New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Az FO néhány tagja tegnap PJ Willams CB-vel vacsorázott.BekiEgy újabb CB a Revisék utáni időszakra?
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan ott van Winston-ék pro day-én.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az FO néhány tagja tegnap PJ Willams CB-vel vacsorázott.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Valamint Amari Cooper és Andrus Peat érkezik csütörtökön pre-draft vizitre.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Érdeklődtök Schaub iránt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
úgy hallottam jovőre rekordot fog donteni a jets 2 kategóriában is. A legkevesebb szerzett pont egy szezonban. És a legtobb kapott pont egy szezonban fődíjak fő várományosai.ano92Írtam volna erre valami kamu pletykát, de kiderült, hogy kacsa, és Chip Kelly adott érte egy jövő évi 2. kört.
több mint 9 éve
don't feed it 😉Hahaha... Vicces ...üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!Pityu Gyorúgy hallottam jovőre rekordot fog donteni a jets 2 kategóriában is. A legkevesebb szerzett pont egy szezonban. És a legtobb kapott pont egy szezonban fődíjak fő várományosai.ano92
JA NEM!!
Inkább menj vissza és keress 1-2 Palvinos képet és ránts rá!
KösziStylee
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Stylee
480
Hahaha... Vicces ...üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!Pityu Gyorúgy hallottam jovőre rekordot fog donteni a jets 2 kategóriában is. A legkevesebb szerzett pont egy szezonban. És a legtobb kapott pont egy szezonban fődíjak fő várományosai.ano92
JA NEM!!
Inkább menj vissza és keress 1-2 Palvinos képet és ránts rá!
Köszi
több mint 9 éve
üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!Pityu Gyorúgy hallottam jovőre rekordot fog donteni a jets 2 kategóriában is. A legkevesebb szerzett pont egy szezonban. És a legtobb kapott pont egy szezonban fődíjak fő várományosai.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!Pityu GyorÜdv! 😊
Ugyan olyat csak Tebow visszaigazolása tudna eredményezni. 😀
több mint 9 éve
üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!Pityu Gyorüdv köztünk 😊
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!Pityu GyorLégy üdvözölve
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Pityu Gyor
978
üdv mindenkinek!! régi Jets drukkerként csatlakoznék. jövőre a remélt komoly előrelépés után úgyis megnőnek a divatszimpatizánsok száma is 😊 szépen alakulnak a dolgaink idén eddig, Go Jets!
Green is green
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"@RapSheet: A #Jets contingent featuring GM Mike Maccagnan, coach Todd Bowles and others will have a private workout with Oregon QB Marcus Mariota today"Emellett Gailey, QB coacunk es a scoutjaink fonoke is ott lesz.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kellen Davis TE alá is írt 1 évre.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"Geno's been here a year, so obviously he's going to start off going into it," Bowles said Tuesday at the AFC coaches breakfast during the NFL owners meetings. "With Ryan [Fitzpatrick] being injured, when we get to training camp, [Smith] is going to start out getting the first-team reps. He's the only quarterback we have right now if we don't draft one."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
TE Kellen Davis is hamarosan aláír, míg Winston private workoutra jön majd.
több mint 9 éve
lel 😀😀Jets have filed tampering charges against Pats based on Robert Kraft's Monday comments about Revis, per league source
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Leigazoltuk Corey Hilliard OT-t és Stephen Bowen DE-t.
több mint 9 éve
kicsit, jó lenne ha beverekdné magát a kezdőbe, jovőre meg elit lenne 😀Labdaszedő lesz.Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.Bekiés jj? 😥ano92
Remélem fáj. 😀Stez
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Érdekes írás a NYJH-tól:2015-ben jon a "Win Now" mentalitas?!
