Tito05

Chicago Bears Alabama Crimson Tide

Tito05
Lakhely
Szlovákia
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
300


Utolsó 10 fórum hozzászólás

19 napja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Sziasztok! Hajrá Macik 😊

youtube streamet én is megköszönném.
25 napja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Talán több embert kéne a 'Bamáról draftolnunk 😀
26 napja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Youtube streamet tud vki?
Megköszönném.
26 napja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Üdv mindenkinek!

Jó meccsnézést és hajrá macik! 😊
1 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Tud valaki egy működőt?
bcsarli
 wiz1.net/channel2
1 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Nem voltak elvárásaim a meccsel kapcsolatban különösebben, de sikerült alulmúlni.

De ne menjünk messze el Ryan Pace mellett sem, akit kezdetben védett az ember, úgy néz ki a drafton az átlagnál jobb arányban találgat, s ha Trubisky bejön, akkor kapásból a sikeres general managerek közé fog tartozni, de amit márciusban művel az egy horror. Ennek a faszinak a kezébe adni megint 50 milliót, meg egy offseasont? Ha a draftra scoutolna csak annak még lehet örülnénk is, látva a korábbi draftokat, de mint pro-scout? Lássunk egy rövid összegzést. (a vet. minimumos játékosokat nem írom be)

2015
- Pernell McPhee OLB - 5 év /38,75 millió /15,5 millió garantált : Erre még azt mondaná az ember, hogy maga a játékos minőségével nincs gond, kár, hogy nem egészséges egyik térde sem. Mindenesetre 2015 első felében egészen kiválóan futballozott, azóta inkább sérült, mint nem.
- Antrel Rolle S - 3 / 11,25 / 4,9: Öreg volt, rossz volt, de legalább hamar megsérült. 1 év után ki kellett rúgni.
- Eddie Royal WR - 3 / 15 / 10: Maga az ötlet nem volt rossz, 2010 táján nagyon lett volna értelme. Igazából állandóan sérült volt, amikor nem, akkor ha volt 2 jó meccse, 2 év alatt.
- Alan Ball CB - 1 / 3 / 1: Akkora truváj volt, hogy pályára sem került, pedig a konkurenicában olyan gyilok nevek kaptak helyet, mint McManis, vagy Tracy Porter.

2016
Danny Trevathan ILB - 4 / 28 / 15,5: Átlag 7 millió egy átlagon felüli ILB-ért nem sok, csak a bökkenő a, hogy Trevathan nem úgy játszik, ahogy anno a Broncosban. Vagy hát illetve a társak körülötte nem akkora ászok. Nem mondom, hogy rossz igazolás, ma is hiányzott, mint egy falat kenyér, de messze többet vártunk.

Bobbie Massie RT - 3 / 18 / 6,5: LÁttunk nála sokkal rosszabb OT-kat itt Chicagoban, de legalább ők tényleg fillérekért voltak. Massie rossz, néha vannak pofás meccsei, de alapban mehhh, s mindezt 6 millióért.

Akiem Hicks DT - 2 / 10 / 5: Ez telitalálat a javából. Azért amikor a Pats a szezon közben elcserélte Michael Homanawauvauavaiuiai-ra a Saints-szel, akkor felmerül a kérdés, hogy nem tudta, hogy Hicksbe némi tálentum is szorult? Pedig elvileg az egyedfejlődését is szemügyre vette. Na mindegy, legalább ő megszolgálta az árát.

Jerrell Freeman ILB - 3 / 12 / 6: Ez egy jó igazolás volt, Freeman ennek a védelemnek a vezére, amit tud azt üzembiztosan csinálja, Trevathantől vártuk ezt. Persze ő is megsérült.

Brian Hoyer QB - 1 / 2 / 2: Aminek hozták annak tökéletes volt, Glennont nézve no brainer, hogy őt kellett volna választani.

