Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
öszondtam, FB semmi hybrid, Johannzont igaz fikáztam - de egyszerre kellene FB-nek meg Spétnek lennie s ez nem megy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
A minimum másfél dimenziósra szűkült Texans Off futott szét Benneteket. Ez figyelmeztető jel szerintem. Nem merném kijelenteni 100%-ig biztosan, hogy Taylor az egész meccs alatt leszedte volna Johnson-t.Egyrészt Andre Johnson-t amennyire csak lehet leszedte Ike. Ezen a meccsen nem volt túl nagy tényező AJ.És azok a D lelkén száradnának?? Nem vagyis a D akkor sem a liga szinten szar, hanem mi voltunk elkényeztetve tavaly és azt hittük, reméltük, hogy ugyanaz a szint idén is meglesz. Nem lett meg. Nem rossz, de az a plusz amiről híresek voltunk idén hiányzik. Mindkét oldalról. Tavaly tudtunk küszködve, kaparva 4. negyed végén GW drive-al meccseket nyerni, idén nem sikerül. Tavaly képes volt a D sokszor több pontot felrakni mint az O, vagy legalábbis olyan helyzetbe hozni az O-t, hogy már csak a gratulációt kelljen fogadni. Ezek hiányoznak. Ettől élcsapat egy csapat és ettől vagyunk idén középszerűek. Eddig, ki tudja mit tartogat még a szezon.polamaluEzért nem elit már a D. Az Off. meg még nem tudja pótolni a hiányzó plusz teljesítményt. Pillanatnyilag a két szék között vagytok. (A Texans meccs azért nem lett igazán értékmérő, mert kiesett a liga egyik legjobb WR-e. Azért az figyelmeztető jel, hogy ezek után a Steelers védelmét a földön verték meg.)
Abban igazad van, hogy a szezonban még összeállhat bármelyik oldal. Számotokra szvsz perspektivikusabb lenne, ha az Off. lenne ez. Mondjuk, ráértek vele novemberig, úgyis akkor kezdődik a bajnokság. 😉tomi-tomi
Másrészt nem, nekünk az lenne perspektivikusabb, ha a D állna össze. Egyrészt csak erre van esély (új OT-t úgysenm tudunk már szerezni), másrészt a D nyeri a bajnokságot. Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, ha olyan D van, mint 2008-ban, vagy 2010-ben. De a jelenlegi D-vel teljesen esélytelen az SB, még akkor is, ha össze állna az O.Soldados
Erről kérdezd BigBen-t! 😊 Tudom, hogy szerinted Ben mindent kibír, elvisel. Szvsz túlzottan nagy veszélyben van a testi-lelki épsége. Ott fogtok állni alapszakasz második felére egy újra elit D-vel és egy "roncs" franchise QB-val. Lehet, hogy kisebb esély, de én ezt tartanám a jövőre nézve fontosabbnak. Tegyetek be egy hatodik falembert blokkoló TE-nek, vagy mit tudom én. Ebben a csoportban ilyen OL mögött ki fogják végezni BigBen-t.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Aki azt hiszi, hogy ez a D jó, az téved. Akármit is mutatnak a yardok és a HOU elleni 17 pont. 2009-ben is TOP5-ben voltunk, de tudjuk, hogy szar, alulról közepes volt a D. Most is az.A csoportról még kár beszélni, nagyon messze még a vége, a Ravens egy meccsel előttünk jár, az nem a világ, de ez a Ravens egyáltalán nem király, ahogy azt sokan láttatni akarják. Aki látta a Jets- és Titans-meccset, az tudja. Tehát aki azt hiszi, hogy a Ravens sima első, az túlértékeli őket és téved (lehet az lesz, de egyáltalán nem emelkedik ki), de aki azt hiszi, hogy a Bengals és a Browns "tuti" W, az is téved. A Bengals ellen komoly gondunk lesz, mert igen komoly passrush van most náluk, s ellenünk ez adott esetben már elég is lehet. Titans-től is ezért félek. De 4 meccs után igenis az 1. helynek kell a célnak lennie, mert nem úsztunk el! Persze ehhez javítani kell bizonyos dolgokon, de még így is szoros, nyerhető meccset tudunk játszani jobb csapatokkal.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
2002 TommiMadoXX - védelemből Smith - Hampton - (Kesisel) - Farrior - Foote - Harrisonolvasni biztos tudnak, akkor a kor.......
