NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 199
81
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem ertem miert lenne jo nekunk Bradford, egyaltalan honnan az egesz otlet?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Browns-ba mehetne Bradford+1/13-as cetli az első körös cetlijükért. A Cowboys meg elégedjen meg "csoda dzsonival" 😀Bradford-ot kivágnám mint macskát....Akár működhetne is, a probléma, hogy az 1/13-as draftcetli a tiétek, azelőtt húz a Browns, a Cowboys és a 49ers is, mindháromnál esélyes a QB-húzás, szóval fel kellene cserélni valószínűleg, ami nem olcsó játék.
Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy? Egy dollárt nem ér az az ember, ezt idén tökéletesen bebizonyította.
Sajnos nem ismerem a 2016-os Draftra jelentkező QB-kat, de Jared Goff? esetleg Paxton Lynch nem működne nálunk?
LnB
empty taxi
De én még RGIII-tól sem zárkóznék el. Az szerintetek butaság lenne?
WR posztra pedig már most felvenném a kapcsolatot Jermaine Kearse ügynökével. Nem tudom van e esély a csapatváltásra de meg kellene próbálni.
Szerkesztette: LnB
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 9 éve
Bradford-ot kivágnám mint macskát....Akár működhetne is, a probléma, hogy az 1/13-as draftcetli a tiétek, azelőtt húz a Browns, a Cowboys és a 49ers is, mindháromnál esélyes a QB-húzás, szóval fel kellene cserélni valószínűleg, ami nem olcsó játék.
Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy? Egy dollárt nem ér az az ember, ezt idén tökéletesen bebizonyította.
Sajnos nem ismerem a 2016-os Draftra jelentkező QB-kat, de Jared Goff? esetleg Paxton Lynch nem működne nálunk?
LnB
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bradford-ot kivágnám mint macskát....Inkább egy rookie QB, annak elnézem ha gyengélkedik, de Bradford.. eredmények úgy se jönnek vele, akkor meg nem mindegy? Egy dollárt nem ér az az ember, ezt idén tökéletesen bebizonyította.
https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 9 éve
Azt gondolom, ha nincs biztos stabilan kezdőnek nevezhető QBt, akkor a legjobb tiszta lappal indítani mindent, azzal, akiben látod a potenciált. Persze egy rookie QB is megsérülhet, és van számos nehézsége kockázata, de még mindig több időd, lehetőséged van vele kezdeni valamit, mint egy már kvázi leharcolt és a határait valószínűleg elérő QBval. Történhetnek csodák, mint Fizttel az idén, Hoyerekkel is el lehet bohóckodni és 2, 3, 4 QBval a rájátszásig vergődni, és Sam is mutatott biztató játékot az idény második felében, de FRt építeni nem lehet rá. Szerintem, de ugye én csak egy fotel szagértő vagyok. Ha nem tudunk normál árú egy évben megállapodni vele, akkor engedjük el őt is, esetleg Sanchot is, és kezdjük elölről. Ha katasztrófát nem mutat, akkor amúgy is van 2-3 éve Dougnak. Mi is inkább szurkolóként lélekben erre készüljünk.
több mint 9 éve
kétes kérdés, mert ha kap Bradford hosszú szerződést és szar, akkor azzal a cap tönkre van vágva 4 évre biztosan. Ha nem kap és amúgy máshol jó, akkor meg nem lesz qb-nk, lehet vadászni 2-3 évig....
több mint 9 éve
Talán ez még nem volt: John DiFilippo az új Qb coach, ismét egy jó igazolás.twitter.com/MikeGarafolo/status/689671422323642368?ref_src=twsrc%5Etfw
Schwartz leigazolása és Fipp itt tartása után ez is egy olyan döntés ami tetszik, akár jövőbeli OC is lehet.
Reich még nem hivatalos, őt nem annyira szeretném, de ha Schwartz összerak egy jó védelmet kevésbé fog érdekelni a támadósor, azon az oldalon úgyis átmeneti év következhet (újjáépülő fal, lehetséges új Qb vagy átmenetileg Sanchez).
A hírek szerint Bradford ügynöke a tavalyi offseasonban 25 millió/évről indította volna az alkudozást. Ez nagyon sok, de nyilván (remélem) az ügynök sem gondolta teljesen komolyan csak szándékosan lőtt ennyire fölé a realitásnak. A kiszivárogtatott hírek akkor arról szóltak, hogy mi 18-at ajánlhattunk egy évre. Ennél többet én most sem ajánlanák (inkább kevesebbet), és azt is úgy, hogy az egészségi állapotától kéne függővé tenni az összeg egy részét, mert a tavaliy félig-meddig egészséges szezon még nem biztosíték semmire (igaz nagyon sokat kapott a fal mögött). Több fontos játékos hosszabbítását is intézni kell majd, nem fér bele egy sérülékeny 20+ milliós Qb.