(Becsúszott még egy Josh Sitton is augusztusban, de vele tényleg nehéz volt mellélőni)

2017
Mike Glennon QB - 14 millió
Quentin Demps S - 4,3 millió
Markus Wheaton WR - 5,25 millió
Dion Sims TE - 5,33 millió
Marcus Cooper CB - 5 millió

Csak az idei évre kifizetett a fent említett Uraknak 34 millió dollárt. S elment 5 meccs, és akkora betlinek tűnik ez az 5 név, hogy egészen félelmetes. Glennont legszívesebben elásnák, Demps már IR-en van, Wheaton kihagyta a teljes TC-t, amióta játszik visszasírom Rashied Davist, Sims blokkolásban meccsenként sehol nincs, elkapása alig van, Coopernek volt már 3 leütött labdája, de Fuller és Amukamara jobb nála.

Kendall Wright - 2 millió
Prince Amukamara - 7 millió

Ők ketten eddig jónak tűnnek, nem ászok, de egyenlőre kárt nem csináltak.

Szóval ennek a faszinak Ti adnátok még 50 milliót?
tüsi91
Én ami miatt pluszban neheztelek Pace-re azok az érthetetlen kirúgások/cserék. Botrány h hogyan menedzseli a rostert, mintha nem számolna sérülésekkel. Minden szezonnak úgy futunk neki, hogyha egészségesek lesznek a srácok, akkor akár kellemes meglepetést is okozhatnak. Persze, átlagnál pechesebbek vagyunk, de könyörgöm, ez egy kontakt sport. Szinte minden csapat elveszít 5-10 játékost a szezon során hosszabb-rövidebb időre. Ennek ellenére ha véletlenül vmelyik poszton eggyel több ligaszinten is jónak nevezhető játékosunk van, mint ami a kezdőbe befér azonnal tradeli.
Csak pár példát:
Brandon Marshall - 2015-ös offseason során tisztán látszott h nekünk a White/Cooper duóból egyiket megkapjuk. Ott van Jeffery is, minek 3 ilyen elkapó egy keretbe. Repült is. Na már most azt az évet ilyen veretes elkapói névsorral zártuk: Bellamy, Meredith, Thompson, Mariani, Royal... White meg ultra-mega-giga bust eddig.
M. Bennett - 2016 - éreztük a boogie-t az üvegtestű Zach Millerben, meg amúgyis volt vita Bennettel, repült is. Miller naná h IR-en fejeszte be az évet...
Matt Slauson - 2016 - Megszereztük Sittont, azzal a lendülettel Slauson ment is. Pedig milyen nagy szükség lett volna rá sérüléshullám kellős közepén.
Robbie Gould - 2016- Lecserélte Barth-ra, no comment
Matt Forté - 2016 - Az volt a mantra, h majd Langford átveszi a helyét, nos ő már a keretben sincs. S ha Howard nem robbant nagyon, akkor gyakorlatilag tavaly nem lett volna futójátékunk.
Jeffery - 2017 - nem fair tőlem, de ide írom. Neki a töketlensége miatt vesztettük el. Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a fillérbaszó hozzáállást egy olyan embertől, aki évi 15 misit ad Glennonnak. (Plusz 2 név: Wagner, Gilmore 😕 )

Papíron a kezdő 22 játékos mindig szépen néz ki (na jó secondary nem), de egyszerűen nincs pad (én nem vagyok a híve annak, h nagyöregeket idehozzunk 1 évre veterán minimumért, aztán meg 90%-uk úgy is besül). Ha pár játékos kiesik, hatalmas minőségi zuhanás s vége is a szezonnak. Lehet azt mondani, hogy majd jövőre, de jövőre is kiesnek majd jó páran (remélhetőleg nem ennyien s nem ilyen korán) s megint ott leszünk ahol a part szakad.

