennyit érhet egy ilyen jatekos? 1/30 az már majdnem masodik kor egyebkent. Ahol meg extra piece kell, ott óriási fogas - s a denvernel nagyon úgy nézett ki. Mi pedig egy meggyalazott OL-el, uj (es nem bizonyitott) irányítóval megyunk neki a szezonnak.

ám ezzel a trade-el a második legtöbb draft tőkét gyűjtöttük össze. első körben két választási lehetőség, míg az első 100-ban 7-szer (!) húzhatunk. nem lennék meglepve, hogy akár például az első körben a 11-ik helyről hátramozgunk egy kicsit, hogy még több pick-ünk legyen.

az, hogy közben a dead money-t is gyűjtjük, arra enged következtetni szerintem, hogy az a cél, hogy 2027-es szezonra tiszta lappal, legtöbb pénzügyi rablánctól megszabadulva induljunk neki, ahelyett, hogy szét osztanánk és még jövőre is nyögnénk azt. a következő szezonban jelentősebb több mozgásterünk lesz. reméljük a scout és a player coaching jobb lesz, mint az előző staff-nál és ha bejön a számításuk, akkor az idei, a jövő évi drafttal, illetve minőségi FA igazolásokkal már labdába rúghatunk a játékos állományt tekintve.

will miss you, penguine! 🐧🏈

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

6 napja
Már 115 m dead money és a 2 db post june 1 még benne sincs.... meglesz a rekord!

6 napja
Sources: Teams that have called the Miami Dolphins to inquire about trading for Pro-Bowl RB De’Von Achane have been told that he is not available.
KeyG
1.) cikkezni kell, hogy minek többen kattintsanak.
2.) forras. milyen forrasa van?
3.) mindneki eladhato - a megfelelő ellenertekert. Gondolom nem ajanlottak a megfelelo erteket.

7 napja
Sources: Teams that have called the Miami Dolphins to inquire about trading for Pro-Bowl RB De’Von Achane have been told that he is not available.

We are just the Ravens!
7 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 134 — Axel Foley
Ennyiért kár volt odaadni.

7 napja
Broncos are trading for Miami WR Jaylen Waddle, per source.

Denver receives: Waddle and Dolphins’ 4th-round pick (11th in round) in this year’s draft.

Miami receives: Broncos’ 1st round pick (30th overall) along with their late 3rd and 4th round picks (30th in each round) in this year’s draft.

We are just the Ravens!
14 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 911 — Apu ökölbeszorított keze
DM13
KeyG
Kizárt.....
DM13
empty taxi
1. Chicago Bears, 2022

2. Atlanta Falcons, 2022

3. Houston Texans, 2022

DM13
Nyilván az aktuális caphez kell mérni

14 napja
Simán megdöntjük, Tua már Nr.1 egy évet nézve....

14 napja
DM13
KeyG
Kizárt.....
DM13
empty taxi
1. Chicago Bears, 2022

2. Atlanta Falcons, 2022

3. Houston Texans, 2022

14 napja
warr_b Washington Commanders 29 321 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Zane Gonzalez az új rúgótok egy évre.

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
DM13
KeyG
Kizárt.....
DM13

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
14 napja
DM13
De nem is volt cel, hogy versenybe szalljunk. Az, hogy esetleg összejön valami az pozitív kimenetel. A pénzügyeket kell rendbe rakni, errol cikkeztek már hosszú-hosszú hetek óta. Orulok az újjáépítésnek, grier csak tüzet oltott evrol évre, toltuk magunk elott az osszeomlast.
(Valamiért ismerős ez a szituáció hazánkra vetítve is, hmm).
Ventura
Akkor indul Suck for Archie szezon.

14 napja
Tua kirakása nem bolt, esetleg trade.
DM13
ki vagyok a malik willis2miami cikkektől. de legújabb a kyler murray. előbbit még-még el fogadom, ha az rendkívüli csapatbarát szerződéssel jön, más esetben ott van például ewers - úgyis áthidaló megoldás kell az elkövetkező 1-2 esztendőre, míg az utóbbinál fel sem fogom, hogy gondolják?!
Ventura
mint írtam, nem vagyok rajongója willis-nek semmi. abszolút potenciálba fektettek sulliavan-ék és ha más nem áthidalónak megfelelő - a megfelelő áron - amig a drafton találunk, és fejlődik (szintén kommunikálva lett a sajtótájékoztatókon, hogy akár minden évben is draftolhatunk qb-t).

egyébként pedig korainak tartom tua release-t, a cikkek szerint post 1 june -al jobban jártunk volna. vagy ha már úgyis szívtunk volna, tua és ewers is el tudott volna döcögni áthidalóként, míg anyagilag rendeződünk.

nem tudom ez most jó vagy sem, nem értek hozzá, redditen azt írják megfelelő érték.

malik willis 3 év 67.5 millió usd részletek:
- 22.5 millio usd signing bonus;
- 1.25 millio usd base for 2026 (teljesen garantált);
- 21.5 millio usd base for 2027 (rteljesen garantált);
- 2 millio usd roster bonus, due march 2028;
- 20.5 millio usd base for 2028.
Ventura
Tua post June 1, csak be lehet előre is jelenteni...

14 napja
DM13
De nem is volt cel, hogy versenybe szalljunk. Az, hogy esetleg összejön valami az pozitív kimenetel. A pénzügyeket kell rendbe rakni, errol cikkeztek már hosszú-hosszú hetek óta. Orulok az újjáépítésnek, grier csak tüzet oltott evrol évre, toltuk magunk elott az osszeomlast.
(Valamiért ismerős ez a szituáció hazánkra vetítve is, hmm).

14 napja
DM13
KeyG
Kizárt.....

14 napja
DM13

We are just the Ravens!
14 napja

15 napja
Tua kirakása nem bolt, esetleg trade.
DM13
ki vagyok a malik willis2miami cikkektől. de legújabb a kyler murray. előbbit még-még el fogadom, ha az rendkívüli csapatbarát szerződéssel jön, más esetben ott van például ewers - úgyis áthidaló megoldás kell az elkövetkező 1-2 esztendőre, míg az utóbbinál fel sem fogom, hogy gondolják?!
Ventura
mint írtam, nem vagyok rajongója willis-nek semmi. abszolút potenciálba fektettek sulliavan-ék és ha más nem áthidalónak megfelelő - a megfelelő áron - amig a drafton találunk, és fejlődik (szintén kommunikálva lett a sajtótájékoztatókon, hogy akár minden évben is draftolhatunk qb-t).

egyébként pedig korainak tartom tua release-t, a cikkek szerint post 1 june -al jobban jártunk volna. vagy ha már úgyis szívtunk volna, tua és ewers is el tudott volna döcögni áthidalóként, míg anyagilag rendeződünk.

nem tudom ez most jó vagy sem, nem értek hozzá, redditen azt írják megfelelő érték.

malik willis 3 év 67.5 millió usd részletek:
- 22.5 millio usd signing bonus;
- 1.25 millio usd base for 2026 (teljesen garantált);
- 21.5 millio usd base for 2027 (rteljesen garantált);
- 2 millio usd roster bonus, due march 2028;
- 20.5 millio usd base for 2028.

Szerkesztette: Ventura