Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Earl Thomasról mit lehet tudni, felépül a szezonkezdetre?
akdestroyer
igen
több mint 8 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 896
Earl Thomasról mit lehet tudni, felépül a szezonkezdetre?

több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Jöjjön Collin, ő még nagyon kell ide!!!
Mondjuk rögtön kezdhetne e mögött az "izgalmas", "alakuló" ÓL mögött.
Crash Test Kaepernick

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
@undi
Azóta javították, de az "előző szezonban 71 elkapást hozott össze" mondat még mindig ott van. Az azért durca egy RB-től, ha ez igaz, én inkább WR poszton játszatnám. 😊
D:

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Magyar média 2017. [origo]

"Fantasztikusan néz ki, egyszerűen csodálatos - lelkendezett az egyik helyi újságíró, Pete Carroll

www.origo.hu/sport/trashtalk/20170516-nfl-eddie-lacy-hozta-a-sulyt-55-ezer-dollar-bonuszt-kapott-erte.html

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Majd odaadjátok Shermant és a 2018/1-et Garoppolóért 😊
Wyatt
Nana...Gerappát jól beárazta a tavasz, a kutyának sem kellett még úgy sem, hogy extra gyengus QB draft volt. 😊 A nyakatokon fog maradni, ha valami bagó pickért nem adjátok oda.
Chargers LT
Hát ez itt kurva nagy off, de nagyon el vagy tévedve 😊

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 591 — Jedi Master
Wyatt
Nana...Gerappát jól beárazta a tavasz, a kutyának sem kellett még úgy sem, hogy extra gyengus QB draft volt. 😊 A nyakatokon fog maradni, ha valami bagó pickért nem adjátok oda.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Nekem nem a politizálásával van bajom, hanem szimplán a játékával
Wyatt
Szerintem abba a 49ers OCje is erősen belejátszott. Bár csak 2 SF meccset láttam, de ott kritikán aluli fos driveokat hívtak neki sorozatban, úgy nehéz. És akkor a játékosállományukról egy szót se ejtettem még. Egy uborka cspattal Brady sem nyerne meccseket.
Ha a 2013as játéka már a múlté is, szerintem még most is van annyira jó hogy egy top 5-ös csapatot (mint a miénk) bárhová eljutasson.
Még akkor is ezt írnám ha eg egész szezonra kidőlt Wilson helyére keresnénk kezdő QBt, de a padra ül, oda meg bőven elég az amit tud.

Milyen furcsa a sors, az elsők között vétóztam meg az igazolását, most meg én vettem védelmembe a kis huncutot. 😊

Csak az a séró, az ne lenne... D:

több mint 8 éve
Kaepet nem komálom annyira, de spec itt még talán működhetne is
Wyatt
Erről az jut eszembe, amikor a drafton az egyik balhés jelöltet elvitte a Bengals, majd többen megjegyezték, hogy jól el fog férni a többi között... 😊 Nekem meg hiányérzetem támadt hogy Seattle nem került szóba, mert ugye nekünk sem kell se szomszédba menni egy kis unsportsmanlike conductért. 😊

Szóval elég ha arra gondolok hogy van egy Michael Benettünk (aki amúgy kurva nagy spíler), és úgy már Kaepernick sem tűnik annyira vállalhatatlannak.
akdestroyer
Nekem nem a politizálásával van bajom, hanem szimplán a játékával

több mint 8 éve
Kaepet nem komálom annyira, de spec itt még talán működhetne is
Wyatt
Erről az jut eszembe, amikor a drafton az egyik balhés jelöltet elvitte a Bengals, majd többen megjegyezték, hogy jól el fog férni a többi között... 😊 Nekem meg hiányérzetem támadt hogy Seattle nem került szóba, mert ugye nekünk sem kell se szomszédba menni egy kis unsportsmanlike conductért. 😊

Szóval elég ha arra gondolok hogy van egy Michael Benettünk (aki amúgy kurva nagy spíler), és úgy már Kaepernick sem tűnik annyira vállalhatatlannak.

