NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 749 — Apu ökölbeszorított keze
Majd kiderűl hogy milyen lesz LT-nek.
Innen logikus lenne egy Peters trade .

Csak nem all ilyan jól a cap,hogy egy játékosnak aki még nem is jatszott a posztján maris elit fizut adunk.
Ez eleg nagy riziko

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Nagyjából másfél meccs van a háta mögött left tackleként, és ezzel a szerződéssel gondolhatnánk, hogy hosszú távon oda szánják. Merész húzásnak tartom és nagy kockáztatásnak, mert akárki akármit mond, jó volt RT-ként, de nem volt a legjobbak között.

Ha beválik hosszú távon LT-ként (amire maximum tippelni lehet, mert ne mondja nekem senki hogy az egyetemi egy évből, meg az NFL-ben lehúzott 2 vagy 3 meccsből ezt kitalálja), nem bánom, de egyelőre ez így még nem annyira tetszik.

Bár ahhoz képest, hogy négy éve Demetress Bell jött Peters utódjának évi 6,5 millióért, aminek több, mint a fele garantált volt, annyira csak nem nyúlt mellé a stáb.

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Hát én nem nevezném őt elitnek de nagyon nem.
Janek
Akkor hivjuk inkabb Lalinak. (Bar lehet mindegy ki minek hivja.)
ulpianus
Mindegy mi a jelző ő közel sem a top LT tekintve,hogy még RT-nek sem a legjobb eddig....
Janek
Whaaat? Tavaly a PFF-nél a liga legjobb RT-je lett, idén nem néztem, de gyanítom megint hasonló helyen végzett. Mégis mit kéne csináljon? Mert ami a dolga, azt 99%-ban hibátlanul lehozza. Sacket max. 1-2-t engedett, és a futásblokkolásban is leginkább rá lehetett számítani idén. Attól, hogy nem hallani róla, még nem volt rossz idénye, sőt. Falemberekről akkor hallasz, amikor rosszak. Az egy hatalmas eredmény ha sosem emelnek ki külön.
Hulkeinstein
Hát ez itt azért mást mond:

"According to Pro Football Focus, he graded out as the 10th best right tackle and the 25th best overall tackle in 2015. He ranked sixth and 19th in 2014, respectively. As a rookie he finished 26th and 51st."
skizofita
ha a minden eagles meccset látó eagles fanok azt látják h Johnson jó OT, akkor kit érdekel , h a PFF szerint nem jó OT?!
a PFF eleve hihetetlenül túlértékelnek egyeseknél
braxa88
Nem ezzel van a baj, hanem, hogy egy RT kapott közel top LT fizetést.
De abban maximálisan egyetértek, hogy úgy tekintenek sokan a PFF-re, mint egy bibliára, ahelyettm hogy a saját szemüknek hinnének.
gabokocka
+1
Ezzel én is egyetértek. Pusztán Hulkenstein azon kijelentésére citáltam a cikket, amely a PFF értékelésre vonatkozott.
skizofita
amugy én is sokkallom a fizut 😀
több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Janek
ulpianus
Mindegy mi a jelző ő közel sem a top LT tekintve,hogy még RT-nek sem a legjobb eddig....
Janek
Whaaat? Tavaly a PFF-nél a liga legjobb RT-je lett, idén nem néztem, de gyanítom megint hasonló helyen végzett. Mégis mit kéne csináljon? Mert ami a dolga, azt 99%-ban hibátlanul lehozza. Sacket max. 1-2-t engedett, és a futásblokkolásban is leginkább rá lehetett számítani idén. Attól, hogy nem hallani róla, még nem volt rossz idénye, sőt. Falemberekről akkor hallasz, amikor rosszak. Az egy hatalmas eredmény ha sosem emelnek ki külön.
Hulkeinstein

