NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 249
82
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem örülnék Bradford maradásának. Vele nem hiszem, hogy komolyabb eredményeink lehetnek..( PO meg ott továbbmenni..persze : D )Egy rookie-val sem hiszem, hogy több lenne jövőre. Egy rövid távú szerződés Sam-mel, meg egy húzás draftról szerintem rendben lenne. De én is kezdek már inkább az első körös QB húzás felé hajlani, most hogy jött Schwartz. Nem lenne szerencsés ezt a védelmet hagyni szétesni fizetési gondok miatt. Remélem Roseman kitalál valamit.
Greengo
Ritka szar helyzetben vagyunk QB-t illetően. Bradford teljesítménye is ködbe borul, és a draft class sem erős.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Elég elszomorító viszont a front office helyzet, nem igaz, hogy nem lehet világosan, őszintén beszélni. Fontos az elszámoltathatóság, de "kollaboratív" lesz a döntéshozatal. Lurie dönti el, ha nincs egyezés a vélemények között, de Bradfordról nem ő fog. LOL.
több mint 9 éve
Samu ha alair tuti 12m korulnszeretne ha nem egy eves....A capspace 20m
több mint 9 éve
Nagyon béna, hogy egymást kerülgetik a mikrofonnál. Nem lehetett vna egy nagyobb asztal? Vicces ahogy Pederson közelít majd Luriet kérik és akkor vissza megy. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Fipp és Stoutland megerősítve, illetve további dicséretek Bradford felé. Peters, Celek, Kelce és Murray is kiemelve, és szerinte jövőre komoly PO esélyesek lehetünk, nem csak a bejutásra, de komolyabb eredményekre is.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ha Bradford képes hozni egy A Smith szintet, kicsivel többet, akkor legyen de ahogy írtam egyenlőre max egy éves contactot ajánlanék neki. A védelem hátsó alakzatába Weddlet FAról el tudnám képzelni.Még esetleg MarioWre vagyok kíváncsi mit reagál erre a hírre, bár valóban pénzünk nem nagyon lenne rá.
több mint 9 éve
Hát ez a csávó 😊 Úgy néz ki mint egy Simpsons figura. Nagyon vicces, szétnevetem magam : D
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
be is lett jelentve az új DC!!viszont egyelőre nincs még OC, pedig azt hittem az lesz előbb....
több mint 9 éve
OTT A BEJELENTÉS!!! RETTEGJ NFC EAST!!28.media.tumblr.com/tumblr_lrea0xMhPL1qf1sfco1_r1_500.gif
Viszont OC még nincs hivatalosan.
Ezt még itt hagyom:
twitter.com/Jeff_McLane/status/689528237576163328
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
😊 😊

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Yeah Schwartz!!Curry - Logan - Cox - Graham
Így viszont lehet újratervezni mindent D oldalon. A 3 kezdő LB fixnek tűnik (Hicks-MIKE, Kendricks-WILL, Kiko-SAM), a D fal pedig Graham-Cox-Logan?-Barwin? lesz jelen állás szerint. Kelleni fog egy DT korán az tuti, DE-ben talán megvagyunk. Marcus Smith-szrl mi lesz?
A sec az Maxwell-Jenkins-Thurmond?-Carroll?
Kell csere LB is, illetve valszeg minimum 1 CB, talán 1 safety. A kezdő mindenesetre nem tűnik rossznak, Loganre nagyon kíváncsi lennék ebben a szerepkörben, és Curry is bizonyíthat Grahammel együtt.
Hulkeinstein
Kiko - Hicks - Kendricks
Maxwell - Jenkins - ??? - Rowe
Én ezt állítanám ki kezdőnek, kérdés, hogy Thurmond visszajön, vagy sem.
Így papíron elég komolynak tűnik, főleg a fal fog gyalázni, igen fontos lenne ha Kendricks és Kiko összekaparná magát.
több mint 9 éve
Yeah Schwartz!!Ha Curry szerződést kap, van 3 kezdő kaliber DE. Marcus Smith-t meg lehetne nézni SAM pozícióban, mielőtt lapátra kerül. A secondaryben Rowe kezdő lehet.
Így viszont lehet újratervezni mindent D oldalon. A 3 kezdő LB fixnek tűnik (Hicks-MIKE, Kendricks-WILL, Kiko-SAM), a D fal pedig Graham-Cox-Logan?-Barwin? lesz jelen állás szerint. Kelleni fog egy DT korán az tuti, DE-ben talán megvagyunk. Marcus Smith-szrl mi lesz?
Kell csere LB is, illetve valszeg minimum 1 CB, talán 1 safety. A kezdő mindenesetre nem tűnik rossznak, Loganre nagyon kíváncsi lennék ebben a szerepkörben, és Curry is bizonyíthat Grahammel együtt.
Hulkeinstein
több mint 9 éve
Press Conference Live Coverage

