NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 199
81
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 9 éve
Bradford egyszerűen nem ér 20m dollárt (btw mennyit keres PM idén? 17m?) Sem a Houstonnak, sem a Clevelandnek, se senkinek. Amadeus91Jajhajj....szóval ha tag-eljük, akkor nem FA, tehát trade-elhető, de amíg nem írja alá, addig mással tárgyalhat hosszútávú szerződésről. Úgy már megérhet valakinek annyit amennyit szán rá, ha Bradford is belemegy. Érted?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Ki mondta, hogy Bradford megér valakinek 20 misit? Te nem akarod érteni miről szól ez az egész 😕Hát ha belegondolok a texans idei helyzetébe és van hely a sapka alatt nekik Bradford lenne maga a megváltó ilyen Hoyerek, Mallettek, Weedenek után. Azért Hoyer amit művelt a Chiefs ellen az maga volt a szánalom és ne feledjük DeAndre Hopkinsnak kellene dobálnia nem lyukaskéz alakulatnak. Nap mint nap látok az nfl-ben értelmetlenebb döntéseket,mint ez lenne. És ne felejtsük egyik játékosnak sem érdeke a tag,Bradfornak különösen,ha egy normális hosszútávút ajánlana bárki, elfogadja.Bradford egyszerűen nem ér 20m dollárt (btw mennyit keres PM idén? 17m?) Sem a Houstonnak, sem a Clevelandnek, se senkinek. Backup pénzért igazoljátok vissza, aztán hadd menjen egy 7. körért. Anno Palmert az Arizona a 10m környéki fizetésével egy 6. Körért vitte el.
A legjobb mégis a Browns lenne nekünk, mert lehúznánk őket és legalább nem húznának qb-t előttünk.
picksix
Ez az elmélet pont olyan, mint amikor azt vártátok, hogy a Tennessee majd rárabol Samura az 1/2-vel. Hülyék lettek volna. Még akár azt is megkockáztatom, hogy Sanchez mellé minek még egy középszerű Qb hozzátok, bőven elég lenne olcsón megtartani az utóbbit, legalább PO rutinja van.
Amadeus91
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Hát ha belegondolok a texans idei helyzetébe és van hely a sapka alatt nekik Bradford lenne maga a megváltó ilyen Hoyerek, Mallettek, Weedenek után. Azért Hoyer amit művelt a Chiefs ellen az maga volt a szánalom és ne feledjük DeAndre Hopkinsnak kellene dobálnia nem lyukaskéz alakulatnak. Nap mint nap látok az nfl-ben értelmetlenebb döntéseket,mint ez lenne. És ne felejtsük egyik játékosnak sem érdeke a tag,Bradfornak különösen,ha egy normális hosszútávút ajánlana bárki, elfogadja.Bradford egyszerűen nem ér 20m dollárt (btw mennyit keres PM idén? 17m?) Sem a Houstonnak, sem a Clevelandnek, se senkinek. Backup pénzért igazoljátok vissza, aztán hadd menjen egy 7. körért. Anno Palmert az Arizona a 10m környéki fizetésével egy 6. Körért vitte el.
A legjobb mégis a Browns lenne nekünk, mert lehúznánk őket és legalább nem húznának qb-t előttünk.
picksix
Ez az elmélet pont olyan, mint amikor azt vártátok, hogy a Tennessee majd rárabol Samura az 1/2-vel. Hülyék lettek volna. Még akár azt is megkockáztatom, hogy Sanchez mellé minek még egy középszerű Qb hozzátok, bőven elég lenne olcsón megtartani az utóbbit, legalább PO rutinja van.
több mint 9 éve
Hát ha belegondolok a texans idei helyzetébe és van hely a sapka alatt nekik Bradford lenne maga a megváltó ilyen Hoyerek, Mallettek, Weedenek után. Azért Hoyer amit művelt a Chiefs ellen az maga volt a szánalom és ne feledjük DeAndre Hopkinsnak kellene dobálnia nem lyukaskéz alakulatnak. Nap mint nap látok az nfl-ben értelmetlenebb döntéseket,mint ez lenne. És ne felejtsük egyik játékosnak sem érdeke a tag,Bradfornak különösen,ha egy normális hosszútávút ajánlana bárki, elfogadja.A legjobb mégis a Browns lenne nekünk, mert lehúznánk őket és legalább nem húznának qb-t előttünk.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Hagyjuk már Bradfordot 😊, nekem inkább az fontos, hogy kinevezzék végre Schwarzot DC-nek.na pont ezért hagyott ki egy évet, privát QB edzővel készült az új szerepkörére :p
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bradford idén pont megmutatta, hogy a "legirányítóbarátabb" rendszerben is maximum középszerű játékos. Ezelőtt legalább lehetett arra fogni hogy a dilettáns Brian Schottenheimer volt az OC-ja.Gondolom előbb meg kellene állapodni valakivel a cseréről és utána tagelni, valamint véghez vinni a tradet, nehogy a nyakunkon maradjon. Lehet ilyet egyáltalán?
