New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Pityu Gyor
978
nem egészen értem ezt a nagy WR fókuszt, de a trade szerintem szenzációs, 2 plusz pick meg egy plusz játékos, lesz merítési lehetőség. Mauldinra nagyon kíváncsi vagyok, Ő hamar be kell váljon a terveinkhez. RB pick is érdekes lesz lesz-e még vagy Ridley-t elégnek gondolják.
Green is green
több mint 9 éve
Geno Smith nem nagyon aggódott, hogy hoznak valakit a helyére. Lazán kiment a Brooklyn- Atlanta meccsre. Mellsleg a Nets kikapott és így kiesett. 😀😀Mellesleg Genot ki is fütyülték a nézők.
@peachesbbxoxoÉn is ugyanezeket tenném, pedig nem is vagyok Nets fan. 😀😀
Nets fans: where Olivia Wilde gets cheered for and the quarterback of the Jet gets booed
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Lorenzo Mauldin OLB érkezett az LSU-ról.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
12 helyes letrade után érkezett DeVier Posey WR, plusz 5. és 7. kör a HOU-tól.
több mint 9 éve
Orchard és Kikaha is kiment Gregory előtt.. besza behu, ezek után steal lesz nekünk 😊"Devin Smith, youve worked to prove that you're not one-dimensional. What do you want to prove in the NFL?"
"That I'm not one-dimensional."
egyéniség 😛
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kinti fórumokon egy rossz szót nem írtak a Devin Smith pickről.Bárki legyen a kezdő QB a Marshall-Decker-Kerley-Smith-Amaro ötösből csak megtalál majd vkit.
több mint 9 éve
1+1=2ha kapnánk érte 2+2-t már jól járnánk, tekintve, hogy mekkora garantált fizut kap 1 évre.
Kb annyit kapnak érte.Bazzani
a "legjobb" amit eddig hallottam az az volt, hogy Williams-szel Richardsont akarjuk tehermentesíteni, hogy véglegesen tudjunk belőle target zone RB-t faragni Rex Ryan módra 😊)))Pityu GyorA másik, hogy végig 4 falemberrel fogjuk tolni, amivel csak az a baj, hogy kell még 1(2?) igazi pass rusher.
több mint 9 éve
Pityu Gyor
978
a "legjobb" amit eddig hallottam az az volt, hogy Williams-szel Richardsont akarjuk tehermentesíteni, hogy véglegesen tudjunk belőle target zone RB-t faragni Rex Ryan módra 😊)))1/6-os DL draft után...tomi-tomiA Jets 1+1-et akar Wilkersonért.StezContract yearben leshetjük ki adja meg.Beki
Green is green
több mint 9 éve
A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.Stez1+1=2
Kb annyit kapnak érte.
több mint 9 éve
1/6-os DL draft után...A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.StezContract yearben leshetjük ki adja meg.Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.StezContract yearben leshetjük ki adja meg.
több mint 9 éve
A Jets 1+1-et akar Wilkersonért.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azt csiripelik a madarak h WR-t célzunk meg a 2. körös pickkel.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Elvileg fél 8-tól Williams már a médiának nyilatkozik New Yorkban.
több mint 9 éve
Igaz, az ilyen régi szarokról mindig a Motorola ugrik be. 😀Minőség, az a lényeg, elnyűhetetlen!
több mint 9 éve
most akkor motorola, vagy samsung? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Mondjuk szakadtam a röhögéstől, amikor anno az 1/1-nél végig Luck régi fos Samsungját mutogatták, és azon röhögtek a szakik. 😀www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fbaha, régebben mutatták is a közvetítésben, ahogy telefonáltak a játékosok, de ezt persze megszüntették mert rontja az élménytWester
Ilyenkor a rendelkezésre álló 10 percben, a név elküldése előtt, felhívják a kiszemeltet és tájékoztatják, h Őt fogják húzni?Lucifer
És azóta is ezt használja.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fbaha, régebben mutatták is a közvetítésben, ahogy telefonáltak a játékosok, de ezt persze megszüntették mert rontja az élménytWester
Ilyenkor a rendelkezésre álló 10 percben, a név elküldése előtt, felhívják a kiszemeltet és tájékoztatják, h Őt fogják húzni?Lucifer
Értem, Köszi 😊www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fbÚgy szokás.Stez
GO JETS!!!
több mint 9 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fbÚgy szokás.
több mint 9 éve
www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fbaha, régebben mutatták is a közvetítésben, ahogy telefonáltak a játékosok, de ezt persze megszüntették mert rontja az élményt
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c?campaign=fbIlyenkor a rendelkezésre álló 10 percben, a név elküldése előtt, felhívják a kiszemeltet és tájékoztatják, h Őt fogják húzni?
