Tito05

Chicago Bears Alabama Crimson Tide

Tito05
Lakhely
Szlovákia
Utoljára láttuk
19 perce
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
614


Utolsó 10 fórum hozzászólás

11 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Tippre EDGE vagy TE vagy letrade
Tomcsik
Sewell, LB
warr_b
Korai mockokban meg még 1. körös volt
Drip
Sanborn, Edmunds és TJ mellé kellett nagyon. ST, vagy pass rush-ként lesz használva.
Toto21
3. nap már bőven a mélységről szól. Itt inkább szoktak BPAzni és nem törődni a poszttal. Sewell itt egy jó érték. Okés, hogy a 3 kezdő megvan, de csere kell mögéjük.
Sixo
ST playa lesz, azt toljuk ma. De mondom jövőre lesz egy top 5 pick-ünk, majd ott hozunk egy passzsiettetőt
Toto21
Ha jövőre is lesz önerőből egy Top 5-ös pickünk, akkor abból QB lesz, nem edge...
11 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Edge kell nekünk, Tyree Wilson.
Proki_
Tudom, hogy egy vadállat, extra fizikai paraméterekkel, de én fázok tőle. Ha már edge, akkor én Van Ness mellett tenném le a voksom.

Egyébként Skoronskinak örülnék a leginkább. Messze legképzettebb falember az idei classban. Ha esetleg a rövid karjai miatt OT szerepben nem válna be, akkor max bemozgatják guardnak. Nem látom a lelki szemeim előtt, hogy belül nem lenne belőle elit játékos. Mivel a támadófal azon részén se vagyunk meg minőségre, továbbá a srác day 1 starter mintapéldánya, illetve bust-faktor is a legkisebb nála a többi vele egy szinten emlegetett falember közül, így ha még bent lesz, számomra no brainer pick lenne. Plusz helyi srác, Northwesternre járt, futball-családból jön, szóval tudja pontosan mi vár rá és remélhetőleg a környezete se hagyja, hogy bajba kerüljön. Nem bánnám, ha a nagyfater után ő is bajnok lenne, csak ő medveként 😊

Ha valaki csúszik (Whiterspoon, Carter, Anderson), akkor nyilván új helyzet, bár Carter vs Skoronski összehasonlításban is inkább az utóbbi felé húz a szívem, de szomorú abszolút nem lennék miatta, ha Carter ügynök itt kötne ki. Paris Johnson engem annyira nem győzött meg, hogy Skoronski előtt vigyem, sőt Darnell Wright is előbb van az én boardomon, mint a Buckeyes üdvöskéje.
12 hónapja
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns

Matthew99
Szánalmas. Lópikula se lesz Oakland-ben
🤘 gaben 🤘
Nem csodálom hogy lépnek.
A tulaj a hetedik polgármesterrel egyeztet, 1997 óta, h vagy újítsák fel a Coliseumot vagy legyen új ballpark.
2023 februárban bejelentettek egy befektetési egyezséget a felújításra, amiből a város megint kitáncol, mert környezetvédők megtámadták a terveket...
Willie Parker
Azért ahhoz nagy bravúr kell, hogy pár év alatt 3 major csapatot is bukjanak. Ennyire nem éri meg egy városnak egy profi franchise-ba invesztálnia, hogy ennyit garasoskodnak? Vagy csak az Oakland városvezetése megy szembe az autópályán a forgalommal?

Szerkesztette: Tito05
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Bármi lesz is a vége: tegye fel a kezét, aki számított arra, hogy félidőben a SEA fog vezetni!
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Imádom Fieldset, de azért még nem derült ki róla minden kétséget kizárólag, hogy ő lenne a mi franchise irányítónk a kövi 10+ évre. Plusz 2 évet már kidobott a csapat az újonc szerződéséből az ablakon (ez is fontos szempont)...
A draftig sok víz folyik még le a Mississippin, lehet hogy Young is ront a megítélésén vagy más robban nagyot a Combine-on.