Biztos vagyok benne, hogy 20+ milliót nem ér a Texansnak sem, nem beszélve az ellenértékről. Mindezek ellenére én lennék a legboldogabb ha eltakarodna innen és még kapnánk is érte valamit.
több mint 9 éve
Szerintem idén a tavalyihoz képest éppen hogy emelt az ázsióján, és mégis volt egy csapat tavaly is, aki 2. kört adott érte....Arra gondolt a cikkíró, ha valakinek pont Bradford kell. Ahogy pl tavaly Kelly is adott érte Foles+2. kört, de most soroljam hány csapat csinált már hülyeséget? Pont a tied is anno.Csak akkor Casselnek összesen fél szezonja volt kezdőként, Bradford pedig már itt-ott leszerepelt.empty taxi
Te lehet nem csinálnád meg, de valaki lehet, hogy igen.
Ha éppen a Texans lát benne lehetőséget egy jó D-vel megtámogatva, könnyen lehet, hogy trade-elnének is érte. FA-n pedig akkor nem szedhetik fel, ha mi rakunk rá tag-et. Azt hittem ez világos jogásztanoncként.
Nem az a kérdés, hogy hülyeség, vagy sem, hanem hogy van valaki aki akarja, vagy sem. A cikkben példaként Casselt mutatják be (remélem azért elolvastad legalább a cikket), akiért 2. kört adott a Chiefs. Bradfordnak meg nagyobb az upside-ja, mint neki volt.
Btw én sem cserélnék érte, ez biztos, de van logika amögött, hogy tag+trade-et próbáljunk vele.
Eazzy
Emlékszünk még a Kolb to Arizona cserére is nem?
Amúgy valamelyest az is igaz, és egyetértek a cikkíróval, hogy ha aláírja a tag-et, és itt marad még egy évig, akkor sincs elveszve minden, hiszen addig tudunk mögötte egy fiatal projektet tanítgatni. Jövőre azért nehezen leszünk SB esélyesek ha nincs itt, meg ha itt van.
Szerkesztette: Eazzy
több mint 9 éve
Csak akkor Casselnek összesen fél szezonja volt kezdőként, Bradford pedig már itt-ott leszerepelt.Arra gondolt a cikkíró, ha valakinek pont Bradford kell. Ahogy pl tavaly Kelly is adott érte Foles+2. kört, de most soroljam hány csapat csinált már hülyeséget? Pont a tied is anno.www.phillyvoice.com/eagles-should-let-sam-bradford-go-not-without-compensation/De minek adjon érte a Texans valamit, ha FA-n felszedheti? Bradfordot tagelni eszement ötlet, örülhet, ha maradhat Philyben, nem még tag 20 misi felett.
Azt mondják tagelni kellene Bradfordot, majd tradelni...nem is hülyeség.
Példának felhozza a Texans-t, hogy ők biztos adnának érte valamit.
Kérdés a pénzügyekben jártasokhoz:
Ha először tageljük majd mégsem jön össze a trade és cut-oljuk, akkor az a cap-re nézve milyen hatással lehet?
Ha nem írja alá a taget mi történik?
Mondjuk eléggé genyóságnak hangzik ez a dolog....de tetszik.
Mit kaphatnánk érte?
picksix
Amadeus91
Ha éppen a Texans lát benne lehetőséget egy jó D-vel megtámogatva, könnyen lehet, hogy trade-elnének is érte. FA-n pedig akkor nem szedhetik fel, ha mi rakunk rá tag-et. Azt hittem ez világos jogásztanoncként.
Nem az a kérdés, hogy hülyeség, vagy sem, hanem hogy van valaki aki akarja, vagy sem. A cikkben példaként Casselt mutatják be (remélem azért elolvastad legalább a cikket), akiért 2. kört adott a Chiefs. Bradfordnak meg nagyobb az upside-ja, mint neki volt.
Btw én sem cserélnék érte, ez biztos, de van logika amögött, hogy tag+trade-et próbáljunk vele.
Eazzy
Schwartz:
Ma lesz az interjúra, nagyon valószínű, hogy még ma be is jelentik, hogy ő a DC. Pederson wishlistjén ő szerepelt legelől.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Arra gondolt a cikkíró, ha valakinek pont Bradford kell. Ahogy pl tavaly Kelly is adott érte Foles+2. kört, de most soroljam hány csapat csinált már hülyeséget? Pont a tied is anno.www.phillyvoice.com/eagles-should-let-sam-bradford-go-not-without-compensation/De minek adjon érte a Texans valamit, ha FA-n felszedheti? Bradfordot tagelni eszement ötlet, örülhet, ha maradhat Philyben, nem még tag 20 misi felett.
Ha először tageljük majd mégsem jön össze a trade és cut-oljuk, akkor az a cap-re nézve milyen hatással lehet?
Mit kaphatnánk érte?
picksix
Amadeus91
több mint 9 éve
Hagyjuk már Bradfordot 😊, nekem inkább az fontos, hogy kinevezzék végre Schwarzot DC-nek.
több mint 9 éve
Jah ha választhatok RG3 és Bradford között FA-n simán előbbi, nem hogy még rosszabb opcióért tradeljek.

