Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
A következő szezonra még érvényes szerződése volt, csak a 7 millióról feltolták garantált 12 millióra (4.5 alapbér + 7.5 aláírási bónusz), erre jött rá a kétéves hosszabbítás, nem garantált 9 és 10 millióval. Ha mindenki úgy akarja, 2017-ig nálunk játszik. Ha megunja az egészet, jövő tavasszal lelép.na ez jó hír. vicces h mindenki más számokat írt be 😀Szerintem ez valami alapvetően 3 éves szerződés, csak minden évre biztos hagytak egy opciót, hogy esetleg felbonthatja akár Lynch, akár a Seahawks, ezáltal DM mondjuk ne keletkezzen.Stez
jesse w is is cut amugybraxa88
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
na ez jó hír. vicces h mindenki más számokat írt be 😀Szerintem ez valami alapvetően 3 éves szerződés, csak minden évre biztos hagytak egy opciót, hogy esetleg felbonthatja akár Lynch, akár a Seahawks, ezáltal DM mondjuk ne keletkezzen.
jesse w is is cut amugybraxa88
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
jesse w is is cut amugybraxa88Garrett Scott a harmadik, a tavalyi draftolása után rendellenességet diagnosztizáltak a szívében, így végig IR-en volt.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
na ez jó hír. vicces h mindenki más számokat írt be 😀jesse w is is cut amugy
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Tegnap kiírtam hogy vajon marad-e Lynch, most kiderül marad😊 Most kiírom kicsivel kevesebb mint egy évvel előtte, de nyerjük meg azt a fél évszázados Super Bowl-t 😊 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
"Russell Wilson is now the 16th highest paid Seahawk for 2015 at $1.7MTop Paid Seahawks 2015 in terms of CAP $$: Sherman $12.2M, Lynch $8.5M, Bennett $8.0M, Avril $8.0M, Thomas $7.4M, Okung $7.3M, Mebane $5.7M
Then Kam: $5.65, Unger $5.6, Wright $4.8, Baldwin $4.4, Tony $3.6, Hauschka $3.3, Irvin $2.9, Kearse $2.36....then RW $1.7"
(DAVIS HSU @DavisHsuSeattle)
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Rapoport most :
Marshawn Lynch just signed, source said. 2 years $24 million with $12M this year. He’s back.balazs799
több mint 9 éve
Rapoport most :Marshawn Lynch just signed, source said. 2 years $24 million with $12M this year. He’s back.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
The one-year deal is worth $11 million, including a $1 million base salary, a $9 million signing bonus and a $1 million roster bonus, a source told ESPN's John Clayton.Nadal17Nekem ez van (szerk.):
Marshawn Lynch signed a 3 year / $24,000,000 contract with the Seattle Seahawks, including a $7,500,000 signing bonus, $12,000,000 guaranteed, and an annual average salary of $12,000,000.
+
$12M guaranteed: 2015 salary + signing bonus
2017 Roster Bonus: $3M (due 5th league day of 2017)
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Miller cut
több mint 9 éve
Nadal17
586
The one-year deal is worth $11 million, including a $1 million base salary, a $9 million signing bonus and a $1 million roster bonus, a source told ESPN's John Clayton.
több mint 9 éve
Spotted on plane on way to SEA, Marshawn Lynch has decided to return to NFL; he and Seattle have reached agreement on new deal, per source.
több mint 9 éve
Wooohoo, Lynch is back on board 😊Schefter:
Spotted on plane on way to SEA, Marshawn Lynch has decided to return to NFL; he and Seattle have reached agreement on new deal, per source.
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Ám valakinek valami info, hogy mikor derül ki hogy M.Lynch marad-e?
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
T-Jax szívesen lenne újra Viking: profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/06/tarvaris-jackson-would-like-to-back-up-teddy-bridgewater/
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Lynch és az ügynöke Oaklandből Seattle-be repült, a reptéren fotózták le őket...“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Cory Williams ügynöke szerint jól sikerült a látogatás, az ex-Eagle "very impressed", de azért még elmegy a Jetshez is.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
attól még h tavaly jöttek WRk idén is KELLA játékos igen, de a fizetése nem.a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...Medvepapa
Azért elég nagy kritika lenne, ha a tavalyi 2. és 4. kör után ismét magasan hoznánk egy WR-t.Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.garrett27
Mondjuk a needen ez nem változtat, viszont elgondolkodtató, hogy Norwood a liga egyik leggyengébb WR corpjában sem tudott magának elkapásokat hozni, P-Rich pedig ismét ugyanazt a lábát vágta tönkre,mint egyetemen, ami minimum kérdésessé teszi a jövőjét. No nem mintha olyan nagyot játszott volna tavaly.
A WR edzőt el kellene zavarni messzire, no meg mindenkit akinek köze volt a WR poszt alakulásáért a tavalyi évben.
Szerk: Az,hogy Kearse 2. körös tendert kapott....undisputedly
(amugy GM játékban én UDFA tendert adtam Kearsenek, empty taxi el is vitte, nem marasztaltam 😀)
több mint 9 éve
A játékos igen, de a fizetése nem.a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...Medvepapa
Azért elég nagy kritika lenne, ha a tavalyi 2. és 4. kör után ismét magasan hoznánk egy WR-t.Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.garrett27
Mondjuk a needen ez nem változtat, viszont elgondolkodtató, hogy Norwood a liga egyik leggyengébb WR corpjában sem tudott magának elkapásokat hozni, P-Rich pedig ismét ugyanazt a lábát vágta tönkre,mint egyetemen, ami minimum kérdésessé teszi a jövőjét. No nem mintha olyan nagyot játszott volna tavaly.
A WR edzőt el kellene zavarni messzire, no meg mindenkit akinek köze volt a WR poszt alakulásáért a tavalyi évben.
Szerk: Az,hogy Kearse 2. körös tendert kapott....
több mint 9 éve
Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nadal17
586
Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
oké 😀Szerintem BamBamKam jobban megédemli az "Elite" jelzést, mint Sherman..(N)CoolearieÉn is néztem egyet, K.Chancellor esetleg Very Elite 😀 😊 Bár Luke Wilson-nak adtam volna egy zöldet 😊OsziADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt: www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/Kam elit
tejbegrrr!!!
Okung és Mebane sötétzöldbraxa88