NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
3
3
19-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem. Minden évben valamennyit amennyit gudell megszab.A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?Az igen.Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
Nehezen lesz ebből Bradford ha a fiatalok szerződéseit tető alá hozzuk
+ Caroll+Thurmond..ccc
kiváncsian várom a folytatást de tényleg, kötelező lesz pár cut az tuti
zsojti
peterk2005
Evi 10 feletti emelés?
Most 2016ra ugye 154et szamolnak...
Janek
h3xtall
több mint 9 éve
A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?Az igen.Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti
peterk2005
Evi 10 feletti emelés?
Janek
több mint 9 éve
Az igen.Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti
peterk2005
Evi 10 feletti emelés?
több mint 9 éve
Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Remelem azert cooper nem lesz tervben.Foglalkozzunk most Cox-al.
több mint 9 éve
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉Hát ezen jót nevettem 😀 Celeknek meg örülök 😉
dande
több mint 9 éve
A DCnk is biztos jól emlékszik erre a Celek movera😛Az már eleve jó jel volna, ha kapkodnának érte a csapatok. Azért azt se felejtsük el, hogy Detroitban eléggé megégett head coachként, emiatt lehet majd kevésbé vonzó, de nagyon távoli még ez az egész, először csináljon itt rendet a defenseben. 😊
Még mindig nehezen hiszem el, hogy Schwartzot sikerült idehozni, reméljük csinál nálunk egy hasonlót mint WP Denverben. A Denvernek annyi a szerencséje, hogy Wade már valószínű? nem akar HC lenni míg Jimnél ez benne van a pakliban.
dande
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
A DCnk is biztos jól emlékszik erre a Celek movera😛Még mindig nehezen hiszem el, hogy Schwartzot sikerült idehozni, reméljük csinál nálunk egy hasonlót mint WP Denverben. A Denvernek annyi a szerencséje, hogy Wade már valószínű? nem akar HC lenni míg Jimnél ez benne van a pakliban.
több mint 9 éve
Akkor a draftolandó irányítónak meg is vannak a biztonsági célpontjai hosszú távra😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Nem megy egykönnyen a DL coach keresés:twitter.com/Jeff_McLane/status/692055722129948672
Celeknek meg nagyon örülök, igazi sas az emberünk. Gondolom erre mindenki emlékszik még:
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉Végső soron örülök neki, ha minden jól megy sasként fog távozni. Utolsó évében, amikor kifut a legtöbb pénz, lehet vissza is visszavonul. Pederson amúgy is imádja a sok TE-s felállásokat, jó move, eddig kifejezetten tetszik az FO. munkája.
dande
Egyetlen akit most sajnálok az Burton, több van benne mint egy 3. számú TE.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉
több mint 9 éve
celek!! na ez remek lenne..gondolom akkor a 2016 évi cap száma sem 5 milla lesz, némi hely felszabadulhat 😊 na mindegy, a lényeg, hogy maradjon!
több mint 9 éve
ja én ma nézegettem először pff rankingokat. És a legszarabb wr agholor volt idén 😀 😀 az azért valami.
több mint 9 éve
Hah most már biztos tudjuk mi DP kedvenc posztja 😀 még tradeljünk ifjabb Kelceért s kész a triumvirátus 😛 most már tényleg csak valami QB is kéne
több mint 9 éve
Celek:Huh ezt kicsit sokallom.....Celek vajh mit szól hozzá....31 éves, jövőre lejár a szerződése, nem hiszem, hogy marasztalnánk.
dande
BalintBaba
13.000.000 $ három év alatt, a $ 6.000.000 garantált. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan hírek, hogy hétvégéig Lane Johnsons és Fletcher Cox is megkapja a hosszabbítást.
több mint 9 éve
Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..Nehezen lesz ebből Bradford ha a fiatalok szerződéseit tető alá hozzuk
+ Caroll+Thurmond..ccc
több mint 9 éve
Itt nagyon kell okoskodni.Igen, ezt mondtam már a múltkor is. Előre kell gondolkodni már a következő offseasonra, így viszont idén nem szabad / lehet költeni. Mondjuk guardot azért aránylag olcsón lehetne szerezni talán.
FA igy nem lesz pedig kene G,WR,S,..
Janek
több mint 9 éve
Na végül csak ott lesz Jenkins is a Pro Bowl-on 😊 Teljesen megérdemelt.Alaphelyzetben ott lett volna a helye. De ugye a csapat is számít..
twitter.com/MalcolmJenkins/status/691818988599431169
evergreen
több mint 9 éve
Itt nagyon kell okoskodni.FA igy nem lesz pedig kene G,WR,S,..
több mint 9 éve
Na végül csak ott lesz Jenkins is a Pro Bowl-on 😊 Teljesen megérdemelt.twitter.com/MalcolmJenkins/status/691818988599431169

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Azért az a két 9 millás év.... Reméljük megszolgálja. De akkor mennyit adunk Coxnak vagy LJnek.....
több mint 9 éve
8M signing bonusból 1.6 már benne van.első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.A rookie contract utolsó éve szerintem
ano92
mustaine
overthecap.com/player/zach-ertz/112