Én jelenleg 2 opciót látok:
-letrade és kifosztunk valakit
-ha kellően sokat adna valaki Fieldsért és Youngban lát annyit a vezetőség, akkor maradunk 1/1-en

Jelenleg én se tudom, hogy mit csinálnék a csapatvezetés helyében. Szerencsére van idejük gondolkozni rajta. Most hatalmas esélyt kaptak a sorstól, remélem nem szúrják el.
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Ha a keti törpe VBt nyer nekem senki nem adja be, hogy ez a VB nincs megrendezve.
Toca
You are my spirit animal
több mint 1 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Nah, első kör végeztével én is megszültem, hogy ezen a vb-n a portugáloknak fogok szorítani... magam sem értem, hogy miért 😅 Szóval a luzitánok mellé beírhattok engem is
több mint 2 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Egyébként bárkitől aki Fidesz szavazó egy kérdésem lenne és nem trollkodkok csak kiváncsi vagyok.
Mondja már meg valaki, hogy ha én egy billegő szavazó vagyok akkor ez alapján a kampány alapján miért szavazzak rajuk?
Nem lehet se Soros / se Gyurcsány / se mert az ellenfél hülyébb érv.
Toca
Én erre csak annyit mondanék hogy nézd meg mi van most Szlovákiában, beszélj szlovákokkal. Ott bejött nekik ez a vonal az előző választáson, és azok még kompetensebbek is mint pl MZP.
davemayer
A túlzottan liberális kormányfő félreértette a helyzetét, szar politikákat akartak keresztülvinni, de ez a lényege egy polgári demokráciának.
Gyurma Pappa
Ezt hogy?! 🤣

"Istenem, hát hülye szegény, de adjuk meg neki is az eselyt a kibontakozasra" - ez pont így hangzik.

A másikhoz meg annyit hogy nekik ott volt 0 tapasztalattal egy covid, most meg jönne egy dilettáns 0 tapasztalattal egy remélhetőleg a választás előtt véget érő de a gazdasági válságot garantáltan magával hozó háborúval. Tuti recept, hajrá.

Na ez a szlovák összegzésed kiralyra sikeredett, holnap ezzel fogok indítani a szlovák kollégáknak 😁
davemayer
Tényszerűen miben nincs igazam?

Anti-korrupcióval nyertek, nem volt hirtelen liberális fordulat Szlovákiában, csak Matovič elhitte hogy de, és elkezdték tolni a hülyeséget. Pl. LMBTQ: Szlovákia elutasítóbb a témában, mint Lengyelország, teljesen elhibázott azt hinni, hogy ennek van komoly társadalmi támogatottsága, és mégis tolták.

El is fogják veszíteni a következő választásokat. Ettől még tényszerűen igaz, hogy legfelsőbb bírák mentek rács mögé, meg rendőri vezetők. Ezzel kampányoltak Matovič-ék.

Btw: a Fidesz válság kezeléséből inkább nem kérek, legutóbbi alatt a teljes magánnyugdíj vagyon ment rá. Még azóta is EU csúcstartó drága banki költségek és 27%-os áfa... Szóval ha ez az indok, akkor csinálja más.
Gyurma Pappa
Jó öreg Matovič 😁 Nem olyan régen még azzal poénkodott, hogy az oroszoknak Kárpátalját ajánlotta fel a Szputnyik vakcináért... úgy tűnik ruszkik meg komolyan vették.

Egyébként nagyon szereti az új kormány feltüntetni magát a becsületesség és korrupció elleni harc bajnokának, aztán idővel kijön hogy Matovič is plagizálta a diplomáját; egyik fő szövetségese Boris Kollár kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik a szlovák alvilágban; a kötelezően bevezetett antigén-tesztetelésre a megbízást meg Matovič feleségéhez és ismeretségi köréhez kapcsolható cégek kapták...

Egyébként ha már szóba került Boris Kollár 😀 Egy "vicces" sztori róla...
Kis előzmény a főhősünkről, aki jelenleg a szlovák parlament elnöke, hogy a saját pártját úgy hívják, hogy "Sme Rodina", ami magyarul annyit tesz, hogy "Család vagyunk". A név választás nem véletlen, mivel nemsoká születik a 12. gyermeke a 10. nőtől.
Nos 2020 őszét írtuk és a Covid miatt a legszigorúbb korlátozásokat vezették be. Kijárási tilalom stb. Jó pár embert meg is bírságoltak, mert kis falujukban kimentek gyertyát gyújtani a halottak napján. Kollár barátunk meg mindenszentek körül éjnek évadján autóbalesetet szenvedett. Az még hagyján hogy megszegte a kijárási tilalmat, de nem volt egyedül, egy kvázi számára idegennel utazott. Egy volt szépségkirálynő volt a társaságában. Ő azzal védekezett, hogy szegény csaj nem érezte jól magát és felajánlotta, hogy elkíséri egy gyógyszertárba xDD
Szerencsétlen Kollár nem úszta meg könnyen a balesetet és pár hétre kórházba került. Csakhát ilyen jó embernek nagy a szíve és a szeretetet muszáj megosztania valakivel (khm... valakikkel). Szóval a "saját ápolónői" kezdtek bejárogatni hozzá éjszakánként, hogy "gondját viseljék". Végül a kórház nővérei csináltak botrányt és így jutott el a sajtóhoz, mert Kollár hölgyikéi minden Covid protokollra nagy ívben tettek rá és elkezdték a rendes kórházi alkalmazottakat csicskáztatni. Sztori vége az lett, hogy szegény nővérkéket elbocsájtották...