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Yeah Schwartz!!Így viszont lehet újratervezni mindent D oldalon. A 3 kezdő LB fixnek tűnik (Hicks-MIKE, Kendricks-WILL, Kiko-SAM), a D fal pedig Graham-Cox-Logan?-Barwin? lesz jelen állás szerint. Kelleni fog egy DT korán az tuti, DE-ben talán megvagyunk. Marcus Smith-szrl mi lesz?
több mint 9 éve
Élőben a press conference mindjárt kezdődik:www.bleedinggreennation.com/2016/1/19/10790682/doug-pederson-press-conference-live-coverage-video-eagles-new-head-coach-watch-online
több mint 9 éve
Azért ahhoz képest, hogy kezdetben Shurmur is benne volt a pakliban meg ilyen Spagnolókkal riogatták a népet, szépen megfordult a helyzet. Azt hiszem, maximálisan elégedettek lehetünk, főleg ha azt is hozzávesszük, hogy többek közt Fipp-et sem engedjük el.Én az OC választással nem vagyok megelégedve, főleg, hogy nem hívott rendesen playeket Pederson, szóval ott jobbat is találtunk volna, de kárpótoltak most Fekával.
evergreen
több mint 9 éve
Azért ahhoz képest, hogy kezdetben Shurmur is benne volt a pakliban meg ilyen Spagnolókkal riogatták a népet, szépen megfordult a helyzet. Azt hiszem, maximálisan elégedettek lehetünk, főleg ha azt is hozzávesszük, hogy többek közt Fipp-et sem engedjük el.

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Ha már összeáll a stáb, akkor nézzünk tovább kicsit:Prescott nagyon sokat fejlődött. évről évre javult. Sokat lép ki a zsebből, sokat fut, egyre pontosabban is passzol. Ha folytatja ezt a tendenciát, szerintem meglepetést okozhat az NFL-ben.
www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/01/eagles_7_round_mock_draft_2016_offensive_line_a_pr.html#18
Hm nem nagyon vagyok képben pl Prescott kapcsán, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Nassib nem lesz bent a 3. körben
dande
Ez a draft nagyjából tetszetős lenne számomra.
több mint 9 éve
Ha már összeáll a stáb, akkor nézzünk tovább kicsit:www.nj.com/eagles/index.ssf/2016/01/eagles_7_round_mock_draft_2016_offensive_line_a_pr.html#18
Hm nem nagyon vagyok képben pl Prescott kapcsán, de abban majdnem biztos vagyok, hogy Nassib nem lesz bent a 3. körben
több mint 9 éve
Pár perc múlva Press conference lesz.www.bleedinggreennation.com/2016/1/19/10790682/doug-pederson-press-conference-live-coverage-video-eagles-new-head-coach-watch-online?utm_campaign=bleedinggreennation&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
twitter.com/DonBanks/status/689512499423514625Amadeus majd holnap délben megírja úgyis 😀
szerk. Megelőztél te mocsok : P
Eazzy
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
De viccesnek tetszik lenni 😉Hagyjuk már Bradfordot 😊, nekem inkább az fontos, hogy kinevezzék végre Schwarzot DC-nek.na pont ezért hagyott ki egy évet, privát QB edzővel készült az új szerepkörére :p
dande
baggio
több mint 9 éve
twitter.com/DonBanks/status/689512499423514625szerk. Megelőztél te mocsok : P
Szerkesztette: Eazzy
több mint 9 éve
twitter.com/DonBanks/status/689512499423514625starwarsanon.files.wordpress.com/2013/12/dancing-ewok-gif1.gif

#NoPhlyZone