NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Erzt 18-19 es cap számai nem gyengék valóban 9,6 és 9,1..
Nehezen lesz ebből Bradford ha a fiatalok szerződéseit tető alá hozzuk
+ Caroll+Thurmond..ccc
kiváncsian várom a folytatást de tényleg, kötelező lesz pár cut az tuti
zsojti
Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
peterk2005
Az igen.
Evi 10 feletti emelés?
Most 2016ra ugye 154et szamolnak...
Janek
A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?
h3xtall
Nem. Minden évben valamennyit amennyit gudell megszab.

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti
Épp most olvastam egy cikket az overthecap-en, 2018-ban 179, 2019-ben 191 millióra becsülik a leendő cap-et. Ha ez csak körülbelül is igaz, Erzt 18-19-es számai kifejezetten bargain számok lesznek. 😊 (Az ATFL podcastban konszenzussal mondogatták, hogy ha Erzt megvárja a FA időszakot, simán kaphatott volna 10 milla körüli, fölötti éves átlagú ajánlatot. Látva Cameron, Clay, JT, stb. tavalyi szerződéseit, nem is túloztak szerintem.)
peterk2005
Az igen.
Evi 10 feletti emelés?
Janek
A cap az mi alapján növekedik? A dollár éppeni értéke alapján?

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 761 — Apu ökölbeszorított keze
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti
peterk2005
Az igen.
Evi 10 feletti emelés?

több mint 9 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Nem vagyunk benne😕

444.hu/2016/01/27/elkeszult-a-magyarorszagi-sasleltar
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 472 — The only discipline that lasts, is self discipline
+ Caroll+Thurmond..ccc
zsojti

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Remelem azert cooper nem lesz tervben.
Foglalkozzunk most Cox-al.

több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Balint, biztos jártál az IJAra (IktriadJinxAkadémia)😉
dande
Hát ezen jót nevettem 😀 Celeknek meg örülök 😉
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
A DCnk is biztos jól emlékszik erre a Celek movera😛

Még mindig nehezen hiszem el, hogy Schwartzot sikerült idehozni, reméljük csinál nálunk egy hasonlót mint WP Denverben. A Denvernek annyi a szerencséje, hogy Wade már valószínű? nem akar HC lenni míg Jimnél ez benne van a pakliban.
dande
Az már eleve jó jel volna, ha kapkodnának érte a csapatok. Azért azt se felejtsük el, hogy Detroitban eléggé megégett head coachként, emiatt lehet majd kevésbé vonzó, de nagyon távoli még ez az egész, először csináljon itt rendet a defenseben. 😊

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
A DCnk is biztos jól emlékszik erre a Celek movera😛

Még mindig nehezen hiszem el, hogy Schwartzot sikerült idehozni, reméljük csinál nálunk egy hasonlót mint WP Denverben. A Denvernek annyi a szerencséje, hogy Wade már valószínű? nem akar HC lenni míg Jimnél ez benne van a pakliban.
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 815
Akkor a draftolandó irányítónak meg is vannak a biztonsági célpontjai hosszú távra😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Nem megy egykönnyen a DL coach keresés:
 twitter.com/Jeff_McLane/status/692055722129948672

Celeknek meg nagyon örülök, igazi sas az emberünk. Gondolom erre mindenki emlékszik még:

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
dande
Végső soron örülök neki, ha minden jól megy sasként fog távozni. Utolsó évében, amikor kifut a legtöbb pénz, lehet vissza is visszavonul. Pederson amúgy is imádja a sok TE-s felállásokat, jó move, eddig kifejezetten tetszik az FO. munkája.
Egyetlen akit most sajnálok az Burton, több van benne mint egy 3. számú TE.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 504 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
celek!! na ez remek lenne..gondolom akkor a 2016 évi cap száma sem 5 milla lesz, némi hely felszabadulhat 😊 na mindegy, a lényeg, hogy maradjon!
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ja én ma nézegettem először pff rankingokat. És a legszarabb wr agholor volt idén 😀 😀 az azért valami.

több mint 9 éve
Hah most már biztos tudjuk mi DP kedvenc posztja 😀 még tradeljünk ifjabb Kelceért s kész a triumvirátus 😛 most már tényleg csak valami QB is kéne
több mint 9 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 864
Huh ezt kicsit sokallom.....Celek vajh mit szól hozzá....
dande
31 éves, jövőre lejár a szerződése, nem hiszem, hogy marasztalnánk.
BalintBaba
Celek:
13.000.000 $ három év alatt, a $ 6.000.000 garantált. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan hírek, hogy hétvégéig Lane Johnsons és Fletcher Cox is megkapja a hosszabbítást.
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
+ Caroll+Thurmond..ccc
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Itt nagyon kell okoskodni.
FA igy nem lesz pedig kene G,WR,S,..
Janek
Igen, ezt mondtam már a múltkor is. Előre kell gondolkodni már a következő offseasonra, így viszont idén nem szabad / lehet költeni. Mondjuk guardot azért aránylag olcsón lehetne szerezni talán.
több mint 9 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Na végül csak ott lesz Jenkins is a Pro Bowl-on 😊 Teljesen megérdemelt.
 twitter.com/MalcolmJenkins/status/691818988599431169
evergreen
Alaphelyzetben ott lett volna a helye. De ugye a csapat is számít..
több mint 9 éve
Itt nagyon kell okoskodni.
FA igy nem lesz pedig kene G,WR,S,..

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Na végül csak ott lesz Jenkins is a Pro Bowl-on 😊 Teljesen megérdemelt.
 twitter.com/MalcolmJenkins/status/691818988599431169

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Azért az a két 9 millás év.... Reméljük megszolgálja. De akkor mennyit adunk Coxnak vagy LJnek.....
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
első éve nem olyan brutal. spotrac szerint $3,311,563 a caphitje 2016 ra.
ano92
A rookie contract utolsó éve szerintem
mustaine
8M signing bonusból 1.6 már benne van.

overthecap.com/player/zach-ertz/112