malkav

Baltimore Ravens

malkav
Lakhely
Budapest/Kelenföld
Utoljára láttuk
23 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
2 467


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 napja
malkav Baltimore Ravens 2 467
Mack cut.
 ravenswire.usatoday.com/2020/08/01/baltimore-ravens-roster-what-daylon-mack-cut-means-for-ravens-defensive-line/amp/
kátrány
Azért a DL-draftok az utóbbi években marha ergyák. B-Will óta: Mack, Jernigan, Carl Davis, Sieler,Wormley,Kaufusi, Henry,Urban és a térd nélküli félember Kapron-Lewis Moore lehet valakit ki is hagytam, de ezen javíthatna EDC...botrány.
cikesz
Ebből csak a kis Timmy volt legalább 2.körös, ő nem volt rossz,csak jobb volt a 4-es falban, Philly. A többiek magasabb körben jöttek. Moore és Davis voltak magasabban jegyzettek, náluk a rizikó faktor ki is jött.
kátrány
Azért a 3. körösek Carl-Davis, Wormley legalább csereszintet megütöttek és játszottak a csapatban... Sieler, Mack, KLM elég project játékosok voltak ott az 5-6 körben, azok azért ritkábban válltják meg a világot...
Kaufusi ez egyetlen aki azt hiszem 3. körben jött és egy kalap szart sem ért..
Ez még mindig jobb arány mint a LB draft ahol olyan világtalan pickeket szedtünk mint ABrown vagy Correa vagy Young de legalább LB-be piacról tudunk marék szottyiért kezdőket szerválni (Pl. Darryl Smith vagy Bynes)
3 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
én ezeket az rb választásokat nem értem. mintha csak 1,80 alatti erőfutók léteznének. lehet hogy úgy látták kihagyjatatlan ott, de most van 4 hasonló stílusú futónk.
gedam
BPA, nekem tetszik. Run heavy O#, Ingram mögé kell valaki, Gusnak lejár a szerződése jövőre ha jól tudom.
bowI
ja idén is csak tendere van ...
3 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
ahogy én látom nem sok minden maradt hátra... IOL, OLB, project TE és project S .. mondjuk akár McPhee visszajöhetne egy évre és akkor az OLB keret is rendben lesz ..
3 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
Rb -re csak annyit, hogy sem Edwards sem Hill nem ikazi 3down futó... most jött olyan futó akit passblockban és passban is lehet használni .
4 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
bynes meg elvileg cincibe ment...
4 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
drafton számíthatunk feltrade-re mert van 9-10 pickünk elvileg annyi rosterhelyünk meg nem lesz 😀 😀
4 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
Pierce végül maradt északon, de divíziót váltott és a Vikingsba megy.
iktriad
O nagy veszteség, szerintem jo jatekot hozott.
Voice
Pierce gyakorlatilag bwilliams klonja volt..ráadásul a súlyára sem tudott ügyelni..
4 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
most amúgy hogy állunk pickekkel? Gondolom még jön egy Judon trade mert nem fog beférni a sapiba aztán lehet tölteni az LB meg OL sort a pickekkel...
4 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
Hát az látszik, mi volt a prioritás az FA-n eddig.. védelemben rendbe kell tenni a futás-t és a belső passrush-t (ahogy azt szezon közben is próbáltuk megoldani)
Egyenlőre jó haladnak a dolgok. A Hurst tradet én inkább annak tudom be, hogy engedjünk egy olyan játékost játszani egy másik csaatban aki nálunk csak másodhegedűs lehet... ez inkább PR szempontból lehet előnyös..
Én örültem volna ha a sec egyben marad, de azért a mélységet meg lehet oldani Averett, Elliott, Marshall hármassal főleg ha idén Young is egészséges marad.
ILB meg OLB draftról fog érkezni, Judont pedig valszeg elcseréljük.
Támadóoldalon szerintem Powers lesz Yanda utódja és a falba inkább későbbi körös emberekkel terveznek. most mindent a következő 2-3 évre tesznek fel...
6 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
Azért félelmetes h 2010-es drafttól nézve mennyire hanyagoljuk az OL-t draftokon...

2010:
2. kör Vlad Ducasse OT

2011:
-

2012:
6. kör Robert Griffin OL (nem, nem RGIII, asszem ő vmi DL-ből konvertált emberke volt)