Ulpi, köszönöm a továbbképzést 😛 mindig élmény - azért Jimmy's Headoverears Letter Prize várományos vagy lassan

több mint 14 éve
Egyrészt Andre Johnson-t amennyire csak lehet leszedte Ike. Ezen a meccsen nem volt túl nagy tényező AJ.És azok a D lelkén száradnának?? Nem vagyis a D akkor sem a liga szinten szar, hanem mi voltunk elkényeztetve tavaly és azt hittük, reméltük, hogy ugyanaz a szint idén is meglesz. Nem lett meg. Nem rossz, de az a plusz amiről híresek voltunk idén hiányzik. Mindkét oldalról. Tavaly tudtunk küszködve, kaparva 4. negyed végén GW drive-al meccseket nyerni, idén nem sikerül. Tavaly képes volt a D sokszor több pontot felrakni mint az O, vagy legalábbis olyan helyzetbe hozni az O-t, hogy már csak a gratulációt kelljen fogadni. Ezek hiányoznak. Ettől élcsapat egy csapat és ettől vagyunk idén középszerűek. Eddig, ki tudja mit tartogat még a szezon.polamaluEzért nem elit már a D. Az Off. meg még nem tudja pótolni a hiányzó plusz teljesítményt. Pillanatnyilag a két szék között vagytok. (A Texans meccs azért nem lett igazán értékmérő, mert kiesett a liga egyik legjobb WR-e. Azért az figyelmeztető jel, hogy ezek után a Steelers védelmét a földön verték meg.)
Abban igazad van, hogy a szezonban még összeállhat bármelyik oldal. Számotokra szvsz perspektivikusabb lenne, ha az Off. lenne ez. Mondjuk, ráértek vele novemberig, úgyis akkor kezdődik a bajnokság. 😉tomi-tomi
Másrészt nem, nekünk az lenne perspektivikusabb, ha a D állna össze. Egyrészt csak erre van esély (új OT-t úgysenm tudunk már szerezni), másrészt a D nyeri a bajnokságot. Ezzel az O-val lehet SB-t nyerni, ha olyan D van, mint 2008-ban, vagy 2010-ben. De a jelenlegi D-vel teljesen esélytelen az SB, még akkor is, ha össze állna az O.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
na utananeztem valaminek. Colon kidolese utan hoztunk egy OT.t Jamon Meredith. Minek hoztuk, ha nem jatszattuk meg akkor sem, amikor a falbol mindenki kidolt az ezelotti meccsen, es inkabb a serult gilbertet tettuk be, nem pedig jamont. ha ennyire nem jo stb, minek hoztuk ide. ha mindenki meghal akkor megint kell meg egy meg sokkal benabb ember? itt a tvben mar azt mondtak, hogy te t kell lehet ol emberkent jatszatnunk a sok serult miatt. hol volt ekkor meredith? vagy mint szokasosan az van, hogy atlagos colon kidol akkor szerzunk egy olyan gyenge embert, akit nem is mernenk jatszatni. stb... mert ne mondja nekem azt senki, hogy gilbert amikor nem tudta fel emelni az egyik kezet annal nagyon nehez jobban jatszania annak aki nem serult. es meg ment is a varialas, hogy ki melyik oldalra menjen, mert kinek melyik oldalon volt a serulese...? tudom, nem reg ota van itt, nem tanulta meg a semat, stb, de 3 ev jatek utan nem mertuk betenni egy serult rookie lecserelesere? konyorgom akkor mit tudhat az a srac is. itt jon ki hogy ezt az ol kezelest nagyon nem tudjuk, nem ertunk hozza, mindig elbasszuk. de ezutan akkor talan nezni kene valakit aki tud igazolni, vagy tudja ki mit er, kit kellene draftolni, vagy egyatalan hogy lehetne ol falat a ligautolsobol atlagossa tenni. ezt pedig mar evek ota nem tettuk meg...gabimaluMiután kidől egy OT, nyilván OT-t hoztunk a helyére, de ő nyilván az utolsó a sorban a depth-en. Inaktív volt a meccsen, ezért nem állt be. De mondom, akit idény közben hozol egy kidőlt embered miatt, az teljesen természetes, hogy utolsó a sorban.

