Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 9 éve
tejbegrrr!!! Seattle Seahawks Washington Huskies 943
Szerintem jobban jártatok Cary Williamssel, főleg hogy lényegesen kevesebbet kap mint Maxwell.Voice
3 évre 18 milliót (7-5-6).

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
O’Brien Schofield Atlantába mehet.

“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):

Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
Ekkora szükség van CB-re? Én ugyan nem sok meccseteket láttam de nekem legalább egy elkapó (WR, TE) hiányzott nagyon.Matthew99
maxwell ment, lane sérülten kezdi a szezont, simon nagyon rossz
de blackmon és williams után max drafton jön sztem még cb
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):

Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
Ekkora szükség van CB-re? Én ugyan nem sok meccseteket láttam de nekem legalább egy elkapó (WR, TE) hiányzott nagyon.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Szerintem jobban jártatok Cary Williamssel, főleg hogy lényegesen kevesebbet kap mint Maxwell.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Köszi srácok! (Y)Sonics
Megnéztem a statokat, és teljesen igazságtalan voltam vele, csapatszinten sincs a top3-ban a 3 idei false startjával: Okung 6, Britt-Sweezy 4-4. 😊
A legtöbb yardot meg Maxwell miatt buktuk 8/105y. Aztán Bennett 12/79y, Simon 8/71y, Britt-Carpenter 8/70y.tejbegrrr!!!
bennett 12 offside/encroachment. óriási
emelett 7 sack
több mint 9 éve
Köszi srácok! (Y)Sonics
Megnéztem a statokat, és teljesen igazságtalan voltam vele, csapatszinten sincs a top3-ban a 3 idei false startjával: Okung 6, Britt-Sweezy 4-4. 😊
A legtöbb yardot meg Maxwell miatt buktuk 8/105y. Aztán Bennett 12/79y, Simon 8/71y, Britt-Carpenter 8/70y.

több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Köszi srácok! (Y)

több mint 9 éve
Carpentert sajnálomSonics
Állítólag magával visz egy nejlonszatyornyi false start zászlót is... 😊tejbegrrr!!!
meg ezt
 twitter.com/daniel_doelling/status/549318264770134016
több mint 9 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Smith várható volt, hogy elmegy, Carpentert sajnálom, az érkező CB-k pedig...
Örülünk Vincent?Sonics
Én örülök. Szerintem Cary Williams jobb annál, mint amit az Eagles-ben mutatott, és ilyen szempontból nem kerülhetett volna jobb helyre, mint a LOB. Így a draftra is nyugodtabban készülhetünk CB poszton, jöhet a szokásos mid-to-late round prospect, bár ha valami szerelem csúszik...Blackmon meg egyelőre camp body szerintem.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
Carpentert sajnálomSonics
Állítólag magával visz egy nejlonszatyornyi false start zászlót is... 😊

több mint 9 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Smith várható volt, hogy elmegy, Carpentert sajnálom, az érkező CB-k pedig...
Örülünk Vincent?

több mint 9 éve

Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pedig úgy tudtam, hogy tőlünk szokás a Jagsbe igazolni, nem fordítva.Nadal17
Red Bryant is Fa lehet hamarosan Odrick miatt, aki az ő posztjára jött. Mondjuk sajnálnám, mert Big Red nagyon szimpatikus ember benyomását keltette tavaly. Március 14.-éig kiderül mi lesz vele, akkor kell neki fizetnünk egy jelentősebb bónuszt.
Szóval lehet ő is elérhető lesz hamarosan.
több mint 9 éve
Malcolm Smith meg Oaklandbe megy.

több mint 9 éve
Carpentert a hírek szerint a Jets viszi el.

több mint 9 éve
Cary williams. jáj 😕
lockette és walters nem kapott tender, repült, jee 😊

több mint 9 éve
Cary Williams érkezése egyre biztosabbnak tűnik, van, aki úgy tudja, már meg is állapodtunk vele. Andre Johnson testvére szerint a WR akár hozzánk is jöhet, ha nem a Coltshoz, Packershöz, Patriotshoz megy.

több mint 9 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 586
Pedig úgy tudtam, hogy tőlünk szokás a Jagsbe igazolni, nem fordítva.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Örülök, hogy kapott egy új lehetőséget. Jó arc, és remek depth ember.
több mint 9 éve
ennek örülök
jaxben jó volt
több mint 9 éve
Will Blackmon jött (vissza).

több mint 9 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Kicsit off, de van egy ilyen inVision nevu online alkalmazas, amit mobil design prototipusok letrehozasara hasznalok. Nem is ez a lenyeg, hanem, hogy az egyik prezentacios videojaban benne van egy designer csajszi, akinek mit talalok a twitteren 😀

twitter.com/Jtuan24/status/562426942360530945

When Russell Wilson is at the same place for dinner as you the night after the Super Bowl

Hogy mikre bukkan az ember egy veletlen folytan. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
Miller állítólag a Patsnél kaphat munkát, ahol viszont nem feltétlenül tartanak igényt Brownerre.

több mint 9 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
sherman: 5év58.789 millió
maxwell: 6év/63
nem csoda h nem akartuk megtartani. embertelen pénzt kapottbraxa88
Van egy érzésem, hogy a zöld sasoknál ebből nagy sírás lesz. Egyébként sok sikert neki, csak nehogy elfelejtse menet közben, hogy már nem ET a hátvédje.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.