A védelem már inkább izgalommal tölt el. A fal szerintem jó lesz,ha Cox dominálni fog UT-ként, akkor az nagyon meg fogja könnyíteni a dolgokat. Curryt kedvelem, de először bizonyítsa be, hogy kezdőként helyt tud állni (futás ellen is tud védekezni), ebben segíteni fog neki az 1-gap rendszer. Kérdés hogy használjuk majd Barwint, aki 4-3-ban inkább end, viszont lehet kreatívan használni, mivel nek vannak cover képességei. Smith nagy kérdés, ő meg inkább LB, mint DE, de inkább egyik sem. De lehet, hogy csodát látunk majd. 😀 Végül is az idei 1,5 sackjével meredeken megindult a karrierje a korábbiakhoz képest 😊
Linebacker sorban Kendriscksre leszek kíváncsi, újoncként nem volt olyan jó 4-3-ban, mint később az új sémában, de végül is a 2012-es védelem egészében borzalmas volt, így talán nem kell ebből kiindulnunk.
Ez durva lenne (nekik), ha a Rams visszavinné Shurmurt. Az igazi az lenne, ha Bradford is visszatérne (azért ez csak nem történne meg), így egy évre béreltük volna egy 2. körért.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 9 éve
Találtam egy érdekességet.Én nagyon remélem,hogy nem csak 1 évre tervez és ugródeszkának akarja egy hc állásra. Nyílván ez a célja de jó lenne,ha mondjuk 3 évet lehúzna, persze ha beválik.
Schwartz utolsó 2 szezonja amikor DC volt:
2008 Titans
Team D: 2nd
Passing D: 9th
Turnovers:3rd
Rushing D: 6th
Sacks: 5th
Scoring: 18th
5core%: 3rd
2014 Bills
Team D: 4th
Passing D: 3rd
Turnovers: 3rd
Rushing D: 11th
Sacks: 1st
Scoring: 15th
5core%: 5th
Greengo
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Találtam egy érdekességet.Schwartz utolsó 2 szezonja amikor DC volt:
2008 Titans
Team D: 2nd
Passing D: 9th
Turnovers:3rd
Rushing D: 6th
Sacks: 5th
Scoring: 18th
5core%: 3rd
2014 Bills
Team D: 4th
Passing D: 3rd
Turnovers: 3rd
Rushing D: 11th
Sacks: 1st
Scoring: 15th
5core%: 5th
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Egészségükre 😊
több mint 9 éve
A twitter.com/JasonLaCanfora/status/689588076755210240
több mint 9 éve
Doug Pederson : "Sam has all the tools. There is no denying that... It's just a matter of plugging him in, now."
"Sam Bradford is someone I want to reach out to and have conversations with."
Nyilván ezekből a korai szavakból még nem kell komoly következtetéseket levonni, de ne lepődjön meg rajta senki, ha Bradford elé szerződést tolnak, akár komolyabbat is.
Bradford szerencsére nem fog aláírni egy rövid távút, mondjuk ha kínálnánk neki egy 80 milliós 5 éves szerződést, akkor a fejemet csapdosnám az asztalhoz az biztos. Főleg így szurkolóként, semmit nem látok Samuban.Ezt se zárnám ki, de azért reméljük ez nem fog bekövetkezni. Még a Howie magic sem tudná garantálni, hogy a jövő évben esedékes hosszabbításokat abszolválni tudjuk egy ilyen mértékű QB szerződéssel.
BalintBaba
Ezzel a jelenlegi draft helyezéssel meg az a baj, hogy jó-jó korábbi mint 19. hely, de nem elég korai.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
A HC ugyanezt mondta pedig az offense-ről is, vicces így egymás mellé tenni a kettőt.twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848Khömm.
evergreen
Schwartz mindenhol 4-3-at használt, ahol az volt a lényeg, hogy 4-man rush-sal is konstans legyen nyomás a QB-n, ugyanis blitzelni gyűlöl, ellenben a coverage sémákat szépen kavargatja.
empty taxi
"Pederson didn't commit to a specific offensive style. He says his offense plays to the strength of his players."
