NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Lehet hogy Will Blackmon-ra (CB) le kellene csapni?
 12thmanrising.com/2015/02/27/seattle-seahawks-bring-back-cornerback-will-blackmon/
Amennyi sérülés van hátul, nem lenne hülyeség szerződtetni, szerintem.Aguirre
Nagyon apró pénzért, de akkor is csak tölteléknek. Amúgy szerintem nem lennénk vele előrébb.BigBaltazar
És Walter Thurmond visszahozása? Én annak is örülnék, feltéve ha a Giants nem hosszabbít vele.
Ha Maxwell megy (márpedig ez nagyon valószínű), akkor gyakorlatilag nincs második számú CB-nk, ha Simon nem fejlődik egy baromi nagyot a nyáron.
Lane slotban jó, mondjuk Thurmond is (bár szerintem megpróbálhatna a szélen is játszani), de sose lehet elég depth ott, Burley se volt rossz, de semmi extra, így ha nem jön senki, akkor csak a draftra maradna a kérdés.
Bár jöhetne jobb játékos is pl. Brandon Flowers, de ő meg valószínűleg túl sokat kérne, úgyhogy ez felejtős.

Pedig szerintem igencsak fontos lenne a második számú CB kérdése, mivel Shermant szeretik kerülni, így sokszor a CB2-re dobnak, aki ha gyenge, akkor azt minden csapat ki fogja használni, még Maxwellre is sokat dobtak, pedig ő elég jó volt.
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Tessék Lynch tud ő ha akar 😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/nwhfmvlfn58lpxyfx8md
Marshawn Lynch: I was expecting ball before final play
We had to track down footage from a Turkish sports program, but Marshawn Lynch has finally opened up about the crushing end to Super Bowl XLIX.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
 12thmanrising.com/2015/02/27/seattle-seahawks-bring-back-cornerback-will-blackmon/
Amennyi sérülés van hátul, nem lenne hülyeség szerződtetni, szerintem.Aguirre
Nagyon apró pénzért, de akkor is csak tölteléknek. Amúgy szerintem nem lennénk vele előrébb.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
Amennyi sérülés van hátul, nem lenne hülyeség szerződtetni, szerintem.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Egy seahawk a (viszonylagos) közelben: Helfet Isztambulban van ( afwbcamp.com/).tejbegrrr!!!
És nemcsak ő, hanem a volt lakótársa is:

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
NFL on ESPN

STAT OF THE DAY: Most TD pass by rookie (since '70)
- P. Manning 26
- R. Wilson 26
- A. Luck 23
- J. Kelly 22
- D. Carr 21
- C. Newton 21

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Egy seahawk a (viszonylagos) közelben: Helfet Isztambulban van ( afwbcamp.com/).

több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Nekem meg Herremans jutott eszembe a fal jobb oldalára 😊Duff
Szegény Mócsa úr össze is omlana. :p
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 423 — Anthony Richardson fan
Én Agholor-t akarok, oszt futhat visszafele is 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Nekem meg Herremans jutott eszembe a fal jobb oldalára 😊
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
returnernek Jacoby Jones?
több mint 9 éve
NFL on ESPN
Stat of the Day: 3 of the 4 Legion of Boom members have played more than 93% of the team's snaps in the last 3 years

több mint 9 éve
Ha még egy Michael Bennett jön a draftról, őt hogy fogják hívni? Michael II Bennett, vagy mi a szokás? 😊tejbegrrr!!!
Majd cuttoljuk a mostanit Nr.72 és problem solved.BigBaltazar
vagy felveszi a Mr. Offside nevet.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 212 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Ha még egy Michael Bennett jön a draftról, őt hogy fogják hívni? Michael II Bennett, vagy mi a szokás? 😊tejbegrrr!!!
Majd cuttoljuk a mostanit Nr.72 és problem solved.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
nemtudom, valszeg
nekem gm játékban tavaly két CJ Mosley-m volt 😀braxa88
tőlem meg idén akarták megvenni az egyiket (lionsost), csak utána vette észre, h nem a LB-t veszi 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Dallasban volt egy ideig két Roy Williams, ott elkezdték használni a középső nevüket is úgy különböztették meg őket.
Ahogy nézem a jelenlegi játékosotok teljes neve Michael Bennett Jr., így sztem meg is van a megoldás.empty taxi
Vicces lenne az öt évvel idősebb Bennett juniorként. 😊

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Dallasban volt egy ideig két Roy Williams, ott elkezdték használni a középső nevüket is úgy különböztették meg őket.
Ahogy nézem a jelenlegi játékosotok teljes neve Michael Bennett Jr., így sztem meg is van a megoldás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nemtudom, valszeg
nekem gm játékban tavaly két CJ Mosley-m volt 😀
több mint 9 éve
Ha még egy Michael Bennett jön a draftról, őt hogy fogják hívni? Michael II Bennett, vagy mi a szokás? 😊

több mint 9 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
Ricky Jean-Francois also will be visiting the Seahawks this week, per league source.

twitter.com/ProFootballTalk/status/570690386840170498tejbegrrr!!!
hát nem tudom... nem érezném erősítésnek... ha olcsó, akkor jöhet rotációba... max camp végén elbúcsúzunk 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 9 éve
Ricky Jean-Francois also will be visiting the Seahawks this week, per league source.

twitter.com/ProFootballTalk/status/570690386840170498

több mint 9 éve
Jól sikerült a műtét, ha ET tényleg képes lesz pályára lépni az első héten, a 91. meccsét játsza majd kihagyás nélkül.

www.earlthomas.com/2015/02/25/et-iii-has-successful-shoulder-surgery/

több mint 9 éve
Brady a profi pályafutása után akar mozisztár lenni, Lynch már most az:  www.youtube.com/watch?v=fmTxm0I9hyU
😛 @)

több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
 m.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-seahawksnal-ismet-csak-fogtuk-a-fejunket-2134041

m.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-akiknel-neha-csak-a-fejunket-fogtuk-2077292

igazan meg mosolyogtato cikkek 😊 es tenyleg ekkor ki gondolta volna hogy ilyen kivalo jatekosokat huzunk ..
remelem a 2014 es draftoltjainkrol is el mondhatjuk nem sokara eztSherman
Russell Wilson-os elemzés nagyon jó😀
több mint 9 éve
 m.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-seahawksnal-ismet-csak-fogtuk-a-fejunket-2134041

m.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-akiknel-neha-csak-a-fejunket-fogtuk-2077292

igazan meg mosolyogtato cikkek 😊 es tenyleg ekkor ki gondolta volna hogy ilyen kivalo jatekosokat huzunk ..
remelem a 2014 es draftoltjainkrol is el mondhatjuk nem sokara eztSherman
Pont a héten néztem újra Höriék élő közvetítését:  www.ustream.tv/recorded/22175619 (az a bizonyos 3. körös pick nagyjából a 31. perctől). 😊

És akkor szorosan ide tartozik ez:  twitter.com/DangeRussWilson/status/561638426529652737