New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Értem én. Ettől függetlenül én látok abban igazságot, hogy ha ezek a játékosok jól teljesítenek, akkor 2016-ra 130 millát már elköltött a GM 41 játékosra. Erre szerintem nem érv, hogy fájdalom nélkül kivághatjuk őket. Illetve akkor bevallottan make or break év jön. Csak kivel és mit?tomi-tomiPontosan 130 misi foglalt lesz akkor, csupán annyi lehetőséggel, hogy egyes játékosok szerződését lehet módosítani. Ami fájóbb, hogy Wilknek, Harrisonnak és elvileg Demario Davisnak is lejár a szerződése jövőre.
Make or break szezonra készülünk-e ezt nem tudhatjuk. Geno-t láthattuk, hogy sokra nem megyünk vele, míg Fitz-et 1 éves szerződéssel hoztuk ide.
Nekem inkább tűnik az egész az elmúlt évek hibáit hozzuk rendbe/csináljuk vissza túlreagálásnak. Woody most jól megmutatta NY-nak, hogy van itt pénz és áldoz is a csapatra, miközben belátta tévedéseit. Szvsz az elmúlt két-három év ténykedéseit megszorozta mínusz eggyel, ami nem valódi, hanem csak látszólagos problémamegoldás.tomi-tomiEzzel várjuk meg a szezon végét sztem.
több mint 9 éve
Értem én. Ettől függetlenül én látok abban igazságot, hogy ha ezek a játékosok jól teljesítenek, akkor 2016-ra 130 millát már elköltött a GM 41 játékosra. Erre szerintem nem érv, hogy fájdalom nélkül kivághatjuk őket. Illetve akkor bevallottan make or break év jön. Csak kivel és mit?Ha jól megfigyeled mindenhol ott a ha szó, elhiheted, hogy eszem ágában sincs azt kívánni a csapatnak, amelynek szurkolok, hogy miután sok cap space van végre és elköltötte, jövőre meg minden megszerzett playert vághatunk ki.Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ha ilyen sokan szarul teljesítenek 2015-ben, mint amennyi nagyszerűen kialakított szerződésetek van, akkor mi a frászért lettek ide hozva? Nem azzal kéne inkább számolni, hogy ha jól játszanak, akkor mi lesz?
Ez a szerződés is nagyszerűen lett kialakítva.Beki
Csak egy kósza gondolat. (Btw nekem az jönne be, ha jövőre minden érintettet kivágnátok dead money nélkül, s kezdenétek elölről az egészet jó sok cap space-szel.)tomi-tomi
Inkább arra szeretnék utalni, hogy hihetetlen, ami a külföldi Jets szurkolóknál ment, amikor még csak a szerződések kevés részlete volt ismert és háborogtak, hogy Macc hazavágta a capet és mennyire túlfizette a játékosokat.Beki
Van egy eszetlenül csili-vili DL és CB corp, a LB-ek szódával elmennek (a Harris szerződés azért érthetően vert ki néhány gyengébb biztosítékot), safety-kben lehet reménykedni. Támadóknál az OL legyen OK, futók is nagyjából. TE - Amaro: bazi nagy kérdőjel, Decker eljátszogat jó-közepes szinten. A köztudottan stabil és egyébként leszálló ágban lévő Brandon Marshall-t pedig nem fogja kihozni a sodrából Geno biztosra vehető konzisztens teljesítménye?
Nekem inkább tűnik az egész az elmúlt évek hibáit hozzuk rendbe/csináljuk vissza túlreagálásnak. Woody most jól megmutatta NY-nak, hogy van itt pénz és áldoz is a csapatra, miközben belátta tévedéseit. Szvsz az elmúlt két-három év ténykedéseit megszorozta mínusz eggyel, ami nem valódi, hanem csak látszólagos problémamegoldás.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha jól megfigyeled mindenhol ott a ha szó, elhiheted, hogy eszem ágában sincs azt kívánni a csapatnak, amelynek szurkolok, hogy miután sok cap space van végre és elköltötte, jövőre meg minden megszerzett playert vághatunk ki.Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ha ilyen sokan szarul teljesítenek 2015-ben, mint amennyi nagyszerűen kialakított szerződésetek van, akkor mi a frászért lettek ide hozva? Nem azzal kéne inkább számolni, hogy ha jól játszanak, akkor mi lesz?
Csak egy kósza gondolat. (Btw nekem az jönne be, ha jövőre minden érintettet kivágnátok dead money nélkül, s kezdenétek elölről az egészet jó sok cap space-szel.)tomi-tomi
Inkább arra szeretnék utalni, hogy hihetetlen, ami a külföldi Jets szurkolóknál ment, amikor még csak a szerződések kevés részlete volt ismert és háborogtak, hogy Macc hazavágta a capet és mennyire túlfizette a játékosokat.
több mint 9 éve
Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ha ilyen sokan szarul teljesítenek 2015-ben, mint amennyi nagyszerűen kialakított szerződésetek van, akkor mi a frászért lettek ide hozva? Nem azzal kéne inkább számolni, hogy ha jól játszanak, akkor mi lesz?