A Smer-t le kellett váltani, de hatalmas csalódás mindenkinek az újak ténykedése, cinizmusa és amatőrizmusa.
több mint 2 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
 reddit.nflbite.com/
Csita
 topstreams.info/nfl/bengals?sport=american-football
meme
köszi
több mint 2 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Sziasztok! Valaki megdobna egy stream linkkel?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Ez a nap is eljött, h Eli ellovagol a naplementébe...
2011 ősze volt. Ekkor tájt már követtem a ligát 1-2 éve, de őszintén bevallva vajmi keveset tudtam az egészről. Csak abban voltam biztos, hogy a Bears a csapatom és a Packerst rühellem, főleg mivel az előző évi sajtfej győzelemmel egy kínos fogadást is buktam. Ekkor ősszel a megállíthatatlannak hitt GB összefutott az Óriásokkal az alapszakaszban és bitang jó kiélezett meccsre kényszerítették őket. Ezután kezdtem el követni ezt a csapatot is, h ebből még lehet vmi... Eljött a rájátszás ideje. A gimis padtárssal ismét fogadtunk szintén vmi hasonló baromságban mint 1 éve (lábepilálás, női ruhába öltözés az osztályfönökin... már nem is tudom mi volt hirtelen) és én természetesen a NY-i csapatra raktam a GB ellenében. És végre egyszer bejött a tippem. Ha már így alakult, nem állhattam meg ennél és a Pats elleni döntőre is fogadtam csak akkor már egy csaj ellenében (azokban az években ő volt nekem a nő). A tétre már nem mennék ki, de annyira még egy csapat győzelmének nem örültem, mint azon a Superbowl-on 😀
Eli azután az év után örökre belopta magát a szívembe. Imádtam a nézni, mikor ment neki a játék és a szívem kicsit mindig összetört, mikor egy rosszabb időszaka során ekézték vagy mikor G. Smith miatt lecserélték (btw ott is csak azért került erre sor, mivel ez maradt az egyetlen franchise, amelyiknél még nem volt színesbőrű kezdő QB és szerintem undorító volt, h egy klublegenda kárára lépték meg).
Számomra no-brainer HoF kaliber, egyedül azon lehet vitatkozni, hogy már első lehetséges alkalommal bekerül avagy sem. Bocsi, ha kicsit szentimentálisra sikerült az írásom, de mégiscsak all-time kedvenc QB-m, meg egy csomó szép emlék kötődik hozzá a fiatalkorom legfelelőtlenebb időszakából.
Köszi mindent Eli, remélem még látlak az NFL közelében 😊
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Bandwagon-on van még hely? 😀

több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
2014-18 közt is rengeteget loptak, mégse lettek megbüntetve. Ha Mészárossal nem lehet kiütni a biztosítékot nem tudom mivel lehet...
Igor
 bowl.hu/forum/egyeb-temak/politika/1762002
Kampman
most őszintén: legjobb topik a fórumon.
Amadeus
Ahogy írtam többször: összehozhatnátok már innen egy normális pártot 😉
dande
Elképzelés: Gyönyörű
Valóság: Értelmes emberek képesek azon összeveszni, megsértődni, árulózni, nagy csinnadrattával elvonulni, h ki milyen fórumot használ, csinál ill. ki mit gondol az fk-ról...
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
imádom 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Június 20-án volt 80 éve, h az első világbajnoki döntőnket elvesztettük Itália legjobbjai ellen. Erről vb döntőről illetve a 2 világháború közti magyar fociról szerintem méltánytalanul kevés szó esik, és mivel pont ma olvastam egy facebook oldalon erről a korszakról pár érdekességet, gondoltam bemásolom (hátha mást is érdekel):

Tudtad?

