NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

malkav

Baltimore Ravens

malkav
Lakhely
Budapest/Kelenföld
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
2 468


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 3 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
engem a hianyanak a megoldasa
no
ET hiányát számszerűsíteni is lehet majd, sajnos. Ligaszinten is nehéz pótolni, pont ezért is kapott ekkora szerződést. Viszont ennyi pénzért már fegyelem is jár, pont veteránként idiótább volt a 20 évesnél.
Ha verekedést generál egy játékos edzésen, főleg egy hangadó, annak legyen következménye.
Ez még hogy fájni is fog, ez mindenkinek üzenet.
kátrány
Irtam lentebb egy picit. Ertheto az elkuldese. Ettol faj anyagilag, fajni fog draftcetliben is. Ez biztos a felrekuras miatt volt. Kezelhette volna jobban mindenki, mert a tobbiek se szentek. EDC persze kenyszerbe kerult.

Nem is egy az egyben a potlasa a megoldas, ettol meg valoszinuleg kell hozni valakit. A jatekunk egyik pillere volt ami ranthat sok mindent. Clark peldaul jol jatszott de ET miatt jatszhatta azt ami jol megy neki. Relativ eleg nagy penzt kapott erre. Ha megvaltozik a jatek akkor akar kiderulhet hogy masra alkalmatlan es igy rohadt draga lehet egy szempillantas alatt. Ez alapvetoen senki hibaja sem EDC sem Clark, de a vegeredmeny be is gyuruzodhet. Ez segit elviselni, mert JSmith esete hasonlo de az Ozzie hibaja volt.

Ezert leszek kivancsi a megoldasra.

A rossz resze hogy ET talal csapatot ahol nem lesznek alszentek a csapattarsak. ET klasszisa felemelte a teljesitmenyet a tarsasagnak egyenileg is, de azt nem tettek merlegre mikor belekotottek amihez raadasul semmi kozuk. A megerzesem a hirek alapjan: Elliott csapatba keruleset intezte Clark.
no
Volt errol info, hogy a par honapos prostis sztori miatt turtak ki? En azt gondoltam, hogy biztosan balhezott a tobbi csapattarssal, nem fogadta el, hogy hierarchiaban nem kerult egybol a topra stb. Kicsit furcsa lenne, hogy egy maganeleti, kapcsolati felrelepes miatt kiturjak az oltozobol, mert azert a legtobb lockerromban pont, hogy az ilyeneken meg poenkodnanak is.
undisputedly
Nem volt, feltetelezesem hogy az elso szemelyes talakozasnal tullotek a "poenkodassal". Az eset utan tobben inkabb "betamadtak", mint "poenkodtak".

