NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 9 éve
kiru 28 Philadelphia Eagles 24
Mit várhatunk Frank Reich-től? Nem tudok róla semmit, és a Chargers offense sem volt figyelemre méltó szerintem a kezei alatt.
LnB
Nagyon jó kérdés...Kb ugyan olyan offense-t mint ami idén volt nálunk.
cAffair
Mármint csak ugyan azt a sémát? vagy teljesen ugyan azt a játékot/teljesítményt? Mert az ideit nem szeretném soha többet átélni! 😊
LnB
Idei SD offense szinten várok a jövő idényben.Tehát csendes sz*rt. 😊

több mint 9 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Mit várhatunk Frank Reich-től? Nem tudok róla semmit, és a Chargers offense sem volt figyelemre méltó szerintem a kezei alatt.
LnB
cAffair
Mármint csak ugyan azt a sémát? vagy teljesen ugyan azt a játékot/teljesítményt? Mert az ideit nem szeretném soha többet átélni! 😊

Szerkesztette: LnB

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 9 éve
kiru 28 Philadelphia Eagles 24
LnB

több mint 9 éve
LnB Philadelphia Eagles 79

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 815
Apropó Schwarz
dande
Az idei edzőkeringőből a tanulság:playoffba kell jutni,ott menni egy kört és szinte biztos,hogy egyutt marad a staff 😊 kivéve persze Kansas-DP esetet.
.
.
DP....hehe

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 528 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy nézem csak négy FA van, akit igazából érdemes lehet megtartani. Thurm, Curry, Caroll és Thorton. (Bradfordot most hagyjuk). Ennek bele kéne férnie a keretbe, Carollt éppen el is engedhetjük. Úgyhogy idén talán nem olyan vészes ez, nyilván a jövőre nézve kell okosan dolgozni. Coxxal mondjuk egy hosszútávút jól megkötni. Szerintem azzal, hogy Schwarz jött Curry is maradni akar, és talán "baráti" áron meg lehet egyezni vele.

Apropó Schwarz: hát igen, nem lehet tudni mennyire vágyik még HC állásra. Ha egy év alatt ismét összerak egy ütős védelmet, és jótékonyan elfelejtik a Lionsnál tett alakítását, akkor elképzelhető, hogy hamar el kell engedni. Akkor pedig majdnem ott vagyunk, ahol a part szakad, mert az O nem valószínű, hogy felépül SB esélyessé nem lesz egyszerű megtalálni az utódját. Vagy reméljük, hogy meggyőzik maradjon kicsit még a hátsóján és próbáljon velünk a csúcsra jutni. Meglátjuk, mert nem tűnik egyszerű természetű embernek az biztos.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
A stáb:
Doug Pederson - HC
Frank Reich - OC
Jim Schwartz - DC
Dave Fipp - ST
Eugene Chung - Assistant offensive line / tight ends / run game coach
Phillip Daniels - Def quality control / assistant def line
Ken Flajole - LB
Matthew Harper - ST assistant
Tim Hauck - Defensive backs / safeties
Greg Lewis - WR
Justin Peelle - TE
Duce Staley - RB
Jeff Stoutland - OL
Press Taylor - Off quality control / asst. QB
Cory Undlin - Defensive backs / cornerbacks
Dino Vasso - Def quality control / asst. secondary

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Meg maradhat valaminek sajna
Janek
Shurmur kirúgva:
 twitter.com/caplannfl/status/689946503255826432

Itt pedig a jelenlegi stáblista:
 twitter.com/Jeff_McLane/status/689954265335468032
A DL meg QB coach még nincs bejelentve egyelőre.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 778 — Apu ökölbeszorított keze
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/689891333645975552
Bye bye Shurmur.
evergreen
Most ez minőségi csere?
Nem hiszem sajnos.

több mint 9 éve
Meg maradhat valaminek sajna

Szerkesztette: Janek

több mint 9 éve
 twitter.com/JasonLaCanfora/status/689891333645975552
Bye bye Shurmur.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Fel szezon utan ne legyen bust senki sem.

