New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/05/2015_nfl_draft_top_20_players_still_available_for.htmlILB-ket leszámítva, kis irányadó mai 2. körös oickünkhöz.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
kicsit lenyugodva és átgondolva a picket, csak ennyi hozzáfűznivalóm maradt:Őszintén szólva, ha ma sem húzunk pass rushert (miután Bowles kiemelte h 3-4 D# lesz), akkor vmi bűzlik New Yorkban és jut a holnapi hajnalra is fejfogás, mint ahogy bemutattad. 😀
Há' mi a faszom ez ?????Wester
több mint 9 éve
kicsit lenyugodva és átgondolva a picket, csak ennyi hozzáfűznivalóm maradt:Ott a válasz a rangodban. 😊
Há' mi a faszom ez ?????Wester
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
kicsit lenyugodva és átgondolva a picket, csak ennyi hozzáfűznivalóm maradt:Há' mi a faszom ez ?????
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Nekem ez a pick kicsit real madridos lett, ott van CR meg Bale de azért hozzuk el hámesz rodriguezt is... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Néhány fotó a draft roomból:www.newyorkjets.com/photos/photo-gallery/Inside-the-Jets-Draft-Room/e63dc3a5-67df-4c34-a4bb-0096875048c9#cf102357-017b-480c-8fe5-ec2d0ab52b82
Williams-et értesíti az FO, hogy őt választottuk:
www.newyorkjets.com/videos/videos/Green--White-Make-Call-to-Williams/fcea374e-da81-4190-b068-7b40b0c31f6c
Williams interjú:
www.newyorkjets.com/videos/videos/Williams-Out-to-Prove-Jets-Made-Right-Choice/95f83d4d-4ed7-4287-9ec3-772b5da339ce
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-on A+ értékelést kaptunk a Williams pickre, indoklás h hiába nem need volt, kihúztuk a draft legértékesebb játékosát.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem jó döntést hoztunk. A draft előtt megnéztem vagy fél tucat különböző mock-ot.....kivétel nélkül mindegyik azt írta, hogy Williams a draft class legjobb embere, és 4.-nek fogja elhozni az oakland....1. Winston; 2. Mariota, 3. Fowler/Cooper....Nem hiszem, hogy kellene neki 2-3 év, hogy sztár legyen, a gond inkább az lesz h Wilk és Sheldon mögött mennyi snapet kap. Bár ahogy tegnap Bowles és Macc vigyorogtak a pick után, élmény volt nézni.[/quote]Azért relative ritkán probléma az, hogy ha az ember egy kész játékost kap a drafton 😊 nekem egész tudatosnak tűnt az új front office eddigi csapatépítése, ezért csak ismételni tudom magam, sztem már meg van a helye Bowlesnál.
Ha tényleg a 3 lehetséges választás között volt, akkor szerintem már vannak elképzelések arról, hogy hol és mit fog játszani, anélkül hogy (most) beáldoznánk Wilkersont vagy Richardsont. A srác még csak 20 éves, két ekkora sztár mellett/mögött két-három év alatt a liga legjobbja lehet.mzperx
Mondjuk el tudom képzelni, hogy Wilket bedobják egy cserébe...ha jól tudom jövőre lejáró lesz.
Kis adalék:
In the last 2 seasons, Leonard Williams had 5 sacks when lined up at DE, 7 when lined up as DT and 1 when lined up as nose tackle.
több mint 9 éve
Pityu Gyor
978
Hatodik helyen elhozzuk a draft legjobb játékosát úgy, hogy kb az összes franchise közül egyedül a mi kezdősorunk nem erősödik vele azonnal - ez azért fura 😊 ez persze így igazolja, hogy miért nem hosszabbítottak Wilk-sel még. Lehet jön majd egy játékos trade Chip Kellyvel a draft után 😊))) eddig jól csinálták a dolgukat, láthatóan elégedettek, várjuk meg a szezonnyitányt az értékeléssel. arra viszont most nagyon kíváncsi vagyok hogy a maradék kevés pick-kel hogy gazdálkodnak így, hogy elsőre nem hiányposztra húztak
Green is green
több mint 9 éve
mzperx
245
Azért relative ritkán probléma az, hogy ha az ember egy kész játékost kap a drafton 😊 nekem egész tudatosnak tűnt az új front office eddigi csapatépítése, ezért csak ismételni tudom magam, sztem már meg van a helye Bowlesnál.Nem hiszem, hogy kellene neki 2-3 év, hogy sztár legyen, a gond inkább az lesz h Wilk és Sheldon mögött mennyi snapet kap. Bár ahogy tegnap Bowles és Macc vigyorogtak a pick után, élmény volt nézni.BekiManish Mehta @MMehtaNYDN 12 mp12 másodperccel ezelőttSzerintem jó döntést hoztunk. A draft előtt megnéztem vagy fél tucat különböző mock-ot.....kivétel nélkül mindegyik azt írta, hogy Williams a draft class legjobb embere, és 4.-nek fogja elhozni az oakland....1. Winston; 2. Mariota, 3. Fowler/Cooper....
