New York Jets
30 feliratkozó
7 órája
#Jets TE Mason Taylor, who suffered a thumb injury, is considered week-to-week, sources say. He’ll likely miss this week vs the #Lions.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Az első meccset sajnos nem tudtam megnézni, viszont ez a második elég hamar visszahelyezett a Jets életérzésbe, ekkora chokejobot baszki 😀
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
3 napja
Ponds viszont bevethető már.
4 napja
Esőt mondanak a meccsre, ami szerintem nekünk kedvez
Lesz ez még így se!
4 napja
The Jets highest graded player in week one was:LG Dylan Parham (93.5) 👀
I’ve always supported Parham I knew he was a damn good player so I’m glad he’s balling out.

6 napja
Reagált Múzsi Minkah és Cooper sérülésekre:#Jets with a busy day of roster moves:
✍️DB Jordan Clark from the PS to the active roster
✍️WR Sterling Shepherd to the PS
✍️WR Tyler Johnson to the PS
✍️DB John Saunders to the PS
✂️G Xavier Newman from the PS
✂️LB Jaden Keller from the PS
7 napja
Minkah 2-3 hét, Omar Cooper high ankle sprain az 4-6 szokott lenni
Lesz ez még így se!
7 napja
Kiváncsi leszek a jövő heti Green bay meccsre az szerintem megmutatja, hogy igazából hol tartunk. A két fal kifejezetten jól nézet ki, Genot nem sackaltek de érdekes lesz az is, hogy nagyobb volumenben mennyire fog működni a passzjáték.Egy reménykeltő stat addig: A Packers még nem nyert meccset Parsons sérülése óta
PuppPubi
Lesz ez még így se!
8 napja
Kiváncsi leszek a jövő heti Green bay meccsre az szerintem megmutatja, hogy igazából hol tartunk. A két fal kifejezetten jól nézet ki, Genot nem sackaltek de érdekes lesz az is, hogy nagyobb volumenben mennyire fog működni a passzjáték.
9 napja
Én bevallom ezt vártam és örülök hogy végre a csapat nem múlta alul magát
Lesz ez még így se!
11 napja
Sadiq jatszhat vasarnap.
12 napja
Szeretnék optimista lenni a szezonnal de hagyjuk is... valójában már elégedett lennék egy jó starttal isNa akkor elindulunk mi is a héten, azért ezt az első meccset illene megnyerniBeszédes lesz a szezon szempontjából rögtön h hol is tartunk.
Wester
Beki
Green is green
13 napja
Na akkor elindulunk mi is a héten, azért ezt az első meccset illene megnyerniBeszédes lesz a szezon szempontjából rögtön h hol is tartunk.
Wester
14 napja
Na akkor elindulunk mi is a héten, azért ezt az első meccset illene megnyerni
Lesz ez még így se!
19 napja
The Jets and Jordan Meredith agreed to a new one year contract following the trade. New contract is worth $2M plus incentives. $1.9M is now guaranteed.
22 napja
PS-re egyedül Reeder került be, aki nem Jets playa volt korábban.Meredith trade hivatalos:
2027/6 ment és kaptunk vissza 29/7-et
22 napja
Glenn: Klubnik a QB2
22 napja
Van új kicker, de amin kb 5 perce röhögök hogy a Miami claimelte Brady Cook-ot 😀
Lesz ez még így se!
22 napja
Jets waiver claims:K Blake Grupe (Colts)
LB Trevin Wallace (Panthers)
QB Brady Cook claimed by the Dolphins.
22 napja
NEWS: LB Troy Reeder is signing to the #Jets practice squad, sources tell @SNYtv.Múzsi szépen kalapálja a depth-et.
22 napja
QB: Geno Smith, Cade KlubnikRB: Breece Hall, Braelon Allen, Isaiah Davis, Kene Nwangwu, Andrew Beck (FB)
WR: Garrett Wilson, AD Mitchell, Omar Cooper Jr, Isaiah Williams, Tim Patrick, Arian Smith
TE: Mason Taylor, Kenyon Sadiq, Jeremy Ruckert, Jelani Woods
OL: Olu Fashanu, Dylan Parham, Josh Myers, Joe Tippmann, Armand Membou, Max Mitchell, Chukwuma Okorafor, Kohl Levao
LB: DeMario Davis, Jamien Sherwood, Marcelino McCrary-Ball, Kiko Mauigoa
CB: Brandon Stephens, Azareye’h Thomas, Nahshon Wright, DeAngelo Ponds, Jarvis Brownlee, Qwan’tez Stiggers
S: Minkah Fitzpatrick, Andre Cisco, Dane Belton, Malachi Moore
ST: Jason Sanders ( K), Austin McNamara (P), Thomas Hennessy (LS)
Initial 53 roster cutok után, Meredith trade még asszem nem hivatalos.