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 745 — je suis poloska
Az a MS pick nagyon faj
Janek
anno pedig nagyon védted, hogy ne mondjuk rá fél szezon után hogy bust.

más téma: Sam szeritnem se megfelelő, de ha elit D és elit RUN-O lesz, amihez 2 jó G kéne, akkor még vele is jók lehetünk.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Az ideális az lenne ha kapna egy rövidtávút és hoznánk mellé egy projectet (pl. McCarron vagy draftról egy újoncot).
Greengo
Így-így. Csak kérdés, hogy ennek van-e realitása? Az a baj, hogy nem tudjuk, hogy melyik csapatot érdekelheti még, ha egyáltalán érdekli. Amennyiben egyiket sem (nem hiszem, hogy ilyen mákunk lenne), nyert ügyünk van ilyen szempontból.

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 302 — Eagles fan
Bradford lehet vészmegoldás, de semmiképp ne várjunk vele komolyabb sikereket hosszabb távon. Sztem hiba lenne bekínálni egy hosszabb távú szerződéssel. Ok, hogy ismeri a csapattársait meg már lenyomott velük egy évet, de amellett, hogy javuló tendenciát mutatott(ami lássuk be a minimum egy hosszabb kihagyás után) semmi olyat nem tett le amivel kiérdemelné, hogy egy csapat első számú QB-ja legyen. Persze el lehet vele is jutni akár a SB-ba is...csak megnyerni nem fogjuk. (Rex Grossman is eljutott odáig..csak aztán láttuk mi lett) Nem érzem azt a pluszt nála ami a támadósor vezérévé tehetné. Nem olvassa jól a védelmeket, sokszor pontatlan, bármikor képes arra, hogy megajándékozza az ellenfelet egy eladott labdával(csak úgy random). Az erő még meg is lenne a karjaiban, de azt is rosszul használja ki. Gondolok itt arra, hogy sokszor volt olyan, hogy rövid passzos játéknál is úgy eresztette el disznóbőrt mint aki meg akarja ölni vele az elkapót( még jó hogy elkaphatatlan volt ). A kórházpasszairól már nem is beszélek...mert láttátok magatok is . : D Summázva : El lehet vele lavírozni, kis szerencsével még a PO-ba is becsúszhatunk , de hosszútávon nem látom vele az eredményességet. Az ideális az lenne ha kapna egy rövidtávút és hoznánk mellé egy projectet (pl. McCarron vagy draftról egy újoncot).

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Nekem nem lenne akkora bajom Bradforddal, de amennyit sérült volt az utóbbi már kb. tíz évben... A következő komolyabb sérülés majdnem hogy csak carrier ending lenne, akkor meg állhatunk irányító nélkül, úgy hogy nagyon mozgolódni sem fogunk tudni. :/ Részemről egy Samu szerződés legalább olyan kockázatos mint egy első körös rookie qb.
BalintBaba
Nem értek hozzá, de szerintem nem lenne megoldhatatlan, hogy egy erre vonatkozó záradékot beletegyenek a szerződésébe. Igazság szerint Bradford összeteheti a két kezét, hogy még aktív.

Nem rizikos Samu ha olyan 10m koruli az osszeg.
Max eredmenyes osztonzok amik felnyomhatnak 15-16ig.
Csak ugye ő FA es ha egy masik csapat letesz(miert tenne?) neki sima 17 et akkor oda fog menni...
Szoval ez nem csak az FO döntése lesz...
Most igen nehez 2 ev jon GM HC szempontbol.
Janek
Lehet, hogy ebben gondolkodik az FO is, de ha másik csapat letesz neki ennyit, akkor el kell engedni különösebb gondolkodás nélkül. Aztán meg lehet, hogy mi meg fizetünk neki 18 millát és mindenki agybajt kap.

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Nem rizikos Samu ha olyan 10m koruli az osszeg.
Max eredmenyes osztonzok amik felnyomhatnak 15-16ig.
Csak ugye ő FA es ha egy masik csapat letesz(miert tenne?) neki sima 17 et akkor oda fog menni...
Szoval ez nem csak az FO döntése lesz...
Most igen nehez 2 ev jon GM HC szempontbol.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Nekem nem lenne akkora bajom Bradforddal, de amennyit sérült volt az utóbbi már kb. tíz évben... A következő komolyabb sérülés majdnem hogy csak carrier ending lenne, akkor meg állhatunk irányító nélkül, úgy hogy nagyon mozgolódni sem fogunk tudni. :/ Részemről egy Samu szerződés legalább olyan kockázatos mint egy első körös rookie qb.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Az az igazsag hogy a
Mostani 20 m capbe nem fer bele egy 16m -os QB...
Janek
Mondjuk úgy, hogy a fiatalítás jegyében könnyen meg lehet duplázni azt a cap space-t. Persze be lehet járni a clevelandi utat is, McNabb után mi is gyártjuk a neveket azon a bizonyos mezen, időarányosan biztosan jól állunk.