Én a tulajdonosok helyében elgondolkodnék a GM cserén is (Bár tulajdonos csere is elférne nálunk).
1 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Kwiatkoski is kidőlt a teljes szezonra...
2 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Hajrá delfinek, hajrá Cutty! 😊
2 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Üdv! Jó meccsnézést mindenkinek 😊
4 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
A minap azon gondokoztam hogy milyen lenne vajon itt a közhangulat most ha teszem azt a tavalyi szezon előtt kirúgják Foxot azért hogy Gase maradjon a franchise-nál és kinevezik őt HC-nak (apropó volt már olyan hogy egy hcot azért rúgnak ki hogy az oc-ból vezetőedzőt csináljanak?). Aki aztán rendbe teszi a keretet egy kicsit és jobbá teszi a csapat összteljesítményét (mint ahogy tette azt a phinsnél), majd utána most ledraftolják neki Trubisky-t. Azért gondolom most kicsit másképp tekintenénk a jövőbe... Amúgy lát arra bárki bármilyen magyarázatot hogy ha Pace tudta hogy ledraftolja Trubiskyt akkor minek tartotta meg az amúgy is forró kispados Foxot, miért nem hozott vkit aki jó qbt tud nevelni belőle vahy legalább ismer olyat aki látott már valakit jó qbt nevelni?
davemayer
2015-ös szezon után azért menesztették Lovie Smith-t a Tampa-nál, h előléptessék Dirk Koetter OC-t (féltek, ha nem lépik meg, vki elviszi HC-nak).
Fox-os kérdésre meg kétféle választ tartok reálisnak... A vén rókának tövig van a nyelve Pace és/vagy a McCaskey-ék seggében vagy tényleg nem volt olyan edző jelölt a láthatáron akire Pace nyugodt szívvel lecserélte volna Fox-ot. Más kérdés, h sztem utólag ő is bánja. Ezt abból is lehet sejteni h sok pletyka szól arról, h megromlott nagyon a viszonyuk, többek közt Truby draftolása, pontosabban annak körülményei miatt (ugye, ő csak pár órával a draft előtt tudta meg, h Truby megszerzése a cél).

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Tegnap megmutatta az anyaország h hogyan kell nyerni. Úgy néz ki, h most már a tartományok is beindulnak 😀
11
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Mostanában sokat hallom, h a külhoni magyarok ne szavazhassanak.
Nem tudom, h azt tudjátok-e, h egy erdélyi szavazat csak fele annyit ér, mint egy magyarországi. Ugyanis csak a listákra szavazhatnak, egyéni mandátumokra nem. (Pont ezért van, h rájuk más szabályok vonatkoznak mind a külföldön élő, kiköltözött magyarokra, mert ők az egyéni kerületi jelöltek közül is válogathatnak).
Továbbá, fontos megjegyezni h ők csak 100-150 ezer szavazatot jelentenek, ami 60%-os magyarországi részvétel arány mellett durván 2 mandátumot jelenthet.
Persze, vki mondhatja, h ez is túl nagy befolyás nekik, de azokat az állításokat túlzónak tartom, h ők döntenék el a választásokat.
Tito05
1. Nem kéne szavazati jogot adni olyanoknak, akik nem tartoznak a Magyar Állam joghatósága alá, akikre nem vonatkoznak az általuk is megválasztott országgyűlés és kormány döntései, akik nagy többsége soha nem élt Magyarországon.

2. Ha a jelenlegi szabályok maradnak, 2018-ban sok halott nevére is érkezik majd szavazólap. Ezt a család, vagy valaki más kitöltheti és visszaküldheti - választási csalások tömege.

3. A Fidesz azért adta meg a választójogot, mert tudta, hogy a szavazásra hajlandó határon túli magyarok elsöprő többsége őket választja majd. Ezzel együtt a Magyarországról időlegesen nyugatra távozók nem szavazhatnak levélben, nekik a külképviseletekre kell menniük, sokszor órákat utazva - róluk feltételezik, hogy nem annyira szimpatizálnak velük.

4. Nem kizárt, hogy ha szorosnak tűnik a helyzet, a választási törvény módosításával (ez persze most egyedül nem menne) létrehoznak majd egy egyéni körzetet is a kárpát-medencei határon túli szavazóknak, ezzel növelve véleményük súlyát.
Amador
Felvidékiként írok, de nem vagyok magyar állampolgár. Megítélésem szerint magyarságom nem egy hivatalos okmánytól függ, meghát Szlovákiában nem tanácsos felvenni más ország állampolgárságát... (H miért nem azt majd lentebb kifejtem)

