nfl_lover

nfl_lover
Utoljára láttuk
több mint 4 éve
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
912


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
nfl_lover 912
Ezzel az erővel térdelhettek is volna...
több mint 5 éve
nfl_lover 912
Benny Hill zenével ez ütős cucc lenne
több mint 6 éve
nfl_lover 912
nem nem nem és nem. amekkora szerencsénk volt a szezon első felében a sérülésekkel, annyira nincs most, a fontosabbik részben. remélem, ha játszik, rá is sérül legalább, úgy lenne a tuti.

amúgy leszarnám, hogyha ki is kapunk most nélküle, de a PO-ra legyen kész a második legjobb O fegyverünk.
több mint 7 éve
nfl_lover 912
Kiraktátok Spillert
dande
Miután teljesen egészségesen se neveztük a meccsnapi keretbe....

Lassan nevezhetünk a világ legrövidebb könyvei sorozatba: Bevált FA-igazolások az elmúlt 5 évben címmel.
atapapa
Na majd Webb!... 😀 😀 😕
több mint 7 éve
nfl_lover 912
Van a piacon szerintetek kukázható CB jelenleg? Cap spare-ünk ugyebár van rá...

K. Lewis?
Rutin
Nagyon elvetemült ötleteket is olvasgattam már, miszerint a Browns kiárusítást tart, és lehet Haden is mehetne/menne, 3. körös draft, fél fizu, hasonló nyalánkságok.

Nem tudok szabadulni a tegnapi meccstől, Byrdöt sem értem, végig nézte Carrt a kétpontosnál, snap után Carr szinte azonnal csak és kizárólag balra néz, erre Byrd tolódik jobbra és ki is lép segíteni Harrisnek, amikor már szinte a holnapi újságban is benne van, hogy Crabtreenek fog passzolni Carr. Nem sok hasznát vettük eleddig, playmaking képességeinek meg pláne, megéréné talán Von Bellt bedobni.

Szerkesztette: nfl_lover
több mint 7 éve
nfl_lover 912
eltört bró szárkapocscsontja, csatlakozhat rankinshez. szegény embert...
adam77
'sz kivan, hát ezt tényleg hihetetlen már...

Egyébként SP time managamentje is megér egy misét, a szokásos TO burn meg volt most is, ami szokásosan visszaütött a végén. Na mindegy, hátha többet tudunk majd felrakni valamelyik meccsen, mint az ellenfél, bár ebből az elmúlt két évben rendre nem mi jöttünk ki jól. Mi lesz itt jövő héten ODB, Shepard...100 pontos meccs, here we go.

Szerkesztette: nfl_lover
több mint 7 éve
nfl_lover 912
Sterling Moore-t leigazoltuk, ez mondjuk egy picike jó hír a sok wtf move között. Ezzel a kicker szituval meg nem tudom mi a terv, hagyjuk a francba az FG-t, meg a PAT-ot?

Evans...annyira tűzoltás szaga van ennek az egész utolsó perces kapkodásnak, hajj...
több mint 7 éve
nfl_lover 912
Forbath nyerte a kicker harcot, Barthot már le is igazolta a Bears. Ha ő is nyom egy olyan szezont, mint a Skinsnél Hopkins, tökön szúrom magam.
Még egy jó hír:Hóman IR, csak hogy még szarabb legyen az O-line segítése. Barnes is sokáig volt itt (mondjuk ez szerencsére), de legalább mellette még az undraftedjeink nagy részét is elküldtük, Jack Allen külön meglepi volt nekem. Olyan mélyek vagyunk O-lineon, hogy elképesztő.

Közben:
Coby Fleener "recently admitted" he is still adjusting to the Saints' playbook.
Fleener seems to be picking things up very slowly in New Orleans. Coach Sean Payton admitted last month that he was still a "work in progress" while beat writer Larry Holder said Fleener and Drew Brees were still fighting to get on the same page in practices last week. Fleener had a quiet preseason, catching 4-of-6 targets for 27 yards on 63 snaps. Things could start slowly for Fleener, but he's locked in as the starter and gets a cake matchup with the Raiders Week 1.

Szerkesztette: nfl_lover
több mint 7 éve
nfl_lover 912
Erre a teljesitményre komolyan nem találok szavakat...rámegyünk az 1/1-re vagy mi a terv? Kezdő O line vs cserék 3 sack és katasztrofális teljesítmény altogether. Mi lesz itt rendes szezonban? Meccsenként 8-at engedünk?

Én jelen pillanatban 3-4 győzelemnél többet nem látok magunkban, de rohadt hosszú szezon elé nézünk...

Ja, és most látom, hogy 8 bünti is volt azért, király.

Szerkesztette: nfl_lover
több mint 7 éve
nfl_lover 912
Azt csak lehozza, amire Kikaha képes lett volna így másodévesen, szintén inkább 34 LB-ként.
Kár, hogy nem ez most a legnagyobb szükség.
atapapa
Na ja. Szóval pénz az van, csak épp pl Matt Slauson asszem ugyanúgy 3 milláért ment a Chargers-hez, de minek is nekünk egy pass protector guard, telítve vagyunk a poszton.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
nfl_lover 912
Darrell Bevell, a Seahawks támadókoordinátora megvédte az utolsó playhívásukat, szerinte az elkapónak, Ricardo Lockette-nek kellett volna nagyobb erőfeszítést tennie, hogy megszerezze a labdát.