Maccagnan on Wilkerson: "we're not actively shopping him" #nyj
így viszont elég beteg választás, ha csak a fele igaz..toam
Ha tényleg a 3 lehetséges választás között volt, akkor szerintem már vannak elképzelések arról, hogy hol és mit fog játszani, anélkül hogy (most) beáldoznánk Wilkersont vagy Richardsont. A srác még csak 20 éves, két ekkora sztár mellett/mögött két-három év alatt a liga legjobbja lehet.mzperx
Mondjuk el tudom képzelni, hogy Wilket bedobják egy cserébe...ha jól tudom jövőre lejáró lesz.
espn-en ezt írják Williamsről:
What he brings: The best all-around defender in this class, Williams' ideal position fit is as a 5-technique defensive end in a 3-4 front, but he has the versatility to create mismatches at multiple spots along the D-line. He is an outstanding run defender who also has good quickness, strength and a variety of moves as a pass-rusher. He has a good motor and plays with an edge.
How he fits: Williams is strictly a value pick here, he's our top-rated defensive prospect. He adds immediate depth as a 5-technique behind Sheldon Richardson and Muhammad Wilkerson, who has been on the trading block. Williams also has the versatility to line up in multiple spots along the defensive line, giving first-year head coach Todd Bowles the flexibility to jump into a four-man front when necessary.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy kellene neki 2-3 év, hogy sztár legyen, a gond inkább az lesz h Wilk és Sheldon mögött mennyi snapet kap. Bár ahogy tegnap Bowles és Macc vigyorogtak a pick után, élmény volt nézni.Manish Mehta @MMehtaNYDN 12 mp12 másodperccel ezelőttSzerintem jó döntést hoztunk. A draft előtt megnéztem vagy fél tucat különböző mock-ot.....kivétel nélkül mindegyik azt írta, hogy Williams a draft class legjobb embere, és 4.-nek fogja elhozni az oakland....1. Winston; 2. Mariota, 3. Fowler/Cooper....
több mint 9 éve
mzperx
245
Manish Mehta @MMehtaNYDN 12 mp12 másodperccel ezelőttSzerintem jó döntést hoztunk. A draft előtt megnéztem vagy fél tucat különböző mock-ot.....kivétel nélkül mindegyik azt írta, hogy Williams a draft class legjobb embere, és 4.-nek fogja elhozni az oakland....1. Winston; 2. Mariota, 3. Fowler/Cooper....
Ha tényleg a 3 lehetséges választás között volt, akkor szerintem már vannak elképzelések arról, hogy hol és mit fog játszani, anélkül hogy (most) beáldoznánk Wilkersont vagy Richardsont. A srác még csak 20 éves, két ekkora sztár mellett/mögött két-három év alatt a liga legjobbja lehet.
több mint 9 éve
Én a DL-ben érzek még némi hiányt, amit illene a 2. körben orvosolni. 😛 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kicsit még emésztenem kell ezt a Williams picket. Bowles annyit mondott, hogy még mindig 3-4-es a base DEF-ünk (mondjuk tavaly csak két LB volt fent a pályán a snapek több, mint 50%-nál a Cardsnál) és meglesz a helye Williamnsek bőven. Még csak 20 éves a pali, az komoly.2/5-ös pickkel nyitunk ma és még maradt elég sok nagyon jó játékos, akiket RB, OL, WR vagy OLB poszton húzhatunk.
Csak néhány:
QB-nál esetleg Petty-t megemlítem, RB-knél Coleman, Johnson, Abdullah, Yeldon, Ajayi, WR-knél Strong, DGB, D. Smith és Conley, OL-nél Jake Fischer, AJ Cann, (Collins), Clemmings, LB-nél Gregory, Eli Harold és Kikaha talán, CB-knél pedig a határ a csillagos ég.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Macc szerint Williams top3 volt a boardunkon és egyedül is maradt ott mire mi jöttünk.
több mint 9 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 12 mp12 másodperccel ezelőtt Maccagnan on Wilkerson: "we're not actively shopping him" #nyj
így viszont elég beteg választás, ha csak a fele igaz..
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan szerint nem érkezett egyetlen olyan trade offer sem, hogy megérte volna letradelni.
több mint 9 éve
Leonard Williams. Huh...Luciferpont fordítva, mint a szar vicc: nem értem, de szeretem!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ne adj ilyen magas labdát az ellenfeleknek. 😀No, már csak alig pár óra és indul a banzáj, az ember jobban várja ezt a napot, mint a Karácsonyt. 😀Bekiazt hittem, az a playoff, oh wait.. 😀toam
több mint 9 éve
No, már csak alig pár óra és indul a banzáj, az ember jobban várja ezt a napot, mint a Karácsonyt. 😀Bekiazt hittem, az a playoff, oh wait.. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
No, már csak alig pár óra és indul a banzáj, az ember jobban várja ezt a napot, mint a Karácsonyt. 😀
több mint 9 éve
mzperx
245
Rapoport szerint Macc elég sokat telefonálgat, hogy minden lehetőségre felkészüljön, minden szóba jöhet.Bekiez annyira nem meglepő, jó pár nappal ezelőtt lenyilatkozták, hogy nyitottak vagyunk a cetli cserélésére
több mint 9 éve
Rapoport szerint Macc elég sokat telefonálgat, hogy minden lehetőségre felkészüljön, minden szóba jöhet.BekiBiztos lehallgatja 😛
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Macc elég sokat telefonálgat, hogy minden lehetőségre felkészüljön, minden szóba jöhet.