Pederson első HC megbízatása ez. Ha tippelnem kéne, nem akar újonc QB-val nekivágni ennek, akit 1/13on választhatna ki. Ez pedig nem olcsó, lesz még itt anyázás:
 overthecap.com/position/quarterback
határbíró
Én is ezt érzem:
1. Schwartz most van itt, nem tudjuk, hogy mennyi ideig köthetjük le, és hiába csinálna mondjuk top 5 védelmet, újonc QB-val még annyi siker sem garantált, mint Bradfrod-dal. Tulajdonképpen, ha nem húzunk bele nagyon a tutiba, akkor amennyit erősödnénk Defense oldalon, könnyen gyengülhetünk ugyanannyit Offense téren. (mondjuk az ideinél gyengébbek nehezen lehetnénk)
2. Nem Bradford miatt volt olyan a szezonunk, amilyen.
3. Beszélhetünk itt FA-ról meg trade-ről (RG III, Osweiler, Kaep stb.) semmilyen garancia nincs arra, hogy ők jobban beválnának mint Bradford, aki pedig már ismeri a társakat egy éve és folyamatosan javuló tendenciát mutatott. El kell ismerni, hogy jelenleg ő a legjobb opciónk és nem biztos, hogy kockáztatni szeretne akár Pederson akár a FO. Így is volt elég rizikós húzás az elmúlt 3 évben, szerintem most egy időre elegük lett ebből.

Én sem vagyok elájulva Bradford-tól, de nem is tartom olyan rossznak, mint ahogy itt be van állítva. Akármilyen megoldást is választanak majd ott kint, mindenképpen kockázatos lesz. Az biztos, hogy azért én is húznám a számat rendesen egy csillagászati összegű szerződés miatt, mert az kb dupla vagy semmivel lenne egyenlő. (főleg ha a közeljövőben kifizetésre váró kulcsemberekre gondolok)

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Az az igazsag hogy a
Janek
Mondjuk úgy, hogy a fiatalítás jegyében könnyen meg lehet duplázni azt a cap space-t. Persze be lehet járni a clevelandi utat is, McNabb után mi is gyártjuk a neveket azon a bizonyos mezen, időarányosan biztosan jól állunk.

Pederson első HC megbízatása ez. Ha tippelnem kéne, nem akar újonc QB-val nekivágni ennek, akit 1/13on választhatna ki. Ez pedig nem olcsó, lesz még itt anyázás:
 overthecap.com/position/quarterback
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Én csak arra lennék kiváncsi, ha sam élé tényleg tettünk egy 18 milliós ajánlatot még szezon közben, akkor mr Kelly mi a szarból akarta volna az idei évet megoldani??!
Egyszerűen nem értem...még ha peters + celek is cut lett volna ( mert őket tuti kivágta volna)az is csak 11 millio plusz..de akkor a fal még homályabb, cb es s sincs és még a dratolt emberkék pénze

Ha a Greenbay 22öt ad a Qbnek, akkor még a 18 is horribilis összeg...
több mint 9 éve
Az az igazsag hogy a

több mint 9 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Gyertek 1/1-re, eladó. 😊 Most nem hiszem, hogy olyan ára van, mint amit a tavalyi 1/2-re pedzegettek. Persze azért nem olcsó.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 525 — Believelander
Nem ertem miert lenne jo nekunk Bradford, egyaltalan honnan az egesz otlet?
Joey Tribbiani
Onnan hogy ti vagytok a Browns. : D
BalintBaba
Igen, szarul draftolunk, az FA piacon viszont egesz elfogadhatoan ugykodunk 😛

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 238 — Big Dick Nick
Nem ertem miert lenne jo nekunk Bradford, egyaltalan honnan az egesz otlet?
Joey Tribbiani
Onnan hogy ti vagytok a Browns. : D

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c