Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Szerintem jobban jártatok Cary Williamssel, főleg hogy lényegesen kevesebbet kap mint Maxwell.Voice3 évre 18 milliót (7-5-6).
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
O’Brien Schofield Atlantába mehet.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
maxwell ment, lane sérülten kezdi a szezont, simon nagyon rosszFA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):Ekkora szükség van CB-re? Én ugyan nem sok meccseteket láttam de nekem legalább egy elkapó (WR, TE) hiányzott nagyon.Matthew99
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
de blackmon és williams után max drafton jön sztem még cb
több mint 9 éve
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):Ekkora szükség van CB-re? Én ugyan nem sok meccseteket láttam de nekem legalább egy elkapó (WR, TE) hiányzott nagyon.
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Szerintem jobban jártatok Cary Williamssel, főleg hogy lényegesen kevesebbet kap mint Maxwell.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
braxa88
12 534
bennett 12 offside/encroachment. óriásiKöszi srácok! (Y)SonicsMegnéztem a statokat, és teljesen igazságtalan voltam vele, csapatszinten sincs a top3-ban a 3 idei false startjával: Okung 6, Britt-Sweezy 4-4. 😊
A legtöbb yardot meg Maxwell miatt buktuk 8/105y. Aztán Bennett 12/79y, Simon 8/71y, Britt-Carpenter 8/70y.tejbegrrr!!!
emelett 7 sack
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Köszi srácok! (Y)SonicsMegnéztem a statokat, és teljesen igazságtalan voltam vele, csapatszinten sincs a top3-ban a 3 idei false startjával: Okung 6, Britt-Sweezy 4-4. 😊
A legtöbb yardot meg Maxwell miatt buktuk 8/105y. Aztán Bennett 12/79y, Simon 8/71y, Britt-Carpenter 8/70y.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
meg eztCarpentert sajnálomSonicsÁllítólag magával visz egy nejlonszatyornyi false start zászlót is... 😊tejbegrrr!!!
twitter.com/daniel_doelling/status/549318264770134016
több mint 9 éve
Smith várható volt, hogy elmegy, Carpentert sajnálom, az érkező CB-k pedig...Én örülök. Szerintem Cary Williams jobb annál, mint amit az Eagles-ben mutatott, és ilyen szempontból nem kerülhetett volna jobb helyre, mint a LOB. Így a draftra is nyugodtabban készülhetünk CB poszton, jöhet a szokásos mid-to-late round prospect, bár ha valami szerelem csúszik...Blackmon meg egyelőre camp body szerintem.
Örülünk Vincent?Sonics
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Carpentert sajnálomSonicsÁllítólag magával visz egy nejlonszatyornyi false start zászlót is... 😊
több mint 9 éve
Smith várható volt, hogy elmegy, Carpentert sajnálom, az érkező CB-k pedig...Örülünk Vincent?
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)
több mint 9 éve
Pedig úgy tudtam, hogy tőlünk szokás a Jagsbe igazolni, nem fordítva.Nadal17Red Bryant is Fa lehet hamarosan Odrick miatt, aki az ő posztjára jött. Mondjuk sajnálnám, mert Big Red nagyon szimpatikus ember benyomását keltette tavaly. Március 14.-éig kiderül mi lesz vele, akkor kell neki fizetnünk egy jelentősebb bónuszt.
Szóval lehet ő is elérhető lesz hamarosan.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Malcolm Smith meg Oaklandbe megy.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Carpentert a hírek szerint a Jets viszi el.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Cary williams. jáj 😕lockette és walters nem kapott tender, repült, jee 😊
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Cary Williams érkezése egyre biztosabbnak tűnik, van, aki úgy tudja, már meg is állapodtunk vele. Andre Johnson testvére szerint a WR akár hozzánk is jöhet, ha nem a Coltshoz, Packershöz, Patriotshoz megy.
több mint 9 éve
Nadal17
586
Pedig úgy tudtam, hogy tőlünk szokás a Jagsbe igazolni, nem fordítva.
több mint 9 éve
Örülök, hogy kapott egy új lehetőséget. Jó arc, és remek depth ember.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Will Blackmon jött (vissza).
több mint 9 éve
Kicsit off, de van egy ilyen inVision nevu online alkalmazas, amit mobil design prototipusok letrehozasara hasznalok. Nem is ez a lenyeg, hanem, hogy az egyik prezentacios videojaban benne van egy designer csajszi, akinek mit talalok a twitteren 😀twitter.com/Jtuan24/status/562426942360530945
When Russell Wilson is at the same place for dinner as you the night after the Super Bowl
Hogy mikre bukkan az ember egy veletlen folytan. 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Miller állítólag a Patsnél kaphat munkát, ahol viszont nem feltétlenül tartanak igényt Brownerre.
több mint 9 éve
sherman: 5év58.789 millióVan egy érzésem, hogy a zöld sasoknál ebből nagy sírás lesz. Egyébként sok sikert neki, csak nehogy elfelejtse menet közben, hogy már nem ET a hátvédje.
maxwell: 6év/63
nem csoda h nem akartuk megtartani. embertelen pénzt kapottbraxa88
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.