Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 808 — SuperBowl Champions 2013/2014
Turbint sérülten is elvitte a Browns - akkor jövőre Rawls lesz az elsőszámú, vagy hozunk valakit majd.
Aguirre
Lynchben még marad
de nyílván jövőre jelen állás szerint RB, LT, DT nagy neednek tűnik
braxa88
Az első három korunk még.meg van, és Maxi miatt kaphatunk egy plusz harmadikat is.

Ergo lesz négy huzasunk az első 100-ban. Draftrol is megoldhato.
Amúgy Avril szerződése is lejar ha minden igaz, ahogyan Irvine is, tehát kell egy Sam is.

Öt pozícióba kell majd hoznunk valakit. Fa piac is ott lesz. Nem lehetetlen feladat, persze nem.is könnyű egy szezon alatt 5 impact playert hozni.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Turbint sérülten is elvitte a Browns - akkor jövőre Rawls lesz az elsőszámú, vagy hozunk valakit majd.
Aguirre
Lynchben még marad
de nyílván jövőre jelen állás szerint RB, LT, DT nagy neednek tűnik
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
ez BeastMode-

Ha a Seattle Seahawks nem teszi kicsiny fórumunk tagjait az NFL legjobban fizetett szurkolóivá...azonnal holdoutba kezdünk!!!
Helmut
...és nincs az a kerítés ami megállít bennünket!
garrett27
így!!! 😊
több mint 10 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
ez BeastMode-

Ha a Seattle Seahawks nem teszi kicsiny fórumunk tagjait az NFL legjobban fizetett szurkolóivá...azonnal holdoutba kezdünk!!!
Helmut
...és nincs az a kerítés ami megállít bennünket!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
ez BeastMode-

Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 10 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/t31.0-8/s960x960/11942265_10153046627866722_2619315016747464168_o.jpg
több mint 10 éve
Dareus szerződése után holdoutol minden védelem, a nemzeti gárda, és a hadsereg, ja és a pedagógusok demokratikus szakszervezete...
több mint 10 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
én nem is írogatok már semmit ide...
teljesen fölösleges...
99%-ban ugyanaz a véleményem, mint Undinak és ő szerencsére le is írja 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 10 éve
Ha egy millió lenne a siferencia, nem uzenne a médián keresztül.
Remélem nem kap semmit.

#alwaysprotecttheteam
több mint 10 éve
Szerintem a csapat nem üzenget, volt egy sajtótájékoztató megkérdezték Carollt, őpróbál BB-s választ adni -talán emlékszel amikor Deion Branch holdoutolt, akkor BB mondta, hogy aki itt van az tud edzeni, és játszani.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 032 — Csodabogár
Dan Hellie of NFL Network said he heard from Kam Chancellor on Wednesday:

Hellie reported on NFL Total Access that Chancellor told him he is willing to meet Seattle halfway and that the two sides are less than $1 million apart. He said he's not looking for new money, but wants salary currently allocated for the 2017 season to be moved to 2016. Chancellor used the word 'petty' in describing the negotiations, according to Hellie.

1M-n rugóznak, bár nem tűnik túl lelkesnek.
Nadal17
az NFL Networkön meg azt mondta a Seahawks hogy egyáltalán nincsenek közel. most a médián keresztül üzengetnek vagy mi.

több mint 10 éve

Hellie reported on NFL Total Access that Chancellor told him he is willing to meet Seattle halfway and that the two sides are less than $1 million apart. He said he's not looking for new money, but wants salary currently allocated for the 2017 season to be moved to 2016. Chancellor used the word 'petty' in describing the negotiations, according to Hellie.

Nadal17
Szerintem az összeg itt mindegy is, ez szerintem az elvekről szól.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Források szerint közel a megegyezés Kammel, nem akar több pénzt, csak 2017ről valamennyit áthozni 2016-ra.
Nadal17
mhhh
"He's not here right now, so he's not playing. That's it. Today's Wednesday," Carroll said again, acknowledging that he remains "very disappointed" with Chancellor's absence.
Elrúgta Kam a pöttyöst... van az a pont ahonnan nincs visszaút. Ez talán még az előtt van pár arasszal, de szerintem Carroll "nem fiaként várja vissza".
Óriási PC fan vagyok, nem láttam még PC-t "ilyennek"
több mint 10 éve
Források szerint közel a megegyezés Kammel, nem akar több pénzt, csak 2017ről valamennyit áthozni 2016-ra.
Nadal17
ha ennyi lenne a megállapodásban akkor kurvára megérte hisztizni másfél hónapot 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 213 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintetek Wilson mennyit fog futni a STL ellen ? És ebből mennyi lesz menekülés ? 😀 mert szerintem vagy 50-60 yard biztos 😊 meg vagy 2-3 sack is becsúszik 😕 kurva erős az a STL DL 😕
szabolcs13
Donald minden playben megfogja verni Nowak/Sweezy kettőst. ja és még ottvan Quinn, Long, Brockers, Fairley...
mennyit fog menekülni? sokat.
braxa88
Talan annyi szerencsetek lehet, hogy a Rams brutal DL-je az elozo szezon elejen is almosan kezdett, kellett par het, amik magukra talaltak. Nem olyan biztos az, hogy szetverik Wilsont.