Persze lehet hogy nem kerult a hierarchiaban rogton a topra, de azon inkabb kajanul mosolygott volna es lehet bizonyitani ki tud jobban hatul teruletet fogni. Oszinten nem latom hogy verekedne, mert nem tiszteltek meg, amire kb 20 percet kellett volna varnia a bizonyitasnal. De a lenyege a mondandomnak ugyanaz marad. A tobbieknek is jobban kellett volna kezelni akar mi volt a kivalto ok. De eleg egyontetuen voltak ellene es ezert donteskenyszerbe kerult a csapat.
no
Hát azért kétlem, hogy a kurvázás miatt turták volna ki... banyek ez egy munkahely lehetsz te a legjobb játékos ha nem tudsz egy csapatban együtt dolgozni akkor szevasz.. (AB, Gordon és még lehetne sorolni) azért Thomas első héttől a csapat tagja volt és csak a Bynes / Fort/ Ward igazolások után állt össze a védelem, szóval mégcsak ast sem mondanám hogy miatta volt a védelem jó...
Tény hogy vele jobban ment a védekezés, de azért ő is csinált betliket...
Ma Elliot olyat szintet tol mint Clark akkor nem lesz baj a seccel
több mint 3 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Mack cut.
 ravenswire.usatoday.com/2020/08/01/baltimore-ravens-roster-what-daylon-mack-cut-means-for-ravens-defensive-line/amp/
kátrány
Azért a DL-draftok az utóbbi években marha ergyák. B-Will óta: Mack, Jernigan, Carl Davis, Sieler,Wormley,Kaufusi, Henry,Urban és a térd nélküli félember Kapron-Lewis Moore lehet valakit ki is hagytam, de ezen javíthatna EDC...botrány.
cikesz
Ebből csak a kis Timmy volt legalább 2.körös, ő nem volt rossz,csak jobb volt a 4-es falban, Philly. A többiek magasabb körben jöttek. Moore és Davis voltak magasabban jegyzettek, náluk a rizikó faktor ki is jött.
kátrány
Azért a 3. körösek Carl-Davis, Wormley legalább csereszintet megütöttek és játszottak a csapatban... Sieler, Mack, KLM elég project játékosok voltak ott az 5-6 körben, azok azért ritkábban válltják meg a világot...
Kaufusi ez egyetlen aki azt hiszem 3. körben jött és egy kalap szart sem ért..
Ez még mindig jobb arány mint a LB draft ahol olyan világtalan pickeket szedtünk mint ABrown vagy Correa vagy Young de legalább LB-be piacról tudunk marék szottyiért kezdőket szerválni (Pl. Darryl Smith vagy Bynes)
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
én ezeket az rb választásokat nem értem. mintha csak 1,80 alatti erőfutók léteznének. lehet hogy úgy látták kihagyjatatlan ott, de most van 4 hasonló stílusú futónk.
gedam
BPA, nekem tetszik. Run heavy O#, Ingram mögé kell valaki, Gusnak lejár a szerződése jövőre ha jól tudom.
bowI
ja idén is csak tendere van ...
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
ahogy én látom nem sok minden maradt hátra... IOL, OLB, project TE és project S .. mondjuk akár McPhee visszajöhetne egy évre és akkor az OLB keret is rendben lesz ..
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Rb -re csak annyit, hogy sem Edwards sem Hill nem ikazi 3down futó... most jött olyan futó akit passblockban és passban is lehet használni .
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
bynes meg elvileg cincibe ment...
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
drafton számíthatunk feltrade-re mert van 9-10 pickünk elvileg annyi rosterhelyünk meg nem lesz 😀 😀
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Pierce végül maradt északon, de divíziót váltott és a Vikingsba megy.
iktriad
O nagy veszteség, szerintem jo jatekot hozott.
Voice
Pierce gyakorlatilag bwilliams klonja volt..ráadásul a súlyára sem tudott ügyelni..
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
most amúgy hogy állunk pickekkel? Gondolom még jön egy Judon trade mert nem fog beférni a sapiba aztán lehet tölteni az LB meg OL sort a pickekkel...
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hát az látszik, mi volt a prioritás az FA-n eddig.. védelemben rendbe kell tenni a futás-t és a belső passrush-t (ahogy azt szezon közben is próbáltuk megoldani)
Egyenlőre jó haladnak a dolgok. A Hurst tradet én inkább annak tudom be, hogy engedjünk egy olyan játékost játszani egy másik csaatban aki nálunk csak másodhegedűs lehet... ez inkább PR szempontból lehet előnyös..
Én örültem volna ha a sec egyben marad, de azért a mélységet meg lehet oldani Averett, Elliott, Marshall hármassal főleg ha idén Young is egészséges marad.
ILB meg OLB draftról fog érkezni, Judont pedig valszeg elcseréljük.
Támadóoldalon szerintem Powers lesz Yanda utódja és a falba inkább későbbi körös emberekkel terveznek. most mindent a következő 2-3 évre tesznek fel...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nagyon jó meccs volt, grat a győzelemhez! Igazi Steelers Ravens rangadó... savanyú a szőlő, de a játék nagyon ott volt.
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Gratu fiúk ehhez is! Kivételesen jó csapatotok van,de nekünk kellet győzni! Talán mától jópáran nem cicafocistáknak, tüllszoknyás lánykáknak hívják majd a Pats-t!!! 😉kyobalu
Ez azon semmit nem változtat 😛
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Elég sok vállalkozót ismerek, (...)
Mindenhol borzalmas (mármár tarthatatlan) emberhiány van.
Bazzani
Aztán normális fizetést mennyi ad közülük?
Mikey
1. Egy kezdő ne is várjon már többet, majd fél év után ha jól teljesít kap nagyobb bért. (persze munkakörfüggő a dolog!)
2. Kereslet-kínálat. Addig amíg kapott embert ennyi pénzért hülye lett volna emelni.
3. Azért azt a nettó bért + járulékokat ki is kell ám termelni. Pont 2 éve volt itt téma mikor kormányunk önhatalmúlag felemelte elég masszívan a minimálbért. Persze aki alkalmazott annak jól jött, de a vállalkozónak nagyon nem.
4. Elismerve, hogy sajnos sok vállalkozó rohadt szarrágó
5. Én is egy alkalmazott vagyok 😊
NB2
Ez az egy kezdő ne is várjon többet, ez egy baromi nagy bullshit...
Egy kezdőnél nem a munkáját kell megfizetned, hanem a potenciált ami benne van, és persze mondhatod hogy márpedig én nem fizetek annyit, akkor elmegy máshova.. enyike.
Olyan meg a világon nincs, hogy valamelyik munkáltató fél év után nagyobb bért adna. Aláírtok egy egyéves szerződést, 3 hónap próbaidővel, első év végéig senki nem fog emelni a fizetésen. Nem saját, de van tapasztalatom (családon belül) olyan vállalkozóról aki azt ígérte, ha letelik a próbaidő fizetésemelést ad, csak addig legyen türelem mert csak ennyit tud adni.... egy év múlva lett munkahely-váltás, persze az egy év alatt sem volt a szóban megbeszélt emelés. 3 hónap mellé még kapot 9 hónapig olcsó munkaerőt, mert volt hozzá pofája, a munkavállalónak, meg türelme....
Ennyit a kezdő ne várjon többet mantráról...
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Most majd azon kell sakkozni kit lenne érdemes 1/8-ra hozni.
P@trik
Hát valami játékost jó volna.
Nem alkoholistát, nem drogost, nem olyat, aki futni sem akar.
Stez
Bármit válaszotok nem probléma a Colts elcseréli majd veletek egy elsőkörös pickért . 😀
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.
megyerikrisz
Sztem a Steelers WR-boardja kb legendás az elmúlt évtizedből: Holmes, Wallace, Sanders, AB, Wheaton, Bryant. (Na jó, volt egy Sweed, aki bust lett)

