Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
8 napja
Jogos, odaírtam a 0-t és így nincs buk és fenc 😀Az a gond, hogy ha beírom hogy nem megyek a draftra, akkor a következő kérdés az hogy hány napot töltök el ott. Nincs nulla (vagy újra az hogy nem megyek), és kötelező kitölteni. Itt van egy kis logikai bukfenc...Mivel én már nem a fiatal vagyok, szinte mindenki fiatalabb. Nem a válasz az első kérdésre, bárki válaszolhat, még Yoda Mester is, pedig mint tudjuk 600 éves elmúlt....Fiatalság!Csak a fiatalság válaszolhat? Akkor lemaradtam 😀
Kaptunk egy felkérést, hogy válaszoljunk meg pár kérdést. A Pittsburgh Steelers szeretné a szurkolói klubokat a világon fejleszteni, a kapcsolatfelvételek megvoltak.
Szeretnék a szurkolók vélaményét kérni. Nyilván én is megválaszolhatnám, de azt szeretném, ha egy egységes közös álláspont menne ki ami az összes Magyar szurkoló véleményét (aki hajlandó válaszolni) tükrözi.
Mellékelem az ürlapot. 1 hetetek van kitölteni.
Jó munkát.
forms.gle/DzRMrrXdtKEr6Nuh7
polamalu
Ha az első kérdésre "nem" a válasz, akkor a 2. kihagyható?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
polamalu
8 napja
Közben olvastam egy szomorú statsiztikát, a meccs közbeni alkoholfogyasztási érték vagyis inkább részegségi fok a steelers a 2. helyről a 26. helyre esett vissza 😕 Most a North-ban a Bengals vezet ők a 4. helyen állnak, ott a legolcsóbb a sör (6.8) szemben a steelers 9.99$ átlag árával. Egyébként a Chargers & Colts a listavezető 😀Végre valamiben elsők vagyunk! 😀
astroid
Ezt még anyám is két cekkerrel...
8 napja
Akkor inkább menj, nehogy ezen múljon! 😀Az a gond, hogy ha beírom hogy nem megyek a draftra, akkor a következő kérdés az hogy hány napot töltök el ott. Nincs nulla (vagy újra az hogy nem megyek), és kötelező kitölteni. Itt van egy kis logikai bukfenc...Mivel én már nem a fiatal vagyok, szinte mindenki fiatalabb. Nem a válasz az első kérdésre, bárki válaszolhat, még Yoda Mester is, pedig mint tudjuk 600 éves elmúlt....Fiatalság!Csak a fiatalság válaszolhat? Akkor lemaradtam 😀
Kaptunk egy felkérést, hogy válaszoljunk meg pár kérdést. A Pittsburgh Steelers szeretné a szurkolói klubokat a világon fejleszteni, a kapcsolatfelvételek megvoltak.
Szeretnék a szurkolók vélaményét kérni. Nyilván én is megválaszolhatnám, de azt szeretném, ha egy egységes közös álláspont menne ki ami az összes Magyar szurkoló véleményét (aki hajlandó válaszolni) tükrözi.
Jó munkát.
polamalu
polamalu
Ezt még anyám is két cekkerrel...
8 napja
Az a gond, hogy ha beírom hogy nem megyek a draftra, akkor a következő kérdés az hogy hány napot töltök el ott. Nincs nulla (vagy újra az hogy nem megyek), és kötelező kitölteni. Itt van egy kis logikai bukfenc...Mivel én már nem a fiatal vagyok, szinte mindenki fiatalabb. Nem a válasz az első kérdésre, bárki válaszolhat, még Yoda Mester is, pedig mint tudjuk 600 éves elmúlt....Fiatalság!Csak a fiatalság válaszolhat? Akkor lemaradtam 😀
Jó munkát.
polamalu
polamalu
8 napja
Mivel én már nem a fiatal vagyok, szinte mindenki fiatalabb. Nem a válasz az első kérdésre, bárki válaszolhat, még Yoda Mester is, pedig mint tudjuk 600 éves elmúlt....Fiatalság!Csak a fiatalság válaszolhat? Akkor lemaradtam 😀
Jó munkát.
polamalu
8 napja
Fiatalság!Csak a fiatalság válaszolhat? Akkor lemaradtam 😀
Jó munkát.
polamalu
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
8 napja
Fiatalság!Kaptunk egy felkérést, hogy válaszoljunk meg pár kérdést. A Pittsburgh Steelers szeretné a szurkolói klubokat a világon fejleszteni, a kapcsolatfelvételek megvoltak.
