NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
ne viccelj már foglalom is a jegyet miamibe.Nyugi nem lesz gond, megmondom mi lesz.Most teljesen megnyugtattál😊
Sparano ma este lenyilatkozza, h Big Jake jól van, csak óvatoskodnak semmi ok aggódni. 4 órával később IRbriareos
Cserébe neked is egy hír: cut-oljuk Marshall-t, Henne-t, Dansby-t, a többiek meg osztriga mérgezést kapnak.DM13
mondjuk kéne valaki aki irányít, azt nem tudom hof szinten
több mint 14 éve
Nyugi nem lesz gond, megmondom mi lesz.Most teljesen megnyugtattál😊
Sparano ma este lenyilatkozza, h Big Jake jól van, csak óvatoskodnak semmi ok aggódni. 4 órával később IRbriareos
Cserébe neked is egy hír: cut-oljuk Marshall-t, Henne-t, Dansby-t, a többiek meg osztriga mérgezést kapnak.
több mint 14 éve
Nyugi nem lesz gond, megmondom mi lesz.Sparano ma este lenyilatkozza, h Big Jake jól van, csak óvatoskodnak semmi ok aggódni. 4 órával később IR
több mint 14 éve
Murtha tolta LT-ben, ízlelgessük csak azt a kijelentést--- Carey maradt RTbriareosAkkor azt hiszem olyan helyre kell inkább mennem, ahol nemhogy net, hanem villany sincs😊
több mint 14 éve
Murtha tolta LT-ben, ízlelgessük csak azt a kijelentést--- Carey maradt RT
több mint 14 éve
sem long sem crowder nem edzett mabriareosJájjj...talán még kevés piát is mondtam.
Biztos ami biztos a baltát valakivel eldugatom, nehogy felaprítsam a gépet.
több mint 14 éve
DM13Hoppá pont most akartam berakni a listát.
dede
kurva sok értelme volt kirakni, ha már tudták h Allen IR lesz
más:
#Dolphins announce practice squad: Jonathan Amaya, Ryan Baker, Ray Feinga, Chris McCoy, Nathan Overbay, Julius Pruitt, Austin Spitler.briareos
Hát igen pláne...valahogy éreztem.
több mint 14 éve
DM13dede
kurva sok értelme volt kirakni, ha már tudták h Allen IR lesz
más:
#Dolphins announce practice squad: Jonathan Amaya, Ryan Baker, Ray Feinga, Chris McCoy, Nathan Overbay, Julius Pruitt, Austin Spitler.
több mint 14 éve
ööö valami készül...
több mint 14 éve
a grant cutot én sem értem. jól tolta ps-ben, tapasztalt, nem adtunk neki horror pénzt...
több mint 14 éve
Holnap press conf. talán okosabbak leszük.Update:
PS-be sem igazoltunk még pedig pár embert bebiztosíthatnánk.
Megnézem az új arcok draft értékelését.
A Pre Season teljesítményük nem győzött meg...DM13
A draft lapjuk sem fényes....
( törölve ... másik Geathers-t néztem ) 😊
Pláne nem értem a Grant cutot.
több mint 14 éve
V-Jax miért kapott 6 meccset?ThundersNFLkérdezd meg a chargers topikban
több mint 14 éve
V-Jax miért kapott 6 meccset?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
marshallra is ezt mondtuk annak idején szóval én már semmire sem mondom h 0 esély.Látom, hogy szeretné itt látni, de ennek az esélye azért eléggé közelít a 0hoz Marshall idehozatala után.tenorxV-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...mondjuk úgyis 6 meccset ki kell hagynia
állitólag.DM13
tenorx, olvass vissza akkor megtudod miért ide írtabriareos
marshall jackson páros embertelen lenne. bár jacksont úgyis lesittelnék ha south beachen élne
több mint 14 éve
Holnap press conf. talán okosabbak leszük.PS-be sem igazoltunk még pedig pár embert bebiztosíthatnánk.
Megnézem az új arcok draft értékelését.
A Pre Season teljesítményük nem győzött meg...
több mint 14 éve
Látom, hogy szeretné itt látni, de ennek az esélye azért eléggé közelít a 0hoz Marshall idehozatala után.V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...mondjuk úgyis 6 meccset ki kell hagynia
állitólag.DM13
tenorx, olvass vissza akkor megtudod miért ide írtabriareos
több mint 14 éve
3 ra mérsékelik majd 98 %
több mint 14 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...mondjuk úgyis 6 meccset ki kell hagynia
állitólag.DM13
tenorx, olvass vissza akkor megtudod miért ide írta
több mint 14 éve
Jó lenneAzt hiszem ebben a csoportban divatba jönnének a magas cb k.
több mint 14 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...Ez a meg nem nevezett csapat ti vagytok? 😀 Vagy miért ide posztolod?
állitólag.DM13
több mint 14 éve
V-Jax ügyben megállapodás született egy meg nem nevezett csapattal...állitólag.
több mint 14 éve
Különben is ezeknek a tavalyit adtuk oda, azért nem volt elkapásuk 😊Nyugi, még nincs vége semminek.attól nem félek h turner sokat megjegyzett belőlebriareos
De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gázDelonso_
+ megtévesztjük az ellenfelet ( dupla átverés )