▶️ Az első olasz vb-arany évében, 1934-ben az olasz élvonal 18 csapatából 12-nek magyar edzője volt.

▶️ Az Ambrosiana néven szereplő milánói Internek 1926-tól egy évtizeden át kizárólag magyar edzői voltak: Weisz Árpád, Viola József, Tóth-Potya István, Feldmann Gyula.

▶️ Az 1925/26-os szezonban az olasz élvonal északi csoportjában 32 külföldi játékos futballozott: 25 magyar, 5 osztrák és 1-1 honosított brazil, ill. argentin. Abban a szezonban az olasz bajnokság gólkirálya a Juventus magyar csatára, Hirzer Ferenc lett.

▶️ Az 1938-as vb-selejtezőben Magyarország 11-1-re legyőzte Görögországot, máig ez a magyar válogatott történetének legnagyobb arányú győzelme tétmérkőzésen. (Azon a meccsen Zsengellér Gyula egymaga öt gólt szerzett.)

▶️ Hugo Meisl, az osztrák Wundermannschaft atyja a magyar futball kedvéért még magyarul is megtanult egy kicsit.

▶️ Az Anschluss után a korszak legjobb osztrák csapatával, az Austria Wiennel szemben az volt a vád, hogy játékmódja nem elég németes.

▶️ Az osztrák futball történetének legjobb játékosáról, Mathias Sindelarról aktát vezetett a Gestapo. Sindelar volt az egyetlen osztrák futballsztár, akit Sepp Herberger német szövetségi kapitány (aki 1931 óta a náci párt, az NSDAP tagja volt) nem tudott rávenni arra, hogy magára húzza a birodalom horogkeresztes mezét. Sindelar az Anschluss utáni évben, 1939-ben barátnőjével együtt öngyilkos lett, temetésén hatalmas tömeg vett részt.

▶️ A bolognai stadionban szektort neveztek el Weisz Árpádról: a Törekvésből induló Weisz edzőként három olasz bajnoki címet nyert (Ambrosiana Inter 1930, Bologna 1936, 1937). Feleségével és két gyermekével az auschwitzi koncentrációs táborban hunyt el.

▶️ Az 1938-as francia-olasz vb-negyeddöntőben az olaszok nem kékben és nem fehérben, hanem a fasiszták színeiben: fekete mezben és fekete nadrágban léptek pályára.

▶️ Az 1938-as vébén a magyar válogatott mindegyik meccsét végigjátszotta Sas Ferenc, aki az MTK-ból Argentínába igazolt, ahol első évében a Boca Juniors házi gólkirálya lett, 1940-ben pedig argentin bajnok lett a Bocával.

▶️ A világbajnoki ezüstöt nyerő magyar válogatott szövetségi kapitánya dr. Dietz Károly volt. Budapest rendőrfőkapitányaként ő volt az, aki letartóztatta Kun Bélát. Hat évvel a vb-ezüst után, 1944-ben őrizetbe vették a nyilasok, Sopronkőhidára internálták, majd a dachaui koncentrációs táborba került. A kommunisták számára is nemkívánatos volt a személye, ezért 1951-ben Bodrogkeresztúrra telepítették ki. Budapestre nem térhetett vissza, végül Piliscsabán kapott letelepedési engedélyt. Az ügyvédi kamara sem vette vissza a tagjai közé, ezért éjjeliőrként, majd segédmunkásként helyezkedett el.


| forrás:  www.facebook.com/futballfuggo/
Én imádom a pali statisztikáit, érdekességeit, történeteit
|
több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Tegnap megmutatta az anyaország h hogyan kell nyerni. Úgy néz ki, h most már a tartományok is beindulnak 😀
több mint 7 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Mostanában sokat hallom, h a külhoni magyarok ne szavazhassanak.
Nem tudom, h azt tudjátok-e, h egy erdélyi szavazat csak fele annyit ér, mint egy magyarországi. Ugyanis csak a listákra szavazhatnak, egyéni mandátumokra nem. (Pont ezért van, h rájuk más szabályok vonatkoznak mind a külföldön élő, kiköltözött magyarokra, mert ők az egyéni kerületi jelöltek közül is válogathatnak).
Továbbá, fontos megjegyezni h ők csak 100-150 ezer szavazatot jelentenek, ami 60%-os magyarországi részvétel arány mellett durván 2 mandátumot jelenthet.
Persze, vki mondhatja, h ez is túl nagy befolyás nekik, de azokat az állításokat túlzónak tartom, h ők döntenék el a választásokat.
Tito05
1. Nem kéne szavazati jogot adni olyanoknak, akik nem tartoznak a Magyar Állam joghatósága alá, akikre nem vonatkoznak az általuk is megválasztott országgyűlés és kormány döntései, akik nagy többsége soha nem élt Magyarországon.