több mint 14 éve
Valamint ami nekem még gyanús az a rengeteg misstakli, sok olyan helyzet volt amikor a futóra tudta a kezét tenni valaki, de kicsúszott a keze közül. Woodley-ra emlékszem, sima negatív yard lett volna és ebből lett az egyik 15+os futásuk. Ezen kéne javítani nem kicsit.The terrible towelEz amit leírsz egyértelműen csak a fejekben lévő "rendetlenség"-nek tudható be. Azt gondolom. A lecsúszó tackle, a picit kések, picit máshová megyek. Ezek a srácok tavaly egyértelműen megmutatták, hogy mesterien értik a védekezés minden csínját bínját. Idén azt is láttuk, hogy tudnak a passz ellen is védekezni, tavaly ugyebár ez nem ment. Vagyis ez a védelem a teljes szegmensben képes a liga legeleje lenni, csak a fejeket kellene rendbe rakni. Az igazán nehéz az talán ez, mert az izomtömeget, vagy a gyorsaságot lehet fejleszteni, de a gondolatok közt rendet.... Sok komoly sportoló bukott el sok-sok nagy döntőt azért mert az a pici hiányzott pszichésen.
több mint 14 éve
Hozzuk át a PITT egyetem O sorát, a futójuk 200 yard felett tudott futni a fal hathatós támogatása mellett. 44 pontot írtak fel. A mieinknél csak jobbak lehetnek.átlag 150et fut csak Graham
Na persze most belelóg as bilibe a kezem és felébredtem 😕polamalu

több mint 14 éve
Ahogy én láttam az ismétlésből (hozzáteszem eléggé laikus vagyok) a baj az volt, hogy a DL-unkat meg tudta enni a Texans o-line. Tovább tudtak blokkolni, egészen a lb-inket is, és ezért voltak lukak ahol mehetett a nekik a futás. Egyszerűen nem volt domináns a d-lineunk sajnos. Szakáll Marci eléggé kéne őt talán nem tudnák annyira odébb rakni.Kösz.kő leírni! mer szükségem van a szemedre meg az eszedre, én sokkal többet értek, ha te magyarázod, kérlek...Szívesen, bár én sem vagyok nagy sztár a kérdésben.
léccilécciléccisutianap
Első állításom igazát egyszerű megítélni. Miszerint az LBk pozíciója nem változott a steelersben........
ulpianus
Valamit nagyon nem értek akkor. Ugyanazok az LB-k. Ugyanazok a pozíciók. Ugyanaz az egész D.
Mégis az eddig lesajnált passz D működik és az istenített rush D nem.
Mi lehet az oka akkor?
Nem értetlenkedni hanem tanulni szeretnék nálamnál okosabbaktól.kittli
Tavaly, meg amikor dominánsabbak voltunk az volt, hogy a d-lineunk betömte kb a lukak nagyját, lekötötték az o-line játékosait, és amelyik kis résen esetleg kidugta a RB a nyakát már telibe is tudta verni valamelyik ILB-nk közel a LOS-hez.
