NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
3
3
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 9 éve
első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.A rookie contract utolsó éve szerintem
ano92
több mint 9 éve
Mar csak ket het és ujra sb esélyesek leszünk!
több mint 9 éve
első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.
több mint 9 éve
+ Logan és Jenkins. Kiko olcsó lehet majd 😊Gronk szerződés 2012-es, így nincs sok értelme összehasonlítani.De igy elsőre draga lett.Itt szerintem majd Ertz lövi be a frankót. Graham 10 milliós átlagához képest reálisnak mondható. Gronk 9 milliójához már kicsit sem. Nézegetve így a poszt legjobbjait oylan 7 milliós átlag lenne talán a reális neki. Egyelőre nem látom az évenkénti leosztást, de gyanítom a vége lesz majd a drága, az első 2 év aránylag olcsó.
Akkor nem Kelly szorta itt a fizukat ezek szerint
Janek
Shawn84
Az azért érdekes lesz, ha Bradforddal és Curryvel is hosszabítunk. Nem tudom, hogy fogunk beférni a sapka alá jövőre. Cox és Johnson sem szotyiért fognak játszani.
BalintBaba
több mint 9 éve
Elkúrtam, most vettem észre. Eifertet akartam írni elsőre Ertz helyett.Gronk szerződés 2012-es, így nincs sok értelme összehasonlítani.De igy elsőre draga lett.Itt szerintem majd Eifert lövi be a frankót. Graham 10 milliós átlagához képest reálisnak mondható. Gronk 9 milliójához már kicsit sem. Nézegetve így a poszt legjobbjait oylan 7 milliós átlag lenne talán a reális neki. Egyelőre nem látom az évenkénti leosztást, de gyanítom a vége lesz majd a drága, az első 2 év aránylag olcsó.
Janek
Shawn84
Az azért érdekes lesz, ha Bradforddal és Curryvel is hosszabítunk. Nem tudom, hogy fogunk beférni a sapka alá jövőre. Cox és Johnson sem szotyiért fognak játszani.
BalintBaba
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
Gronk szerződés 2012-es, így nincs sok értelme összehasonlítani.De igy elsőre draga lett.Itt szerintem majd Ertz lövi be a frankót. Graham 10 milliós átlagához képest reálisnak mondható. Gronk 9 milliójához már kicsit sem. Nézegetve így a poszt legjobbjait oylan 7 milliós átlag lenne talán a reális neki. Egyelőre nem látom az évenkénti leosztást, de gyanítom a vége lesz majd a drága, az első 2 év aránylag olcsó.
Janek
Shawn84
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
De igy elsőre draga lett.Itt szerintem majd Eifert lövi be a frankót. Graham 10 milliós átlagához képest reálisnak mondható. Gronk 9 milliójához már kicsit sem. Nézegetve így a poszt legjobbjait oylan 7 milliós átlag lenne talán a reális neki. Egyelőre nem látom az évenkénti leosztást, de gyanítom a vége lesz majd a drága, az első 2 év aránylag olcsó.
Janek
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
De igy elsőre draga lett.Akkor nem Kelly szorta itt a fizukat ezek szerint
több mint 9 éve
Itt arra gondolt hogy ez a fizu mar nem lesz top fizu addigra.
több mint 9 éve
Te jó ég Celek már 31 mennyire vénülünk.... 😉azért rossz mert tehetsége képessége alapján többre juthatott volna csak nem volt aki normálisan dobál neki. Azért remélem még köv idényben tud jót alkotni.
több mint 9 éve
Huh ezt kicsit sokallom.....Celek vajh mit szól hozzá....31 éves, jövőre lejár a szerződése, nem hiszem, hogy marasztalnánk.
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Huh ezt kicsit sokallom.....Celek vajh mit szól hozzá....
több mint 9 éve
Ha lenne ilyen fogadás, én házat, asszonyt, gyereket, mindent tolnék rá. NNem mernék arra fogadni, hogy 2 év múlva még top 10-ben lesz ezzel.Ez gyors volt, Ertz +5év.42.5 misi, amiből 20 garantált, a liga 4. legjobban fizetett TE-je lett.
határbíró
empty taxi
határbíró
Amúgy szép kis pénz, remélem Ertz azt hozza majd mint a szezon utolsó 4 meccsén.
több mint 9 éve
Nem mernék arra fogadni, hogy 2 év múlva még top 10-ben lesz ezzel.Ez gyors volt, Ertz +5év.42.5 misi, amiből 20 garantált, a liga 4. legjobban fizetett TE-je lett.
határbíró
empty taxi
több mint 9 éve
xDDDD ennyi pénzért 10 ből 9 labdát el is kell kapnia!
több mint 9 éve
Ez gyors volt, Ertz +5év.42.5 misi, amiből 20 garantált, a liga 4. legjobban fizetett TE-je lett.
határbíró

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ez gyors volt, Ertz +5év.
több mint 9 éve
Coleman vagy Mathis most már mindenképp super bowlt nyer 😊
több mint 9 éve
Colemanból micsoda elit saftey lett...Jenkinsből micsoda elit safety lett
dande
több mint 9 éve
De a motivációval sosem volt gondja, hangadó volt az akkori fos védelmünkben.Ha jól emlékszem nálunk is volt olyan meccse amikor 3 picket szedett...inkább a szerelésekkel voltak gondjai. : )Colemanból micsoda elit saftey lett...Messze nem elit, de nagyon korrekt ballhawk.
dande
mustaine
Greengo
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap1000000069280/Sound-FX-Coleman-soars-high
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Colemanból micsoda elit saftey lett...Messze nem elit, de nagyon korrekt ballhawk.
dande
több mint 9 éve
Colemanból micsoda elit saftey lett...