Na ezek után úgy hajítanám ki Bevellt, hogy lába nem érné a földet. Eddig is ez volt a véleményem róla a szezon közbeni balfaszkodásai után is, de egy ilyen nyilatkozat után, amiben minden rossz:játékosra keni a felelősséget, és sejteti, hogy az ő callja volt ez.
több mint 9 éve
nfl_lover 912
Harvin, Decker, Marshall, Kerley.. Fasza lesz (y)Coolearie
Csak épp nem tudom, hogyan fognak labdát kapni, de majd mondjuk fogócskáznak. 😀
több mint 8 éve
nfl_lover 912
A Seahawks megúszhatná 3-0-lal, ha most levonulnának.
több mint 8 éve
nfl_lover 912
"(Patrick) Robinson has vastly outplayed his more celebrated (and paid) teammate Brandon Flowers (33.7 overall grade), posting the second-best yards per coverage snap amongst CBs (0.61). He has surrendered just a 70.9 passer rating on passes thrown into his coverage, while posing the 17th-best run stop percentage among CBs (2.2)".

Na nézd már csak, csak kihozza az első körös teljesítményét. Elég vicces, hogy abban a pillanatban megtörtént ez, ahogy kitette a lábát NO-ból.
Hogy ne csak rosszat mondjak, Breaux a 13. legjobb corner idén a PFF szerint, PRob "csak" 16. 😀
több mint 9 éve
nfl_lover 912
Életében nem volt elit cb.Amadeus91
ha én azt akarom hinni, hogy nagy a cerkám, akkor azt fogom hinni. még akkor is, ha a szomszéd benéz a wc ablakon és lesajnálóan csóválja a fejét.

azt kéne megérteni, hogy a sec teljesen rebuildre szorul, így a rendelkezésre álló legjobb opciókat kell megszerezni, akár túlfizetve. nincs mérlegelési lehetőség. ha valamin elment ez a szezon, akkor az a sec volt. és a shady trade itt nyer értelmet. jobban kell most elfogadható cb + safety, mint elit futó. más kérdés, hogy az közben megoldódni látszik, nagyobb minőségesés nélkül, szvsz.jorge
Kívülállóként szerintem a helyenként teljesen impotens támadójátékon is elmentek meccsek, nem kell és lehet a sec-re kenni, pláne, hogy a line elég jó volt.
Kelly egy JJ, vagy Mike Holmgren szerű ámokfutásba kezdett szvsz, elit, nagy teherbírású és jó korban levő futót eladni, DJax után (aki azért hiányzott a gameplan-ből év közben) a csapat egyetlen normális célpontját elengedni (komolyan, ki fog elkapni?), hozni egy csak downside-dal rendelkező, öreg futót, shutdown corner fizetéssel elhozni egy átlagnál jobb CB-t, és most a házat is megadni Mariotáért???

Non-szensz.
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Amúgy a hétvégi győzelemhez hozzászólva, akinek a legjobban kellett ez a W, az szerintem Brees.

Én úgy érzem kedvenc QB-nk utóbbi idegenbeli meccsein, hogy egyre inkább görcsössé vált, pláne, ha még nem is ment a csapatnak. Rossz döntések, dobások ésatöbbi. Erre még rátett a média nyomása, hogy jajj, a Saints így meg úgy idegenben, PO-ról ne is beszéljünk.

Most, hogy sikerült megszakítani a borzasztó idegenbeli PO sorozatot, remélem le fog nyugodni, és hozza az elvárhatót.
több mint 10 éve
nfl_lover 912
Elliot Harrison a legújabb Power Rankingban:
The climbing Saints simply look better than the Pittsburgh Steelers, San Diego Chargers and Tampa Bay Buccaneers, mostly because they've figured out how to pick up a first down by throwing the football. Drew Brees looks like he's going to pass for 5,300 yards and 37 touchdowns this season. Still, losing Will Smith hurts this club tremendously. ]
Az utolsó sornál olyan szemeket meresztettem, aztán kitört a röhögés, és a szánalom Elliot iránt, ha ezt komolyan gondolja...
több mint 8 éve
nfl_lover 912
több mint 8 éve
nfl_lover 912
Sziasztok !!!

Lehet már tudni, hogy Ingrem helyett ki lesz a kezdő futó, és ki lesz a backup RB?

Előre is köszönöm...
Leon78
CJ Spiller és Hightower osztja majd meg a snapeket.
kapitnono
Hejj,de sokat és milyen jól fogunk futni. 😀 😀 😀
több mint 9 éve
nfl_lover 912
Nincs itt semmi látnivaló. Ha Jimmy megy, a fal erősödésén túl, hátha Brees is észreveszi, hogy másnak is lehet passzolni és nem omlik össze tudatilag, amikor kiderül, hogy Jimmyn ketten lógnak és esélytelen felé dobnia.
hajdu
Egyébként Graham távozásával a gameplanben is nyerünk, egyszerűsítve:amikor fenn volt:passzjáték, amikor nem volt fenn:futás, és ezt az ellenfél is jól tudta.