Valamint ami nekem még gyanús az a rengeteg misstakli, sok olyan helyzet volt amikor a futóra tudta a kezét tenni valaki, de kicsúszott a keze közül. Woodley-ra emlékszem, sima negatív yard lett volna és ebből lett az egyik 15+os futásuk. Ezen kéne javítani nem kicsit.
több mint 14 éve
Kösz.kő leírni! mer szükségem van a szemedre meg az eszedre, én sokkal többet értek, ha te magyarázod, kérlek...Szívesen, bár én sem vagyok nagy sztár a kérdésben.
léccilécciléccisutianap
Első állításom igazát egyszerű megítélni. Miszerint az LBk pozíciója nem változott a steelersben........
ulpianus
Valamit nagyon nem értek akkor. Ugyanazok az LB-k. Ugyanazok a pozíciók. Ugyanaz az egész D.
Mégis az eddig lesajnált passz D működik és az istenített rush D nem.
Mi lehet az oka akkor?
Nem értetlenkedni hanem tanulni szeretnék nálamnál okosabbaktól.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Szegény Foster az Indyből, szörnyű volt látni azt a bokát. Azt gondolom a karriernek vége ez a szerv már nem lesz képes ugyanarra. 😕
több mint 14 éve
Mondjuk október 30-ra minden tökéletes lehetne, akkor azért megnyugodna a kicsi lelkem 😉És azok a D lelkén száradnának?? Nem vagyis a D akkor sem a liga szinten szar, hanem mi voltunk elkényeztetve tavaly és azt hittük, reméltük, hogy ugyanaz a szint idén is meglesz. Nem lett meg. Nem rossz, de az a plusz amiről híresek voltunk idén hiányzik. Mindkét oldalról. Tavaly tudtunk küszködve, kaparva 4. negyed végén GW drive-al meccseket nyerni, idén nem sikerül. Tavaly képes volt a D sokszor több pontot felrakni mint az O, vagy legalábbis olyan helyzetbe hozni az O-t, hogy már csak a gratulációt kelljen fogadni. Ezek hiányoznak. Ettől élcsapat egy csapat és ettől vagyunk idén középszerűek. Eddig, ki tudja mit tartogat még a szezon.polamaluEzért nem elit már a D. Az Off. meg még nem tudja pótolni a hiányzó plusz teljesítményt. Pillanatnyilag a két szék között vagytok. (A Texans meccs azért nem lett igazán értékmérő, mert kiesett a liga egyik legjobb WR-e. Azért az figyelmeztető jel, hogy ezek után a Steelers védelmét a földön verték meg.)
több mint 14 éve
És azok a D lelkén száradnának?? Nem vagyis a D akkor sem a liga szinten szar, hanem mi voltunk elkényeztetve tavaly és azt hittük, reméltük, hogy ugyanaz a szint idén is meglesz. Nem lett meg. Nem rossz, de az a plusz amiről híresek voltunk idén hiányzik. Mindkét oldalról. Tavaly tudtunk küszködve, kaparva 4. negyed végén GW drive-al meccseket nyerni, idén nem sikerül. Tavaly képes volt a D sokszor több pontot felrakni mint az O, vagy legalábbis olyan helyzetbe hozni az O-t, hogy már csak a gratulációt kelljen fogadni. Ezek hiányoznak. Ettől élcsapat egy csapat és ettől vagyunk idén középszerűek. Eddig, ki tudja mit tartogat még a szezon.polamaluEzért nem elit már a D. Az Off. meg még nem tudja pótolni a hiányzó plusz teljesítményt. Pillanatnyilag a két szék között vagytok. (A Texans meccs azért nem lett igazán értékmérő, mert kiesett a liga egyik legjobb WR-e. Azért az figyelmeztető jel, hogy ezek után a Steelers védelmét a földön verték meg.)
