NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
3
3
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 9 éve
Még Curry, Thorthon kell és Thurmondot esetleg vhogy bepasszírozni és meg is leszünk. Kíváncsi vagyon nagyon Coxéra is.
több mint 9 éve
Teljesen korrekt deal, én többre számítottam, megmondom őszintén. Elit tackle ennyiért bőven megéri, főleg a cap kilövése előtt. Majd nézzétek meg 2 év múlva milyen LT pénzek lesznek 😊Lane szvsz a csapat legfontosabb embere Cox mellett, az egész franchise jövőjét meg fogja határozni, nem is volt szerintem kérdés a szerződtetése. Good job!
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 9 éve
Ebben a cikkben Ertz szerződését boncolgatta Reuben Frank: www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/zach-ertzs-cap-friendly-deal-classic-roseman-contractCap friendlynek nevezi.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
itt nagy csodák lesznek GM szempontból....én most azt mondom Samu nem lesz sas látva a számokat...Sanchez, Ryans, Peters, Cooper. Mondjuk utóbbiért várnék egy ajánlatot tudjukhonnan. 😊
aztán ki tudja mi lesz még ...
igazán nagy pénzt Peters keres akit lehet ? mozdítani hacsak nem cutoljuk Cox-ot vagy Jenkinst 😊
vagy Ryans cut lenne még kb 3 millió
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/
Janek
több mint 9 éve
itt nagy csodák lesznek GM szempontból....én most azt mondom Samu nem lesz sas látva a számokat...aztán ki tudja mi lesz még ...
igazán nagy pénzt Peters keres akit lehet ? mozdítani hacsak nem cutoljuk Cox-ot vagy Jenkinst 😊
vagy Ryans cut lenne még kb 3 millió
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/
több mint 9 éve
Egyértelműen az is a terv, ha mondjuk nem idén, mert még Peters marad, akkor legkésőbb jövőre.meg is van, 2021-ig 63 millió dolláros szerződés, 35.5m garantált.ennyiért mondjuk át kéne telepíteni a vak oldalra szerintem
kíváncsi leszek a cap managmentetekre
markny
Höri
több mint 9 éve
meg is van, 2021-ig 63 millió dolláros szerződés, 35.5m garantált.ennyiért mondjuk át kéne telepíteni a vak oldalra szerintem
kíváncsi leszek a cap managmentetekre
markny
több mint 9 éve
meg is van, 2021-ig 63 millió dolláros szerződés, 35.5m garantált.kíváncsi leszek a cap managmentetekre
több mint 9 éve
Nagyon közel a megegyezés Johnson-nal:twitter.com/Jeff_McLane/status/693076538145660928

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Megírjuk, hogy ezek lennének egy jövőbeli mo.-i Eagles fan háznak az ékeimásnem építünk köré egy hungarikum stadiont akkor tuti lesz rá keret(ami lenyúlt EU-s pénzből soha nem valósul meg), és lehet, ingyen ideadják 😉
dande
több mint 9 éve
Megírjuk, hogy ezek lennének egy jövőbeli mo.-i Eagles fan háznak az ékei több mint 9 éve
No srácok. összedobjuk a pénzt 😊?www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Mens/DeMeco_Ryans_Philadelphia_Eagles_Fanatics_Authentic_Game-Used_Green_Number_59_Jersey_vs_Buffalo_Bills_on_December_13_2015
www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Mens/Walter_Thurmond_III_Philadelphia_Eagles_Fanatics_Authentic_Game-Used_Green_Number_26_Jersey_vs_Buffalo_Bills_on_December_13_2015
több mint 9 éve
A Lázár testvérektől függ?Nem gudell, hanem a CBA szabja meg. Az AR-ből ("All Revenues") számítják valami algoritmussal. Az AR-ben benne vannak a helyi bevételek, mercsendájzing, stb. is a DGR-el (defined gross revenues) szemben, ami a korábbi CBA megállapodás alapja volt.Nem. Minden évben valamennyit amennyit gudell megszab.A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?Az igen.Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
Nehezen lesz ebből Bradford ha a fiatalok szerződéseit tető alá hozzuk
+ Caroll+Thurmond..ccc
kiváncsian várom a folytatást de tényleg, kötelező lesz pár cut az tuti
zsojti
peterk2005
Evi 10 feletti emelés?
Most 2016ra ugye 154et szamolnak...
Janek
h3xtall
ano92
peterk2005
több mint 9 éve
Csak megvan ide is az emberünk, azért is ezt a tweetet rakom be mert ebben más fontos info is benne van 😊+
Zach Berman @ZBerm 35 p35 perccel ezelőtt
Chris Wilson, the Eagles' new D-Line coach, was Fletcher Cox's position coach and defensive coordinator at Miss. St.
25 retweet 43 kedvelés
dande
twitter.com/BonaguraESPN/status/692451754881982465

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sokadjára olvasom már külföldi oldalakon Chase Daniel nevét, mint esetleges FA megoldást QB pozícióra, aki mögött kinevelhetünk egy rookie irányítót. Nem tudom mennyi lehet a realitása ennek. 29 éves, backup volt karrierje nagy részében, de ismeri Pederson és nyilván jóval olcsóbb is lenne, mint Bradford, a játékáról viszont semmit nem tudok.A KC ban tragédia volt mikor palyara került.
evergreen
Draga backup qb kb egykutya sancsitaval csak meg mecsrutinja sincs.
Eleg erdekes lesz/lenne egy majdnem kesz rosterrel es egy ilyen qb-val nekiugrani a szezonnak.
több mint 9 éve
Csak megvan ide is az emberünk, azért is ezt a tweetet rakom be mert ebben más fontos info is benne van 😊Zach Berman @ZBerm 35 p35 perccel ezelőtt
Chris Wilson, the Eagles' new D-Line coach, was Fletcher Cox's position coach and defensive coordinator at Miss. St.
25 retweet 43 kedvelés
több mint 9 éve
Sokadjára olvasom már külföldi oldalakon Chase Daniel nevét, mint esetleges FA megoldást QB pozícióra, aki mögött kinevelhetünk egy rookie irányítót. Nem tudom mennyi lehet a realitása ennek. 29 éves, backup volt karrierje nagy részében, de ismeri Pederson és nyilván jóval olcsóbb is lenne, mint Bradford, a játékáról viszont semmit nem tudok.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Mindent gudell szab meg a tobbi csak rrizsa : DAttol fugg a Cowboys epp hogy áll cappel. Ha szarul akkor nagyot emelnek.
ano92
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Mindent gudell szab meg a tobbi csak rrizsa : D
több mint 9 éve
Nem gudell, hanem a CBA szabja meg. Az AR-ből ("All Revenues") számítják valami algoritmussal. Az AR-ben benne vannak a helyi bevételek, mercsendájzing, stb. is a DGR-el (defined gross revenues) szemben, ami a korábbi CBA megállapodás alapja volt.Nem. Minden évben valamennyit amennyit gudell megszab.A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?Az igen.Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti
peterk2005
Evi 10 feletti emelés?
Janek
h3xtall
ano92

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Azt hittem,ha netalántán Amcsiknál a dollár értéke lecsökken bármilyen oknál fogva, a fizuk és a cap is vele párhuzamosan csökken pl. De akkor eddig tévhitben éltem. Köszönöm a választ.Nem. Minden évben valamennyit amennyit gudell megszab.A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?Az igen.Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti
peterk2005
Evi 10 feletti emelés?
Janek
h3xtall
ano92