2. Ha a jelenlegi szabályok maradnak, 2018-ban sok halott nevére is érkezik majd szavazólap. Ezt a család, vagy valaki más kitöltheti és visszaküldheti - választási csalások tömege.

3. A Fidesz azért adta meg a választójogot, mert tudta, hogy a szavazásra hajlandó határon túli magyarok elsöprő többsége őket választja majd. Ezzel együtt a Magyarországról időlegesen nyugatra távozók nem szavazhatnak levélben, nekik a külképviseletekre kell menniük, sokszor órákat utazva - róluk feltételezik, hogy nem annyira szimpatizálnak velük.

4. Nem kizárt, hogy ha szorosnak tűnik a helyzet, a választási törvény módosításával (ez persze most egyedül nem menne) létrehoznak majd egy egyéni körzetet is a kárpát-medencei határon túli szavazóknak, ezzel növelve véleményük súlyát.
Amador
Felvidékiként írok, de nem vagyok magyar állampolgár. Megítélésem szerint magyarságom nem egy hivatalos okmánytól függ, meghát Szlovákiában nem tanácsos felvenni más ország állampolgárságát... (H miért nem azt majd lentebb kifejtem)

1. Már ne haragudj, de ez a pontod nettó hülyeség. Igenis nekünk se mindegy, h ki van hatalmon Mo-on. A mindenkori kormány (vagy bizonyos politikai személyek) döntéseinek jelentős része ránk is hatással vannak.
Vegyük a kettős állampolgárságot. Előtte is meglehetett szerezni, aki akarta, bár igaz körülményes volt. Nos, Fidesz-nek első cselekedete a hatalomra való lépés után az volt, h ezt megváltoztatták, egyszerűsítették... Emiatt a mai napig neheztelek a Fidesz-re. Ugyanis képtelenek voltak várni pár hetet, míg lemennek a szlovák választások is, így az akkori Fico kormány kijátszhatta a "magyar kártyát". Az akkori nacionalista szlovák parlament egy botrányos törvényt fogadott el, melynek értelmében mindenkit megfosztanak a szlovák állampolgárságától, aki felvesz bármely külföldit. (ez természetesen konkrétan a magyarok ellen irányult) Jah, azt nem is említem h bizonyos hivatásokat állampolgársághoz kötöttek (pl rendőr, köztisztviselő stb). Ezt a törvényt a mai napig nem sikerült megváltoztatni, pedig alkotmány-ellenes.... 2010 óta majdnem 200 embertől vették el a szlovák állampolgárságát a magyar miatt, persze bizonyára többen vették fel, de ők titkolják.... Itt tartunk, 2016ban Szlovákiában titkolnod kell ha nemcsak "tót" útleveled van...
Vagy egy jobbikos képviselő, bizonyos Szávay István irodát nyitott Dunaszerdahelyen (DÉL-SK), csak ő miatta olyan rendeletet fogadtak el, melynek lényege h minden nem szlovákiai pártot kitiltanak az ország területéről. (Megj: ezzel én se értek egyet, h a jobbik-nak itt kell politizálni, csak szeretném felhívni a figyelmet, h igenis a magyar politikai elitnek milyen kihatása van az itteniekre).
Vagy támogatások. Minden itteni aki a magyar iskolát (elemi+közép) választja az bizonyos anyagi támogatásba részesül Magyarországtól. Ez már jó pár éve így van, pl az MSZP idejében ezt Pázmány Péter Alapítványnak hívták s durván 60-70 eu volt per diák per év. Nos, a Fidesz ezt átnevezte Betlen Gábor Alapítvánnyá, feltételeit megszigorította, annak idején elég volt ha az iskola igényelte, most minden egyes diáknak szüleinek külön kell a kérvényt intézni, csak OTP számlára kaphatja meg a diák, s már csak durván 50 eu... Szóval mondhatjuk, h az ellenzék ebben még jobban is bánt a külhoniakkal....
Meg előfordulnak atrocitások, amiben ha a magyar állam nem áll ki mellettünk, akkor senki (gyakran még ők sem). Jó példa erre Malina Hedvig ügye. Ő egy felvidéki magyar diáklány, akit Nyitrán szlovák szélsőségesek összevertek, mert az utcán a telefonján magyarul beszélt. Szlovák reakció, ahelyett, h a tetteseket keresték volna, Hedviget megrágalmazták h csak kitalálta az egészet s hamis tanuzás vádjával még őt akarták lecsukni.... ez 2006ban történt, s még a mai napig elhúzódik. Szegény lányt annyit húzták-vonták h muszáj volt elköltöznie az országból, azt hiszem most Győrben lakik. Egyébként a magyar ügyészség átvette az ügyet a szlovákoktól, szóval remélhetőleg nemsoká felmentik.... Fontosnak tartom megjegyezni, h a legtöbb szlovák normális, nekem is van egy csomó haverom közülük, de ugyanúgy ahogy mindenhol van egy réteg, mármint a szélsőségesek, akiknek csak azért nem mi vagyunk a főellenség, mert itt vannak a migránsok...
Remélem ez elég indok, h igenis kihat ránk a magyar országgyűlés agymenései, mégha nem is úgy mint az anyaországiakra....
Privát véleményem, h aki az előbb felsorolt nehézségek árán felvette a magyar állampolgárságot, sztem igenis joga van szavazni.