Abban igazad van, hogy a szezonban még összeállhat bármelyik oldal. Számotokra szvsz perspektivikusabb lenne, ha az Off. lenne ez. Mondjuk, ráértek vele novemberig, úgyis akkor kezdődik a bajnokság. 😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
És azok a D lelkén száradnának?? Nem vagyis a D akkor sem a liga szinten szar, hanem mi voltunk elkényeztetve tavaly és azt hittük, reméltük, hogy ugyanaz a szint idén is meglesz. Nem lett meg. Nem rossz, de az a plusz amiről híresek voltunk idén hiányzik. Mindkét oldalról. Tavaly tudtunk küszködve, kaparva 4. negyed végén GW drive-al meccseket nyerni, idén nem sikerül. Tavaly képes volt a D sokszor több pontot felrakni mint az O, vagy legalábbis olyan helyzetbe hozni az O-t, hogy már csak a gratulációt kelljen fogadni. Ezek hiányoznak. Ettől élcsapat egy csapat és ettől vagyunk idén középszerűek. Eddig, ki tudja mit tartogat még a szezon.
több mint 14 éve
Najó, a 17 az azért 17, mert visszafújtak egy TD-t, meg még egy pár playt. Amik ugyan jogosak voltak, de azért intő jelek, hogy most azért makink volt azzal, hogy befújták a büntiket. Mondjuk ha nem fújják be, vagy észrevesszük, vagy nem, akkor anyázunk, de az meg blowout lett volna.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A Def a t6avalyi űber évhez képest rosszabb, a Texans eddig 30 pont körül írt mindenkire, ránk 17-et. Ez az elit D-nek köszönhető. Igen el voltunk kényeztetve. Ez a védelem most is elit ez nem kérdés, vannak döccenők, ez még ha ismerik is egymást a rövid előszezonnak tudható be, a kis sémaváltás egyenlőre nem úgy működik mint kellene. Lehet, hogy érdemesebb lenne a srácokat visszaállítani a futásblokkra. Egyébként meg mi van, ha ez az altatás? Fussatok azt nem tudjuk megfogni, aztán amikor kell akkor rettenetes üzemmódba kapcsolnak. Csak így lehet. :/
több mint 14 éve
Ha idén már nem az öreg Dick vezetné a def-et akkor vajon az idei teljesítményt látva az új def coord. milyen durva kritikákat kapna?! Senkinek (nekem se) sem jutott eszébe hogy idén rossz lenne a def koord. furcsa is lenne ez ha Lebeu-ról van szó, no de ha az újfiú nyomná többen már Gay-hez hasonló véleményeket alkotnának.
több mint 14 éve
gabimalu
175
Ok, persze. Csak este hajnali egykor lattam a tv-ben a hirt, hogy BB walking bootsban ment ki a stadionbol es elkapott a hev. Szoval bocsi, igyekszem normalisabban irni. Ha normalisabb leszek, amit nem igerek olyankor, amikor latom BB-t ket mankoval a kezeben kifele setalni a stadionbol.
több mint 14 éve
Hassie régi cimboránk, működni fognak a beidegződései - de ha Daltont nem tudjuk megmogyorózni itt a legelejin, akkor egy kis cézárunk lesz gyorsanNem lesz az azért teadélután sem, ellenünk mindig felszívják a fikát.The terrible towelNem azt mondtam, hogy sétagalopp lesz, de annyira nem félek attól a meccstől.
