Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
2017-es schedule terén, akik ellen tuti játszunk (MIA, BUF, NE kívül):
KC, SD, ATL, CAR, DEN, OAK, NO, TB, AFC south 4. helyezett (JAX), AFC North 4. helyezett (CLE)

Uccsó 2 változhat, ha esetleg csoporton belül megelőznénk BUF-ot.
Beki
senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
A SD egyik másik csoportba a rájátszásért, néhol még akár a csoportgyőzelemért is versenyben lenne, a NFC Southban meg mindenhol van jó irányító, 1-2 helyen pedig a célpontokkal és a védelemmel sincs akkora gond.
alatriste
Azt mondod, hogy akkor nekünk nem lesz meg a 12 W? 😕
Wyatt
Esélytelen... 😊

Senkit nem megbántva a Jets topicba miből következtettél arra, hogy a Patsnak mi lesz a mérlege? Az említett csapatok ellen a Jets többször lesz az esélytelenebbik gárda míg ti kb mindenhol favoritok vagyok ha van Brady, vagy minimum 50-50.
alatriste
Hát csak a baromi erős AFC West+NFC South miatt 😊
Btw, az AFC South minden, csak nem erős, de IDÉN az NFC West is eléggé hurka, ez pedig alaposan megdobja a két divízió mutatóját (na mondjuk én az NFC South-tól amúgy sem vagyok annyira hasraesve)

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 934 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
KC, SD, ATL, CAR, DEN, OAK, NO, TB, AFC south 4. helyezett (JAX), AFC North 4. helyezett (CLE)

Beki
senkit sem letörni akarok de az AFC West + NFC South az ideiek alapján baromi erős lesz
A SD egyik másik csoportba a rájátszásért, néhol még akár a csoportgyőzelemért is versenyben lenne, a NFC Southban meg mindenhol van jó irányító, 1-2 helyen pedig a célpontokkal és a védelemmel sincs akkora gond.
alatriste
Wyatt
Esélytelen... 😊

Senkit nem megbántva a Jets topicba miből következtettél arra, hogy a Patsnak mi lesz a mérlege? Az említett csapatok ellen a Jets többször lesz az esélytelenebbik gárda míg ti kb mindenhol favoritok vagyok ha van Brady, vagy minimum 50-50.

Liverpool Fc
több mint 9 éve

Beki
alatriste

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Giacomini hátsérülése újult ki Bowles szerint és műteni kell majd (számunkra mindegy, mert egy szarul is tolja, meg 5 meccsen volt egészséges, jövőre 2 OT-t kell vadászni), Forte day-to-day, Qvale nem javult sokat vasárnap óta, így Shell első hivatalos startjára készülhet akár.
Devin Smith 1 snapje pedig azért volt, mert más playerekre volt kíváncsi a stáb, de hétvégén többet láthatjuk majd.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó

Beki
alatriste
Jobb, ha megvárjuk az offseasont, de annyira én sem vagyok elragadtatva a névsortól.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 934 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Beki

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Első infók szerint a csapatokat arról tájékoztatta az NFL, hogy 166-170M között lesz a jövő évi cap, bár előfordul, hogy ezek az értékek kisebbek a véglegesnél.
166M-el számolva overthecap-nél 2 misivel cap fölött, spotracnél kb nullára jön ki a cap space.
NFLPA cap reportja szerint perpill 521k, amit jövő évre át tudunk vinni. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Gilchrist es Giacomini IR-en, tippre Forte es Skrine is kovetheti oket hamarosan.
Qvale ma nem edz, igy Shell lehet az RT.
több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Hosszabb elemzésbe sztem felesleges belemenni, nehezen akartam elhinni Frisco drukkerek írását h 20-30 pontos vezetés kell h nyerjenek, de így lett végül és Dawson félrehordó lába is sokat segített nekünk.

Petty teljesítményét majd erősebb védelmek ellen kell jobban figyelni, de nem volt rossz bemelegítésnek a tegnapi. Powell és Anderson érdemel pacsit.
Gilchrist számára vége a szezonnak, Forte MRI ma (szerinte minden OK), Bostick (könyöke sérült elvileg), Qvale (hamstring) és BMarshall is bicegett az öltözőben.

Perpill 1/6 pick a miénk.

Vasárnap hajnalban egy várhatóan Matt Moore-al felálló MIA jön, akik a PO-ért harcolnak.
Beki
Legalább most már mindhárom fő támadó kategóriában a jövő (potenciàlis) játékosai vitték a primet: Petty, Powell, Anderson. Remélem tovább erőltetjük őket és Fitz, Forte (és Marshall) a háttérbe szorul. Örülök a W nek!

