Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 9 éve
Saints and Seattle have now agreed on trade sending jimmy graham and a 4 to Seattle for max Unger and a 1stMeg is van.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Glazer szerint meg is van a deal.
több mint 9 éve
Sherman
78
es ki lesz a center ?:/ 😕
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Állítólag Max Ungert és első körös picket adnánk érte és egy negyedik körért.Rapoportnak valaki azt súgta, hogy a Saints akár Jimmy Grahamet is hajlandó lenne elboltolni.tejbegrrr!!!Capspace-el együtt? Akkor jöhet!Sebii
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Az igen...Jay Glazer: The Saints and Seahawks are trying to finalize trade Jimmy Graham and a 4th rounder for Max Unger and Seattle first rounder.
több mint 9 éve
WOOOOOOOWThe Saints and Seahawks are trying to finalize trade Jimmy Graham and a 4th rounder for Max Unger and Seattle first rounder
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Rapoportnak valaki azt súgta, hogy a Saints akár Jimmy Grahamet is hajlandó lenne elboltolni.tejbegrrr!!!Capspace-el együtt? Akkor jöhet!
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Rapoportnak valaki azt súgta, hogy a Saints akár Jimmy Grahamet is hajlandó lenne elboltolni.
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Itt van egy kis összehasonlítás Williams és Maxwell között. Az látszik, hogy Maxwell kevesebb yardot és TD-t engedett, de hát az ő társai egy kicsit több segítséget nyújtottak neki ebben, mint Williamsnek az övéi.Maxwell nekünk 8 milliót ért volna meg, ehhez képest Cory Williams hétért olcsóbb, és így persze esélyünk sem volt az Eagles-szel szemben.
A teljes elemzés itt olvasható:
www.profootballfocus.com/blog/2015/03/10/seahawks-cary-williams-to-take-over-at-rcb/Sebii
több mint 9 éve
braxa88
12 534
garcon nem faamúgy nálam is fairley
aztán britt (de ha nem hozzuk is draft green-beckham hát oké 😀 )
esetleg még sheard, cameron, boling, langford, rubin, clayborn,
több mint 9 éve
Sebii
3 536
nfl.com akkor ezek szerint átvert. 😕Ki az a játékos akit ti legszívesebben látnátok jelen állás szerint? Én Fairleyt behúznám. Óriási potenciál van benne és ha valahol ezt ki lehet hozni belőle, az Seattle. Mondjuk max 2 éves szerződést íratnék alá vele.Garconnak tudtommal élő szerződése van a Skinsszel.empty taxi
A másik akinek örülnék az Pierre Garcon. Tavaly nem villogott, de szerintem nagyon jó WR és szinte sosem droppol. Egy Tate 2.0 lehetne nálunk.Sebii
Ezen a listán akkor miért szerepel?
több mint 9 éve
Ki az a játékos akit ti legszívesebben látnátok jelen állás szerint? Én Fairleyt behúznám. Óriási potenciál van benne és ha valahol ezt ki lehet hozni belőle, az Seattle. Mondjuk max 2 éves szerződést íratnék alá vele.Garconnak tudtommal élő szerződése van a Skinsszel.
A másik akinek örülnék az Pierre Garcon. Tavaly nem villogott, de szerintem nagyon jó WR és szinte sosem droppol. Egy Tate 2.0 lehetne nálunk.Sebii
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Ki az a játékos akit ti legszívesebben látnátok jelen állás szerint? Én Fairleyt behúznám. Óriási potenciál van benne és ha valahol ezt ki lehet hozni belőle, az Seattle. Mondjuk max 2 éves szerződést íratnék alá vele.A másik akinek örülnék az Pierre Garcon. Tavaly nem villogott, de szerintem nagyon jó WR és szinte sosem droppol. Egy Tate 2.0 lehetne nálunk.
több mint 9 éve
Sebii
3 536
Itt van egy kis összehasonlítás Williams és Maxwell között. Az látszik, hogy Maxwell kevesebb yardot és TD-t engedett, de hát az ő társai egy kicsit több segítséget nyújtottak neki ebben, mint Williamsnek az övéi. A teljes elemzés itt olvasható:
www.profootballfocus.com/blog/2015/03/10/seahawks-cary-williams-to-take-over-at-rcb/
több mint 9 éve
braxa88
12 534
lockette... nembaj tc után cut
több mint 9 éve
Akkor jo szorakozast... Hakansükür! 😀-- TIME I'AM! --
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Köszörülés, csorba: twitter.com/RicardoLockette/status/575342235664842752
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
Cary Williams vs. Paul Richardson. 😥 “George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
FA-körkép fél nappal nyitás előtt, akikkel hírbe hoztak minket (a Suh, Julius Thomas vonalat inkább már hagyom):UPDATE:
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB)
Davon House (CB)
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR)
Jordan Cameron (TE)tejbegrrr!!!
Adrian Clayborn (DE)
Jabaal Sheard (OLB)
Cary Williams (CB) (Y)
Davon House (CB) ---> Jaguars
Tramon Williams (CB)
Andre Johnson (WR) ---> Colts?
Jordan Cameron (TE)
több mint 9 éve
Nadal17
586
Első pick: 1/31, cap space: 24,7 millió dollár, szabadügynökök száma: 22OsziEbből még lejön a rookiek fizetésére szánt összeg + az új igazolásoké vagy ezeken felül ennyi a cap space ?
több mint 9 éve
Oszi
1 215
Első pick: 1/31, cap space: 24,7 millió dollár, szabadügynökök száma: 22
több mint 9 éve
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.braxa88Lesz vagy 6 pick-je első évben. 😉
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 9 éve
tejbegrrr!!!
943
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.braxa88Ha Simonnál kisebb rés lesz a pajzson, én már örülök. Harvint közben dobta a Jets, így csak egy 6. körös pick jut nekünk a boltból.
több mint 9 éve
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.braxa88Egyelőre nincs más opciónk. Lane remélem hamar gyógyul.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ti mit vártok Williamstől? ilyen szerződés mellet biztos kezdő lesz.