2013:
3. kör Brian Winters OG
5. kör Oday Aboushi OT
6. kör William Campbell OL

2014:
4. kör Dakota Dozier OG

2015:
5. kör Jarvin Harrison OG

2016:
5. kör Brandon Shell OT

2017:
-

2018:
3. kör Chuma Edoga OT
Beki
Már bocs, hogy belepofázok:
Számomra is érthetetlen hogy lesz így támadófal, nálunk kb. minden évben volt egy 4-5. körös OL pick vagy inkább kettő és belőlük azért 3- 4. évre kezdő kalibert lehetett faragni...
És nem azt mondom hogy ezekből a pickekből lett jó támadófal, (ugye a két tackle konkrétan 1. illetve 3. körös) de azért ligaátlag alatti szinten ritkán játszunk...
Amilyen nagy fétis van felétek a koraikörös DL-re annyira nem akarjátok figyelembe venni hogy a másik oldalba is kellenének a pickek...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Nagyon jó meccs volt, grat a győzelemhez! Igazi Steelers Ravens rangadó... savanyú a szőlő, de a játék nagyon ott volt.
több mint 5 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Gratu fiúk ehhez is! Kivételesen jó csapatotok van,de nekünk kellet győzni! Talán mától jópáran nem cicafocistáknak, tüllszoknyás lánykáknak hívják majd a Pats-t!!! 😉kyobalu
Ez azon semmit nem változtat 😛
több mint 2 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Elég sok vállalkozót ismerek, (...)
Mindenhol borzalmas (mármár tarthatatlan) emberhiány van.
Bazzani
Aztán normális fizetést mennyi ad közülük?
Mikey
1. Egy kezdő ne is várjon már többet, majd fél év után ha jól teljesít kap nagyobb bért. (persze munkakörfüggő a dolog!)
2. Kereslet-kínálat. Addig amíg kapott embert ennyi pénzért hülye lett volna emelni.
3. Azért azt a nettó bért + járulékokat ki is kell ám termelni. Pont 2 éve volt itt téma mikor kormányunk önhatalmúlag felemelte elég masszívan a minimálbért. Persze aki alkalmazott annak jól jött, de a vállalkozónak nagyon nem.
4. Elismerve, hogy sajnos sok vállalkozó rohadt szarrágó
5. Én is egy alkalmazott vagyok 😊
NB2
Ez az egy kezdő ne is várjon többet, ez egy baromi nagy bullshit...
Egy kezdőnél nem a munkáját kell megfizetned, hanem a potenciált ami benne van, és persze mondhatod hogy márpedig én nem fizetek annyit, akkor elmegy máshova.. enyike.
Olyan meg a világon nincs, hogy valamelyik munkáltató fél év után nagyobb bért adna. Aláírtok egy egyéves szerződést, 3 hónap próbaidővel, első év végéig senki nem fog emelni a fizetésen. Nem saját, de van tapasztalatom (családon belül) olyan vállalkozóról aki azt ígérte, ha letelik a próbaidő fizetésemelést ad, csak addig legyen türelem mert csak ennyit tud adni.... egy év múlva lett munkahely-váltás, persze az egy év alatt sem volt a szóban megbeszélt emelés. 3 hónap mellé még kapot 9 hónapig olcsó munkaerőt, mert volt hozzá pofája, a munkavállalónak, meg türelme....
Ennyit a kezdő ne várjon többet mantráról...
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Most majd azon kell sakkozni kit lenne érdemes 1/8-ra hozni.
P@trik
Hát valami játékost jó volna.
Nem alkoholistát, nem drogost, nem olyat, aki futni sem akar.
Stez
Bármit válaszotok nem probléma a Colts elcseréli majd veletek egy elsőkörös pickért . 😀
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.
megyerikrisz
Sztem a Steelers WR-boardja kb legendás az elmúlt évtizedből: Holmes, Wallace, Sanders, AB, Wheaton, Bryant. (Na jó, volt egy Sweed, aki bust lett)