<->
"Jim Schwartz (...) will scheme base on player strengths."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nekem a lényeg, hogy jól működjön.twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848Khömm.
evergreen
Schwartz mindenhol 4-3-at használt, ahol az volt a lényeg, hogy 4-man rush-sal is konstans legyen nyomás a QB-n, ugyanis blitzelni gyűlöl, ellenben a coverage sémákat szépen kavargatja.
empty taxi
Azért Lurie 😊 Figyelek ám!
image.nj.com/home/njo-media/width960/img/njcom_photos/photo/2016/01/19/-d37ba155888abfab.JPG
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848Khömm.
evergreen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lurie nem ajánlott szerződést Pedersonon kívül egyetlen HC jelöltnek sem, legalábbis ezt állítja. Hát nyilván, merne mást mondani.a fontosabb és egyben baljósabb rész itt lemaradt...
mustaine
twitter.com/Eagles/status/689531541060345856

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Dióhéjban:Már elkezdték Chip utódját keresni, mielőtt kirúgták volna. Most már tudjuk, ilyen is lehetséges. Pederson intelligenciája és a vezetőképessége fogta meg Luriet leginkább (Kempski szerint simán megverné Kellyt egy verekedés során, ha arra kerülne sor, Kellyvel ellentétben jó nagy darab ember. 😀). Mire a keresés végére értek, egyértelműen Pedersont találták legalkalmasabbnak, kikérték több NFL head coach véleményét, köztük Andy Reidét is, aki így segített az új HC kiválasztásában.
Pedersontól jött a szokásos parolázás, formalitások, megköszönte hogy a részese lehet, etc. Schwartz a DC, OC nincs még. A támadójátékokat Pederson fogja hívni, Reich szerepéről nem tudunk semmit. A Steelers meccs óta Pederson hívta a Chiefs második félidei játékait, most a Pats ellen is. A Philly média természetesen szétszedte, hogy miért tartott olyan sokáig. Bradfordról pozitívan nyilatkozott, természetesen tökéletesen illene a rendszerbe, bár személyesen még nem ismeri. Jók méretei, jó a karja, jó fejben is (lol).
twitter.com/RoobCSN/status/689528739026219008
A személyzeti döntések közösen fognak megszületni, hát nagyon kíváncsi vagyok ebből mi lesz.
Lurie nem ajánlott szerződést Pedersonon kívül egyetlen HC jelöltnek sem, legalábbis ezt állítja. Hát nyilván, merne mást mondani. Dave Fipp (ST coach) és Jeff Stoutland (O-Line) biztosan maradnak, a többiek esetében még nem született döntés. Murray kiválóan illeszkedik a rendszerbe, Jason Petersszel és Brent Celekkel is számol Doug. Jövőre már a playoff a cél, a csapat magja jó, de néhány elem hiányzik.
Personnel emberkéért még fut egy kört Lurie, utána fogja elmondani, hogyan működik az új FO. Még nem tudja megmondani, az új personnel figura Rosemannek jelent-e majd, a keresés után erre is ki fog térni.
twitter.com/RoobCSN/status/689533588719546369
twitter.com/RoobCSN/status/689534459918422016
Nem valószínű hogy a TC ismét Lehighban lesz tartva, ezúttal inkább a Philadelphiában maradnának.
Lurie nem elkötelezett Bradfordhoz, mint franchise QB-hoz, de kiemelte, hogy sokat javult a szezon előrehaladtával.
Többek között Shurmur is esélyes az OC vagy más posztra is. Jim Schwartz az egy év kihagyást a karrierje félidejének nevezte, gondolom átgondolta mit kéne máshogy vagy jobban csinálni ezentúl.
Howie minden GM-ként hozott döntésért vállalja a felelősséget, Marcus Smitht ő draftolta. Pederson öt évre írt alá.
több mint 9 éve
Nem lenne hülyeség egy OT QB elso ket pick es egy total uj ev amiben nincs eredmenykenyszer
több mint 9 éve
twitter.com/Jeff_McLane/status/689542159175802880Gamble kirúgásáról viszont nem nyilatkozik.
Ezt viszont jó olvasni:
Roseman: I care about this team. No matter what my role is, I'm an Eagle. That's all I know.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ha már összeáll a stáb, akkor nézzünk tovább kicsit:Taylor Decker-nek nagyon örülnék az első körből, szerintem nagyon kell ő az #O falba. Dak Prescott is jó pick lenne, de szerintem hamarabb ki fog menni. Nassib dettó, szerintem 2. körös pick, de lef.snám a bokám ha behúznánk.
www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/01/eagles_7_round_mock_draft_2016_offensive_line_a_pr.html#18
Hm nem nagyon vagyok képben pl Prescott kapcsán, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Nassib nem lesz bent a 3. körben
dande
több mint 9 éve
twitter.com/Mfranknfl/status/689538645259214848

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Bradford szerencsére nem fog aláírni egy rövid távút, mondjuk ha kínálnánk neki egy 80 milliós 5 éves szerződést, akkor a fejemet csapdosnám az asztalhoz az biztos. Főleg így szurkolóként, semmit nem látok Samuban.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Na várjunk még ezzel a #fireshurmur-ral...twitter.com/RoobCSN/status/689537573589536772

#NoPhlyZone