Bowldog Hálaadást!

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valaki nem olvasott valami biztato training camp hírt? 🙃 csendes a topic nagyon.
funkyparduc
Aldon Smith kirakva. Nem erre gondoltál 😉 😛?
dande
Varhato volt, megvarta a Hawks a targyalasat, ugy remlik, hogy az most volt a napokban.
Stez
A tavaszi ugy targyalasa csak kesobb lesz, elv nem az volt az ok (meg arrol tudtak mar amikor leigazoltak)

www.si.com/nfl/seahawks/news/seahawks-released-aldon-smith-due-to-breach-of-trust

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Valaki nem olvasott valami biztato training camp hírt? 🙃 csendes a topic nagyon.
funkyparduc
dande
Varhato volt, megvarta a Hawks a targyalasat, ugy remlik, hogy az most volt a napokban.

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
funkyparduc
több mint 3 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 125 — Erin Elite Andrews

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 3 éve
MightHunter Seattle Seahawks Marshall Thundering Herd 403
Aldon Smith-ről amúgy van valami hír, vagy már bezárták egy elmegyógyintézetbe?
több mint 3 éve
MightHunter Seattle Seahawks Marshall Thundering Herd 403
"Obviously we won't know for sure what the offense will look like until the regular season, but as of now it seems like the Seahawks will get a lot more production out of their tight ends than they did a year ago."

Tudom, bilibe lóg a kezem, de lehet idén lesz érdemi TE játékunk?
funkyparduc
Ha Carson és Penny nem lesz sérült és ha néha engedik majd dobni Wilsont akkor úgyis vagy Lockett vagy DK-t veszi célba és nem a TE-t. Öszintén, ahogy nézem a TE felhozatalt nem is biztos, hogy van értelme feléjük dobni. Inkább futásoknál lesznek fent, ahogy azt Caroll bácsi bibliája megírta, időszámításunk előtt 1000-ben. Everett és Parkinson nem egy életbiztosítás mondjuk se blokkban se elkapásban. 😕
több mint 3 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
"Obviously we won't know for sure what the offense will look like until the regular season, but as of now it seems like the Seahawks will get a lot more production out of their tight ends than they did a year ago."

funkyparduc
Óriás TE játékunk lesz. Az a baj, hogy minden eddigi koordinátorunk szellemi rokkant, és fogyatékos volt, akik erre a csodafegyverre maguktól nem jöttek rá. Nem is volt igazán soha elit TE-ünk .... oh wait....

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Forsythe time 😊

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.cbssports.com/nfl/news/seahawks-left-tackle-duane-brown-unhappy-with-contract-seeking-new-deal-before-2021-season-per-report/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
...
Cancel Culture
Helyesen (all - including Lillard) <3
több mint 3 éve
<3 > all - including Lillard

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Csak én vagyok az egyetlen akinek fingja nincs sose Helmut szóképeiről? 😀😀
Cowboykarcsi90
A Vulkán nem szókép, hanem a Portland Trailblazers tulajdonosi jogait gyakorló szervezet.
Damien Lillard pedig a Trailblazers arca, és minden idők egyik legnagyobb Blazere, amúgy egy Top n (n<20) kosárlabdázó, akinek nagyon tele lett a fasza az FO-val. Nagyjából szinkronban a fanokkal..... Ebből van egy kis feszülés. Többi elolvasható a neten.
Cancel Culture
Jol van Lillardot azért én is tudtam kicsoda 😛😛

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Cowboykarcsi90
A Vulkán nem szókép, hanem a Portland Trailblazers tulajdonosi jogait gyakorló szervezet.
Damien Lillard pedig a Trailblazers arca, és minden idők egyik legnagyobb Blazere, amúgy egy Top n (n<20) kosárlabdázó, akinek nagyon tele lett a fasza az FO-val. Nagyjából szinkronban a fanokkal..... Ebből van egy kis feszülés. Többi elolvasható a neten.
Cancel Culture
Vigyazo szemeinket amugy is mas okbol kell most a varosra vetnunk. Zajlik a polgi valasztas. Vajon folytatodik a varos zuhanasa?
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 008
Cowboykarcsi90
Én néha bemákolok valami értelmet sejtető magyarázatot, akkor büszkén elvagyok pár hónapnyi értetlenséggel utána.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra.
Cancel Culture
Ez esetben van egy rossz hírem.

😀
akdestroyer
Damian Lillard neve mond valamit?!
Cancel Culture
Nope.
akdestroyer
kb falhoz állította a Vulkánt...

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Cancel Culture

😀
akdestroyer
Cancel Culture
Nope.

több mint 3 éve
Cancel Culture

😀
akdestroyer

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Cancel Culture

😀

több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
 twitter.com/DangeRussWilson/status/1420066642860515332?s=09

Tényleg Russ? 🙂
funkyparduc
Eddig veretlenek vagyunk!
több mint 3 éve
 twitter.com/DangeRussWilson/status/1420066642860515332?s=09

Tényleg Russ? 🙂

Szerkesztette: funkyparduc

több mint 3 éve
 bleacherreport.com/articles/10008771-jamal-adams-rumors-seahawks-safety-not-close-at-all-in-contract-extension-talks

megérte a 2db 1. kört, és minden centet!
Cancel Culture
Ugyanaz a bajom, mint a Tunsil trade-el volt. Két első körért hozni valakit úgy, hogy nem írt alá hosszútávú szerződést, hátbazdmeg...
Annak is mi lett a vége.

Ugyanez lesz itt is. Úgy gondolom egy 15-16 milliós szerződéssel kellően el lenne ismerve JA munkája, a posztja legjobban fizetett emberei között lenne, senki nem mondhatná, hogy nem lett kitömve a zsebe.

Viszont a 2 első kör miatt én már látom is lelki szemeim előtt a 18-19 millió közötti szerződést, ami viszont egy jó box safetyért a vicc kategória.
akdestroyer
Én úgy vagyok vele, hogy már mindegy csak érjen véget ez az éra. Nálam amúgy ez az egész Adams tranzakció lassan lassan a hűtlen kezelés határait súrolja.

Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
 bleacherreport.com/articles/10008771-jamal-adams-rumors-seahawks-safety-not-close-at-all-in-contract-extension-talks

megérte a 2db 1. kört, és minden centet!
Cancel Culture
Ugyanaz a bajom, mint a Tunsil trade-el volt. Két első körért hozni valakit úgy, hogy nem írt alá hosszútávú szerződést, hátbazdmeg...
Annak is mi lett a vége.

Ugyanez lesz itt is. Úgy gondolom egy 15-16 milliós szerződéssel kellően el lenne ismerve JA munkája, a posztja legjobban fizetett emberei között lenne, senki nem mondhatná, hogy nem lett kitömve a zsebe.

Viszont a 2 első kör miatt én már látom is lelki szemeim előtt a 18-19 millió közötti szerződést, ami viszont egy jó box safetyért a vicc kategória.

Szerkesztette: akdestroyer