1. Már ne haragudj, de ez a pontod nettó hülyeség. Igenis nekünk se mindegy, h ki van hatalmon Mo-on. A mindenkori kormány (vagy bizonyos politikai személyek) döntéseinek jelentős része ránk is hatással vannak.
Vegyük a kettős állampolgárságot. Előtte is meglehetett szerezni, aki akarta, bár igaz körülményes volt. Nos, Fidesz-nek első cselekedete a hatalomra való lépés után az volt, h ezt megváltoztatták, egyszerűsítették... Emiatt a mai napig neheztelek a Fidesz-re. Ugyanis képtelenek voltak várni pár hetet, míg lemennek a szlovák választások is, így az akkori Fico kormány kijátszhatta a "magyar kártyát". Az akkori nacionalista szlovák parlament egy botrányos törvényt fogadott el, melynek értelmében mindenkit megfosztanak a szlovák állampolgárságától, aki felvesz bármely külföldit. (ez természetesen konkrétan a magyarok ellen irányult) Jah, azt nem is említem h bizonyos hivatásokat állampolgársághoz kötöttek (pl rendőr, köztisztviselő stb). Ezt a törvényt a mai napig nem sikerült megváltoztatni, pedig alkotmány-ellenes.... 2010 óta majdnem 200 embertől vették el a szlovák állampolgárságát a magyar miatt, persze bizonyára többen vették fel, de ők titkolják.... Itt tartunk, 2016ban Szlovákiában titkolnod kell ha nemcsak "tót" útleveled van...
Vagy egy jobbikos képviselő, bizonyos Szávay István irodát nyitott Dunaszerdahelyen (DÉL-SK), csak ő miatta olyan rendeletet fogadtak el, melynek lényege h minden nem szlovákiai pártot kitiltanak az ország területéről. (Megj: ezzel én se értek egyet, h a jobbik-nak itt kell politizálni, csak szeretném felhívni a figyelmet, h igenis a magyar politikai elitnek milyen kihatása van az itteniekre).
Vagy támogatások. Minden itteni aki a magyar iskolát (elemi+közép) választja az bizonyos anyagi támogatásba részesül Magyarországtól. Ez már jó pár éve így van, pl az MSZP idejében ezt Pázmány Péter Alapítványnak hívták s durván 60-70 eu volt per diák per év. Nos, a Fidesz ezt átnevezte Betlen Gábor Alapítvánnyá, feltételeit megszigorította, annak idején elég volt ha az iskola igényelte, most minden egyes diáknak szüleinek külön kell a kérvényt intézni, csak OTP számlára kaphatja meg a diák, s már csak durván 50 eu... Szóval mondhatjuk, h az ellenzék ebben még jobban is bánt a külhoniakkal....
Meg előfordulnak atrocitások, amiben ha a magyar állam nem áll ki mellettünk, akkor senki (gyakran még ők sem). Jó példa erre Malina Hedvig ügye. Ő egy felvidéki magyar diáklány, akit Nyitrán szlovák szélsőségesek összevertek, mert az utcán a telefonján magyarul beszélt. Szlovák reakció, ahelyett, h a tetteseket keresték volna, Hedviget megrágalmazták h csak kitalálta az egészet s hamis tanuzás vádjával még őt akarták lecsukni.... ez 2006ban történt, s még a mai napig elhúzódik. Szegény lányt annyit húzták-vonták h muszáj volt elköltöznie az országból, azt hiszem most Győrben lakik. Egyébként a magyar ügyészség átvette az ügyet a szlovákoktól, szóval remélhetőleg nemsoká felmentik.... Fontosnak tartom megjegyezni, h a legtöbb szlovák normális, nekem is van egy csomó haverom közülük, de ugyanúgy ahogy mindenhol van egy réteg, mármint a szélsőségesek, akiknek csak azért nem mi vagyunk a főellenség, mert itt vannak a migránsok...
Remélem ez elég indok, h igenis kihat ránk a magyar országgyűlés agymenései, mégha nem is úgy mint az anyaországiakra....
Privát véleményem, h aki az előbb felsorolt nehézségek árán felvette a magyar állampolgárságot, sztem igenis joga van szavazni.