Holmes-on kívül mindenki 3. kör vagy azutáni és mind bevált (legalábbis nálunk). Az, hogy Bryant épp seggfej, az a boardot tekintve mindegy. Wheaton pedig picit alulértékeled, teljesen korrekt 2nd WR. Coates-ról nem mondanék véleményt, nem tudjuk mit tud, hisz tavaly olyan WR-corpunk volt, hogy értehetően rookie-ként nem is kapott lehetőséget.
Soldados
Gondoltam, ha valaki rálép a Steelers tyúkszemére, akkor Soldi megjelenik. Ha MLB fórumon szolták volna le a Steelers jegyszedőit akkor is 10 percen belül megjelensz valami 5 éves statisztikával a jegyvásárlásról. 😀
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
A Flakon a szezonban nem károg már többet
no flacco
Én is remélem ,hogy Big -Ben idén már egészséges marad!
több mint 4 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Amikor azt mondtuk hogy Flacco is csinálhatna Mannign féle statisztikát alapszakaszban nem erre gondoltunk .
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 467
Hát végigolvastam az észosztást a cicatopikban.....
Szóval nem tudom láttátok-é a Ravens- LIons mecset. Azt hiszem a negyedik negyedben fejelt az egyik védő Flacco lábszárába (ami elvileg szabálytalan) nem repült semmi de nekem nem is hiányzott. Flacco összeesett majd annyit mondott a meccs után hogy ja az ilyen benne van a játékban próbáltam belőle yardot szerezni de ennyi. (más QB már habzó szájjal beszélt volna arról hogy a karrierjének vége blabla ) Szerintem az ilyen ütközések mint szegény cicapunter ellen benne vannak a játékban. Persze utána lehet okosnak lenni, hogy mit csinált rosszul meg hasonló de értelmetlen. Lehet én vagyok ostoba de én annak örülök ha a HOLLÓK a rájátszászba jutnak függetlenül attól hogy hány kulcsemberük sérül le. Nem picsogok utána hogy jaj ha Pitta nem sérül le akkor mi lett volna.. Ez egy csapatjáték ahol gyakori probléma hogy pótolni kell egy kulcsjátékost sérülés miatt.. és szerintem az a jobb csapat és a jobb edzői stáb aki ezt meg tudja oldani és nem az a gárda aki teljesen egészséges kerettel tud mondjuk a rájátszásban menetelni.
Ezért van az hogy bár feláll a szőr a hátamon TB-től de elismerem a Gopecc teljesítményét mert úgy is tudnak meccseket nyerni hogy a fél gárda sérült.
Szóval csak annyit akartam ezzel mondani hogy nehogymár a punter kiesésre fogják a cicák azt hogy megint egy meccsig lesznek a PO-ban mert beszarok. És most nem akartam a cicusokat nagyon bántani mert tetszik ahogy a csapatot építik, de vegyenek már jó példát a GB-től ... (Ott se picsognak mert AR kiesett hanem szurkolnak tovább)
Ja és ha ez megnyugtat titeket nem vagytok nagyobb parasztok mint mi!

Én az ilyeneket szeretem .... ez incomplete pass..
7 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
KCt nem akarom, illetve a dontoben a Saintst, oket erzem a legjobb ellenfelnek.

Nem szeretjuk, ha tul jo hosszu passzokra kepes az iranyito.


Ui.: nevetseges ami itt megy JS kapcsan, aki nem latja hogy az ember egy holt teher akit cipelunk es abbol a penzbol meg egy playmaker johetne az olyan vak, mint anno akik Flaccot védték Lamarral szemben. Remelem ugyanazok a szemelyek, legalabb annyivel kevesebb ember kommentjet kell olvasni. Tobb szót nem érdemel a téma.
Voice
Nem hiszem, hogy egy forumnak az a célja hogy egy véleményüek megtárgyalják hogy igazuk van... Erre vannak megfelelő magyar médiák, de egy fórum igenis arról szóljon, hogy mindenki elmondja a véleményét akkor is ha azok nem azonosak..

Az, hogy Flacco-t valaki védte LJ-vel szemben meg nehogy már probléma legyen.....
Ha jól emlékszem még 2 éve te is Haribó menesztését követeleted (Bocs ha rossul emlékszem) ahhoz képest azért nem rossz az idei teljesítménye...

JS-sel kapcsoltaban meg annyi, hogy nem látom hogy csak úgy repkednének a jobbnál jobb CB (sőt akár közepesek) a ligába szóval ha nálunk játszik 4 db összesen 31M ért akkor én azt el tudom fogadni...
Lehetne jobb de nem ezt látom a legszűkebb keresztmetszetnek..
8 hónapja
malkav Baltimore Ravens 2 467
jelen pillanatban az nfl legjobb csapata vagytok. Jó lenne úgy eljutni az utolsó fordulóhoz, hogy nektek az már nem számít és le lehet a kezdőiteket ültetni a padra.
pfefe8
pont ez jutott eszembe, hogy reális esély lehet rá, ha a bills, jets, browns hármast verjük és a pats bukik egyet.
gedam
Hát azért a William-ek okozhatnak meglepetést, én tartok kicsit az ottani védelemtől, és ha már itt tartunk A SBcontender-land-tól is sikerült már idén kikapni... ráadásul ők már nem is köphetnek bele a levesünkbe , de a steelres még elvileg megelőzhet minket....
malkav
Viszont a SF-val elfogyott azon NFL csapatok listája akikre mutogathattak a szakértők, hogyha majd őket megvered akkor vagyok lehetsz SB kontendere, mert ugye a dophinst mindenki elveri 50 ponttal... Ja tényleg a fili-filinek mégsem sikerült ... pedig még versenyben vannak, hogy a 'sokkal' jobb NFC-ben bekerüljenek a rájátszásba, illetve a filinek olyan mély a kerete, hogy akár a cserékkel is sb kontenderek(félreértés ne essék nem a budlight szurkolókat szeretném szekálni, csak kicsit jól esik odaszúrni a szakértőknek akik sajnálják, hogy az erős NFC-ből csak 6 csapat juthat be pedig ott sokkal jobb csapatok vannak mint az AFC-ben ). Ravens : NFC West --- 4 : 0 ... 😀 😀
Dallass Cowboys : AFC East 1 :3
Eagels : AFC East 1: 3