Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
na ez jó hír. vicces h mindenki más számokat írt be 😀
jesse w is is cut amugybraxa88
Szerintem ez valami alapvetően 3 éves szerződés, csak minden évre biztos hagytak egy opciót, hogy esetleg felbonthatja akár Lynch, akár a Seahawks, ezáltal DM mondjuk ne keletkezzen.Stez
A következő szezonra még érvényes szerződése volt, csak a 7 millióról feltolták garantált 12 millióra (4.5 alapbér + 7.5 aláírási bónusz), erre jött rá a kétéves hosszabbítás, nem garantált 9 és 10 millióval. Ha mindenki úgy akarja, 2017-ig nálunk játszik. Ha megunja az egészet, jövő tavasszal lelép.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem ez valami alapvetően 3 éves szerződés, csak minden évre biztos hagytak egy opciót, hogy esetleg felbonthatja akár Lynch, akár a Seahawks, ezáltal DM mondjuk ne keletkezzen.

több mint 9 éve
Garrett Scott a harmadik, a tavalyi draftolása után rendellenességet diagnosztizáltak a szívében, így végig IR-en volt.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
jesse w is is cut amugy
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Tegnap kiírtam hogy vajon marad-e Lynch, most kiderül marad😊 Most kiírom kicsivel kevesebb mint egy évvel előtte, de nyerjük meg azt a fél évszázados Super Bowl-t 😊 😊
több mint 9 éve
"Russell Wilson is now the 16th highest paid Seahawk for 2015 at $1.7M

Top Paid Seahawks 2015 in terms of CAP $$: Sherman $12.2M, Lynch $8.5M, Bennett $8.0M, Avril $8.0M, Thomas $7.4M, Okung $7.3M, Mebane $5.7M

Then Kam: $5.65, Unger $5.6, Wright $4.8, Baldwin $4.4, Tony $3.6, Hauschka $3.3, Irvin $2.9, Kearse $2.36....then RW $1.7"

(DAVIS HSU ‏@DavisHsuSeattle)

több mint 9 éve
Rapoport most :

Marshawn Lynch just signed, source said. 2 years $24 million with $12M this year. He’s back.balazs799

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rapoport most :

Marshawn Lynch just signed, source said. 2 years $24 million with $12M this year. He’s back.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
The one-year deal is worth $11 million, including a $1 million base salary, a $9 million signing bonus and a $1 million roster bonus, a source told ESPN's John Clayton.Nadal17
Nekem ez van (szerk.):
Marshawn Lynch signed a 3 year / $24,000,000 contract with the Seattle Seahawks, including a $7,500,000 signing bonus, $12,000,000 guaranteed, and an annual average salary of $12,000,000.

+
$12M guaranteed: 2015 salary + signing bonus
2017 Roster Bonus: $3M (due 5th league day of 2017)

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Miller cutHulkeinstein
Sajnálom, de nem meglepő....

több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Miller cut
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
The one-year deal is worth $11 million, including a $1 million base salary, a $9 million signing bonus and a $1 million roster bonus, a source told ESPN's John Clayton.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Spotted on plane on way to SEA, Marshawn Lynch has decided to return to NFL; he and Seattle have reached agreement on new deal, per source.

több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Wooohoo, Lynch is back on board 😊

Schefter:

Spotted on plane on way to SEA, Marshawn Lynch has decided to return to NFL; he and Seattle have reached agreement on new deal, per source.
több mint 9 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ám valakinek valami info, hogy mikor derül ki hogy M.Lynch marad-e?
több mint 9 éve
T-Jax szívesen lenne újra Viking:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/06/tarvaris-jackson-would-like-to-back-up-teddy-bridgewater/

több mint 9 éve
Lynch és az ügynöke Oaklandből Seattle-be repült, a reptéren fotózták le őket...

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Cory Williams ügynöke szerint jól sikerült a látogatás, az ex-Eagle "very impressed", de azért még elmegy a Jetshez is.

több mint 9 éve
a jets meglépte az 5(?).kört Marshallért. :/braxa88
ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...Medvepapa
A játékos igen, de a fizetése nem.

Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17
Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.garrett27
Azért elég nagy kritika lenne, ha a tavalyi 2. és 4. kör után ismét magasan hoznánk egy WR-t.
Mondjuk a needen ez nem változtat, viszont elgondolkodtató, hogy Norwood a liga egyik leggyengébb WR corpjában sem tudott magának elkapásokat hozni, P-Rich pedig ismét ugyanazt a lábát vágta tönkre,mint egyetemen, ami minimum kérdésessé teszi a jövőjét. No nem mintha olyan nagyot játszott volna tavaly.

A WR edzőt el kellene zavarni messzire, no meg mindenkit akinek köze volt a WR poszt alakulásáért a tavalyi évben.

Szerk: Az,hogy Kearse 2. körös tendert kapott....undisputedly
attól még h tavaly jöttek WRk idén is KELL
(amugy GM játékban én UDFA tendert adtam Kearsenek, empty taxi el is vitte, nem marasztaltam 😀)
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...Medvepapa
A játékos igen, de a fizetése nem.

Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.Nadal17
Szerintem ez rendben van, de akkor is kell WR FA-ról vagy draftról. Méghozzá a legelején.
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.garrett27
Azért elég nagy kritika lenne, ha a tavalyi 2. és 4. kör után ismét magasan hoznánk egy WR-t.
Mondjuk a needen ez nem változtat, viszont elgondolkodtató, hogy Norwood a liga egyik leggyengébb WR corpjában sem tudott magának elkapásokat hozni, P-Rich pedig ismét ugyanazt a lábát vágta tönkre,mint egyetemen, ami minimum kérdésessé teszi a jövőjét. No nem mintha olyan nagyot játszott volna tavaly.

A WR edzőt el kellene zavarni messzire, no meg mindenkit akinek köze volt a WR poszt alakulásáért a tavalyi évben.

Szerk: Az,hogy Kearse 2. körös tendert kapott....
több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Kell még jobb oldalra CB, mert Simon max egy zacsi szotyit ér. Feltételezve persze, hogy a Sherm-ET-Kancellár tengely kész lesz őszre. Ha nem akkor meg úgyis mindegy.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
ennyit nekünk is megért volna. így viszont baszhatjuk a 4. kört Harvinért szerintem. Megyek is inni vagy 4 ruszkifröccsöt...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Kearse második körös tendert kapott, csak akkor távozik, ha olyan ajánlatot kap, amit mi nem kívánunk neki megadni, ekkor is egy második körért cserébe. 2,3M lesz a fizetése. Scruggs is hosszabbított egy évet.
több mint 9 éve
ADB-t nem merték leátlagosozni... Továbbiak itt:  www.profootballfocus.com/blog/2015/03/06/2015-depth-charts-seattle-seahawks/

tejbegrrr!!!
Kam elit
Okung és Mebane sötétzöldbraxa88
Én is néztem egyet, K.Chancellor esetleg Very Elite 😀 😊 Bár Luke Wilson-nak adtam volna egy zöldet 😊Oszi
Szerintem BamBamKam jobban megédemli az "Elite" jelzést, mint Sherman..(N)Coolearie
oké 😀