NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 588
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
vernon davisvincent jackson
és hasonló nevek után lennék kiengesztelve
több mint 14 éve
Na de ki kukázza össze Patsy White-ot ?Kell valami nagy dobás, h ez a sok s.ar lemenjen a torkomon, kedves Trifecta !
több mint 14 éve
Nyugi, még nincs vége semminek.attól nem félek h turner sokat megjegyzett belőle
De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gázDelonso_
több mint 14 éve
Nyugi, még nincs vége semminek.De a bills és a jets is megkapta most a playbookunkat.
Ez is gáz
több mint 14 éve
nem értem, nem értem.teljes következetlenség, totális kapkodás,
legyen már megint offseason 😕
több mint 14 éve
OL-be is csak 3 csere van ( ebből Grove nem teljesen egészséges ) + az új csávók akik szintén T-k, úgyhogy jelenleg nincs G cserénk.Ja és kezdők közül a 2 T-nek is van apróbb baja.
Bakker mindjárt sírok...
több mint 14 éve
ez nagyon meredek...a Martin-Bills meg várható volt, még én is beférnék oda TE-nek
több mint 14 éve
Odrick - Starks - Langfordkomolyan mondom nem értem.grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
ha kirakjuk proctert megtarthattuk volna thomastbriareos
Vazze.......DM13
mindenkinek elgurult a gyógyszere?
dm13 h néz ki most a DL?briareos
McDaniel - Soliai -
+ a két új mókus
Asszem a Bills elleni meccs alatt elég sok sör fog fogyni...+ előre beágyazok neki 1 L unikummal 😊
több mint 14 éve
komolyan mondom nem értem.grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
Vazze.......DM13
mindenkinek elgurult a gyógyszere?
dm13 h néz ki most a DL?
több mint 14 éve
kurvára nem engedhetjük meg idén a szokásos szar kezdéstbriareosPedig a DL lényegében cserék nélkül kell, h tolja ezek után. Mert gondolom egyik új sem zseni vagy maga Superman.
több mint 14 éve
grantet minek kellett kibaszni.Így van . És nekem is jobb lenne a találati arányom.
Vazze.......
több mint 14 éve
kurvára nem engedhetjük meg idén a szokásos szar kezdést
több mint 14 éve
Úgy látszik nekünk kötelező 3-4 buktával kezdeni a szezont.olyat mondok beszarsz:itt dögöljek meg ha értembriareosNem fogsz😊 ( én sem )DM13
állítólag jason allen kezdő cb lesz vasárnap
mi a fasz folyik itt?
komolyan mondom fantasy draft után nyomok egy részletes értetlenkedést, fogom a fejem...briareos
több mint 14 éve
grantet minek kellett kibaszni.ha kirakjuk proctert megtarthattuk volna thomast
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez mégis mi a kurva isten? mi a faszt csinlunk??? holnapra remélem okosabbak leszünk mert így elég gáz.
több mint 14 éve
olyat mondok beszarsz:itt dögöljek meg ha értembriareosNem fogsz😊 ( én sem )DM13
állítólag jason allen kezdő cb lesz vasárnap
mi a fasz folyik itt?
komolyan mondom fantasy draft után nyomok egy részletes értetlenkedést, fogom a fejem...
több mint 14 éve
Bakker most nem birok majd aludni, rutinos playákat kidobni és még nem bizonyított waive-lt rookie-kal feltölteni a helyüket 1 héttel a szezon elött nem biztos, h okos dolog. :o
több mint 14 éve
Megszerezhetnénk V Jaxet is igazán pénz van és ikertornyokkal támadnánk....
több mint 14 éve
Pörögnek az események....Most ez vicc vagy nem tudom, de kib....sztuk a fél DL-t ?????
több mint 14 éve
Jermey Parnell acquired from waiversMiami Dolphins Joe Reitz acquired from waivers
Miami Dolphins Rob Rose acquired from waivers
Miami Dolphins Marques Douglas cut
Miami Dolphins Charles Grant cut
Miami Dolphins Cory Procter cut
Miami Dolphins Will Allen Placed on IR, left knee
Miami Dolphins Clifton Geathers acquired from waivers
több mint 14 éve
In case you missed it, the Dolphins signed OT Jermey Parnell to their active roster today. He was a developmental prospect w/the #Saints.