Csak egy kósza gondolat. (Btw nekem az jönne be, ha jövőre minden érintettet kivágnátok dead money nélkül, s kezdenétek elölről az egészet jó sok cap space-szel.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Cromartie a szerződésében található 7M garantáltat teljes egészében megkapja az idei évben, tehát ha rosszul teljesít minden akadály nélkül kivághatjuk jövőre.Ez a szerződés is nagyszerűen lett kialakítva.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Spencer Paysinger LB jön vizitre ma, depthnek tökéletes lenne.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ahogy az várható volt idén nem jutott kompenzációs pick számunkra és most borítékolható, hogy jövőre sem fog. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Woody Johnsont, a Jets tulajdonosát megkérdezték, hogy ki lenne nekik a jobb QB, Marcus Mariota vagy Geno Smith? Johnson válasza: "Geno Smith jóval Mariota előtt jár jelenleg."StyleeSzokásos bullshit, nem kell semmit beleképzelni a dolgokba. Geno-val lófaszt nem fogunk nyerni.
több mint 9 éve
Stylee
480
Woody Johnsont, a Jets tulajdonosát megkérdezték, hogy ki lenne nekik a jobb QB, Marcus Mariota vagy Geno Smith? Johnson válasza: "Geno Smith jóval Mariota előtt jár jelenleg."több mint 9 éve
Rich Cimini @RichCimini 14 ó14 órával ezelőttaz kolkonkent 2,7 millio.
Random contract note: Antonio Cromartie's 4 yr/$32M deal with Jets includes only $7M gtd - $5M base + $2M roster bonus at signing. #nyjBeki
Vagy asszonyonként 4 millió dodó gyerektartási lóvé 4 évre szétosztva.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 14 ó14 órával ezelőttRandom contract note: Antonio Cromartie's 4 yr/$32M deal with Jets includes only $7M gtd - $5M base + $2M roster bonus at signing. #nyj
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szintén overthecap szerint perpill 12M cap space van, de ebben nincs még benne Brewer és Vickerson szerződése, valamint a draft pool is lejön.Sokan sikítoztak, hogy Macc hazavágta a capet jövőre, jelenleg 20M cap space akad 2016-ra és 41 játékosnak lenne szerződése, valamint jó eséllyel azért az idei 1-4. körös pickjeink szerződése + idei cap rollover.
Emellett akad jó pár szerződés, ahol sokat lehet nyerni, pl. Ferguson 14M cap number, Marshall és Mandgold kb. 8.5M cap number.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Overthecap infófi alapján Cro 16M garantáltat kap és ezt meg is kapja az első 2 évben.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DT Kevin Vickerson is alairt 1 evre.
több mint 9 éve
mekkora steal lenne. Ha már a régi társai a védelembe visszatértek,... 😀Sanchezempty taxi- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92
több mint 9 éve
Sanchez- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Március 28-án jön Mariota private workoutra, ahol Bowles is részt vesz.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Értelemszerűen, ahogy olvashattad Mariota Pro Day-én ott volt Bowles kivételével a teljes FO és Winstonnaál is ott lesz, így a kérdés értelmét veszíti, ha egyikük sem lesz már bent akkor.- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92
Amúgy meg Macc azt is mondta, hogy BPA lesz,
több mint 9 éve
Titok- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?ano92
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.BekiÉs ki lesz az a QB 1/6 on ha mariska meg vinszton kimegy addig?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
James Brewer aláírt 1 évre.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lényegesebb dolgok a conference callról:- Revist ítéltük meg az egyik legjobb FA-nak, ezért voltunk ennyire agresszívek a megszerzése kapcsán.
- FA-n azok a posztok voltak a legerősebbek, amelyeket meg szerettünk volna erősíteni.
- Még nem végeztünk FA-n, próbálunk "jó" játékosokat igazolni.
- Marshall iránt azután érdeklődtünk először, miután kielemezték a WR FA poolt.
- Wilkersont szeretnénk mindenképpen megtartani, de nem tudja mikor fogja megkapni a hosszú távú szerződését.
- Maccagnan röviden jó kezdetnek nevezte az FA-t, de ez csak egy hosszú process kezdete.
- Nem garantálja, hogy Dee rosteren lesz a szezon első meccsén.
- Geno és Simms kapja a snapek többségét OTA-k során, miután Fitz sérülésből gyógyulgat még.
- Umenyiora csak Bowles-nak köszönt be tegnap, 10 percet volt nálunk.
- Winston Pro Day-én is ott leszünk.
- Lehet, hogy QB pick lesz 1/6-on.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
15:45-kor Macc sajtótájékoztatón értékeli az eddigieket.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Osi Umenyiora DE tegnap volt, míg Denarius Moore WR ma érkezik vizitre.Shane Ray-el a Pro day-én lesz meetingje az FO-nak.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/49983/breaking-down-marcus-gilchrists-contract?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter