New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
nem egészen értem ezt a nagy WR fókuszt, de a trade szerintem szenzációs, 2 plusz pick meg egy plusz játékos, lesz merítési lehetőség. Mauldinra nagyon kíváncsi vagyok, Ő hamar be kell váljon a terveinkhez. RB pick is érdekes lesz lesz-e még vagy Ridley-t elégnek gondolják.

Green is green
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Geno Smith nem nagyon aggódott, hogy hoznak valakit a helyére. Lazán kiment a Brooklyn- Atlanta meccsre. Mellsleg a Nets kikapott és így kiesett. 😀😀

Mellesleg Genot ki is fütyülték a nézők.
@peachesbbxoxo
Nets fans: where Olivia Wilde gets cheered for and the quarterback of the Jet gets booed
Én is ugyanezeket tenném, pedig nem is vagyok Nets fan. 😀😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lorenzo Mauldin OLB érkezett az LSU-ról.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
12 helyes letrade után érkezett DeVier Posey WR, plusz 5. és 7. kör a HOU-tól.
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Orchard és Kikaha is kiment Gregory előtt.. besza behu, ezek után steal lesz nekünk 😊

"Devin Smith, youve worked to prove that you're not one-dimensional. What do you want to prove in the NFL?"

"That I'm not one-dimensional."

egyéniség 😛
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kinti fórumokon egy rossz szót nem írtak a Devin Smith pickről.

Bárki legyen a kezdő QB a Marshall-Decker-Kerley-Smith-Amaro ötösből csak megtalál majd vkit.
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
1+1=2
Kb annyit kapnak érte.Bazzani
ha kapnánk érte 2+2-t már jól járnánk, tekintve, hogy mekkora garantált fizut kap 1 évre.

a "legjobb" amit eddig hallottam az az volt, hogy Williams-szel Richardsont akarjuk tehermentesíteni, hogy véglegesen tudjunk belőle target zone RB-t faragni Rex Ryan módra 😊)))Pityu Gyor
A másik, hogy végig 4 falemberrel fogjuk tolni, amivel csak az a baj, hogy kell még 1(2?) igazi pass rusher.
több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 978
A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.Stez
Contract yearben leshetjük ki adja meg.Beki
1/6-os DL draft után...tomi-tomi
a "legjobb" amit eddig hallottam az az volt, hogy Williams-szel Richardsont akarjuk tehermentesíteni, hogy véglegesen tudjunk belőle target zone RB-t faragni Rex Ryan módra 😊)))

Green is green
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
1+1=2
Kb annyit kapnak érte.

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Contract yearben leshetjük ki adja meg.Beki
1/6-os DL draft után...

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Contract yearben leshetjük ki adja meg.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azt csiripelik a madarak h WR-t célzunk meg a 2. körös pickkel.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Elvileg fél 8-tól Williams már a médiának nyilatkozik New Yorkban.
több mint 9 éve
Igaz, az ilyen régi szarokról mindig a Motorola ugrik be. 😀
Minőség, az a lényeg, elnyűhetetlen!

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

most akkor motorola, vagy samsung? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
 www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fb

Ilyenkor a rendelkezésre álló 10 percben, a név elküldése előtt, felhívják a kiszemeltet és tájékoztatják, h Őt fogják húzni?Lucifer
aha, régebben mutatták is a közvetítésben, ahogy telefonáltak a játékosok, de ezt persze megszüntették mert rontja az élménytWester
Mondjuk szakadtam a röhögéstől, amikor anno az 1/1-nél végig Luck régi fos Samsungját mutogatták, és azon röhögtek a szakik. 😀
És azóta is ezt használja.

több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
 www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fb

Ilyenkor a rendelkezésre álló 10 percben, a név elküldése előtt, felhívják a kiszemeltet és tájékoztatják, h Őt fogják húzni?Lucifer
aha, régebben mutatták is a közvetítésben, ahogy telefonáltak a játékosok, de ezt persze megszüntették mert rontja az élménytWester

Úgy szokás.Stez
Értem, Köszi 😊

GO JETS!!!
több mint 9 éve

Úgy szokás.

több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!

aha, régebben mutatták is a közvetítésben, ahogy telefonáltak a játékosok, de ezt persze megszüntették mert rontja az élményt

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214

Ilyenkor a rendelkezésre álló 10 percben, a név elküldése előtt, felhívják a kiszemeltet és tájékoztatják, h Őt fogják húzni?

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Tegnap jól felidegeltetek... tavaly a Rams szopatott be az utsó pillanatban, idén meg ti... Mondjuk nem lesz rossz az a White Pick se, de amikor majdnem lecsúszik egy ilyen playa bosszantó, hogy az utsó pillanatban behúzzák előled, főleg hogy nektek totál nem volt need... és utólag még nagy mákotok is van mert még akár Gregory is bent lehet, de ott van még Harold, és Orchard is...

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megvan a megoldás
Coples, Richardson, Harrison, Wilkerson, Leonard Williams DL, aztán nem kell semmi más, ez bedönti az összes OL-t. Mondjuk én nem értettem este a picket, de hát a Jetsnél hiába a három első körös DL-ember, bármikor jöhet még kettő 😀 Na jó, nem trollkodom (pedig a liga szerintem legjobb 3–4-es fala itt van, mégsem volt ez túl sokra elég tavaly, persze ellenünk de, csak a többi csapat ellen nem :/), ha elviszitek mondjuk Gregoryt, egészen érdekes lehet. Azon viccelődtem a húzás előtt, hogy elviszitek Waynest, mert CB-ből van most tíz 😀 Jó lenne egy felállás csak DL-lel és DB-vel
De ha tényleg áruljátok Wilkersont, én nagy duzzogva elfogadnám az első körös DT-húzás ellenére is 😊Wyatt
Felőlem, ha Gregory-val OLB-ként számolunk, részemről jöhet ő is.
CB-knél Marcus Peters és PJ Williams tuti volt viziten, így nem lepődnék meg ha ilyen húzás is lenne. 😀Beki
Mármint Gregory balhésként, vagy valamelyik CB, mert én Petersen eléggé 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Megvan a megoldás
Coples, Richardson, Harrison, Wilkerson, Leonard Williams DL, aztán nem kell semmi más, ez bedönti az összes OL-t. Mondjuk én nem értettem este a picket, de hát a Jetsnél hiába a három első körös DL-ember, bármikor jöhet még kettő 😀 Na jó, nem trollkodom (pedig a liga szerintem legjobb 3–4-es fala itt van, mégsem volt ez túl sokra elég tavaly, persze ellenünk de, csak a többi csapat ellen nem :/), ha elviszitek mondjuk Gregoryt, egészen érdekes lehet. Azon viccelődtem a húzás előtt, hogy elviszitek Waynest, mert CB-ből van most tíz 😀 Jó lenne egy felállás csak DL-lel és DB-vel
De ha tényleg áruljátok Wilkersont, én nagy duzzogva elfogadnám az első körös DT-húzás ellenére is 😊Wyatt
Felőlem, ha Gregory-val OLB-ként számolunk, részemről jöhet ő is.
CB-knél Marcus Peters és PJ Williams tuti volt viziten, így nem lepődnék meg ha ilyen húzás is lenne. 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Megvan a megoldás
De ha tényleg áruljátok Wilkersont, én nagy duzzogva elfogadnám az első körös DT-húzás ellenére is 😊