A Jets megerositette a secondary-t, feltoltotte a rostert, szerzett egy veteran iranyitot, egy sztar elkapot es rendbe rakta az offensive falat. Ez visszont olyan sok penzbe kerult, hogy a 2016-os free agency-n a mostani top 3-at a last 3-ra csereljuk a Saints es a Bills tarsasagaban. Raadasul Wilkerson szerzodese lejar jovore, es o sok penzt szeretne. Ugy tunik, a mostani drafton nem fogunk szerezni sztar iranyitot. Vagy meg is? A win now mentalitasra tokeletes pelda a Broncos es a Patriots az utobbi ket evben. A win now mentalitas lenyege: vasarolj be, kolts rengeteg penzt, szerezz meg akit tudsz es nyerd meg a Super Bowl-t. De miert mondom azt egy negativ szezon utan, hogy a kovetkezo ket evben kell nyerni? A valasz Revis, Wilkerson, Cromartie, Marshall. Olyan jatekosok akik sokat keresnek, kozuluk harom a karrierjuk vege fele jar egy pedig lehetseges, hogy annyi penzt szeretne majd amit mi nem tudunk megadni. Mit ad a sors a Chargers eppen szeretne megszabadulni Riverstol a Redskins ugy tunik lecsereli RG3-at es a Saints Brees-t. Termeszetesen Mariota a jovo, de nem egy biztos dolog es Rivers, Brees de meg RG is jelenleg sokkal jobb opcio mint barki akit draftolhatnank. Brady elozo evben nyert Super Bowlt, Manning 2 eve elete szezonjat jatszotta es Rivers az elozo idenyben az egyik legjobb egyeni szezonjat produkalta. Ha Rivers tenyleg megszerezheto akkor hajra. Az uj vezetes azonnali sikereket akar, ezek a sikerek pedig sem Mariotaval, sem Genoval es Fitzpatrickal sem fognak jonni. Ami biztos: 2-3 ev mulva ismet egy rebuilding fazisba lesz a csapat szerencsere nem olyan melyben mint voltunk par eve de a secondarybol tavozo Revis es Cromartie es az elkapok kozul tavozo Decker es Marshall az O-linebol tavozo Mangold es Ferguson mindenkepp kenyszerito tenyezo lesz ebben. Ezt a par evet a leheto legsikeresebben kell vegigjatszani es all in-t mondani mert Riversel ez a csapat Super Bowl eselyes lenne egy nyar leforgasa alatt.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Labdaszedő lesz.Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.Bekiés jj? 😥ano92
Remélem fáj. 😀
több mint 9 éve
Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.Bekiés jj? 😥
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bowles elárulta, hogy Gilchrist lesz az FS, míg Pryor az SS.
több mint 9 éve
Akár a 2017-es végét is! 😊Értem én. Ettől függetlenül én látok abban igazságot, hogy ha ezek a játékosok jól teljesítenek, akkor 2016-ra 130 millát már elköltött a GM 41 játékosra. Erre szerintem nem érv, hogy fájdalom nélkül kivághatjuk őket. Illetve akkor bevallottan make or break év jön. Csak kivel és mit?tomi-tomiPontosan 130 misi foglalt lesz akkor, csupán annyi lehetőséggel, hogy egyes játékosok szerződését lehet módosítani. Ami fájóbb, hogy Wilknek, Harrisonnak és elvileg Demario Davisnak is lejár a szerződése jövőre.
Make or break szezonra készülünk-e ezt nem tudhatjuk. Geno-t láthattuk, hogy sokra nem megyünk vele, míg Fitz-et 1 éves szerződéssel hoztuk ide.
Nekem inkább tűnik az egész az elmúlt évek hibáit hozzuk rendbe/csináljuk vissza túlreagálásnak. Woody most jól megmutatta NY-nak, hogy van itt pénz és áldoz is a csapatra, miközben belátta tévedéseit. Szvsz az elmúlt két-három év ténykedéseit megszorozta mínusz eggyel, ami nem valódi, hanem csak látszólagos problémamegoldás.tomi-tomiEzzel várjuk meg a szezon végét sztem.Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)