Hearing sprain but Mike Tomlin will address Ben's injury and Sundays availability on Tues. We will then find out for sure.vassadi

több mint 14 éve
Az igaz. 😉
több mint 14 éve
Gabimalu egyenesen Pittsburghből tisztel meg minket és ott a billentyűzet miatt másabb írni, ezt nézzük el neki. 😉polamaluIgen, tudom. Egy szavam nem is volt az ékezetek miatt. 😉 A Shift és az Enter ugyanott vannak.
több mint 14 éve
Egyébként süti fikkantotta itt Johanzzont, én kajak úgy láttam hogy akkor tudott egy picit működőképes O-nk lenni amikor ő játszott, a 3.negyedben. Láttam olyan playt amikor 1:1ben maradt Mario-val, fogalmam sincs hogy ezt így ki és hogyan gondolta megfontolt lépésnek, mindenesetre nem vallott szégyent abban a konkrét playben. A futásnál is ő takarított, kulcsblokkokat ő osztott, úgyhogy ha valakit én hasznosnak láttam az pont Ő volt de javítsatok ki nyugodtan ha tévednék. Aztán leszedték, beállt a Mór blokkolni, persze hogy elkaszálták mint a szart egy pillanat alatt, és megint lett rémálom az O teljesítménye. Én kurvára szeretném látni sokkal többet Johnsont a pályán!ÉN is így láttam. 1x ismételték is rendesen és kiemelték, hogy Johnson blokkja kellett Mór 10+ yardos futásához.
The terrible towel
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Gabimalu egyenesen Pittsburghből tisztel meg minket és ott a billentyűzet miatt másabb írni, ezt nézzük el neki. 😉
több mint 14 éve
na utananeztem valaminek. Colon kidolese utan hoztunk egy OT.t Jamon Meredith. Minek hoztuk, ha nem jatszattuk meg akkor sem, amikor a falbol mindenki kidolt az ezelotti meccsen, es inkabb a serult gilbertet tettuk be, nem pedig jamont. ha ennyire nem jo stb, minek hoztuk ide. ha mindenki meghal akkor megint kell meg egy meg sokkal benabb ember? itt a tvben mar azt mondtak, hogy te t kell lehet ol emberkent jatszatnunk a sok serult miatt. hol volt ekkor meredith?gabimaluTalán az inaktívak között?
több mint 14 éve
na utananeztem valaminek. Colon kidolese utan hoztunk egy OT.t Jamon Meredith. Minek hoztuk, ha nem jatszattuk meg akkor sem, amikor a falbol mindenki kidolt az ezelotti meccsen, es inkabb a serult gilbertet tettuk be, nem pedig jamont. ha ennyire nem jo stb, minek hoztuk ide. ha mindenki meghal akkor megint kell meg egy meg sokkal benabb ember? itt a tvben mar azt mondtak, hogy te t kell lehet ol emberkent jatszatnunk a sok serult miatt. hol volt ekkor meredith? vagy mint szokasosan az van, hogy atlagos colon kidol akkor szerzunk egy olyan gyenge embert, akit nem is mernenk jatszatni. stb... mert ne mondja nekem azt senki, hogy gilbert amikor nem tudta fel emelni az egyik kezet annal nagyon nehez jobban jatszania annak aki nem serult. es meg ment is a varialas, hogy ki melyik oldalra menjen, mert kinek melyik oldalon volt a serulese...? tudom, nem reg ota van itt, nem tanulta meg a semat, stb, de 3 ev jatek utan nem mertuk betenni egy serult rookie lecserelesere? konyorgom akkor mit tudhat az a srac is. itt jon ki hogy ezt az ol kezelest nagyon nem tudjuk, nem ertunk hozza, mindig elbasszuk. de ezutan akkor talan nezni kene valakit aki tud igazolni, vagy tudja ki mit er, kit kellene draftolni, vagy egyatalan hogy lehetne ol falat a ligautolsobol atlagossa tenni. ezt pedig mar evek ota nem tettuk meg...gabimaluTök OFF
Megkérhetlek, hogy használj nagy betűket mondat elején, vesszőket mondaton belül? Nagyon megnehezíti (nekem) az olvasást, a mondanivalód megértését, hogy összefolyik az egész szöveg. Néha új bekezdést is beiktathatnál. Tényleg csak kérés, no offense! Elég volt sutianap stílusához, nyelvezetéhez hozzászokni. 😊