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Tegnap jól felidegeltetek... tavaly a Rams szopatott be az utsó pillanatban, idén meg ti... Mondjuk nem lesz rossz az a White Pick se, de amikor majdnem lecsúszik egy ilyen playa bosszantó, hogy az utsó pillanatban behúzzák előled, főleg hogy nektek totál nem volt need... és utólag még nagy mákotok is van mert még akár Gregory is bent lehet, de ott van még Harold, és Orchard is...
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Mármint Gregory balhésként, vagy valamelyik CB, mert én Petersen eléggé 😀Megvan a megoldásFelőlem, ha Gregory-val OLB-ként számolunk, részemről jöhet ő is.
Coples, Richardson, Harrison, Wilkerson, Leonard Williams DL, aztán nem kell semmi más, ez bedönti az összes OL-t. Mondjuk én nem értettem este a picket, de hát a Jetsnél hiába a három első körös DL-ember, bármikor jöhet még kettő 😀 Na jó, nem trollkodom (pedig a liga szerintem legjobb 3–4-es fala itt van, mégsem volt ez túl sokra elég tavaly, persze ellenünk de, csak a többi csapat ellen nem :/), ha elviszitek mondjuk Gregoryt, egészen érdekes lehet. Azon viccelődtem a húzás előtt, hogy elviszitek Waynest, mert CB-ből van most tíz 😀 Jó lenne egy felállás csak DL-lel és DB-vel
De ha tényleg áruljátok Wilkersont, én nagy duzzogva elfogadnám az első körös DT-húzás ellenére is 😊Wyatt
CB-knél Marcus Peters és PJ Williams tuti volt viziten, így nem lepődnék meg ha ilyen húzás is lenne. 😀Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Megvan a megoldásFelőlem, ha Gregory-val OLB-ként számolunk, részemről jöhet ő is.
Coples, Richardson, Harrison, Wilkerson, Leonard Williams DL, aztán nem kell semmi más, ez bedönti az összes OL-t. Mondjuk én nem értettem este a picket, de hát a Jetsnél hiába a három első körös DL-ember, bármikor jöhet még kettő 😀 Na jó, nem trollkodom (pedig a liga szerintem legjobb 3–4-es fala itt van, mégsem volt ez túl sokra elég tavaly, persze ellenünk de, csak a többi csapat ellen nem :/), ha elviszitek mondjuk Gregoryt, egészen érdekes lehet. Azon viccelődtem a húzás előtt, hogy elviszitek Waynest, mert CB-ből van most tíz 😀 Jó lenne egy felállás csak DL-lel és DB-vel
De ha tényleg áruljátok Wilkersont, én nagy duzzogva elfogadnám az első körös DT-húzás ellenére is 😊Wyatt
CB-knél Marcus Peters és PJ Williams tuti volt viziten, így nem lepődnék meg ha ilyen húzás is lenne. 😀
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Megvan a megoldásCoples, Richardson, Harrison, Wilkerson, Leonard Williams DL, aztán nem kell semmi más, ez bedönti az összes OL-t. Mondjuk én nem értettem este a picket, de hát a Jetsnél hiába a három első körös DL-ember, bármikor jöhet még kettő 😀 Na jó, nem trollkodom (pedig a liga szerintem legjobb 3–4-es fala itt van, mégsem volt ez túl sokra elég tavaly, persze ellenünk de, csak a többi csapat ellen nem :/), ha elviszitek mondjuk Gregoryt, egészen érdekes lehet. Azon viccelődtem a húzás előtt, hogy elviszitek Waynest, mert CB-ből van most tíz 😀 Jó lenne egy felállás csak DL-lel és DB-vel
De ha tényleg áruljátok Wilkersont, én nagy duzzogva elfogadnám az első körös DT-húzás ellenére is 😊