Jó munkát.
9 napja
Van egy várakozás részemről is Howard irányában, de azt a felszopkodást nem igazán értettem, amit az utóbbi időben olvastam ilyen amcsi nflmegmondó emberektől.en nekem fingom nincs howardrol, es nem o a lenyeg. Mindegyik masik veteran zsakutca es nala lenne a legnagyobb esely hogy a jatekra koncentralnank es nem arra hogy tudunk nyerni a QB adott kepessegeivel. Ezert irtam hogy remelhetoleg o nem egy total pQB, mert akkor meg o sem kellene.
McCarthy is még szinte alá sem írt, de már ódákat zengett róla.
Mi alapján?
kittli
9 napja
A kombinálva E-vel. A többi viccnek is rosszDirekt nem szóltaltam meg, azt hittem ilyen opció nincs. 😀
thebeke
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
9 napja
Van egy várakozás részemről is Howard irányában, de azt a felszopkodást nem igazán értettem, amit az utóbbi időben olvastam ilyen amcsi nflmegmondó emberektől.McCarthy is még szinte alá sem írt, de már ódákat zengett róla.
Mi alapján?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 napja
draft + Howard,1. Arod 100 éves
2. Tua-t megfújja a szál, agyrázkódás
3. talán ez a "legjobb" opció, de alacsony, és nem látom olyan magasan a plafonját.
4. ez ilyen ismét csak megúszós meh (aztán látjuk, Darnold is nyert SB-t)
5. ez az igazi választás, nem kétség.
9 napja
Egyértelmű E. Derüljön ki mit tud 1 év padozással AR mögött. Ha nem működik, akkor legalább jó pozícióból tudunk Qb-t draftolni egy elvileg sokkal jobb classból, nem kell eladni a fél franchise-t egy felcseréért.
9 napja
Hat en Howard, mint E, de semmilyen mas veterant nem hoznek akkor sem ha fiatal. Vagy F es a draftrol hoznek egyet. Bar az elsodleges kerdesem hogy Howard pure PQB vagy sem. Ha nem akkor ovele mennek es csak akkor draftolnek ha erdemes valaki elerheto.
9 napja
A kombinálva E-vel. A többi viccnek is rossz
9 napja
Kit választanátok a szóba jöhető opciók közül QB-nak?E a válaszom. Én megnézném Howardot.
A) Aaron Rodgers visszatér valami egyéves szerződéssel
B) Cserélni Tua Tagovailoa-ért, úgy, hogy van 54 milliója (mégha jó részét a Miami állná is)
C) Cserélni Kyler Murray-ért, úgy, hogy van még 37 milliója (mégha kis százalékát valószínűleg az Arizona állná)
D) Derek Carr, akiért lehetséges, hogy valami apró picket kellene adni a Saintsnek
E) Fiatal - akár Howard
Willie Parker
10 napja
En a ravensnel hasonlitottam Hamiltont meki alatt es a kozel azonos keretnel a ravensnel orr alatt. Es teljesen osszehasonlithato, es a teljesitmenye eg es fold.Ja, meg front7-t építeni elé és főleg DL és EDGE falat. Össze nem hasonlítható ez a Ravens-nél.Hát Én még ott tartok, hogy néztem azt az Nick Emmanworit, akit talán mi húztunk volna, ha nem vesszük meg Metcalfot. Nem mondom, hogy tavaly a fejünk nem fájt volna, de beljebb lettünk volna a védelem kapcsán az biztos.Hasznalni is tudni kell. Meki alatt nezd meg Hamiltont es Orr alatt nezd meg. Eg es fold.
...
Klemó
no
Más, QB kapcsán Én attól tartok, hogy belefogunk szeretni egy QB-ba idén annak ellenére, hogy Mendosa mögött nincs biztos alternatíva. Valamiért azt gondolom, hogy Ty Simpson lesz ez. Akarunk QB-t Pittsburghben draftolni...