több mint 10 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Mivel ilyen gyengus a falunk, én azért fogok izgulni hogy Wilson nehogy beszedjen valami sérülést, tudom hogy nem egy sérülékeny típus de akkor is. De ezt a STL is tudja hogy milyen a fal és tuti vérszemet kapnak.
több mint 10 éve
A mi falunk gyengének tűnik, és ha szezon közben össze is áll, most a nyitó fordulóban szinte biztosan harmatos lesz. A Kosok front7-je a liga egyik legjobbja, náluk az előny.

Amit viszont nem szabad elfelejteni az az, hogy az ő támadó faluk sem erős, és a mi védőinknek kb ugyanakkora előnye van velük szemben, mint a Kosok védőinek Sweezyékkel szemben, csak míg nálunk egy valóban mobilis QB van, addig a túloldalon Foles.

Nyilván csak okoskodás, de tekintve, hogy idegenben játszunk, és mindig lowscore meccseket tolunk odaát, én lassan kezdeném a játékot, és többnyire csak futtatnám a labdát. Így elkerüljük a sackek miatti kedvezőtlen pozícióvesztést, és Russellt sem ütik agyon egyből, továbbá ami a lényeg, hogy fáradnak a védők. Futásblokkban mérhetően jobbnak tűnik a falunk, mint passblockban, így darálnám a kísérleteket Lynchnek, aztán 3rd downoknál meg jöhet a passz. Nem sietünk sehová.

Szenvedős meccs lesz, mert mindig az. Lockett visszahordásai aranyat érhetnek, illetve ha egyszer elvergődünk a redzoneba, akkor fel kell tenni a 7 pontot kíméletlenül. Türelmesnek kell lenni a 3 and outokkal, mert feltehetőleg lesz pár. Kosoknál nem játszik az újonc csodafutójuk, ez a mi malmunkra hajthatja a vizet.

Annyit "kérek", hogy ne szopjuk megint a trükkös special team playeket, mert akkor biztosan nem maradok meg a kanapén 😀
(de most tényleg, ha megint szívunk akár csak egy ST trükköt is, mondjon le mindenki, a polgármestertől a szertárosig)

Btw, remélem rámcáfolnak a srácok és már az első félidőben jön egy Graham és egy Lockett TD 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
Szerintetek Wilson mennyit fog futni a STL ellen ? És ebből mennyi lesz menekülés ? 😀 mert szerintem vagy 50-60 yard biztos 😊 meg vagy 2-3 sack is becsúszik 😕 kurva erős az a STL DL 😕
szabolcs13
Donald minden playben megfogja verni Nowak/Sweezy kettőst. ja és még ottvan Quinn, Long, Brockers, Fairley...
braxa88
Az biztos de remélem azért az OL kicsit összeszedi magát mert a fútások kellenek. Meg Wilsont is kene védeni kicsit 😊 kiváncsi vagyok már nagyon várom a meccset 😊
több mint 10 éve
szabolcs13
több mint 10 éve
szabolcs13 Seattle Seahawks 212
több mint 10 éve
...kezdődjön már....!
több mint 10 éve
Korábban Bennett mondta azt az ügy kapcsán, hogy ő is elégedetlen, de profi, tudja mi a dolga és csak keményebben fog dolgozni azért, hogy a pályán bebizonyítsa, hogy többet ér. Mindezt úgy, hogy Kamnek azért több kötődése van a társakhoz, itt draftolták, ő a védelem vezére, akire minden fiatal játékos felnéz, Bennett pedig 2 éve érkezett ide. Érdekes nyilatkozat volt a részéről, hozzá tette, hogy "olyan mint egy kicsit megromlott házasság, hogy néha lelépnél, de ott vannak a gyerekeid akiket szeretsz és ezek a gyerekek a csapattársaim".

Csak érdekességként, hogy több módon is hozzá lehet állni ehhez.