NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
jaworski szerint jók lehetünk idén, már nem is izgulok. és persze chucky is megszólalhttp://blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2010/09/01/espn-analysts-jon-gruden-ron-jaworski-show-some-love-to-the-miami-dolphins/
több mint 14 éve
Természetes kiválasztódás...T Nate Garner to IR....Merling non-football IR.Hát hullunk mint a legyek...Delonso_
ennyit garnerrőlbriareos
több mint 14 éve
pereskedünk egy volt elkapónkkal, részeletek:http://www.pittsburghlive.com/x/pittsburghtrib/sports/steelers/s_697316.html
több mint 14 éve
szaba
10 543
tessék, ekkora csapategység van nálunk 😀LT mikor először játszott Dallasban a Cowboys ellen, otthagyta a fülbéit az öltözőben. Drága debütálás volt az idol otthonában 😀
Langford füléből kiesett egy gyémántfülbevaló (szegény gyerek, nem tudom miért nem lehet levenni edzés előtt), és az egész d-line 10 perce térden csúszkálva keresibriareos
több mint 14 éve
inkább most mint később, de azért remélem letudtuk idénre az IR adagot...tudom,, hiú ábránd
több mint 14 éve
T Nate Garner to IR....Merling non-football IR.Hát hullunk mint a legyek...
ennyit garnerrőlbriareos
több mint 14 éve
T Nate Garner to IR....Merling non-football IR.ennyit garnerről
több mint 14 éve
A Dallas elleni péntek hajnalba lesz 1-kor? (Nem tlaálom sehol az előszezoni menetrendet)Venturacsütről péntekre hajnal 2kor
nfl.com a forrás
több mint 14 éve
A Dallas elleni péntek hajnalba lesz 1-kor? (Nem tlaálom sehol az előszezoni menetrendet)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
johnson nagyon bíztatóan mozgott PS meccseken.oké, nem akartam leszólni főleg h nem nagyon figyeltem mert ha a D volt fent én ált a secondaryt követtem árgus szemekkel visszajátszásban meg a falat így az lb sor mindig kimaradt sajna :\
visszanéztem minden meccset megint, és jobb mint folsom , spitlernél meg egyértelműen jobb... st-ben is jó.
simán ő lesz a 4. ilbbriareos
több mint 14 éve
johnson nagyon bíztatóan mozgott PS meccseken. visszanéztem minden meccset megint, és jobb mint folsom , spitlernél meg egyértelműen jobb... st-ben is jó.
simán ő lesz a 4. ilb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként meglett?az idő egyre szűkösebb jó lenne vmit megtudni ezügyben
jó hír szükségesek ezek az "apróságok" ha vmit akarunk 😉
jó lenne, ha lenne is miért 😛 no de nem vagyok köcsög, ha ő látja benne a potenciált hát legyen
abból a szempontból jó h többet látunk a csapatból csak nehogy sérülés legyen a vége
több mint 14 éve
hogy másról is írjak mint a diamond huntrólcrowderről nincs új infó, csak annyi h tuti nem tolja cows ellen
dobbins egyre otthonosabban mozog dansby párjaként
micah johnsonért nagyon odavan sparano
cows ellen henne kezd, majd pennington, sparano nagyon nem elégedett a falcons elleni teljesítménnyel, szóval ne lepődjünk meg ha a kezdők a megszokottnál többet nyomják utolsó ps meccsen
több mint 14 éve
40.ezer állítólagátfésülik a terepet mint az Űrgolyhókban? 😀
már a pr stáb is keresi, gereblyék, fémdetektorok 😀briareos
több mint 14 éve
40.ezer állítólagmár a pr stáb is keresi, gereblyék, fémdetektorok 😀
több mint 14 éve
Akkor biztos nem hamisítvány...😊Gondolom Parcelles nagyon örült neki és talán Sparano is 😀Venturaedzés után kezdték keresni. már 50 perce nyomják 😊briareos
több mint 14 éve
Gondolom Parcelles nagyon örült neki és talán Sparano is 😀Venturaedzés után kezdték keresni. már 50 perce nyomják 😊
több mint 14 éve
Gondolom Parcelles nagyon örült neki és talán Sparano is 😀
több mint 14 éve
tessék, ekkora csapategység van nálunk 😀Langford füléből kiesett egy gyémántfülbevaló (szegény gyerek, nem tudom miért nem lehet levenni edzés előtt), és az egész d-line 10 perce térden csúszkálva keresi
több mint 14 éve
Fasano-nak nagyon oda kell tennie magát, mert ez az utolsó dobása, h tisztességes pént harcoljon össze magának.Martin nagy kérdőjel, ebben egyetértünk.
nincsenek illúzióim, nem várok olyan idényt TE-től mint 2008-ban, de a tavalyi produktumot illene überelni
több mint 14 éve
nem biztos, pont ma nyilatkozta Sparano, h simán nekimegy akár 2 TE-vel a rosteren az idénynek...Úgy gondoltam, h tradeből lehetne esetleg használhatót beszerezni. Kukából csak PS-be - aztán vagy lesz belőle valami vagy nem .
mondjuk amennyivel életképesebb most a WR sorunk, nem elképzelhetetlen.
ÉS valamiért, nagyon jó véleménnyel van Nalbone-ról szóval ha mégis 3, neki nagyobb esélye van mint egy kukázottnak, szerintembriareos
De kellene mert nem tudni milyen szezonja lesz Fasanonak, Martin azért csak kihagyott 1 évet, Nalbone csak igéret...szerintem.
több mint 14 éve
azoknak akik izgulnak a mai cutok miatt: elvileg 74-en vannak most az aktív rosteren, szóval nem várható cut ma, ha minden igaz.persze a tévedés jogát fenntartom magamnak
több mint 14 éve
The Dolphins are always protective about releasing injury information, a philosophy pegged on the desire to maintain a competitive edge. In the latest situation regarding linebacker Channing Crowder, there's a different reason.They really don't know what is wrong.
Crowder, who sat out the past two preseason games, initially believed he sustained an injury to his hip flexor, according to sources. But a few days ago, there was then some reason to think the problem might be more directly associated with his lower abdomen in the same region.
As of Monday afternoon, no one in the organization was prepared to be definitive about the situation.
That's why the starter was headed for a second outside opinion during the afternoon to help better diagnose the problem. Coach Tony Sparano would not disclose any details, but more information should be available Tuesday.
One bit of good news: Sparano said he wasn't overly concerned about the possibility that Crowder could miss the season opener against the Buffalo Bills on Sept. 12.
``Every day that a guy like Channing isn't out here, I'm concerned,'' Sparano said. ``But I'm not really that concerned right at this second.''
Should the latest medical opinion cause a less optimistic outlook, the Dolphins would look toward linebacker Tim Dobbins and Charlie Anderson, who can play inside and outside, to step into his place.
Read more: http://www.miamiherald.com/2010/08/31/1799867/miami-dolphins-linebacker-crowders.html#ixzz0yBLDl79L
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó lenne ha nem lenne komoly baja, eléggé hiányozna
több mint 14 éve
hát crowdert most küldték másik orvoshoz másodvélemény beszerzése miatt, meglátjuk mi lesz.