Holmes-on kívül mindenki 3. kör vagy azutáni és mind bevált (legalábbis nálunk). Az, hogy Bryant épp seggfej, az a boardot tekintve mindegy. Wheaton pedig picit alulértékeled, teljesen korrekt 2nd WR. Coates-ról nem mondanék véleményt, nem tudjuk mit tud, hisz tavaly olyan WR-corpunk volt, hogy értehetően rookie-ként nem is kapott lehetőséget.
Soldados
Gondoltam, ha valaki rálép a Steelers tyúkszemére, akkor Soldi megjelenik. Ha MLB fórumon szolták volna le a Steelers jegyszedőit akkor is 10 percen belül megjelensz valami 5 éves statisztikával a jegyvásárlásról. 😀
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
A Flakon a szezonban nem károg már többet
no flacco
Én is remélem ,hogy Big -Ben idén már egészséges marad!
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Amikor azt mondtuk hogy Flacco is csinálhatna Mannign féle statisztikát alapszakaszban nem erre gondoltunk .
több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hát végigolvastam az észosztást a cicatopikban.....
Szóval nem tudom láttátok-é a Ravens- LIons mecset. Azt hiszem a negyedik negyedben fejelt az egyik védő Flacco lábszárába (ami elvileg szabálytalan) nem repült semmi de nekem nem is hiányzott. Flacco összeesett majd annyit mondott a meccs után hogy ja az ilyen benne van a játékban próbáltam belőle yardot szerezni de ennyi. (más QB már habzó szájjal beszélt volna arról hogy a karrierjének vége blabla ) Szerintem az ilyen ütközések mint szegény cicapunter ellen benne vannak a játékban. Persze utána lehet okosnak lenni, hogy mit csinált rosszul meg hasonló de értelmetlen. Lehet én vagyok ostoba de én annak örülök ha a HOLLÓK a rájátszászba jutnak függetlenül attól hogy hány kulcsemberük sérül le. Nem picsogok utána hogy jaj ha Pitta nem sérül le akkor mi lett volna.. Ez egy csapatjáték ahol gyakori probléma hogy pótolni kell egy kulcsjátékost sérülés miatt.. és szerintem az a jobb csapat és a jobb edzői stáb aki ezt meg tudja oldani és nem az a gárda aki teljesen egészséges kerettel tud mondjuk a rájátszásban menetelni.
Ezért van az hogy bár feláll a szőr a hátamon TB-től de elismerem a Gopecc teljesítményét mert úgy is tudnak meccseket nyerni hogy a fél gárda sérült.
Szóval csak annyit akartam ezzel mondani hogy nehogymár a punter kiesésre fogják a cicák azt hogy megint egy meccsig lesznek a PO-ban mert beszarok. És most nem akartam a cicusokat nagyon bántani mert tetszik ahogy a csapatot építik, de vegyenek már jó példát a GB-től ... (Ott se picsognak mert AR kiesett hanem szurkolnak tovább)
Ja és ha ez megnyugtat titeket nem vagytok nagyobb parasztok mint mi!