"According to Pro Football Focus, he graded out as the 10th best right tackle and the 25th best overall tackle in 2015. He ranked sixth and 19th in 2014, respectively. As a rookie he finished 26th and 51st."
skizofita
ha a minden eagles meccset látó eagles fanok azt látják h Johnson jó OT, akkor kit érdekel , h a PFF szerint nem jó OT?!
braxa88
De abban maximálisan egyetértek, hogy úgy tekintenek sokan a PFF-re, mint egy bibliára, ahelyettm hogy a saját szemüknek hinnének.
gabokocka
+1
Ezzel én is egyetértek. Pusztán Hulkenstein azon kijelentésére citáltam a cikket, amely a PFF értékelésre vonatkozott.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 686 — Keep pounding
Janek
ulpianus
Janek
Hulkeinstein

skizofita
braxa88

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
Johnson játéka valamivel visszaesett tavaly óta, de az 5,5 engedett sack még így sem rossz, inkább a 7 false start a sok, de ez pont egy olyan terület, amit lehet javítani. (Így is a fal legjobbja volt.) Az sem segített neki, hogy voltak olyan esetek, hogy még közvetlenül a meccs előtt sem tudta, hogy a jobb vagy a bal oldalon fog játszani.
Egyébként, ha azt a logikát követnénk, hogy aki tavaly rosszabbul játszott mint előtte, azzal nem számolunk a jövőben vagy csak nagyon team friendly szerződéssel, akkor a csapat 90%-ával nem állnánk szóba.
Johnsont eleve jövőbeli LT-nek szántuk, a félépítése, az atletikussága alkalmassá teszi Peters utódjául, szóval a pénz nem nagy meglepetés. Ha meg nem marasztaljuk, akkor meg kereshettünk volna még egy OT-t legkésőbb jövőre, ugyanúgy 0 garanciával arra, hogy legalább Johnson szintjét eléri majd. Még bele kell nőnie a szerződésébe, Peters leigazolásánál is volt fújolás, de szerintem Johnson is lehet hasonló alapember a jövőben.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....
A fizetések/szerződések elvileg Kelly alatt is Rózsihoz tartoztak, abba előre megmondta nem is tud, akar beleszólni, úgyhogy itt ez az összehasonlítás nem releváns. Ne kenjünk minden sarat Kelly nyakába ha nem muszáj 😉 😊 Kelly annyit mondott ki kell, ki nem, s miért, de a többit már Howiek intézték sztem.
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Lehet majd később ez jó döntésnek számít,de most nekem semmivel sem tűnik jobb üzletnek mint az eddigi döntések,számok pénzügyekben.

Számos helyen elhangzott Kelly fő hibája a drága szerződések megkötése..
Én nem látom,hogy változás lenne ebben.

Nem vagyok Kelly fan,csak nem látom át ezeket a döntéseket,én például Cox-al kezdtem volna a tárgyalást,mert talán könnyebb lett volna megegyezni vele.
Most az ügynöke mit kér ha egy RT-nek elit LT fizut adunk.....?

Szerintem simán top fizu lesz.
Janek
A szerződések pénzügyi leosztása teljesen más mint Murray és Maxwell szerződésében. Az első 2-3 év alacsony fizu, utána jönnek a nagyobb pénzek, viszont úgy van kialakítva, hogy mikor sokat keresnek már alacsony a Dead money, szóval könnyebb megszabadulni tőlük. Emellett ha valaki Pro Bowlra megy akkor emelkedik a roster bonusza a következő évre.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Janek
ulpianus
Janek
Hulkeinstein

skizofita
több mint 9 éve
Lehet majd később ez jó döntésnek számít,de most nekem semmivel sem tűnik jobb üzletnek mint az eddigi döntések,számok pénzügyekben.

Számos helyen elhangzott Kelly fő hibája a drága szerződések megkötése..
Én nem látom,hogy változás lenne ebben.