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
+ nála jobb csere QB-t nemigen lehetne találni

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
Tartalékirányító kell persze, én csak Kaepet nem komálom annyira, de spec itt még talán működhetne is
Wyatt
én se, sőt.
de eltudná szerintem managelni a csapatot
több mint 8 éve
Tartalékirányító kell persze, én csak Kaepet nem komálom annyira, de spec itt még talán működhetne is

több mint 8 éve
Minőségi, Kaepernick. Hmm...
Ha megsérül Wilson (nem fog), akkor hoztok valakit éhbérért, aztán jóvan
Wyatt
kaepernick nem jó irányító tény. de basszus boykin a csere jelenleg, egy tavalyi udfa...
ha hozunk vkit ébérért, akkor szerinted mégis mire lesz képes vele a csapat? 0-1 W aztán jóvan

@tejbegríz
Nem bicsaklik meg, egy szóval nem írtam hogy várjuk meg a bajt, csupán a befektetés megtérülési rátáján rugóztam kicsit. 😊
Szerintem ez a dolog nem fekete-fehér, lásd itt a fórumon sincs egyetértés a megoldással kapcsolatban.

Hamár QB téma, felreppent RGIII neve, neki örülnénk?
akdestroyer
de ez kb feketefehér, undisputedly véleménye nem releváns, mert ő mármár seahawks hater 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Minőségi, Kaepernick. Hmm...
Ha megsérül Wilson (nem fog), akkor hoztok valakit éhbérért, aztán jóvan

több mint 8 éve
@tejbegríz
Nem bicsaklik meg, egy szóval nem írtam hogy várjuk meg a bajt, csupán a befektetés megtérülési rátáján rugóztam kicsit. 😊
Szerintem ez a dolog nem fekete-fehér, lásd itt a fórumon sincs egyetértés a megoldással kapcsolatban.

Hamár QB téma, felreppent RGIII neve, neki örülnénk?

több mint 8 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
@braxa
A te álláspontodat is meg tudom érteni, ha mindenáron akarunk egy minőségi csere QBt, nekem is azt kell mondanom hogy Colin lenne a legésszerűbb választás.
Hamar beleszokna a játékba, hasonló skillekkel rendelkezik mint Wilson, menekülni tud (SFban is egyfolytában jöttek a blitzek :d), futni tud, rutinja van, tehetsége volt(van!), egy normális OC kezei alatt vissza tudna jönni.

Ezt a kérdést szerintem az idő fogja eldönteni. Ha lesz valami QB poszton akkor élelet menthet a leigazolása, de ha Wilson végigbírja, akkor minuszba fog kijönni a trade, az off-field faszságaitól kezdve, a negatív reklámon át, az öltözői hangulatkeltésig - lelki szemeim előtt már látom is a himnusz alatt térdelő Seahawks játékosokat.
Utóbbi vicc volt 😊

Összességében én nem támogatom a tradet, de ha összejön nem fogok a kardomba dőlni.
akdestroyer
A logikád ott bicsaklik meg, hogy ha most, vagy pláne, ha a szezonkezdethez még közelebb igazolunk, sokkal erősebb az alkupozíciónk az árat illetően is, mint ha már a sánta Wilsonnal a kórházban kezdünk el kapkodni valami használható helyettes után. Az szerintem nem lehet vitás, hogy sportteljesítményt nézve nincs nála jobb elérhető opció, nemcsak a keretben (Boykin, Heaps), hanem szabadügynökpiacon sem.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Kaepért nem kell tradelni, szabadügynök.
empty taxi
My fault, rossz szót használtam, - szóval nem támogatom az ügyet.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 214 — Lájkold a zsűrit!
Kaepért nem kell tradelni, szabadügynök.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
@braxa
A te álláspontodat is meg tudom érteni, ha mindenáron akarunk egy minőségi csere QBt, nekem is azt kell mondanom hogy Colin lenne a legésszerűbb választás.
Hamar beleszokna a játékba, hasonló skillekkel rendelkezik mint Wilson, menekülni tud (SFban is egyfolytában jöttek a blitzek :d), futni tud, rutinja van, tehetsége volt(van!), egy normális OC kezei alatt vissza tudna jönni.