Klemó
10 napja
Ja, meg front7-t építeni elé és főleg DL és EDGE falat. Össze nem hasonlítható ez a Ravens-nél.Hát Én még ott tartok, hogy néztem azt az Nick Emmanworit, akit talán mi húztunk volna, ha nem vesszük meg Metcalfot. Nem mondom, hogy tavaly a fejünk nem fájt volna, de beljebb lettünk volna a védelem kapcsán az biztos.Hasznalni is tudni kell. Meki alatt nezd meg Hamiltont es Orr alatt nezd meg. Eg es fold.
...
Klemó
no
Más, QB kapcsán Én attól tartok, hogy belefogunk szeretni egy QB-ba idén annak ellenére, hogy Mendosa mögött nincs biztos alternatíva. Valamiért azt gondolom, hogy Ty Simpson lesz ez. Akarunk QB-t Pittsburghben draftolni...
10 napja
Hát Én még ott tartok, hogy néztem azt az Nick Emmanworit, akit talán mi húztunk volna, ha nem vesszük meg Metcalfot. Nem mondom, hogy tavaly a fejünk nem fájt volna, de beljebb lettünk volna a védelem kapcsán az biztos.Hasznalni is tudni kell. Meki alatt nezd meg Hamiltont es Orr alatt nezd meg. Eg es fold.
...
Klemó
10 napja
Hát Én még ott tartok, hogy néztem azt az Nick Emmanworit, akit talán mi húztunk volna, ha nem vesszük meg Metcalfot. Nem mondom, hogy tavaly a fejünk nem fájt volna, de beljebb lettünk volna a védelem kapcsán az biztos.QB szitu. Én nagyon remélem, hogy vagy Rodgers és megnézzük a second dance-t, vagy Howardnak adjuk a szezont egy bridge évvel. Carr még lehet olyan azért talán, akinél még elgondolkodnék, de nem hiszem, hogy Tua bárkinek is első opció lenne már. Murray még jöhet, de ezt sem tartom valószínűnek.
10 napja
Kit választanátok a szóba jöhető opciók közül QB-nak?B és C is már bizonyította, hogy többet tud a sportról, mint ahol most tart. Nálunk elvileg az a bizonyos környezet, türelem adott. Bármelyiknek örülnék.
B) Cserélni Tua Tagovailoa-ért, úgy, hogy van 54 milliója (mégha jó részét a Miami állná is)
C) Cserélni Kyler Murray-ért, úgy, hogy van még 37 milliója (mégha kis százalékát valószínűleg az Arizona állná)
D) Derek Carr, akiért lehetséges, hogy valami apró picket kellene adni a Saintsnek
E) Fiatal - akár Howard
Willie Parker
Willis nekem még mindig úgy tűnik, hogy neki olyan személyzet kell ehhez a teljesítményhez, ami itt nincs. Érthetetlen volt az a csúszás, de ha nem a Titans viszi, lehet ma sokkal előrébb tartana. Mac Jones-ot látni nem akarom Pit-ben. Hasonló a helyzet vele, mint Willis esete, csak nála még csúszás se volt.
10 napja
Kit választanátok a szóba jöhető opciók közül QB-nak?EF
E) Fiatal - akár Howard
Willie Parker
10 napja
Kit választanátok a szóba jöhető opciók közül QB-nak?Mac Jones vagy K1, de Macért a 49ers első körnél nem adja lejjebb. Az azért necc. Bár ebben a szezonban nagyon jó volt. Mindenképp ez a két prémium opció. Utánuk Malik Willis, Ty Simpson és Trinidad tetszőleges sorrendben.
E) Fiatal - akár Howard
Willie Parker
Easter egg: Jimmy G.
10 napja
Kit választanátok a szóba jöhető opciók közül QB-nak?Vásárolnék egy magánhangzót: E mint Elemér
E) Fiatal - akár Howard
Willie Parker
10 napja
Kit választanátok a szóba jöhető opciók közül QB-nak?A) Aaron Rodgers visszatér valami egyéves szerződéssel
E) Fiatal - akár Howard