Green is green
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ha jól matekozok és a Pats elleni meccset tuti bukóra veszem, másik kettőt nyerjük, úgy 6-10-el zárnánk és jelen álláshoz viszonyítva (ha minden csapathoz beírok 3 vereséget akik nem PO-sok perpill, ami nyilván lehetetlen h összejöjjön), úgy 14. helynél rosszabb helyen nem húzhatunk drafton.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hosszabb elemzésbe sztem felesleges belemenni, nehezen akartam elhinni Frisco drukkerek írását h 20-30 pontos vezetés kell h nyerjenek, de így lett végül és Dawson félrehordó lába is sokat segített nekünk.

Petty teljesítményét majd erősebb védelmek ellen kell jobban figyelni, de nem volt rossz bemelegítésnek a tegnapi. Powell és Anderson érdemel pacsit.
Gilchrist számára vége a szezonnak, Forte MRI ma (szerinte minden OK), Bostick (könyöke sérült elvileg), Qvale (hamstring) és BMarshall is bicegett az öltözőben.

Perpill 1/6 pick a miénk.

Vasárnap hajnalban egy várhatóan Matt Moore-al felálló MIA jön, akik a PO-ért harcolnak.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Forteról vmi hír?
ThundersNFL
MRI ma.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 317 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Forteról vmi hír?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Még egy Jets drive-ot várok és sztem én is kapcsolom ki.
több mint 9 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Én már ki is kapcsoltam! 😊

Go Jets!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nincs meglepetés.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
From @NFLGameDay: #Jets not inclined to clean house with coach Todd Bowles. But expect a very different team with many big-money vets gone.
Major #Jets focus for the offseason: Leadership. There’s a major void among the players. As #NYJ settles into its rebuild, it’s important.

Semmi meglepő.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
La Canfora és Cimini szerint is Macc és Bowles helye biztos jövőre, várhatóan pár coach azért repülni fog, köztük Gailey jó eséllyel.
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem gondoltam volna, de külföldi oldalak szerint a Frisco vmivel esélyesebb nálunk...
Beki
Annyival, hogy ok vannak otthon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/frmedntibelfzlyrluzw
Johnson's Jets duties could change if he gets ambassador role
Woody Johnson is in the running to be a United States ambassador to the United Kingdom. What could that mean for his role as the owner of the New York Jets?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem gondoltam volna, de külföldi oldalak szerint a Frisco vmivel esélyesebb nálunk...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kérhetnék egy kis felvilágosítást, hogy mi a fos van a JETS-szel... hogy lett a tavalyi majnem PO-ból idénre top 5 pick??? És ehhez nem elég az hogy Revis 1 év alatt logaritmikus öregedésbe ment át ...
malkav
Szvsz itt elég sok dolog okozta ezt:
- Fő ok kb Fitzpatrick teljesítményének visszaesése
- Decker kiesése (kicsit hozzátesz)
- Korosodó OL visszaesése, sok sérülés
- Futójáték akadozása, ami külön bosszant h Powell-t alig használjuk és túltoljuk Forte-t
- Gailey playcall-ja, ami tavaly ment idén nem és változás kb a Rams elleni egyetlen TD-nken láttam
- Secondary kabaré teljesítménye
- Nem létező pass rush
- DL visszaesése (bár itt az is gondot okoz h az elkapókat nem tudjuk megtartani)

Plusz sajnos nem találtam statot arról h mennyit blitzel Bowles idén, de defense terén mintha kicsivel konzervatívabb lenne a playcall. Kevés a labdaszerzés is stb.
több mint 9 éve
Egy jó DE mindig elfér 😊)
Wyatt
WestWorld spoiler
| na persze Dolores! |
Borbinho
Ezt most annyira nem értem, PM-ben kifejtheted, ha gondolod 😀
De ha már off. Tegnap ment HBO3-on az 1973-as film, fel is vettem, hogy majd megnézem, mert én a sorozat előtt azt nem láttam, de egyelőre nem jutottam a végére 😀 Mondjuk sokkal jobb technológia áll ma már a rendelkezésre, az is tény 😊)

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nagyjabol minden ul amit irtal. Szornyu volt a hetfoi meccs, nem is emlekszem mikor hagytam ott magyar nyelvu adast utoljara.... johet egy takaritas, remelem most mar Fitzel iden nem fogunk szorakozni. Csak most mar tanuljunk meg draftolni is
Pityu Gyor
BAP-t fogunk draftolni....Macc még a szezon fele után is erre utalt
mzperx
Gyakorlatilag jó eséllyel a BPA needre érkezik várhatóan, QB, OL, pass rusher, sec