2. Ezzel egyetértek, a választási csalások ellen küzdeni kell.

3. Ennek se kéne törvényszerűnek lennie, de tudod elég szar h a maszop-nak fontosabb majdnem mindenki pl migráns, mint a külhoniak. (Nem akarom a migránsokat bántani, csak érdekes mód a balosok mindig az egyenlőségért küzdenek, kivéve ha külhoniakról van szó.)

4.Ez meg már spekuláció. Egyelőre ilyenről szó sincs, legalábbis ilyenről nem hallottam. Sőt, én meg azt mondom az egyéni mandátumok hülyeség. Tudtommal 2 oka van h ez így működik, h így az adott területet képviselheti, ill függetlenek is bejuthassanak. Területek érdekeit nem képviseli, mert nem képviseli s olyan h független képviselő gyakorlatilag nem létezik.

U.i.: Nem vagyok se fideszes, se balos, se jobbikos (őket rühellem a legjobban, mert ugyanezt az ideológiát vallják mint akik itt Szlovákiában megnehezítik a hétköznapjainkat.) De amúgy sztem ez mindegy is, hiszen amit már írtam a magyar választásokon nem veszek részt.

Szerkesztette: Tito05
11
8 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Cutty 😥 voltak szebb-rosszabb időszakok vele, elején gyűlöltem, de aztán vhogy megszerettem... Megítélése szar volt, de h pont Glennonra cseréljük le, s ennyiért??!! azért ennél többet érdemelt volna.... vicc
Búcsúzóul kedvenc képem róla (azért stílusa volt, meg kell hagyni 😀 )
https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--QxsM9abD--/c_fit%2Cfl_progressive%2Cq_80%2Cw_636/18mjs8khikprcjpg.jpg

Szerkesztette: Tito05
8
7 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Gulyás Márton nem normális 😀 Legjobb rész a megérkezés a császár háza elé, zseniális
7
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Át lettünk verve fiatal barátaim!

 scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13528766_1104450169621592_8072655532092184996_n.jpg?oh=ed4d67ad13a7944a16c6e4801de5af7a&oe=57F5A15A
7
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Én azért azt gondolom egy 1/2es QB azért ha lehet ne padozzon màr első évében..Bradford akkor minek?Ha Wentz tanulni fog, arra addig ott van Daniels is..
zsojti
Pontosan ezt gondolom, biztos én nem értek hozzá de ha 1/2s Qb nem kezdő kaliber akkor mír egy 1/2, ez bullshit
dande
Carson Palmer anno 1/1-es volt, s még is padozott 1 évet.... s egész jó kis QB lett belőle 😊
Tito05
De ott nem adták el a csapat jövöjét érte, hanem alapból 1/1-et húztak, már ez is más...
nfl_lover
franchise jövője.... anno Redskinsnél is ezt mondták az RGIII trade-nél, h vagy bejön vagy lehúzhatják a csapatot a WC-n... nah, azóta már 2-szer voltak playoffban, s egyszer a megbukott RG3 nélkül... s nézzük, h a nagy ellenértékből mit hozott ki a Rams, a nagy lópikulát.... pickkek túl vannak becsülve, a választások fele legalább bust, mint Bears szurkoló tudnék mesélni (pl 2011 1/29 Gabe Carimi, 2012 1/19 Shea McClellin )
6
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
vicces ember ez a Trevathan.... olyanokat nyilatkozik, h örült volna ha a Packers hívja, de mivel nem, hát itt van Chicagoban
6
11 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
ez qrv@ jó 😀

5
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Nah, skacok, pár embernek ígértem Satantól aláírást... Az a helyzet, hogy a feladat teljesítve 😊 Privátba elküldhetnétek a címeteket, hogy a héten/jövőhéten postázni tudjam.

u.i.: Persze, ezt megírhattam volna privátban is, de ki az, aki nem szereti magát fényezni nagyobb csoport előtt, ha lehetősége van rá 😀
5
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 300 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Na Belfastba mi nyomoztuk a labdát ez észak írek ellen. Szóval számomra minden perc, minden mometum ajándék ezen az EB-n.
tüsi91
Én is így vagyok ezzel, nincsenek nagy elvárásaim, csak játszunk végig becsülettel 7 meccset, s az utolsót húzzuk be 😀
5