Én az ilyeneket szeretem .... ez incomplete pass..
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
KCt nem akarom, illetve a dontoben a Saintst, oket erzem a legjobb ellenfelnek.

Nem szeretjuk, ha tul jo hosszu passzokra kepes az iranyito.


Ui.: nevetseges ami itt megy JS kapcsan, aki nem latja hogy az ember egy holt teher akit cipelunk es abbol a penzbol meg egy playmaker johetne az olyan vak, mint anno akik Flaccot védték Lamarral szemben. Remelem ugyanazok a szemelyek, legalabb annyivel kevesebb ember kommentjet kell olvasni. Tobb szót nem érdemel a téma.
Voice
Nem hiszem, hogy egy forumnak az a célja hogy egy véleményüek megtárgyalják hogy igazuk van... Erre vannak megfelelő magyar médiák, de egy fórum igenis arról szóljon, hogy mindenki elmondja a véleményét akkor is ha azok nem azonosak..

Az, hogy Flacco-t valaki védte LJ-vel szemben meg nehogy már probléma legyen.....
Ha jól emlékszem még 2 éve te is Haribó menesztését követeleted (Bocs ha rossul emlékszem) ahhoz képest azért nem rossz az idei teljesítménye...

JS-sel kapcsoltaban meg annyi, hogy nem látom hogy csak úgy repkednének a jobbnál jobb CB (sőt akár közepesek) a ligába szóval ha nálunk játszik 4 db összesen 31M ért akkor én azt el tudom fogadni...
Lehetne jobb de nem ezt látom a legszűkebb keresztmetszetnek..
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
jelen pillanatban az nfl legjobb csapata vagytok. Jó lenne úgy eljutni az utolsó fordulóhoz, hogy nektek az már nem számít és le lehet a kezdőiteket ültetni a padra.
pfefe8
pont ez jutott eszembe, hogy reális esély lehet rá, ha a bills, jets, browns hármast verjük és a pats bukik egyet.
gedam
Hát azért a William-ek okozhatnak meglepetést, én tartok kicsit az ottani védelemtől, és ha már itt tartunk A SBcontender-land-tól is sikerült már idén kikapni... ráadásul ők már nem is köphetnek bele a levesünkbe , de a steelres még elvileg megelőzhet minket....
malkav
Viszont a SF-val elfogyott azon NFL csapatok listája akikre mutogathattak a szakértők, hogyha majd őket megvered akkor vagyok lehetsz SB kontendere, mert ugye a dophinst mindenki elveri 50 ponttal... Ja tényleg a fili-filinek mégsem sikerült ... pedig még versenyben vannak, hogy a 'sokkal' jobb NFC-ben bekerüljenek a rájátszásba, illetve a filinek olyan mély a kerete, hogy akár a cserékkel is sb kontenderek(félreértés ne essék nem a budlight szurkolókat szeretném szekálni, csak kicsit jól esik odaszúrni a szakértőknek akik sajnálják, hogy az erős NFC-ből csak 6 csapat juthat be pedig ott sokkal jobb csapatok vannak mint az AFC-ben ). Ravens : NFC West --- 4 : 0 ... 😀 😀
Dallass Cowboys : AFC East 1 :3
Eagels : AFC East 1: 3