Nem vagyok Kelly fan,csak nem látom át ezeket a döntéseket,én például Cox-al kezdtem volna a tárgyalást,mert talán könnyebb lett volna megegyezni vele.
Most az ügynöke mit kér ha egy RT-nek elit LT fizut adunk.....?

Szerintem simán top fizu lesz.

több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Janek
ulpianus
Janek
Hulkeinstein

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Janek
ulpianus
Janek
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Közben Kelce is megkapta a pénzt a KC-nél. Így még barátibbnak tűnik Ertz szerződése.
Johnsonhoz meg csak annyit, hogy nehéz jó tacklet találni, jó move.
Coxra tippem 82M 5év fele garantált. Ja és amúgy Howie rasszista, eddig csak fehérekkel hosszabítottunk. :/

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Penn State Qb-ja nem lenne jó egy 2-3 éves projekthez?! 😀
Stem03
Rettenet szarul játszott az elmúlt 2 évben. Ránézésre inkább ő 4-5 éves project.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 497 — Így remélem megfelelek nektek.....
Cox Tippre azt mondom:

6 év 95 milla 50 millió gari
több mint 9 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Penn State Qb-ja nem lenne jó egy 2-3 éves projekthez?! 😀

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Nemsoká érkezhet a Cox bejelentés is:
 twitter.com/EliotShorrParks/status/693110729520648192

Közben Schwartz megerősítette, hogy 4-3 lesz.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Janek
ulpianus

több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Vick FA 😏
empty taxi
nyilván jobb lenne (szerintem Bradfordnál is) és sokkal olcsóbb is lenne
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 147 — Lájkold a zsűrit!
ennyiért mondjuk át kéne telepíteni a vak oldalra szerintem
Höri
lehet jövőre az RT lesz a vakoldalon.. Tebow reloaded! 😊
karmïgran
Vick FA 😏

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
ennyiért mondjuk át kéne telepíteni a vak oldalra szerintem
Höri
lehet jövőre az RT lesz a vakoldalon.. Tebow reloaded! 😊
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Janek

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Teljesen korrekt deal, én többre számítottam, megmondom őszintén. Elit tackle ennyiért bőven megéri, főleg a cap kilövése előtt. Majd nézzétek meg 2 év múlva milyen LT pénzek lesznek 😊

Lane szvsz a csapat legfontosabb embere Cox mellett, az egész franchise jövőjét meg fogja határozni, nem is volt szerintem kérdés a szerződtetése. Good job!
Hulkeinstein
+1
Sok éven át Peters volt a csapat legfontosabb embere, akire tényleg illik az annyi mindenkire ráaggatott elit szó és az, hogy úgy tűnik ilyen szépen meg tudjuk oldani a pótlását házon belül, elismerést érdemel szerintem is!

Legfontosabb posztok egyike és ez olyan deal lehet ami korrekt összegért egy nagyon biztos pontot ad a csapatnak hosszabb távra, ilyenekre lehet építeni.
marci88

több mint 9 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Teljesen korrekt deal, én többre számítottam, megmondom őszintén. Elit tackle ennyiért bőven megéri, főleg a cap kilövése előtt. Majd nézzétek meg 2 év múlva milyen LT pénzek lesznek 😊

Lane szvsz a csapat legfontosabb embere Cox mellett, az egész franchise jövőjét meg fogja határozni, nem is volt szerintem kérdés a szerződtetése. Good job!
Hulkeinstein
+1
Sok éven át Peters volt a csapat legfontosabb embere, akire tényleg illik az annyi mindenkire ráaggatott elit szó és az, hogy úgy tűnik ilyen szépen meg tudjuk oldani a pótlását házon belül, elismerést érdemel szerintem is!

Legfontosabb posztok egyike és ez olyan deal lehet ami korrekt összegért egy nagyon biztos pontot ad a csapatnak hosszabb távra, ilyenekre lehet építeni.

Szerkesztette: marci88
több mint 9 éve
 www.periscope.tv/w/1eaKboPrewrGX