2. Ezzel egyetértek, a választási csalások ellen küzdeni kell.

3. Ennek se kéne törvényszerűnek lennie, de tudod elég szar h a maszop-nak fontosabb majdnem mindenki pl migráns, mint a külhoniak. (Nem akarom a migránsokat bántani, csak érdekes mód a balosok mindig az egyenlőségért küzdenek, kivéve ha külhoniakról van szó.)

4.Ez meg már spekuláció. Egyelőre ilyenről szó sincs, legalábbis ilyenről nem hallottam. Sőt, én meg azt mondom az egyéni mandátumok hülyeség. Tudtommal 2 oka van h ez így működik, h így az adott területet képviselheti, ill függetlenek is bejuthassanak. Területek érdekeit nem képviseli, mert nem képviseli s olyan h független képviselő gyakorlatilag nem létezik.

U.i.: Nem vagyok se fideszes, se balos, se jobbikos (őket rühellem a legjobban, mert ugyanezt az ideológiát vallják mint akik itt Szlovákiában megnehezítik a hétköznapjainkat.) De amúgy sztem ez mindegy is, hiszen amit már írtam a magyar választásokon nem veszek részt.

Szerkesztette: Tito05
több mint 4 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...
Tomcsik
Szép és jó ARod, de jó párszor nélküle is cumiztatott minket rendesen... Tény, h Packers-es karrierje végére megfáradt már az a munkakapcsolat, de előtte mégiscsak rendre domináns csapat volt a GB és nem egyszer tényleg csak a hatalmas pech miatt maradtak le az újabb SB-ról (pl az az emlékezetes Seahawks elleni meccs). A sikert egyedül ARod számlájára írni hatalmas túlzás.
A másik, h ott van Andy Reid. Őt is leírták az Eagles után, mégis képes volt újítani Kansas City-ben. Szóval elkapkodott dolog leírni MM-t így előre.

Szerkesztette: Tito05
több mint 4 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Eagles szurkolóként ez az edző kinevezés számunkra felér egy wild card továbbjutással 😊 McCartynál jellemtelenebb edzőt nem találni a liga környékén. Gyakorlatilag semmit nem ért el a Packersel. Mindent Rodgers intézett. Örökké a fejemben van egy Packers-Minnesotta meccs, ahol Mccarty az időkéréseknél valami oltári baromságot csinált, Rodgers kiment hozzá és leszidta mint a rongyot, hogy "hülye voltál fiam ülj le egyes", erre McCarty pedig félénken elhúzódott a kispadra 😊
Riverske
Eddig soha senkit nem némítottam, de rajtad erősen gondolkodom.
több mint 5 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 614 — Bears fan, Giants szimpatizáns
Gratulálok srácok! Szimpatikus csapat vagytok, sok sikert a további menetelésre 😊