Ezt a kérdést szerintem az idő fogja eldönteni. Ha lesz valami QB poszton akkor élelet menthet a leigazolása, de ha Wilson végigbírja, akkor minuszba fog kijönni a trade, az off-field faszságaitól kezdve, a negatív reklámon át, az öltözői hangulatkeltésig - lelki szemeim előtt már látom is a himnusz alatt térdelő Seahawks játékosokat.
Utóbbi vicc volt 😊

Összességében én nem támogatom a tradet, de ha összejön nem fogok a kardomba dőlni.

több mint 8 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
és a meccskövetési hajlandóságomat is csökkentené.
undisputedly
Ez öszintén szólva felfoghatatlan számomra, egy ellenszenves játékos miatt, aki legfeljebb vágóképként szerepel a harmadik Wilson-interceptionöknél, kihagynál a legfeljebb 24 meccsükből egyet is? Tényleg?
tejbegrrr!!!
Számomra pedig az, hogy van aki nem. Tessék. Szaporítsuk még a szót?
undisputedly
Felesleges.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
undisputedly
Ez öszintén szólva felfoghatatlan számomra, egy ellenszenves játékos miatt, aki legfeljebb vágóképként szerepel a harmadik Wilson-interceptionöknél, kihagynál a legfeljebb 24 meccsükből egyet is? Tényleg?
tejbegrrr!!!
Számomra pedig az, hogy van aki nem. Tessék. Szaporítsuk még a szót?
több mint 8 éve
Nagyon sok alapember lesz FA a közeljövőben, ha egyben akarjuk tartani a csapat magját az nagyon sokba fog fájni. Vagy ahogy az undi-féle klán mondja - meg kell hogy legyen a respect.

Ilyen helyzetben szerintem nem férnek bele az ilyen Kaep-féle urimuri igazolások, főleg hogy nem is lenne occsó, sőt...

Szakmailag annyival lenne igazolhtó, hogy ha egyszer összecsomagolják RW-t akkor ott lenne egy másik franchise QB aki hasonló színvonalat tudna. De azt a 10 misit, amiről Kaep kapcsán beszélnek (de legyen csak 5) sokkal hasznosabb dolgokra is tudnánk költeni. Nem akarok bujtogatni, de pl elit OL-re, és akkor nincs összecsomagolás se.

D:
akdestroyer
-elit OL nem 5 millióért jön össze
-mi is az olcsó kopernikusz igazolást favorziáljuk
-nyílván 1 éves szerződést kapna, (lásd idén az összes FA igazolás vagy hosszabbítás. ) így a jövőbeli lejáró játékosokat ez egyáltalán nem befolyásolja
-kell csere QB, mert Boykin nem megoldás!
-urimuri igazolás. aha. backu-up QB igazolás az urimuriság... remélem akkor is így látod majd mikor Wilson megsérül (ne történjen meg soha!) és Boykin bejön bohóckodni vagy csak el lesz a hülyéje tiltva a sok faszsága miatt, és nem lesz más senki aki egyeneset tud dobni...
több mint 8 éve
fake-social justice warrior
undisputedly
😀😀😀😀😀

@garrett
Nagyon sok alapember lesz FA a közeljövőben, ha egyben akarjuk tartani a csapat magját az nagyon sokba fog fájni. Vagy ahogy az undi-féle klán mondja - meg kell hogy legyen a respect.

Ilyen helyzetben szerintem nem férnek bele az ilyen Kaep-féle urimuri igazolások, főleg hogy nem is lenne occsó, sőt...

Szakmailag annyival lenne igazolhtó, hogy ha egyszer összecsomagolják RW-t akkor ott lenne egy másik franchise QB aki hasonló színvonalat tudna. De azt a 10 misit, amiről Kaep kapcsán beszélnek (de legyen csak 5) sokkal hasznosabb dolgokra is tudnánk költeni. Nem akarok bujtogatni, de pl elit OL-re, és akkor nincs összecsomagolás se.

D:

több mint 8 éve
undisputedly
tejbegrrr!!!
na ja...

én örülnék kopernikusznak, ha Wilson megsérülne (ne legyen ilyen sose!) akkor nem menne a szezon kukába, hanem vele is realitás lenne a PO. Boykinnal kuka lenne ez tökegyértelmű.
persze ehhez bomba D kéne idén is.