Madden hates me.
több mint 9 éve
www.phillyvoice.com/eagles-should-let-sam-bradford-go-not-without-compensation/De minek adjon érte a Texans valamit, ha FA-n felszedheti? Bradfordot tagelni eszement ötlet, örülhet, ha maradhat Philyben, nem még tag 20 misi felett.
Mit kaphatnánk érte?
picksix
több mint 9 éve
akkor fingom nincs. Én úgy tudtam nem garantált. : D
több mint 9 éve
nem garantalt penz a tag. tehat 0 deaddel lehet cutolni. Mas, hogy nincs olyan hulye aki 25 millios taget megfizetne. Foleg, hogy tudjak valoszinuleg nem tudjuk megtartani ugysem.Once a player signs the franchise tag, the one-year salary becomes fully guaranteed. But there’s a little-known exception.
ano92
Under Article 10, Section 2(c) of the CBA, the contract can be terminated if the player fails “to establish or maintain his excellent physical condition.”
Any effort to do so would result in a review of the situation by a neutral physician and, eventually and inevitably, arbitration. Still, the franchise tender technically isn’t fully and completely guaranteed.
Most akkor hogy van ez?
több mint 9 éve
Kb 20 m a fr tag.Ha senki nem vinne akkor is lehet cutolni .
Hatha Kelly ad erte vmit a frisco tele van pickkel
több mint 9 éve
A fr tag nem kotelezi az uj klubot ha kot vele egy hosszutavut.Sőt azt írták betageljük és aztán engedhetjük, hogy akárkivel hosszútávúról tárgyaljon.
Samu meg holdoutolhat ha nem akar taget mast nem tehet.
Btw nem tuti hogy 25 m a fr tag
Janek
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
A fr tag nem kotelezi az uj klubot ha kot vele egy hosszutavut.Samu meg holdoutolhat ha nem akar taget mast nem tehet.
Btw nem tuti hogy 25 m a fr tag
több mint 9 éve
nem garantalt penz a tag. tehat 0 deaddel lehet cutolni. Mas, hogy nincs olyan hulye aki 25 millios taget megfizetne. Foleg, hogy tudjak valoszinuleg nem tudjuk megtartani ugysem.
több mint 9 éve
www.phillyvoice.com/eagles-should-let-sam-bradford-go-not-without-compensation/Azt mondják tagelni kellene Bradfordot, majd tradelni...nem is hülyeség.
Mit kaphatnánk érte?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Örülünk a lehetséges sémaváltásnak, de Marcus Smith nevét le se írtuk! Érthetetlen.
több mint 9 éve
talán Currynak lenne igazán jó a váltás OLB-nek bántóan lassú volt
Janek
kik lennének a DT-k?Te valahogy most nagyon bokorban vagy a D-line-unkkal. DE-t játszott Curry, nem OLB-t (tény, hogy kipróbáltuk OLB-nek is kicsit, de az nagyon hamar megbukott, lényegében DE-t játszott csak). Cox meg kifejezetten DT 4-3-ban, így Logan párja lenne.
Logan és Blair?
Janek
Szerkesztette: Eazzy
több mint 9 éve
Csak úgy érdekességképp:A minap beugrott egy film,amit még Eagles fanságom első éveiben láttam. A "Legyőzhetetlen"-című filmről van szó,ami a 76os csapat bukdácsolásáról szól,amikor egy 30as éveiben járó csapos figura megjelenik az Eagles nyílt válogatásán....Többet nem is mondanék róla,annak aki még nem látta,és Eagles szurkoló,látnia kell, igaz történet az alapja,avagy Vince Papale a 30éves csapos Eaglesbe kerüléséről szól. Szerintem abszolút jó film,persze aki az ilyen true story filmeket nem bírja,neki se álljon.
balra-legenda ||| jobbra-megtestesítője (Mark Wahlberg)
több mint 9 éve
3-techként sokkal kevesebbszer találkozik OT-vel, valszeg azért örül a váltásnál, mert guardok ellen még jobban érvényesül a fürgesége.Egyetemen és rookie szezonjában is 4-3-ban játszott, valszeg jobban szeret 3-techet játszani, mint 5-techet.Értem én, csak career year után elég fura, hogy valaki ennyire örülne egy sémaváltásnak.
empty taxi
Korábban már írtam, de 4-3al még durvább lenne az LB sorunk. Barwin, Hicks, Alonso, Kendricks, Ryans. Kicsit túlzónak érzem ezt a mélységet. 😀
BalintBaba

Madden hates me.
több mint 9 éve
twitter.com/caplannfl/status/689252526194077696Engem azért rendesen meglepne, ha Schwartz kinevezése után nem tartanánk meg Curry-t.Sztem mindenkit. : )
evergreen
Nálam így nézne ki front4 : Curry-Cox-Logan-Graham . Megspékelve egy kis wide 9-as a felállásokat. : )
Greengo
twitter.com/caplannfl/status/689256089548943362
Szerkesztette: Shawn84